Sally (g,F,F,F,M)

Hej allesammen :slight_smile:

Jeg er rigtig ked af mine sidste historier ikke er blevet skrevet færdigt, men da jeg bliver ved med at læse dem igennem, finder jeg ingen nye ideer i dem, så derfor vil jeg begynde på en ny historie, og lige pt har jeg masser af tid, hvilket jeg ikke havde ret meget sidst:-) skal nok prøve at fortsætte med historien!
Undskyld stavefejl osv…

God fornøjelse! :wink:

Kapitel 1:

Sally er en ung pige på 13 år, hun har altid gjort hvad der passede hende, hendes mor er narkoman, og hendes far døde for ca. 3 år siden af en overdosis heroin. Hun er sjældent i skole, hun gider ikke, hun er i byen hver weekend, og drikker sig tit fuld. Skolen er blevet meget bekymret for Sally, da hun aldrig møder op til undervisningen. De har taget kontakt til kommunen, så tirsdag morgen, dukker en fra kommunen op, og Irene (Sallys mor) lukker døren op. De kommer indenfor og får en kop kaffe og spørge til Sally, og Irene fortæller at hun ikke ved hvor hun er, men de skulle vist holde fest igår og idag, damen fra kommunen spørger hvorfor Sally ikke kommer i skole, og da Irene skal til at svare, vader Sally ind ad døren, stang bacardi! Da damen fra kommunen ser hende, er der intet at gøre, hun kan ikke bo her hos sin mor, da hun ikke bliver passet på. Sally følger bare med uden at forstå noget som helst, hun falder i søvn med det samme. De kommer hele vejen til Sverige, hvor der er et godt børnehjem, så der skal Sally flytte hen.

De har kørt i ca. 5-6 timer, og de er fremme nu, der står allerede 2 pædagoger, som tager imod hende, de får hende indenfor, og lægger hende spændt fast på puslebordet. Da de har fået alt hendes tøj af, barbere de lige hendes underliv, armhuler og ben, pædagogen Søs tager den største pampers ble der er, og lægger den under hendes numse, da Sally kun er 152 cm høj og kun vejer 40 kg, er hun meget lille af sin alder, Søs smører noget salve ud og massere det rundt i numsen, så tager hun en stik-pille og stikker op i numsen, og lukkede bleen, den sidder lidt stramt, men samtidig godt tæt, hun tager endnu to bleer, to tena slip maxi small, og giver hende dem på, og så får hun en lilla bodystocking, og en lyserød sparkedragt, til slut bliver hun lagt i en tremmeseng, hvor der er en 5 punktsele, og hun blev spændt godt fast, især ved bleen. Pædagogerne tænder et kamera, så de kan se hvornår Sally vågner.

Skal jeg fortsætte? :slight_smile:

Fortsæt til Kapitel 2

1 Synes om

Ja det skal du da

ja, vi skal da vide hvad der sker med Sally.

Lyder som en kanon historie jeg vil elske. Ja fortsæt endelig! :3

Undskyld, men ændre det til en jeg fortæller, så man ser det fra Sallys synspunkt.

Kapitel 2:

Jeg vågnede ved en krampe i min mave, jeg kunne mærke jeg skulle på toilettet, jeg prøvede at rejse mig, men jeg fandt ud af at jeg var spændt fast, og at jeg lå i en tremmeseng, og jeg havde en stor ble og babytøj på, hvad foregår der her? Det var det eneste jeg tænkte, i personale rummet på børnehjemmet, sad pædagogerne og så mig på skærmen, jeg lå meget uroligt, men de ville ikke komme ind før jeg havde lavet stort i bleen, jeg kæmpede i en halv time, men måtte give op, det flød ud i min ble, det var så ulækkert, og bleen sad så stramt, det blev splattet ud i hele bleen. De to pædagoger Søs og Jens kom ind på mit værelse, og jeg kiggede bare underligt på dem, da de kom hen til min seng. Søs: "Hej Sally, du skal lige have noget at drikke, så jeg har 5 store sutteflasker med varm mælk i til dig inden du skal spise mad. Der var både vanddrivende og afføringsmiddel i alle flaskerne. Jeg fik dem i munden en efter en, da den tredje kom i munden, tissede jeg også i min ble, og da alle fem var drukket, spændte Jens selen op, og sagde at hvis jeg gjorde modstand nu ville det blive værst for mig selv.

Jeg gjorde ingen modstand for selvom det her var sygt, så ville jeg rigtig gerne have en ren ble på, han gik ud af døren, men gik så hen mod trappen, og ned i køkkenet, og jeg så højstolen, jeg begyndte at gøre modstand nu, men han strammede bare grebet meget, han fik mig ned i højstolen, og fik spændt mig fast, og givet mig hagesmæk på. Så fik jeg noget øllebrød, og der var noget medicin i så musklerne blev svagere, jeg spiste det hele da jeg var sulten, og kunne bare mærke den klamme beskidte ble mellem mine ben, endelig løftede Jens mig op og gik ind i puslerummet med mig, han lagde mig på puslebordet, og begyndte at skifte min meget våde og beskidte ble, han fik mig hurtigt gjort ren, jeg prøvede at flytte mig hele tiden men forgæves, han fandt en tena slip maxi medium frem og lagde under min numse, den var meget tyk, og sikkert også for stor, så tog han en stikpille og puttede op i numsen på mig, og lukke bleen, og tog endnu 2 tena slip medium og gav mig på, samt et par gule gummibukser, og min lilla body, og lyserøde sparkedragt, og blev sat i en babygynge udenfor da det var dejligt varmt vejr, og Søs skubbede mig frem og tilbage…

Fortsæt til Kapitel 3 - Del 1

1 Synes om

forsæt endelig lækker og fræk historie

Kapitel 3 - Del 1:

Da jeg havde gynget i en halv time, kom Jens ud med 2 sutteflasker en med varm mælk og en med saftevand, der var både vanddrivende og afføringsmiddel i, jeg fik dem i munden en efter en, da de var drukket gyngede jeg endnu en time, men så kom den krampe jeg frygtede at få igen, det blev værre og værre, og jeg spurgte Søs om jeg ikke godt måtte komme på toilettet, hun sagde at jeg allerede var på toilettet, og bleen blev mit fremtidige toilet, og at jeg lige så godt kunne vænne mig til det, da det snart ikke var noget jeg bemærkede mere. Jeg begyndte at råbe af hende, så hun gav mig en stor sut i munden og spændte den fast om mit hoved, jeg holdt det inde i 5 minutter og så flød det bare ud i bleen, og splattede selvfølgeligt ud i hele bleen. Efter 20 minutter, tog Søs mig op, hun gik hen imod køkkenet. Hun satte mig i en højstol, da jeg blev sat lavede jeg et mærkeligt ansigt og alle vidste bare at det var mig der stank. Da alle var kommet ned til bordet, fik vi spaghetti med kødsovs, jeg blev madet af Jens, og fik en masse at drikke, og nu skulle jeg tisse, men jeg vidste der ikke var noget at gøre så jeg tissede i bleen.

Da vi var færdige med at spise skulle vi have nattøj på, Jens bar mig ud på puslebordet, og begyndte at skifte min ble, da jeg var helt ren, fik jeg en ny tena slip maxi small, og en stikpille, og 2 tena slip medium, og lyserøde gummibukser, samt en orange bodystocking, og en natdragt med Minnie Mouse samt hænder og fødder, så blev jeg båret ind i tremmesengen, hvor jeg blev spændt meget godt fast, og selen blev strammet meget omkring min ble. Så kom Søs med 4 sutteflasker med varm mælk og medicin (muskelafslappende), vanddrivende og afføringsmiddel i. Da de var drukket fik jeg dynen på og en radio begyndte at spille med en stemme der fik mig til at sove hurtigt…

Slut på del 1 :slight_smile:

Fortsæt til Kapitel 3 - Del 2

1 Synes om

Kapitel 3 - Del 2:

Da jeg vågnede opdagede jeg at min ble var godt fyldt, med både nr. 1&2, så der stank rigtig meget. Jeg havde gjort det uden at vide det, som om jeg har mistet kontrollen fuldstændigt, så kom Jens og afbrød mine tanker, han kiggede på mig og smilte, han sagde godmorgen og jeg ville nu få morgenmad, og bagefter blive skiftet, og så skulle vi en tur ud af huset. Da han havde spændt selen op, ville jeg flygte, men min krop var sådan lidt underlig, kunne ikke rigtig bevæge mine ben eller mine arme, så han fik mig nemt ned i køkkenet.

Jeg blev sat i højstolen, og fik hagesmæk på, alle var nu ved bordet og Søs begyndte at made mig med æblemos, derefter fik jeg 3 sutteflasker (med diverse ting i) så kom Jens og løftede mig op, vi gik op ad trappen og ind i puslerummet, jeg blev lagt ned og spændt fast, han tog tøjet af mig, og tog mine bleer af en for en, så vaskede han mig grundigt, så fik jeg en tena slip maxi small på, han lagede den under min numse, og kom creme og pudder på, og gav mig en stikpille, så lukkede han bleen, og jeg fik endnu en tena slip maxi medium uden på, og en bodystocking, og et par hvide strømpebukser, samt en fin lyserød kjole, en suttekæde, med en rød sut i, den fik jeg lige i munden, og spændt fast rundt om hovedet. Så kom Søs og lavede rottehaler på mig, med lyserøde sløjfer i. Da vi alle var klar kom vi ud i bussen der var 4 autostole til os “babyer”.

Det var en stor bus, så der kom også lige fire store barnevogne ind bag i bussen. Vi blev sat i autostolene, blev spændt godt og stramt fast, vi fik alle taget sutten ud, og så kom der en slange i munden, og der var 3 liter vand til hver. Vi kørte i 2 timer, så kom vi til færgen fra rødby til puttgarden, vi kørte ombord, og så tog de barnevognene ud og lagde os ned i hver vores, vi blev spændt godt fast, og fik dyne på, og vores sut i munden igen, vi tog elevatoren op, jeg blev kørt af Jens, og Søs gik ved siden af, lige pludselig mærker jeg lorten i min ble, jeg kunne ikke mærke jeg skulle, og jeg kunne ikke stoppe det, hvad sker der var??

Fortsæt til Kapitel 3 - Del 3

1 Synes om

det bliver da bare mere og mere spændene man kommer jo helt til at tænke på vis men selv prøvet det hihi :slight_smile:

Kapitel 3 - Del 3:

Jeg ligger i barnevognen, og har en fyldt ble, og det lugter meget, og jeg har en stor sut i munden… Det er Jens der kører mig, de havde lejet et stort rum på skibet, hvor vi skulle være i en time og tre kvarter. Der var højstole til os og puslebord, men jeg blev sat i højstolen, og blev spændt fast, og fik en lyserød hagesmæk på. Jeg fik æblemos, det smagte okay, og bagefter fik jeg tre store sutteflasker. Da de var drukket skulle jeg skiftes. Jeg blev lagt på puslebordet, fik taget mit tøj og bleer af, blev vasket godt og grundigt, fik de samme bleer på som før, og det samme tøj, jeg blev lagt i barnevognen igen, jeg blev spændt rigtig godt og stramt fast også mit hoved, jeg fik sutten spændt fast og høretelefoner i ørene, med den stemme der fik mig til at sove.

De valgte at lade chaufføren køre bussen hen til bordershoppen, mens de kørte mig i barnevognen. Jeg vågnede da vi var tilbage på skibet, vi var i det selvsamme rum, og min ble var fyldt til bristepunktet. Jeg begyndte at græde, og Søs kom hen til mig og tog min sut ud, og gav mig 4 sutteflasker. Og så løsnede hun de nederste seler, og tog mine strømpebukser af, og tog 1 af de nye bleer på, det var tenas nye ble i størrelserne S/M M/L L/XL og de er gjort 3 dobbelt så tyk som ultima. Jeg fik den udover de andre bleer, og fik strømpebukserne på igen og dynen over mig.

Da vi var ved at være i Rødby, så blev jeg kørt ned til bussen og de fik klappet barnevognen sammen og fik mig spændt fast i autostolen. Jeg fik 4 sutteflasker og en gang æblemos på vej hjem til Sverige, jeg faldt dog også i søvn. det var aftensmad tid da vi kom hjem, vi skulle have hjemmelavet pizza, jeg fik med tomat, ost og kødsovs, det smagte godt. Bagefter blev jeg endelig skiftet, og da jeg var ren, fik jeg en af de nye bleer og en stikpille og så 2 mere af de nye bleer, en bodystocking, natdragt og en sut, og blev lagt i min tremmeseng, og blev spændt fast og jeg lyttede til stemmen og faldt i søvn.

Fortsæt til Kapitel 4

1 Synes om

Kapitel 4:

Jeg vågnede om morgenen og mine bleer var fyldte, stanken havde også bredt sig i lokalet, Jens kom ind og spændte mig op og bar mig ud til puslebordet, jeg fik nattøjet af, han spændte mig ikke fast, så jeg tænkte nu flygter jeg, men jeg kunne ikke jeg havde ikke kræfter til at løfte mit hoved eller mine arme/ben, jeg spurgte hvad der var sket med mig, Jens sagde at det jeg havde hørt mens jeg sov var en hypnose der gjorde mig til et spædbarn, men jeg kunne stadig snakke, tænke og jeg var stadig alm størrelse, men jeg opførte mig som en baby, lignede en baby, brugte min ble som en baby og spiste som en baby. Han smed mine bleer i skraldespanden, og vaskede mig godt og grundigt. Jeg fik en af de nye bleer på, og en stikpille, og så en mere af de nye bleer på. Og så en hvid body, en hvid t-shirt med barbie på, samt et par lyserøde overalls og nogle sokker, og en sut. Jeg blev sat ned i højstolen, jeg blev heller ikke spændt fast her. Men fik en hagesmæk på, og fik vælling og varm mælk i sutteflaske.

Bagefter blev jeg sat i en hoppegynge, men jeg kunne ikke nå jorden, jeg hang bare der og blev skubbet roligt frem og tilbage. Jeg havde lige lavet lort i min ble igen, uden At jeg opdagede det. Og der blev og varmt og vådt i min ble nu da tisset bare strømmede ud. Jeg begyndte at græde og Søs kom ind og gav mig 4 sutteflasker med varm mælk. Jeg drak dem bare. Jeg blev gynget videre lidt, men så tog Jens mig op, han løftede mig hen i puslerummet, men han skiftede mig ikke, han tog alt mit tøj af, så åbnede han bodyen, og gav mig 1 ekstra stor ble på, og lukkede bodyen, og fandt nogle orange smækbukser og en hvid t-shirt med Mickey Mouse på, og så nogle sko og en hvid jakke, vi gik ud til bilen, jeg måtte kravle pga bleerne, men samtidig havde jeg ikke kræfter nok til at rejse mig op. Da jeg kom kravlende ud til bilen løftede Jens mig op i autostolen og spændte mig godt fast, og han satte sig foran og tændte bilen.

Vi kørte mod byen kunne jeg se, vi skulle ind i det store supermarked, lige uden for byen. Da vi holdte på parkeringspladsen, slukkede Jens bilen, og steg ud. Han gik om til bagagerummet og tog en stor klapvogn, med sele i, han kørte den hen ved min dør, shit det bliver alt for pinligt det her, han åbner døren og spændte mig op og løftede mig ned i klapvognen, han spændte mig godt fast, og kørte mod indgangen. Han havde sat en kurv foran mig, og puttede almindelige vare ned i den, han fandt kød, brød, pålæg, æg, mælk, grønsager, frugt, yoghurt, smør og mel.

Så kom vi til baby afdelingen, han tog nogle pakker modermælkserstatning, og nogle glas med æblemos, samt sutter og sutteflasker, og shampoo, og nogle hagesmække, så gik vi til kassen, vi betalte og gik ud til bilen, så siger Jens, hov vi skal da også lige på apoteket, så jeg blev kørt derhen, der var heldigvis ingen derinde undtagen personalet, så Jens sagde at han skulle have det de havde bestilt, så kom hun med en stor sæk, der var 6 pakker bleer, 2 tena slip maxi medium og 1 small, 2 tena flex medium, og en small. Så gik vi hen til bilen han fik pakket den, og jeg blev sat i autostolen, og han lagde klapvognen om bag ved, så satte han sig ind og vi kørte hjemad, men på vej hjem kørte vi forbi en McDonalds, så tænkte han at vi alle skulle have mad derfra, så vi kørte i drive In, han bestilte 4 happy meal med cheeseburger, pommes frites og cola, og 6 store bigmac menuer med cola til de voksne og pommes frites sauce og ketchup. Så kørte vi hjem, alle blev glade da de så poserne med den gode mad.

Jeg blev skiftet først, og jeg fik 1 tena slip maxi small, og en tena flex medium på, samt body og natdragt, jeg kom ned i højstolen, og vi spiste allesammen vores mad, og fik en masse at drikke, min ble var godt våd, efter vi havde spist snakkede vi lidt allesammen, og derefter var det sengetid, jeg blev lagt i en vugge med meget høje tremmer, og spændt fast, og fik 3 sutteflasker med modermælkserstatning, og så faldt jeg i søvn…

1 Synes om

Super god fortsæt endelig :slight_smile:

Ja super god historie bliv ved :).

kommer der mere snart ?