Café Ciré

Lidt om caféen og lokalerne:

Café Ciré er en hyggelig cafe og restaurant med fair priser i et idyllisk og historisk område, med hyggelige lokaler og venlig betjening.

Nogle gange sidder vi nedenunder, ude i baghaven eller oppe på første sal. Er det din første gang, så finder du os ved at kigger efter de små bamser på bordene.

Husk i øvrigt at støtte caféen ved at købe noget at drikke eller spise. Det er jo deres lokaler vi ”låner” - så de fortsat har lyst til at have besøg af os.

Adresse:
Café Ciré
Valby Langgade 58
2500 Valby

Lidt om området:

Caféen ligger lige op af indkøbscenteret Spinderiet og Valby station. Her kommer der tog til og fra hele landet, samt du kan gøre dine indkøb før eller efter Munch, hvis du har lyst (du kan faktisk også købe voksenbleer på apoteket i Spinderiet). Der er gode parkeringsmuligheder i og omkring Spinderiet og i området, husk at tjekke skiltningen når du parkerer.

I nærheden ligger Nordisk film som er verdens ældste stadig eksisterende filmselskab. Det er blandt andet her i området at Olsen-banden filmene blev filmet.

Lidt om maden og drikkevarerne:

Maden er lækker og i høj kvalitet til meget fair priser. Du kan se nogle billeder af maden, samt menukortet her under (bemærk at menuen og priserne er fra januar 2024, så de kan ændre sig).

Maden:

Drinks:

Billeder af Caféen og lokalerne:

2 Synes om