Munch Valby 1. onsdag i måneden - 6. marts 2024

Munch Valby 6. marts 2024

Bemærk: Tilmeld ved at trykke på “Deltager” ovenover, så vi ved nogenlunde hvor mange der kommer.

Alle er varmt velkommen til vores populære Munch arrangementet, som vi altid afholder den første onsdag i måneden, i Valby lidt udenfor København holder vi til på den hyggelige og idylliske Café Ciré, der ligger 3 minutters gang fra Valby station.

Café Ciré
Valby Langgade 58
2500 Valby

Læs mere om Café Ciré og se billeder af stedet ved at klikke her.

Priserne er fair og husk at støtte caféen ved at købe noget at drikke eller spise - så de fortsat har lyst til at have besøg af os.

Vi glæder os rigtigt meget til at se både gamle og nye deltagere.

Hvem er Munch til for?

Munch er for alle mænd, kvinder, drenge (15 år+), piger (15 år+) indenfor AB/DL miljøet, så om du er AB, DL, TB, CT, CG, hetero, LGBT+ person, ageplayer, single eller har partner (din ”ikke AB/DL” partner er også velkommen) så er du varmt velkommen.

Møde regler:

Du hjælper os meget ved at klikke på ”Deltager” i selve arrangementet. På den måde ved vi hvor mange pladser vi ca. skal booke. Gør det så snart du ved om du deltager. Har du glemt at klikke, er du selvfølgelig stadig velkommen.

Dresscode: Almindeligt hverdagstøj. AB og fetich tøj er forbudt, da det skaber uønsket opmærksomhed og utryghed for nye deltagere. Vi mødes som du vil mødes med din familie, kollegaer og venner.

Sådan kommer du her til:

Det er nemt for de fleste at komme til Valby station med offentlig transport (S-tog, InterCity, Regional, kystbane-tog og bus. – Tjek Rejseplanen). Der er også parkering kælder/hus mod timebetaling. På gaden skal du tjekke skiltene, da det enten er privat, koster 12,-/timen eller der er max 3 timers gratis parkering. (Tip: Parkering på Valby Langgade, på den anden side af Langgade S-togs station mod Damhussøen er gratis – Tjek skiltene!).

Er du stadig i tvivl? Så læs vores FAQ omkring Munch
.

Hvis du har spørgsmål så skriv til mig Babylai eller Babymike - eller spørg på Telegram.

Dette emne blev automatisk lukket 60 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.