Little's Munch, Danmark - Sammenkomster for ageplayere FAQ

FAQ – Spørgsmål omkring Munch

Hvad er en munch?

En ”munch” (engelsk sammentrækning af meeting og lunch) er er et uformelt arrangement på en offentlig café eller restaurant hvor du kan møde ligesindede med din interesse.

Hvis du kan engelsk, kan du få baggrundshistorien på www.littlesmunch.com - og især i den første episode af Big Little Podcast

Hvad er Ageplayers?

Med ageplayer menes alle der overordnet leger rollespil med det at være en anden alder. Det kan være både ældre og yngre end man er, men oftest yngre - skolepige, baby, børnehavebarn eller teenager. Seksuel eller ikke seksuel. Uanset så er man velkommen i vores gruppe.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er åben for alle køn og seksuelle orienteringer med interesse for ageplay (det at rollespille som en anden alder) – voksne babyer, bleelskere, infantilister, store skolebørn m.m. måske er du partner eller bare nysgerrig.

Sålænge du er over 15 år og forstår at overholde reglerne herunder, er du velkommen.

Hvad sker der?

Arrangementet er en god lejlighed til at møde ligesindede – men forvent ikke at det er stedet at møde en “date” til i aften. Kom med forventningen om at møde andre venlige interessante mennesker og at du vil få en god tid.

Dette er et arrangement for voksne – tal som en voksen, opfør dig som en voksen. Fordi der er så stor forskel på hvad vi vil og hvor komfortable vi er med at vise det, er åbent er rollespil er noget vi gemmer til vi er os selv.

Regler og krav til påklædning og opførsel (vigtigt!)

Da arrangementet foregår I det offentlige rum, er det vigtigt at du forstår at være diskret og opføre dig socialt acceptabelt.

Det er en sammenkomst på et offentligt sted og ikke en fetichfest. Derfor er AB og fetich tøj ikke acceptabelt her – Dette kan du aftale med andre til Munch om at gøre i privaten.

Har du lyst til at have ble på er det selvfølgelig i orden, så længe den er skjult under dit voksen-tøj og ikke vækker opsigt (det vil sige er unormal tyk, synlig eller larmer meget). Det er okay at tisse i den, men så heller ikke mere end det!

Kort sagt – ser du ud som du vil til enhver anden tur på café med din familie, venner og kollegaer.

Okay jeg vil gerne deltage. Hvad gør jeg?

Du hjælper os meget ved at klikke på ”Deltager” i selve eventet. På den måde ved vi hvor mange vi skal booke pladser til på caféen. Skulle du have glemt at klikke, så er du selvfølgelig stadig velkommen

For at se hvor det foregår og hvordan du finder os, klik da på arrangement og ”Deltager”.

Andre spørgsmål

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til Babylai eller Babymike - eller spørg på Telegram

2 Synes om