Pakken (G,F,g,B,B,G,G)

Kapitel 4:

Julie blev rusket vågen af sin mor. Hun spurgte Julie om hun var helt sikker på at hun ikke skulle med op til mormor og morfar. Julie havde helt glemt at hendes mor og Marie ville tage afsted i dag. Julie bekræftede at hun ikke ville med. Så hellere gå og være ulykkelig derhjemme. Julie fik instrukser i alt det praktiske med at passe hus. Hendes mor havde købt godt ind og lavet en masse mad hun bare skulle varme. Julie var lettere ligeglad, hendes tanker var helt andre steder. Julies mor havde glemt at købe flere bleer, så der ville ikke være nok til hele ugen, men hun gav Julie rigeligt med penge og adressen til stedet hvor hun havde købt dem de andre gange.

Da Mor og Marie endeligt var taget af sted, gik det først rigtigt op for Julie at hun havde huset for sig selv. Hun burde være glad men hun kunne stadig ikke glemme Mads’ udtryk da han fandt ud af at hun brugte ble. Hun følte sig dum, hvordan kunne det ske, hvorfor passede hun ikke bedre på. Der havde hun ligget med sin ble, og ikke bare en normal ble, men en ekstra stor ble, da hun havde stoppet et ekstra indlæg i, og oven i det havde bleen næsten været fyldt til briste punktet. Julie kunne slet ikke holde tårene tilbage, hvordan kunne det ske.

Hun mærkede hvordan hende ble igen svulmede op, den var begyndt at lække. Hun havde slet ikke haft tid eller overskud til at skife siden i går. Hun skyndte sig ud for at skife. Den tunge ble der var begyndt at hænge meget, røg af og Julie gik i bad. Efter badet fandt hun hurtigt ud af at det ikke var helt så nemt at få bleen på som det virkede når hendes mor gjorde det.

Det tog hende lang tid og den kom stadig ikke til at sidde helt så tæt som den plejede. Det kunne dog ikke blive bedre. Hun trak i et par joggingbukser og en stor trøje. Hun ville bare slappe af foran fjernesynet i dag. Det var dog ikke helt muligt, hun ville blive nød til at gå ned i byen efter flere bleer snart, hun havde taget den sidste og butikkerne ville jo lukke tidligt lørdag.

Da hun tjekkede sin telefon kunne hun se at Mads havde ringet utallige gange hun valgte dog at ignorere det, hun var ikke i humør til at tale med nogen som helst, og da slet ikke Mads. Eftersom der ikke var noget i TV, bestemte hun sig for at få det overstået, hun kunne lige så godt komme afsted ned efter de bleer.

Det tog hende noget tid at finde butikken, den lå ikke ligefrem midt på strøget. Hun havde aldrig været i sådan en butik før. Der kom hurtigt en ekspedient over til hende for at hjælpe. Stedet gjorde hende nervøs, lige som den ellers venligt udsende ekspedient. Julie var meget pinligt berørt da hun endeligt fik fremstammet at hun skulle have nogle bleer.

Ekspedienten var meget flink og spurgte ind til en masse. Snart stod Julie med tre slags bleer og tænkte at det var en særdeles dygtig sælger, hendes nervøsitet og pinlighed var næsten forsvundet, mens de talte. Ekspedienten fik endda Julie overtalt til, at en bodystocking også ville være en god ide, Julie var tøvende men lod sig alligevel overtale.

Ekspedienten fortsatte og gav hende også nogle gratis plastbukser med i købet, hvilket ikke lige var Julies kop te. De aftale at der kom en forbi med alle hendes indkøb i løbet af dagen, hvilket var lige det Julie ønskede sig. Julie gik lettet hjem, hun havde frygtet meget, at hun skulle bære det hele igennem byen.

Da hun kom til sit hus så hun at Mads sad og ventede uden for hendes dør. Hun skippede et hjerteslag. Hun stod et par minutter og så på Mads som ikke havde opdaget hende endnu. Hun var stadig vildt forelsket i ham, men hvordan kunne de nogensiden være sammen igen, efter hvad der skete i går?

Hun overvejede om hun ikke kunne kravle ind ad et vindue eller lignende… det var dog ikke en mulighed da hun havde låst huset af som hendes mor havde instrueret hende i. Derfor tog hun mod til sig og gik langsomt hen mod Mads…

Fortsæt til Kapitel 5

2 Synes om