Alene hjemme (G,g,G,M,F)

Denne historie er opdigtet, intet i den er hændt.

Indledning:

Nanna er 17 år, og er lige gået ud af folkeskolen. Hun har valgt at holde et år fri, da hun ikke ved hvad hun skal. Nanna har altid været glad for bleer, men har holdt det skjult for sine forældre og søster. Hendes søster er lige fyldt 5 år, men bruger stadig ble. Søsteren er meget stor af sin alder, mens Nanna er meget lille af sin alder, dette er fordi de ikke har samme far. Søsteren hedder Mette.

Kapitel 1:

Nanna var alene hjemme sammen med Mette, hendes forældre var ovre for at besøge familie i jylland. Deres forældre var taget afsted igår, så de var første dag de var alenen hjemme. Nanna var lige stået op, for at gå ind og vække Mette, så hun kunne blive skiftet. Nanna tog hende ud og skiftede hende. Derefter sendte hun hende ned, så hun kunne finde ud af hvad hun skulle have at spise. Nanna havde længe tænkt over hvordan det mon var at have en ble på. Hun havde altid overvejet at tage en på, men havde aldrig turde, da hun var bange for at hendes forældre skulle opdage det. Hun tog chancen, og tog en på, så skyndte hun sig ned til Mette. De spiste morgenmad, og tog ud, derefter skulle Nanna tisse, hun vidste ikke om hun skulle gøre det i bleen, og valgte at gå op på toilettet og gøre det.

Det tog hende lang tid at tage sig sammen, hun valgte at tage bukserne og underbukserne af. Og da hun endelig havde tisset i den, kom Mette brasende ind, da de aldrig havde låst døren, for at Mette altid kunne finde dem. Mette stod der og så Nanna stå i den våde ble. Nanna “Mette, kan du gå ud igen” Mette “hvorfor har du en af mine bleer på”? Nanna “Du må ikke sige noget til far og mor, men jeg har længe gerne ville prøve en” Mette “Jeg siger ikke noget, på en betingelse” Nanna “hvilken” Mette “du skal have ble på resten af ugen, ligesom jeg” Nanna kunne ikke se at der var noget galt i det, og sagde ja. Mette “og du skal bruge den” Nanna kiggede på hende, og nikkede. Så sagde hun “vi skal lige ud os købe nogle større bleer” Mettes bleer var libero comfort fit xl, Nanna vidste der eksisterede en størrelse xl+ da hendes forældre ofte havde snakket om Mette skulle op i den størrelse. Mette var enig, men sagde “Du skal have en på, mens vi køber ind” Nanna var ikke meget for det, men hvad kunne der ske. De tog begge tøj på, og gjorde sig klar.

Kapitel 2: Indkøb

Nanna og Mette gik ud til cyklen, Nanna havde tog sin cykel, og satte sin taske op i sin cykelkurv. Så kom Mette over på sin cykel med støttehjul. De begyndte at køre, Nanna syntes, at det var rart at køre på cykel med ble på, det gav lidt affjedring. De ankom ved lokal brugsen. Nanna og Mette havde været dernede før, og købe bleer, så de så ikke noget problem i at købe dem der. De gik hen og tog en vogn. Og gik ind og købte lidt ting. Først tog de 2 liters sodavand, 4 poser slik, 2 poser chips og så 2 pakker libero comfort fit xl+. De gik op til kassen, og betalte. De puttede det hele i poser, og begyndte at trække hjem, eller Nanna trak, mens Mette kørte langsomt. Under turen, måtte Nanna stoppe op, for at tisse i bleen, for at undgå at folk fik mistanke, lod hun som om en ringede til hende. Da hun var færdig, lagde hun på, og de gik videre.

Pigerne gik indenfor, og Nanna spurgte om mette skulle skiftes. Mette “Ja det skal jeg” Nanna tog Mette med op, og skiftede hende først. Da hun var skiftet, hoppede Nanna selv op på skiftebordet, og tog sin ble af og vaskede sig. Mette “Er det ikke irriterende, at have alle de hår nede i bleen”? Nanna havde ikke tænkt over det, men det måtte da være rart uden. “Tjohh, det er der vel” svarede hun, hvorefter hun tog sin ladyshaver op ad skuffen, og så begyndte hun at fjerne dem. Da hun var færdig bad hun Mette om at tage en af de nye bleer op ad pakken. Mette gjorde det, og gav den til Nanna, Nanna takkede, og tog den på. Nanna syntes det var meget dejligt, det var helt blødt uden hår" Nanna gik ned i stuen med Mette. De satte sig og så en tegnefilm, mens de så filmen, aftalte Nanna og Mette, at de kunne blive skiftet hver anden time. Hvilket ville sige at det var to timer fra nu.

Da de havde set tegnefilmen, kunne Nanna mærke noget mase på. Hun vidste hvad, og kunne holde sig lidt endnu, men der var stadig en time og 50 minutter til hun kunne blive skiftet. Hun holdt sig i 20 minutter, men kunne så ikke mere. Nanna måtte lade det komme ud, og fyldte bleen. Nanna “ævvv, hvor er det klamt, jeg går lige op og skifter” Mette “Det er ikke hvad vi aftalte” Nanna “Men det er ulækkert” Mette “Du kan skifte den om 30 minutter” Nanna gik med til det. Mens Nanna havde den fyldte ble på, gjorde Mette det også i sin. Da den halve time var gået, gik de begge op for at skifte. Nanna startede med at skifte Mette, eller tage bleen af hende, for at sætte hende ind i badet og vaske det af, så tog Nanna sin egen af, og gik ind i badet. Da de var færdige, gav Nanna dem en ny ble på hver.

Fortsæt til Kapitel 3

1 Synes om

God historie… Bare fortsæt :cheer:

Kapitel 3: Besøg

Nanna og Mette var kommet sent i seng, da de havde hygget sammen til klokken 1. Nanna vågnede klokken 12 fordi en af hendes venner ringede på. Hun hoppede i et par bukser, og havde glemt alt om bleen, tænkte bare på den som underbukser. Hun gik ned og lukkede op, det var Lotte, hun havde haft denne aftale længe. Nanna hilste, og lod hende komme ind. Lotte syntes at det var mærkeligt, det lignede næsten at Nanna havde en ble under de stramme bukser. Nanna gik op for at vække Mette. Mette var ikke helt vågen, så Nanna bar hende ud til puslebordet. Lotte havde ofte været med til at skifte Mette så hun gik derop, for at se om hun kunne hjælpe.

Nanna var igang med at skifte Mette, og kom så i tanke om sin egen ble. Hun mærkede på den, og den var på grænsen til at lække. Hun skulle tisse. Men i det hun ville tage den af, og sætte sig over, kom Lotte ind. Lotte “Jeg ville da lige se om der var noget jeg kunne gøre” Nanna “æhmmm, nej” Nanna måtte trippe lidt, for at holde sig. Lotte “Gå dog over og tis skat, hvis du skal, vi har jo været på toilettet sammen før” Nanna vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hun blev stående. Lotte gav Mette en ble på, og satte hende på gulvet. I samme øjeblik kunne Nanna ikke holde det mere, hev bukserne ned, satte sig og tissede. Men hun havde stadig bleen på, så bleen blev fyldt, og begyndte at lække.

Da Nanna var færdig kom Lotte over, kiggede på hende og sagde “Er der sket noget siden du har en ble på” Nanna fortalte hele historien, og Lotte forstod. Lotte “Planen var jo at jeg skulle være her hele dagen, skal vi ikke holde på den” Nanna nikkede. Lotte tog Nanna over til puslebordet, lagde hende op, og begyndte at skifte hende. Lotte kunne de at Nanna havde fjernet sine hår, og Nanna forklarede hvorfor. Da Nanna havde fået en tør ble på, tog Lotte tøjet, og smed det over i vaskekurven. Nanna hoppede ned, og sagde “Skal jeg ikke have det på?” Lotte “Nej, det er det for varmt til” Nanna begyndte at gå ud af rummet, men Lotte sagde “Stop, du skal ikke gå” Nanna stoppede og kom tilbage.

Lotte tog sit tøj af, og lagde sig op på puslebordet. Så sagde hun “Jeg skal da også have en på” Nanna rystede på hovedet men gik derover. Hun gav Lotte en ble på, og foldede hendes tøj sammen. Så gik de alle ned og spiste frokost. Mens de spiste frokost, skulle Lotte tisse, hun var ikke meget for det, men hun måtte vel gøre det i bleen, når hun selv havde valgt at have den på. Lotte tissede i den, og det var næsten en helt dejlig følelse. Da de var færdige med maden, bar de ud, og snakkede om at hoppe i det store badebassin udenfor. Men hvad så med bleerne. Nanna kom i tanke om, at deres forældre købte nogle gummibukser nede på apoteket, så bleen ikke blev våd.

De tog noget tøj på, og kørte ned til apoteket. Dernede hang der nogle forskellige størrelser på væggen. Nanna og Lotte fandt deres størrelser, og tog et par hver. De gik op og betalte, og smuttede hurtigt hjem igen. De gik op for at skifte. De tog alle sammen tøjet af igen. Mettes og Nannas bleer var ikke våde, så de tog bare gummibukserne direkte på. Mens Lottes ble som var våd, skulle skiftes. Nanna ”Nå, der var nok nogen der skulle tisse” Lotte smilte, og lagde sig op på puslebordet. Nanna tog bleen af hende, og vaskede hende. Hvorefter hun tog sin ladyshaver, og fjernede de hår Lotte havde. Lotte ”Hov, hvad laver du?” Nanna ”Det er meget mere behageligt uden alle de hår”

Lotte sagde ikke noget, med lod dem blive fjernet. Så gav Nanna hende en ble på, og gummibukserne. De løb alle sammen ned til badebassinet, og hoppede i. Da de var i, legede de, plaskede med vandet osv. Da de havde været i, i en halv time, besluttede de sig for at gå op, men inden mærkede Nanna på Mettes ble, den var våd. Så tog Nanna for sjov og mærkede på Lottes ble, den var tør. Nannas egen ble var våd. Nanna sagde, nå Lotte, du er den eneste der ikke har tisset i din ble, det skal vi da lige gøre noget ved. Lotte stod som et stort spørgsmålstegn, og forstod ikke hvad hun mente. Nanna gik hurtigt over til hende, og trak ud i gummibukserne, så hendes ble blev ”oversvømmet” med vandet fra det kæmpe badebassin.

Lotte gispede da vandet kom ned, men grinte bare derefter. De gik op ad vandet, og tog deres gummibukser af, og tog dem med op til puslebordet. Deroppe spurgte Mette ”Skal vi ikke bare tage en ny ble uden på”? Nanna svarede ”Jo” og Lotte trak lidt på det, men det gjorde de så. Så tog de gummibukserne på igen, og gik nedenunder. Mens de sad der med to bleer på, og et par gummibukser, så de tv, drak en masse sodavand, og tissede. Timerne gik, og klokken blev hurtigt 18:00. De besluttede at de ville bestille mad. De valgte hvad de skulle have, og bestilte det. Så gik de ovenpå for at skifte. De blev enige om at det var Nanna der skulle tage imod maden, og hun skulle tisse, mens hun gjorde det.

De blev skiftet en efter en, alle deres bleer var godt våde. Så de blev alle skiftet, og fik en ny ble på. Så gik de nedenunder, og drak en masse, Nanna skulle drikke rigtig meget, så hun kunne tisse mens pizza buddet var der. Tiden gik, glassene blev tømt, og det ringede på døren, Nanna gik derud, med en meget fuld blære, men Lotte nåede lige at stoppe hende, stikke sin hånd op under badekåben og mærke at hendes ble var tør, det var den. Så gik Nanna ud, for at få pizzaerne, hun fik dem, tissede, betalte og gik ind igen. Lotte mærkede på bleen, der var virkelig våd. Nanna ”Jeg må hellere skifte, er ikke sikker på hvor meget mere den kan holde” Lotte ”Så er det godt, at jeg har taget vores gummibukser med ned, og en ekstra ble til alle” Lotte viste dem tingene, og de fik alle tre en ekstra ble på, og et par gummibukser. De spiste maden, og da de var færdige, satte de sig over for at se tv.

Mens de sad der, tissede de alle sammen, men Lotte skulle mere end at tisse. Hun viste ikke hvad hun skulle gøre, og lod det ske. Det kunne ikke lugtes, da det stadig var i den inderste ble, og hun havde gummibukserne på. Da der var gået et kvarter, kunne det stille og roligt lugtes. Nanna spurgte om det var Mette. Men Mette svarede nej, så kiggede de begge på Lotte, som svarede ”Man skal vel prøve det en gang” Nanna fniste, og de gik op for at skifte hende. Det tog lidt tid at skifte Lotte, for det var meget hun havde lavet. Samtidig valgte Nanna at skifte sig selv, og også tage Mette derop. Da de havde fået den ene ble på, fik de en ekstra på hver, så de kunne holde sig til i morgen. De gik i seng tidligt, for de besluttede sig for at lave noget sammen i morgen, som f.eks. at tage i tivoli eller på bakken.

Kapitel 4: Tivoli tur

De valgte at tage i tivoli, som åbnede klokken 10. De ville tage af sted klokken 9 så de var der i god tid.
Nanna pakkede en taske med 4 bleer til hver, en nederdel ekstra, og en t-shirt. Nanna havde sagt, at de skulle have ble, gummibukser, nederdel og T-shirt på. Da de alle var klar, tog de cyklen, og kørte ind mod tivoli, undervejs så de mange butikker, men der var en der virkelig fangede deres blikke. Det var en butik med stort baby udstyr i vinduet. De besluttede at gå derind, og fandt en masse ting, store bleer, bodystockings osv. De kiggede rundt, og besluttede sig for at købe en bodystocking hver, og så komme tilbage efter tivoli og købe mere. De tog bodystockingen på med det samme. Den var dejlig at have på, og gjorde at bleen sad bedre.

De tog ind til Tivoli, og betalte entre. Derinde vidste de ikke hvad de skulle lave, så de startede med at tage en tur i den gamle rutsjebane. Det kildede så meget, at Nanna kom til at tisse i bukserne, eller bleen. Da de var færdige, sagde de andre at det også var sket for dem, så Nanna var ikke den eneste. Bleerne kunne godt tage mere. De gik over og købte en is. Da den var spist, tog de en sodavand, og gik lidt rundt. Lotte var lidt bange for at blive opdaget, men hvordan skulle nogen kunne det. De gik, tissede og hyggede sig. På et tidspunkt, tog Nanna og løftede Mette, og mærkede på hendes ble. Nanna sagde ”du skal da vist skiftes” hvorefter hun også sendte et blik til Lotte, der også nikkede.

De gik over til et handicap toilet, som der også var puslebord ved, der stod en mor og ventede udenfor med sit ikke særlig gamle barn. Da de var kommet ind og ud igen, skyndte pigerne sig ind. Nanna lagde Mette op, trak nederdelen op over maven på hende. Knappede hendes bodystocking op, og trak gummibukserne ned. Bleen kom frem, og blev åbnet. Så blev hun vasket, og fik en ren og tør ble på. Derefter gjorde Nanna det samme med Lotte, og Lotte det samme med Nanna. Da de alle havde tørre bleer på, gik de ud igen, drak lidt, spiste lidt, prøvede et par forlystelser, og tog hjem. Undervejs tog de ind til butikken med alt det store baby udstyr. De købte en pakke af de store bleer, pudder, sutter, store sutteflasker og et par ekstra gummibukser.

Da de kom hjem skyndte de sig at pakke ud. Nanna og Lotte fik en af de nye bleer på, og Mette en af de store Libero. De fik alle sammen pudder på, og derefter tog de hver en sut i munden. De gik nedenunder, og satte sig og snakkede, det var små svært med en sut i munden. Da de blev tørstige, gik Nanna ud og fyldte sodavand i sutteflaskerne. De satte sig og tømte dem. Da Nanna tissede i den nye store ble, sugede den godt, og blev næsten ikke våd, så den ville holde længe. Da der var aftensmad lavede de, spaghetti med kødsovs.

De spiste det alle sammen, og var glade. Efter maden havde de alle tisset en del i bleen, men Mettes var den eneste der var nødvendig at skifte, da Lotte og Nannas var meget store, og sagtens kunne tage mere. De fik skiftet Mette, og tog alle sammen et par gummibukser på. De sad og så en film, indtil de skulle i seng, de valgte bare at tage en ekstra ble på, da det var blevet meget sent, og de skulle skynde sig i seng. De faldt alle sammen i søvn med en sut i munden i deres forældres dobbeltseng.

Fortsæt til Kapitel 5

2 Synes om

Kapitel 5:

Da de vågnede, skulle Nanna og Lotte tisse. Lotte tissede i sin temmelig store ble. Hun nød følelsen, og satte sig ned med den ekstremt våde ble. Hun kunne mærke det hele splatte ud, i det hun satte sig. Lotte vækkede Nanna, og sagde ”Jeg skal til at komme hjemad skat, kan du ikke lige skifte mig, og så smutter jeg” Nanna nikkede, og gik ud og tog de to voksen bleer af Lotte. Derefter fik hun en ny på, så sagde de farvel, og Lotte cyklede væk. Nanna gik ind og vækkede Mette. ”Hej min baby, du skal op nu” Mette stod op. Nanna havde planlagt, at Mette skulle være hendes baby hele dagen. Mette kravlede ud af sengen, Nanna stoppede hende, da hun var ved at rejse sig op.

Nanna ”Stop, vi skal prøve en ting i dag, du skal være min baby hele dagen, og ikke kunne andet, end hvad en baby kan. Det eneste tidspunkt, hvor du må et par normale ting, er når vi skal ned og handle” Mette sagde ikke noget, men trak på skuldrene, og tænkte ’Det skal da nok blive sjovt’ Nanna tog hende og bar hende ud til puslebordet, hvor hun lagde hende. Der tog hun hendes bleer af. Vaskede hende meget skånsomt, mens hun talte babysprog til hende. Så tog hun en Libero Comfort Fit XL+ frem, Mette løftede numsen med det sammen, men Nanna sagde ”Det gør små børn ikke” Mette lagde den ned igen, og Nanna løftede den, mens hun lagde bleen ind under. Hun lukkede bleen, og klappede på den.

Så gik Nanna over og hentede hendes bodystocking, den var blevet vasket over natten. Mette fik den på, og så en sut i munden. Så satte Nanna Mette ned på gulvet, lagde sig selv op, og skiftede til en Libero ble. Da hun havde den på, gik hun over og hentede noget tøj. Selv tog hun et par løse cowboy Jeans på, og en T-shirt. Mens Mette fik en sød, tynd kjole med blomster på. Nanna tog Mette med nedenunder, hvor hun lavede to skåle med cornflakes. Mette stillede den ene foran sig selv inde ved bordet, og den anden foran Mette. Mette skulle til at spise, da Nanna sagde ”Det skal du ikke, du bliver madet” Nanna tog skeen, og gav hende en mundfuld, så tog hun en selv, gav en til Mette, osv.

Da de var færdige med at spise, mærkede Nanna på Mettes ble, hun havde tisset lidt, men den kunne sagtens tage mere. Nanna tog Mette ud i gangen, og gav hende sine sandaler på. Så tog hun selv sko på, og bar Mette ud i cykelskuret. Hun tog sin mors cykel ud, da der var barnesæde bagpå den. Nanna satte Mette op i det, hun kunne være der, men kun med nød og næppe. Så kørte de ned til stationen. De tog toget ind til Avedøre station. Nanna havde nemlig fundet ud af at der lå en butik der i nærheden, der havde alt mellem himmel og jord af baby ting i store størrelser. De gik derind og Nanna gik i gang, hun afleverede en liste, over hvad hun skulle have.

Hun skulle have 3 par blebukser, to til Mette og et par til Nanna, 3 bodys, to til Mette en til hende, 2 hagesmækker, 4 gummibukser, 3 til Mette 1 til Nanna. Så betalte hun og gik ud igen. De gik nu tilbage til stationen, hvor der var et toilet. De lånte det, og Nanna tog alt tøjet af Mette undtagen bleen. Så fik Mette et par af gummibukserne på, så et par blebukser. Derefter en af de nye ekstra tykke body’er. Nanna selv tog også en body på, da den var virkelig blød. Så fik Mette tøjet på igen, og de gik ud igen. De gik op og tog toget. Da de var tilbage til deres start station, gik de ned i det lokale supermarked, og købte en ekstra pakke bleer til Nanna og Mette, altså en Libero Comfort Fit XL+, et skifteunderlag fra Libero.

To pakker vådservietter, og en pakke kartoffelmos. De købte det hele, og tog hjem. Da de var hjemme, tog Nanna og skiftede Mette, men denne gang nede i stuen. Hun tog en skraldespand ind, og foldede skifteunderlaget ud. Nanna åbnede bodystockingen, så tog hun blebukserne af, og så gummibukserne. Bleen var våd, men ikke ekstremt. Nanna tog en af vådservietterne og begyndte, hun gjorde det stille og roligt, så det næsten ikke kunne mærkes. Derefter tog Nanna en ny ble fra den nye pakke, og gav hende den på, og så fik hun blebukserne på igen, og bodystockingen. Nu tog Nanna alt tøjet af, og lagde sig på skiftelagnet. Der tog hun og åbnede sin bodystocking, og skiftede sin ble. Derefter tog hun et par blebukser på, sin bodystocking, og sine bukser. Men valgte at gå med bar overkrop.

Nanna løftede Mette, og tog hende over i sofaen. Tændte for tv’et og lagde Mette ned. Hun lagde hendes hoved i sit skød, og stak sit ene bryst i munden på hende. Mette tog det af ren refleks i munden, og begyndte at sutte, mens hun så tv. Da de havde set lidt tv, mærkede Nanna på Mettes ble, den var ikke våd. Nanna lod Mette sidde, og gik ud i køkkenet. Mette gik med for at se hvad der skete. Nanna så det og sagde ”Du må ikke gå, det gør små babyer ikke, de kravler” Mette gik ned på knæ, og begyndte at kravle. Nanna fyldte alle de sutteflasker de havde, med mælk, og satte dem ind foran Mette. Så sagde hun, når jeg kommer igen, skal den ene være tom. Nanna tog de våde bleer, og gik ud til skraldespanden med dem. Så gik hun ovenpå, for at hente noget. Da hun kom tilbage, havde hun to voksenbleer i hånden.

Hun gik over og løftede Mette, lagde hende ned på skiftelagnet. Åbnede hendes bodystocking, tog hendes blebukser af, to hendes gummibukser af, mens hun sagde til Mette at hun skulle blive ved med at drikke af sutteflaske nummer to. Nanna gav Mette en af voksenbleerne på, gav hende sine gummibukser og ble bukser på igen, og lukkede så bodystockingen. Bodyen sad helt stramt til bleerne, og man kunne se en kæmpe ble numse. Så satte Nanna Mette op igen i sofaen, og sagde ”Når den der sutteflaske er tom, kan du vente et kvarter med den næste, hvis du vil” Mette tømte flasken. Nanna tog flaskerne ud og vaskede dem. Derefter gik hun ind til Mette igen, og de satte sig og så en film.

Fortsæt til Kapitel 6

1 Synes om

fed historie meeeen der er noget galt med siden. den går ligesom ud over siden… prøv at fixe det

mwmw :laugh:

Beklager, ved ikke hvad der er sket, har prøvet at rette det, men kan heller ikke vælge rediger nogen steder som jeg ellers kan normalt. Ved ikke hvad der er sket, men ene eller anden fejl er der.

Kapitel 6:

Nanna og Mette så filmen færdig, og skulle have noget mad. Nanna ”Skal vi ikke bare bestille noget”? Mette ”JoJo” Nanna gik ud og hentede brochuren, og de ringede efter maden. Nanna gik over til Mette, og mærkede på hendes ble, den var knastør. Så tog Nanna en sutteflaske til hende, og sagde ”Denne skal være tom inden pizza buddet kommer” Mette fik den i hånden, og drak den. Kort efter Mette var færdig, ringede det på døren, Nanna sagde ”Når han er her, må du gerne gå, men du skal gøre hvad jeg siger, ellers bliver du straffet”. Nanna gik ud og åbnede, og bad Mette om at komme og hente tingene. Mette kom vraltende derud, med den store blenumse, tog tingene, og gik ind i stuen igen. Nanna betalte, og gik ind til Mette for at spise.

Under middagen, tissede Mette meget, og det begyndte at lække ud i den næste ble. Mette sagde det til Nanna og Nanna svarede ”Jamen, så lad den da gøre det” Mette sagde ikke mere, men spiste bare videre. Da de var færdige med at spise. Bar Nanna Mette over i sofaen, og gav hende en sutteflaske. Dette er den sidste du skal drikke med mælk. Mette begyndte at drikke den, men kunne ikke drikke meget, da der var fyldt med mad i hendes mave. Nanna bar ud af bordet imens. Nanna gik ovenpå, for at skifte sin egen ble. Hun tog bodystockingen af, men beholdte blebukserne på, sammen med sit normale tøj. Så tog Nanna sin dyne, og gik nedenunder. Hun gik over til Mette, der havde drukket halvdelen af sutteflasken, og løftede hende. Så åbnede hun hendes bodystocking, og tog den af, for at fjerne blebukserne, men beholde gummibukserne på, så lukkede hun bodystockingen igen.

Nanna satte sig under dynen, trak Mette op til sig, og satte hende oven på hende selv. Så sad de der, og så film. Nanna flyttede Mette, og rejste sig, hun gik ud i køkkenet. Hun kom tilbage igen, med sodavand i sutteflaske, chips og sodavand. Nanna satte sig igen, og satte Mette oven på. Så tog hun en sutteflaske, og stak den i munden på Mette. Mette drak hurtigt indholdet, og fik lov til at tage noget slik eller nogle chips. Mens de sad der, spiste de en masse chips, tissede Nanna i sin ble, og det samme gjorde Mette. Nanna kunne mærke, hvordan den blev mere og mere tyk. Mette sad der, og så pludselig lavede hun stort, hun kunne jo ikke holde det, men det gjorde ikke noget.

Nanna kunne se på Mettes reaktion at hun lavede, men man kunne ikke lugte det, pga. gummibukserne. Nanna kørte lidt rundt på Mettes ble, og sagde ”Du bliver skiftet, når filmen er færdig” En halv time efter, da filmen var slut, løftede Nanna Mette væk. For at bagefter løfte hende, op med sin skulder med en hånd under numsen. Så gik de ovenpå, for at skifte Mette. Nanna lagde hende på puslebordet, og åbnede hendes bodystocking. Så tog hun gummibukserne af, og mærkede på den yderste ble. Den var kun halv våd. Mette åbnede den, og løftede den væk. Så kunne man se Libero bleen, hun åbnede den, og det begyndte at lugte. Nanna tog det værste med bleen, og begyndte så at vaske, til der ikke var mere tilbage.

Så tog hun noget babylotion, og kørte en stor klat ud på hende, for derefter af køre det rundt, til huden havde optaget det. Nanna bukkede sig, og tog en dåse pudder op, som hun hældte noget ud af på Mette, det var alt for meget Nanna kom på, men det var da lige meget. Så tog Nanna en ny Libero ble. Og gav Mette den på. Derefter fik hun voksenbleen på igen. Så sagde Mette ”Jeg gider ikke have to på igen” fint svarede Nanna, og tog en ekstra frem, og gav hende den på. Så lukkede Nanna hendes bodystocking igen, og løftede hende ned fra bordet. Nanna sagde til Mette ”Du må selv kravle nedenunder, men du skal vente til jeg siger, at du må” Nanna tog sin ble af, den var ikke våd, og tog en Libero ble indenunder. Så tog hun sit tøj på igen.

Nanna sagde at Mette måtte kravle nedenunder nu. Mette kravlede, og måtte vrikke meget med numsen, for at kunne komme frem. Da de nåede trappen, løftede Nanna hende, og bar hende ned, og ind i stuen. Så satte de sig over i sofaen. Nanna tog sin trøje af, og tog det ene bryst, og satte det i munden på Mette. Til deres begges forskrækkelse, kom der faktisk mælk ud, og Nanna følte en stor lettelse i brystet, da mælken blev tømt ud. Mette syntes det var meget dejligt, at ligge der og amme. Da de var halvvejs i filmen, skiftede Nanna brystet ud, så det andet også kunne blive tømt. Og da de var færdige, var Nannas bryster helt afslappede, og dejlige. Mette lå og havde det dejligt. Hun havde tisset en del undervejs, så Liberoen var ved at være fyldt, og det samme gjaldt Nanna.

Kapitel 7:

Nanna og Mette, var gået i seng, uden at skifte bleer dagen før. Da Nanna vågnede, kunne hun høre en bil. Nanna var stadig ikke helt vågen, og tænkte ’Det er nok bare naboen, far og mor skulle først være hjemme om 2-3 dage’ Nanna blev liggende, og tømte sin blære i bleen. Så kunne hun høre døren åbne. Nanna gik i panik, hun skyndte sig at komme ned i sine normale bukser, og tage en bluse på. Så gik hun over til Mette, men da hun kom over til hende var hendes far kommet ind i værelset. Han kunne ikke se den store blenumse, eller noget, da Mette havde en dyne over sig. Faderen ”Hej piger, har det været en god mini ferie sammen” Nanna ”Øhh, ja” Nanna var ekstremt nervøs, og prøvede at gemme sin ble.

Moderen kom ind i værelset ”Hvis bleer er det derude, skulle bare lige tjekke, at der var nok til weekenden, men der står to nye typer” Nanna ”Øhhh” Hendes far kom over, og klappede hende på numsen, og man kunne høre bleen med det samme. Faderen ”Er der noget du skal fortælle os?” Nanna begyndte at forklare hvad der var sket, og hvorfor det var osv. Og fortalte at hun egentlig var ret glad for det. Faderen og Moderen hviskede kort sammen, og så sagde moderen ”fint, hvis det er det du gerne vil, så skal du fra nu af, have ble på hele tiden, dig og Mette kan selv klare alt det med hvilket tøj i skal have på. Jeg kan skifte dig Nanna, men du skal skifte Mette” Nanna vidste ikke hvad hun skulle sige, men sagde bare ”okay…” Moderen gik over til Mette, og fjernede dynen, og så den store ble. Hun kiggede på Nanna og Nanna sagde ”Øhm, det er fordi hun var min baby i går…”

Moderen fnes, og sagde ”Så skal babyen vist skiftes” Nanna gik over og løftede Mette. De gik ud til skiftebordet, hvor Nanna åbnede bodystockingen og tog bleerne af, vaskede hende, og gav hende en frisk Libero på. Så lukkede hun bodystocken igen, og satte Mette ned på gulvet. Moderen kom over og sagde ”Det var nu ikke den baby jeg mente” Moderen tog alt tøjet af Nanna, og lagde hende op på puslebordet. Der tog hun hendes blebukser af, og så tog hun bleerne af. Moderen kunne se at Nanna havde fjernet alle sine hår, så hun fjernede dem en gang til. Så gav hun Nanna en af voksenbleerne på. Derefter tog moderen hendes bodystocking, og gav hende den på. Moderen, “Nu går far og jeg ned og pakker ud, for så at pakke lidt ting igen, vi skal nemlig på en tur”. Faderen ”I piger kan gå ind på et værelse, og lave hvad i har lyst til” Nanna og Mette gik ind på et værelse, og Nanna startede med at amme Mette. Moderen kom ind, imens de var i gang.

”Nå det er så meget baby hun har leget med dig” Nanna nikkede som moderen smilte. Kom vi skal lige have pakket de sidste ting, og så tager vi af sted. De gik ned i stuen, hvor de kunne se en åben kuffert, med bleer, bodystockings, sutteflasker, gummibukser, og hagesmække. Moderen kom over til dem, knappede deres bodystockings op, og gav dem et par gummibukser på hver. Derefter kom hun over med noget tøj. Mette fik en tynd sommerkjole, og Nanna fik en top, og en lille nederdel. Nanna ”Jamen, den her dækker ikke bleen ordentligt, og man kan se bodystockingen fordi det kun er en top” Moderen ”Ærgerligt, alt det andet tøj, er pakket ned” Nanna sukkede, og blev irriteret. Nanna og Mette satte sig om bag i bilen, og blev spændt fast af moderen, så satte hun sig ind, faderen kom med den sidste kuffert, og af sted til Jylland var det, mere præcist grænsen til Tyskland.

Kapitel 8: Turen derned.

De startede med at køre i 4 timer, så holdt de ind ved en benzintank, for at få ja sjovt nok benzin. Moderen sagde ”Så skal i ud og strække benene” Nanna var ikke meget for det, men vidste at de hellere måtte gøre det. Så de stod ud af bilen, da de kom ud, kom Moderen over, og mærkede på Nannas ble, den var stadig tør. Moderen sagde ”Husk nu, at det er dig der skal sørge for Mette” Nanna mærkede på Mettes ble, den var små våd, men ikke så våd at den skulle skiftes. Moderen gik ind for at betale benzinen, og købe noget at drikke. Hun kom ud, med en halv liter sodavand til hver, og en halv liter vand til Nanna. De begyndte at køre, og Nanna drak vandet.

Da de nåede til Storebæltsbroen, holdt de ind for at få noget at spise. De bestilte maden, og skulle vente lidt på den. Moderen gik over til Nanna, og mærkede på hendes ble, den skulle efterhånden skiftes.

Moderen ”Kommer du lige med skat, du skal skiftes".

Nanna sørgede lige for at mærke på Mette, hun skulle også skiftes. Nanna valgte at bære Mette, da Mette var træt. De gik ud til puslebordet, der ikke var aflukket, men bare i et hjørne af lokalet.

Nanna ”Jeg skal da ikke skiftes der vel”?

Moderen ”Jo da, hvor ellers” Nanna var ikke glad for det, men måtte jo tage det som det kom. Moderen lagde hende op, åbnede bodystockingen, og tog gummibukserne af hende. Så skiftede hun hendes ble, og sørgede for at bruge ekstra godt med pudder. Da Nanna var færdig, bad moderen hende om at tage bodystockingen af, det var for varmt til at have bodystocking og gummibukser på, specielt fordi at Nannas var så tyk.

Nanna gjorde som der blev sagt, og tog den af, så skulle Nanna skifte Mette. Moderen ville gå ind til faderen, og sagde ”Du får lov til at holde pusletasken. Nanna begyndte at skifte Mette. Da hun havde givet hende en ny ble på, spurgte hun om hun ville have bodystockingen på. Mette ville helst ikke have den på, så hun kunne få det lidt køligere. Nanna spurgte ”Er den ikke meget god, den gemmer bleen lidt væk” Mette ”kan du så ikke tjekke om den tynde bodystocking er i tasken, det her er den tykke” den meget tynde hvide bodystock var i tasken, så den fik Mette på. Så satte Nanna hende ned, man kunne se bleen igennem kjolen og bodystockingen.

De gik ind til deres forældre, hvor deres mad stod klar, spiste maden, og drak det der var. Da de var færdige, betalte de, og gik ud til bilen igen. Da de skulle ud til bilen, var der en lille dreng der sagde til sin mor ”Se mor, de der piger har også en ble på” Nanna og Mette satte farten op, og skyndte sig ind i bilen. De kørte over broen, og direkte nedad mod sommerhuset de havde lejet. Undervejs var de nød til at trække ind til siden, da Mettes ble snart ikke kunne tage mere. De trak ind på en rasteplads, men det var ikke muligt at skifte Mette på et toilet, så det måtte blive på bagsædet af bilen. For at dække for Mette så folk ikke skulle se hende nøgen, måtte Nanna stå ind over hende, og dække mens hun skiftede hende.

Dette resulterede i at Nannas nederdel blev hevet op, og alle sad og små fnes, da man kunne se hendes våde ble. Nanna opdagede det først, da hun var færdig med at skifte Mette. Nanna skyndte sig at sætte sig ind i bilen, og bad hendes forældre om at køre med det samme, dette gjorde de dog også, da der ikke var tid til flere stop, hvis de skulle nå og hente nøglen. Nanna kunne ikke have timet det bedre, for nu skulle hun lave stort. Hun prøvede at holde det, men efter fem minutter, kunne hun ikke mere, bleen blev fyldt, og blev meget klam. Nanna prøvede at sætte sig, så det var behageligt eller bare lidt bedre, men dette resulterede blot i at alt lorten blev spredt mere ud. Da de havde kørt i en halv time, skulle de endelig ind og hente nøglen. Nannas far gik ind for at hente den, og kom hurtigt ud igen. De skulle køre i en halv time mere, inden de var fremme ved sommerhuset.

Nanna ”Kan jeg ikke blive skiftet”?

Moderen ”Nej, nu tager vi derhen, bærer vores ting ind, og så kan vi skifte, HUSK det var dit eget valg at bruge ble”

Nanna sagde ikke mere, men var godt sur. Endelig ankom de til huset, det var et temmelig stort et, ude på landet. Der var ingen andre huse i nærheden. Nanna og Mette sted ud af bilen, efterfulgt af deres mor og far. De skyndte sig ind i huset, hvor Nanna startede med at spørge ”Kan jeg så blive skiftet nu”?

Moderen ”Nej, ikke når du plager, og vi skal også have båret ind først” Nanna blev sur, og satte sig hårdt ned på en stol, til sin egen store fortrydelse gjorde det at bleens indhold blev spredt ekstra meget ud. Nanna valgte at blive siddende. Moderen sagde ”Imens vi bærer ind, så kan du sætte dig over i sofaen og give Mette noget mælk” Nanna viste ikke, men Mette spurgte om hun ikke havde lyst. Nanna sagde ok. De satte sig over i sofaen, og Nanna trak ned i sin top. Så Mette kunne få noget mælk. Moderen og Faderen bar ind imens, det tog dem 15 minutter, så kom moderen og sagde ”Nu har Mette fået nok mælk fra det bryst, så kan du lige blive skiftet, og så kan hun få fra det andet”

Nanna gik over til sin mor, der tog hendes hånd i sin. Så gik de ovenpå. Moderen havde lavet en pusleplads på det ene af de to badeværelser. Det var ved siden af en stor håndvask, der havde et stort bord, hun havde lagt puslepuden hjemmefra op, og sat bleer op og det hele. Moderen lagde Nanna derop, og begyndte så ellers, hun åbnede bleen, vaskede og satte så en ny ble på, men denne blev sat stramt. Derefter fulgte hun Nanna ned i kun ble, og satte hende. Og en ny T-shirt, med små bamser på. Derefter gik hun over til Mette, tog alt tøjet af hende, og gav hende en T-shirt magen til på. Så skulle Mette have mælk fra det andet bryst, mens de startede Tv’et og så en tegnefilm.

Fortsæt til Kapitel 9

2 Synes om

Kapitel 9:

Nanna havde ammet Mette i en time, og skiftet fra bryst til bryst. Der kom ikke mere mælk nu. Nanna og Mette så videre på kanalen, da deres far så kom ind ”Nu skal i høre piger, vi tager over grænsen i morgen, vi skal køre tidligt om morgenen, og være der hele dagen. Derovre skal vi finde lidt ting til jer, osv.” Pigerne smilte. De sad der til de skulle spise om aftenen, så fik de skiftet ble, og kom i seng klokken 9. Næste dag, blev de vækket af deres far. Han sagde ”I skal op nu” han mærkede kort på deres bleer og sagde så ”nå, men de kan godt tage mere, så i får bare noget tøj på” Faderen tog to T-shirts frem, og et par bukser til dem hver. Nanna tænkte at det var dejligt med noget man endelig ikke kunne se bleen under.

Hun tog bukserne på, bleen stak en del over buksekanten, men det var jo lige meget. Så tog hun T-shirten på, der gik kort under bukserne, og kun overlappede med en 2 cm. Nanna tænkte ikke videre over det, og hjalp Mette på med tøjet. Hun fik et par bukser, der sad og viste bleen, med hun var jo også kun 5 år. Og så en T-shirt med hello kitty på. De gik søvnige ned til bilen, hvor der var to madder til dem hver, som morgenmad. Sammen med en halv liter mælk til hver. Pigerne drak og spiste hvad de havde fået, og så fulgte de ellers med på udsigten. De kom over grænsen, og kørte 50 kilometer mere. Så ankom de til en stor butik. De gik derind, udefra kunne man ikke se hvad det var, men så snart man var derinde, kunne man.

Det var en kæmpe butik med babyudstyr, i voksen størrelse. Nanna og Mette kiggede forundret rundt. Moderen kom over og tog dem i hånden. Så gik de ind på toilettet, eller det der mere var skifterum. Nanna blev lagt op på et bord, og Mette det ved siden af, størrelsen af puslepuderne var forskellige. Moderen startede med at skifte Nanna. Hun fik taget bleen af, og vasket. Så tog moderen og kiggede i skuffen under puslebordet, i den lå der. Baby lotion, pudder og bleer. Moderen startede med lotionen, og smurte en masse ud, så fik Nanna et tykt lag pudder, og så en Tena Slip Maxi på. Nanna syntes den var meget stor, men det var vidst også meningen.

Derefter var det Mettes tur, hun fik dog bare en Tena Slip Junior på. Nanna og Mette fik ikke noget tøj på. Dette var med en grund, de gik direkte ud af toilettet med bleerne på, og over til den lille afdeling med bodystockings og natdragter af alle arter. Deres forældre fandt et par sammen, de fik hver en masse der lignede baby dragter på en prik, og så købte de to natdragter til hver. Nanna og Mette fik en på hver, nemlig den hvide med lyserøde syninger, som var meget barneagtig. Inden de skulle til at gå rundt i butikken, kommer deres far og mor over med en vogn hver, en med et sæde til en voksen i. De blev begge sat i hver deres sæde, for så at blive kørt rundt, og se på alle de baby ting der skulle købes til dem.

Der blev købt gummibukser, blebukser, skiftelagner, ny puslepude der var lidt større end den gamle, sutteflasker, sutter, regntøj, flyverdragt til vinteren, tøj, underbukser, gummistøvler, legetøj og bleer. De bleer der blev købt, var fire pakker bleer på samme størrelse som en Tena Slip Maxi small, men med samme design som en Libero ble, og det samme til Mette bare i Tena Slip Junior størrelse. Derefter gik de op til kassen, hvor deres far sagde ”Vi har også bestilt to tremmesenge, og en kravlegård til levering” damen i kassen slog det, op, og sagde at de ville blive leveret til den valgte dato. De betalte for det hele, og gik ud i bilen. Derude på parkeringspladsen, tog moderen, noget af tøjet ud af en pose, og gav det til dem.

De fik begge et par pullover, hvor der var plads til bleen, og var fire lommer foran. Så fik de en hvid T-shirt til at tage på også. Nanna mente at det snart var for meget, men det mente deres forældre ikke. De tog nemlig ind til byen, for at se turist attraktioner. Nanna havde ikke nemmest ved at gå med den store ble på, men med lidt øvelse kunne hun godt. Men inden de tog af sted, pakkede moderen også sin nye ekstra store pusletaske, med to bleer til hver, en ren bodystocking, og noget pudder + vaskeklude. De gik ned af handelsgaden, og så snart moderen så en legetøjs butik, skulle de ind i den. Da de var derinde sagde hun. Nu må i vælge jer et stykke legetøj hver. Nanna ville ikke have noget men så hviskede faderen til hende ”Du skal, ellers skal du se en straf du kan få, og lad det hellere være noget barnligt”

Nanna vidste ikke hvad hun skulle sige, og gik derfor over til Mette der stod og kiggede på nogle små dyr. Både Mette og Nanna tog dyrene, de blev betalt, og de gik videre. Da de ankom til en cafe, satte de sig ned, faderen kiggede kort væk, og sagde, at han var tilbage igen om lidt. Han var tilbage igen efter et kvarter, men med to bamser, de var lidt forskellige, så de kunne kende forskel. Så fik den en hver, og skulle navngive den. Nanna kaldte sin Jack, og Mette kaldte sin Sussy. Der kom en tjener over, og spurgte om de skulle have noget, forældrene bestilte en kop kaffe hver, og en kakao hver til børnene. De fik det kort efter, drak det og gik videre.

3 Synes om

Hvad er for dig forskellen på blebukser og gummibukser? Og er det ikke lidt voldsomt at de altid får både lotion og pudder på når der skiftes ble?

Forskellen på gummibukser og blebukser, kan ses på voksenbleer.dk der har de begge ting.

Skøn historie der hurtigt udvikler sig mere og mere, jeg har fjernet tvungne linjeskift og gjort historien mere læsevenlig for læsere på mobilen.

Eksempel på Gummibikser (Plastbukser) og en Blebuks:
(Tekst og billeder lånt fra http://www.voksenbleer.dk/)

image


En blebuks er beregnet til at holde bleen på plads, samtidig med at den giver en øget sikkerhed da buksen er tæt. Blebukser bruges sammen med en ble og kan anvendes med alle former for bleer. PU er delvist åndbart.

Plastbuksen er især velegnet til patienter med moderat til ret svær urin- og fæcesinkontinens, produktet anvendes sammen med ble.