Alene hjemme (G,g,G,M,F)

Kapitel 3: Besøg

Nanna og Mette var kommet sent i seng, da de havde hygget sammen til klokken 1. Nanna vågnede klokken 12 fordi en af hendes venner ringede på. Hun hoppede i et par bukser, og havde glemt alt om bleen, tænkte bare på den som underbukser. Hun gik ned og lukkede op, det var Lotte, hun havde haft denne aftale længe. Nanna hilste, og lod hende komme ind. Lotte syntes at det var mærkeligt, det lignede næsten at Nanna havde en ble under de stramme bukser. Nanna gik op for at vække Mette. Mette var ikke helt vågen, så Nanna bar hende ud til puslebordet. Lotte havde ofte været med til at skifte Mette så hun gik derop, for at se om hun kunne hjælpe.

Nanna var igang med at skifte Mette, og kom så i tanke om sin egen ble. Hun mærkede på den, og den var på grænsen til at lække. Hun skulle tisse. Men i det hun ville tage den af, og sætte sig over, kom Lotte ind. Lotte “Jeg ville da lige se om der var noget jeg kunne gøre” Nanna “æhmmm, nej” Nanna måtte trippe lidt, for at holde sig. Lotte “Gå dog over og tis skat, hvis du skal, vi har jo været på toilettet sammen før” Nanna vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hun blev stående. Lotte gav Mette en ble på, og satte hende på gulvet. I samme øjeblik kunne Nanna ikke holde det mere, hev bukserne ned, satte sig og tissede. Men hun havde stadig bleen på, så bleen blev fyldt, og begyndte at lække.

Da Nanna var færdig kom Lotte over, kiggede på hende og sagde “Er der sket noget siden du har en ble på” Nanna fortalte hele historien, og Lotte forstod. Lotte “Planen var jo at jeg skulle være her hele dagen, skal vi ikke holde på den” Nanna nikkede. Lotte tog Nanna over til puslebordet, lagde hende op, og begyndte at skifte hende. Lotte kunne de at Nanna havde fjernet sine hår, og Nanna forklarede hvorfor. Da Nanna havde fået en tør ble på, tog Lotte tøjet, og smed det over i vaskekurven. Nanna hoppede ned, og sagde “Skal jeg ikke have det på?” Lotte “Nej, det er det for varmt til” Nanna begyndte at gå ud af rummet, men Lotte sagde “Stop, du skal ikke gå” Nanna stoppede og kom tilbage.

Lotte tog sit tøj af, og lagde sig op på puslebordet. Så sagde hun “Jeg skal da også have en på” Nanna rystede på hovedet men gik derover. Hun gav Lotte en ble på, og foldede hendes tøj sammen. Så gik de alle ned og spiste frokost. Mens de spiste frokost, skulle Lotte tisse, hun var ikke meget for det, men hun måtte vel gøre det i bleen, når hun selv havde valgt at have den på. Lotte tissede i den, og det var næsten en helt dejlig følelse. Da de var færdige med maden, bar de ud, og snakkede om at hoppe i det store badebassin udenfor. Men hvad så med bleerne. Nanna kom i tanke om, at deres forældre købte nogle gummibukser nede på apoteket, så bleen ikke blev våd.

De tog noget tøj på, og kørte ned til apoteket. Dernede hang der nogle forskellige størrelser på væggen. Nanna og Lotte fandt deres størrelser, og tog et par hver. De gik op og betalte, og smuttede hurtigt hjem igen. De gik op for at skifte. De tog alle sammen tøjet af igen. Mettes og Nannas bleer var ikke våde, så de tog bare gummibukserne direkte på. Mens Lottes ble som var våd, skulle skiftes. Nanna ”Nå, der var nok nogen der skulle tisse” Lotte smilte, og lagde sig op på puslebordet. Nanna tog bleen af hende, og vaskede hende. Hvorefter hun tog sin ladyshaver, og fjernede de hår Lotte havde. Lotte ”Hov, hvad laver du?” Nanna ”Det er meget mere behageligt uden alle de hår”

Lotte sagde ikke noget, med lod dem blive fjernet. Så gav Nanna hende en ble på, og gummibukserne. De løb alle sammen ned til badebassinet, og hoppede i. Da de var i, legede de, plaskede med vandet osv. Da de havde været i, i en halv time, besluttede de sig for at gå op, men inden mærkede Nanna på Mettes ble, den var våd. Så tog Nanna for sjov og mærkede på Lottes ble, den var tør. Nannas egen ble var våd. Nanna sagde, nå Lotte, du er den eneste der ikke har tisset i din ble, det skal vi da lige gøre noget ved. Lotte stod som et stort spørgsmålstegn, og forstod ikke hvad hun mente. Nanna gik hurtigt over til hende, og trak ud i gummibukserne, så hendes ble blev ”oversvømmet” med vandet fra det kæmpe badebassin.

Lotte gispede da vandet kom ned, men grinte bare derefter. De gik op ad vandet, og tog deres gummibukser af, og tog dem med op til puslebordet. Deroppe spurgte Mette ”Skal vi ikke bare tage en ny ble uden på”? Nanna svarede ”Jo” og Lotte trak lidt på det, men det gjorde de så. Så tog de gummibukserne på igen, og gik nedenunder. Mens de sad der med to bleer på, og et par gummibukser, så de tv, drak en masse sodavand, og tissede. Timerne gik, og klokken blev hurtigt 18:00. De besluttede at de ville bestille mad. De valgte hvad de skulle have, og bestilte det. Så gik de ovenpå for at skifte. De blev enige om at det var Nanna der skulle tage imod maden, og hun skulle tisse, mens hun gjorde det.

De blev skiftet en efter en, alle deres bleer var godt våde. Så de blev alle skiftet, og fik en ny ble på. Så gik de nedenunder, og drak en masse, Nanna skulle drikke rigtig meget, så hun kunne tisse mens pizza buddet var der. Tiden gik, glassene blev tømt, og det ringede på døren, Nanna gik derud, med en meget fuld blære, men Lotte nåede lige at stoppe hende, stikke sin hånd op under badekåben og mærke at hendes ble var tør, det var den. Så gik Nanna ud, for at få pizzaerne, hun fik dem, tissede, betalte og gik ind igen. Lotte mærkede på bleen, der var virkelig våd. Nanna ”Jeg må hellere skifte, er ikke sikker på hvor meget mere den kan holde” Lotte ”Så er det godt, at jeg har taget vores gummibukser med ned, og en ekstra ble til alle” Lotte viste dem tingene, og de fik alle tre en ekstra ble på, og et par gummibukser. De spiste maden, og da de var færdige, satte de sig over for at se tv.

Mens de sad der, tissede de alle sammen, men Lotte skulle mere end at tisse. Hun viste ikke hvad hun skulle gøre, og lod det ske. Det kunne ikke lugtes, da det stadig var i den inderste ble, og hun havde gummibukserne på. Da der var gået et kvarter, kunne det stille og roligt lugtes. Nanna spurgte om det var Mette. Men Mette svarede nej, så kiggede de begge på Lotte, som svarede ”Man skal vel prøve det en gang” Nanna fniste, og de gik op for at skifte hende. Det tog lidt tid at skifte Lotte, for det var meget hun havde lavet. Samtidig valgte Nanna at skifte sig selv, og også tage Mette derop. Da de havde fået den ene ble på, fik de en ekstra på hver, så de kunne holde sig til i morgen. De gik i seng tidligt, for de besluttede sig for at lave noget sammen i morgen, som f.eks. at tage i tivoli eller på bakken.

Kapitel 4: Tivoli tur

De valgte at tage i tivoli, som åbnede klokken 10. De ville tage af sted klokken 9 så de var der i god tid.
Nanna pakkede en taske med 4 bleer til hver, en nederdel ekstra, og en t-shirt. Nanna havde sagt, at de skulle have ble, gummibukser, nederdel og T-shirt på. Da de alle var klar, tog de cyklen, og kørte ind mod tivoli, undervejs så de mange butikker, men der var en der virkelig fangede deres blikke. Det var en butik med stort baby udstyr i vinduet. De besluttede at gå derind, og fandt en masse ting, store bleer, bodystockings osv. De kiggede rundt, og besluttede sig for at købe en bodystocking hver, og så komme tilbage efter tivoli og købe mere. De tog bodystockingen på med det samme. Den var dejlig at have på, og gjorde at bleen sad bedre.

De tog ind til Tivoli, og betalte entre. Derinde vidste de ikke hvad de skulle lave, så de startede med at tage en tur i den gamle rutsjebane. Det kildede så meget, at Nanna kom til at tisse i bukserne, eller bleen. Da de var færdige, sagde de andre at det også var sket for dem, så Nanna var ikke den eneste. Bleerne kunne godt tage mere. De gik over og købte en is. Da den var spist, tog de en sodavand, og gik lidt rundt. Lotte var lidt bange for at blive opdaget, men hvordan skulle nogen kunne det. De gik, tissede og hyggede sig. På et tidspunkt, tog Nanna og løftede Mette, og mærkede på hendes ble. Nanna sagde ”du skal da vist skiftes” hvorefter hun også sendte et blik til Lotte, der også nikkede.

De gik over til et handicap toilet, som der også var puslebord ved, der stod en mor og ventede udenfor med sit ikke særlig gamle barn. Da de var kommet ind og ud igen, skyndte pigerne sig ind. Nanna lagde Mette op, trak nederdelen op over maven på hende. Knappede hendes bodystocking op, og trak gummibukserne ned. Bleen kom frem, og blev åbnet. Så blev hun vasket, og fik en ren og tør ble på. Derefter gjorde Nanna det samme med Lotte, og Lotte det samme med Nanna. Da de alle havde tørre bleer på, gik de ud igen, drak lidt, spiste lidt, prøvede et par forlystelser, og tog hjem. Undervejs tog de ind til butikken med alt det store baby udstyr. De købte en pakke af de store bleer, pudder, sutter, store sutteflasker og et par ekstra gummibukser.

Da de kom hjem skyndte de sig at pakke ud. Nanna og Lotte fik en af de nye bleer på, og Mette en af de store Libero. De fik alle sammen pudder på, og derefter tog de hver en sut i munden. De gik nedenunder, og satte sig og snakkede, det var små svært med en sut i munden. Da de blev tørstige, gik Nanna ud og fyldte sodavand i sutteflaskerne. De satte sig og tømte dem. Da Nanna tissede i den nye store ble, sugede den godt, og blev næsten ikke våd, så den ville holde længe. Da der var aftensmad lavede de, spaghetti med kødsovs.

De spiste det alle sammen, og var glade. Efter maden havde de alle tisset en del i bleen, men Mettes var den eneste der var nødvendig at skifte, da Lotte og Nannas var meget store, og sagtens kunne tage mere. De fik skiftet Mette, og tog alle sammen et par gummibukser på. De sad og så en film, indtil de skulle i seng, de valgte bare at tage en ekstra ble på, da det var blevet meget sent, og de skulle skynde sig i seng. De faldt alle sammen i søvn med en sut i munden i deres forældres dobbeltseng.

Fortsæt til Kapitel 5

6 Synes om