Pakken (G,F,g,B,B,G,G)

Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at skrive en historie. som jeg håber at i vil komme med konstruktiv kritik på. jeg er åben for alt fra usammenhængende sætninger til stavefejl og manglende forklaringer.
Historien kræver at man er åben for at bruge sin fantasi, ikke meget men bare lidt. Historien vil blive delt op i forskellige kapitler. som kommer når tid er.
Her er første kapitel, håber i nyder det.

Kapitel 1

Julie sad fredag aften ved sin computer da hendes mor kom ind ”Der kom forresten en pakke til dig, i dag”. Julie tænkte over hvem det kunne være fra for hun forventede ikke nogen pakke.
Pakken var ikke særlig stor, ca. samme størrelse som en lidt tyk kogebog tænkte Julie. Hvem den var fra stod der ikke noget om, men det var også lige meget for der var stadig noget lille pige tilbage i hende der gjorde at, nu skulle den bare pakkes op. Skuffelse – der var bare en lille flakse og en seddel i den. På sedlen stod der; Drik., tjo hvorfor ikke, tænkte Julie mens hun hurtigt slugte flaskens indhold på samme måde som hun plejede at behandle et Gajol-shot.

Smagen var forfærdelig og hun fortrød hurtigt den dramatiske indtagelse måde, de fleste havde vel smagt en lille smugle først tænkte hun. Hun fik en sjov følelse af selvtilfredshed, ikke den normale men den alt er bare okay måde, som hun plejede at få når hun havde været i byen med Kasper, og de havde valgt at ryge noget af det alternative tobak. Hun satte sig i sin seng, hvor hun sad og tænkte på hvad det kunne være der var i flasken, det var ikke noget hun kendte, for smagen var som intet hun nogen sinde før havde smagt.

Julie begyndte at føle sig lidt svimmel, men hun var nød til at finde ud af hvad det var hun havde drukket, godt var det ikke og det var nu heller ikke en videre behagelig følelse hun havde længere.
Der måtte stå noget på sedlen om hvad det var. Der stod bare ikke andet en drik. Hun sad med papiret da hun så at der nede i hjørnet af den lodne seddel stod et eller andet. Det var svært at se, så Julie skyndte sig at finde et forstørrelsesglas, selvom at svimmelheden virkelig begyndt at mælde sig. Hun satte sig ned igen, teksten var irriterende lang. Øv hvem fanden skriver med så lille skrift i et hjørne når der nu en gang er så meget plads på papiret tænkte hun.

Teksten sagde: I morgen vil du vågne til din nye hverdag. En hverdag der på mange måder vil blive anderledes end den du har i dag, du vil blive nød til at træffe et valg, du kan vælge at fortælle om denne pakkes indhold hvilket vil resultere i at din situation forbliver permanent, eller du kan holde det for dig selv mens du prøver at finde modgiften. ”Hvem laver dog den slags jokes med folk” tænkte Julie, men nu kunne hun ikke holde sig vågen længere.

Julie vågnede med et sæt. Solen stod lige ind i hendes ansigt. hun så sig konfust rundt i rummet, alt var som det plejede, og dog Julies mor sad i hendes kontorstol og sov. Pludselig slog en klam følelse Julie tilbage til en lidt for virkelig virkelighed, hendes seng var helt våd. Hun skreg. Hendes mor for op af stolen og hen til Julie, og straks omfavnede hende.
Julies mor havde lidt svært ved at gøre sig forståelig i sin blanding af gråd og tale. Det lykkes Julie at få sin mor til at falde ned. Hun fortale at Julie havde sovet i tre dage nu uden at det havde været muligt at vække hende, og moderen havde flere gange måtte skifte Julies sengetøj. Julie blev helt pinlig, hendes mor hjalp hende ud på badeværelset, hvilket Julie syntes var meget pinligt som 17 årig, men det var nu rart at få det våde tøj af og komme i bad.

Da Julie kom ned i køkkenet var der serveret morgenmad hvilket hun plejede at ordne selv. Hendes mor snakkede i lang tid om hvor nervøs hun havde været og at lægen havde været forbi uden at kunne sige noget, om hendes tilstand.
Men nu var det altså skole tid, hvilket Julie ikke var helt forberedt på, hun havde jo kun lige fået weekend, men der var ingen nåde, gymnasiet skal passes parlamenterede hendes mor. Typisk hvis man skulle sove i tre dag kunne det da i det mindste være tre skole dage.

På vej hjem fra en kedelig og indholdsløs skoledag meldte tissetrangen sig, og det var alvor kunne hun mærke. Hun satte tempoet op. Julie vurderede at hun ikke havde nogen chance for at nå hjem i tide eller tilbage på skolen. Så hun løb ind i en have ved et hus der så tom ud.
Så skete det. Hun nåede det ikke, hendes trusser blev våde, hun skyndte sig at løfte sin sommerkjole op. Hun kunne slet ikke få det til at stoppe.
Endelig stoppede det, nu kunne hun gå ydmyget og våd hjem, i det mindste var der ikke nogen der havde set hende, alligevel føltes turen hjem ualmindelig lang.

Idet Julie kom ind af døren var hun grædefærdig, hendes trusser havde hun smidt i hækken, i den have hun havde passeret på vej hjem. Tanken gjorde hende syg. Men hun vidste at hun i det mindste var alene hjemme de næste 10 minutter inden hende mor og lillesøster ville komme hjem.
Hun smed tasken i entreen og løb forbi køkkenet på vej op til sit værelse. Hun så slet ikke sin mor i forbi farten, hendes mor råbte hej. Julie frøs hun skulle jo være alene hjemme nu, det røg ud af Julie: ”hvorfor er du hjemme nu, det skulle du da ikke” Julies mor kom mod hende mens hun fortalte at Marie var til fødselsdag hos en klasse kammerat. Pludseligt stoppede hun, ”lugter her ikke af tis?” spurgte hun. Julie holdte vejret.

Fortsæt til Kapitel 2

2 Synes om

Synes det er en super god historie.
Der er et par enkelte stavefejl hist og her, men ikke noget der ødelægger historien. Den er godt skrevet, og historien fanger en lidt.

Glæder mig til næste kapitel.

den er god glæder mig til at læse mere

Kapitel 2

Julie slog det straks hen med at det sikkert var fra i morges. Det svar var tilfredsstillende for hendes mor. Julie forsatte op til hendes værelse men hendes mor stoppede hende igen da hun pointerede at Julie altså var våd bag på. Julie brød ud i gråd og indrømmede at hun havde haft et ”mindre” uheld på vej hjem fra skole. Julie blev sendt i bad, mens hendes mor ville tage ud for at handle.

Da Julie kom ned i køkkenet til spisetid, fortalte Julies mor hende at hun havde været hos lægen for at tale om Julies problem. Dette havde resulteret i at hun nu havde fået nogle forskellige bleer med hjem der nu stod ved trappen.

Bleer – det havde Julie ikke tænkt over, selvfølgelig skulle hun da ikke have ble på. Julie protesterede men hun var godt klar over at det kunne være lige meget efter som at hendes mor havde bestemt sig.

Da Julie var ved at gøre sig klar til at gå i seng kom hendes mor ind på hendes værelse med posen med bleer. I posen var der flere slags bleer. Julies mor valgte en af pakkerne ud og åbnede den. ”Bleerne er small så de skal nok passe” sagde Julies mor, hvilket dog ikke var den store trøst for Julie, der var lige på nippet til at græde. Men hun holde det tilbage imens hendes mor gik i gang med at give hende bleen på.

At hendes mor skulle give hende ble på var slet ikke en del af planen for Julie men hun valgte ikke at modsætte sig, da Julie ikke følte at situationen ikke krævede opmærksomhed fra Marie. Den passede perfekt og sad godt tæt om Julies numse. Da hendes mor var færdig og havde sagt godnat til Julie, stod Julie som i en trance. - Dette burde ikke kunne have overkommet hende og slet ikke i hendes alder.

Julie gik hen til sit store spejl for at betragte sig selv med bleen på, det var en helt ny følelse, den spredte hendes ben på en lidt ubehagelig måde der gav hende en let vralten, dog ikke noget der var synligt for andre end hende selv. Bleen varmede så meget at Julie bestemte sig for at det nok var bedste at hun bare tog en stor t-shirt på. T-shirt dækkede lige knap bleen men det kunne næsten ikke være anderledes.

Næste morgen da Julie vågnede, blev hun straks mødt af realiteterne fra aftenen inden. Hendes ble var helt bestemt våd, den havde godt nok holdt hvad den skulle, men hun kunne mærke, at der ikke skulle særlig meget mere til før den ville begynde at lække. I spejlet på hendes væg kunne hun se hvordan bleen nu tydeligvis hang ned under hendes t-shirt og at den nu nærmest havde skiftet farve fra hvid til gul.

På vej ud på badeværelset mødte Julie sin mor der straks gik om bag ved hende, løftede op i t-shirten, trak ud i hendes ble og kiggede ned. Julie blev helt paff hvordan kunne hendes mor finde på at gøre sådan noget? Julie følte sig krænket og trak hurtigt t-shirten ned igen og vendte sig om mod sin mor. Lige som hun skulle til at hisse sig op, sagde hendes mor at hun nok hellere måtte komme ud af den våde ble, hvilket gjorde Julie helt lille og tavs.

Julie låste døren efter sig ude på toilettet og spændte bleen af, der faldt til gulvet med et klask. Der lå den så hun var ikke klar over hvad hun skulle gøre ved den så den fik lov at ligge. Desunden kunne hende mor jo bare samle den op når hun nu både ville give hende ble på og fortælle hende om hun trængte til at få bleen af.

Da Julie havde taget bad og kom ind på sit værelse for finde rent undertøj blev hendes dag med et ændret. Hendes skuffe til trusser var helt tom for trusser. Der lå bare en lyserød pakke. Hun tog den op og studerede den: ”goodnites – Underpants” det var tydeligt hvad de var til. De var højstsandsynligt nemmere at skjule og mere behagelige at have på om natten.

Pakken var en jumbo pakke – hendes mor havde tydeligvis ikke forestillet sig at hendes blæreproblemer ville være midlertidige. Men hvorfor havde hendes mor dog fjernet alle hendes trusser, hvad skulle hun nu tage på i skole? Julie kalde på hendes mor, men der kom ikke noget svar. Derfor blev hun nød til at åbne pakken for at tage en af bleerne på. Bleen var meget mere diskret end den hun havde sovet i så hun trak den hurtigt op og fik et par bukser og en trøje på.

Nede i køkkenet var hendes mor i gang med at spise morgenmad, så Julie satte sig overfor med sin morgenmad. Julies mor spurgte om det var meningen at hun skulle rende rundt og samle våde bleer op fra gulvet i fremtiden? Dette svarede Julie ikke på men spurgte i stedet hvor hendes trusser var blevet af.

Julies mor fortalte at hun var blevet nød til at flytte dem for at få plads til hendes ”nye trusser” Julie blev forarget, for hun kunne jo ikke tage i skole med ble på. Dette fejede Julies mor hurtigt af banen ved at fortælle hende at hun ikke kunne risikere et lignende uheld som i går, og desuden var det jo rent held at hun ikke havde tisset i bukserne i skolen.

Julie blev flov men kunne endnu en gang godt se hendes mors pointe. Julie spiste op og gjorde sig klar til at gå i skole, på vej ud af døren kom Julies mor susende med hendes madpakke og en ekstra ble, bare lige for en sikkerheds skyld.

På vej til skole mødte Julie Mads, de mødtes ofte om morgenen og efter som at de gik i samme klasse kunne jo lige så godt følges i skole. Julie kunne mærke at hun blev nervøs for, at han skulle opdage at hun havde ble på, han sagde dog ikke noget og hende puls faldt en smule.

På vejen derhen snakkede de om løst og fast. Julie havde i lang tid været lidt forelsket i Mads men hun havde dog aldrig taget sig sammen til at gøre noget ved det, desuden havde de jo også et dejligt venskab.
Da de kom ind i klassen og satte sig ned blev Julie igen mindet på at det ikke var hendes sædvanlige underbukser hun havde på.

Men den kedelige undervisning i oldtidkunstskab fik hende relativt hurtigt til at tænke på noget andet. En time inde i 2. modul da de var ude for at arbejde med danske digte kunne hun pludseligt mærke at hendes ble blev våd, heldigvis var det ikke så meget og Julie udskød toiletbesøget til pausen. Bleen var godt nok en smule våd men der var ikke nogen fare for at den ville lække.

Da de fik pause skyndte Julie sig ud på toilettet før der ville komme alt for mange mennesker derud. Hun låste sig inde i en af båsene, satte sig på brættet og fandt sin ekstra ble frem. Hun kunne høre at to af hendes gode veninder stod og sludrede. Julie blev nervøs for at de skulle opdage hende og det hjalp ikke da det gik op for hende at der ikke var nogen skraldespand i båsen. Hun kunne ikke lade den ligge, tænk nu hvis nogen gik ind lige efter hende!

Derfor tog hun en hurtig beslutning og tog posen fra hendes madpakke og stoppede bleen i den og bandt en knude på den. Så kunne hun da i det mindste have den liggende i sin taske indtil hun fik lejlighed til at smide den ud. Da der endeligt blev stille listede hun ud fra toilettet, og videre til næste time. I samfundsfagstimen fik de igen, til Julies store held, lov til at arbejde udenfor klassen i tomands grupper.

Læreren havde lavet grupperne og Julie blev fyldt af en indre varme da hun så at hende og Mads skulle arbejde sammen. Mads var en klovn til samfundsfag men det var lige meget. Han kunne få lov til at skive alt det af han ville, - alt for kærligheden tænkte Julie.

De diskuterede ivrigt de nye populistiske tendenser som Villy Søvndal havde fået, da Mads pludselig afbrød Julie, til stor frustration for hende, dette ændre sig dog hurtigt da hun hørte at han spurgte hende om hun ville med ham til en fest fredag. Julie blev ovenud lykkelig men bevarede dog fatningen da hun køligt svarede at det troede hun nok hun kunne få tid til.

På vej hjem fra skole svævede Julie på en lyserød sky mens Mads fortalte hende om hvornår han ville hente hende. Julie kunne mærke hvordan hende ble var begyndt at hænge mere og mere ned om hendes ben. Den var fyldt til briste punktet men der var stadig mindst 3 minutters gang tilbage. For at gøre det hele værre kunne hun nu mærke at bleen var lækket bag på hendes bukser.

Da Hun endelig stod ude foran sit hun blev hun nød til at stoppe op for at Mads ikke skulle se den våde plet bag på hendes bukser. Han stoppede også så hun skyndte at sige tak for at dag så hun kunne få ham væk uden at han skulle opdage den våde plet. Mens han bare stod og så på hende blev hun mere og mere desperat og hun udbrød at hun hellere måtte komme hjem, til hvilket han svarede at hun var hjemme.

Hun fik gjort sig selv forvirret, og hun var lige ved at vende ryggen til ham da han pludseligt kyssede hende på kinden og sagde at han blev nød til at gå, men hvis hun gerne ville have et kys en anden dag kunne hun bare spørge. Han gik videre og hun kunne endelig gå indenfor.

Hendes mor kom hende i møde med det samme da Julie trådte ind i stuen. Hun spurgte hvordan dagen var gået og om der havde været noget uheld, Julie svarede, helt svimmel af kærlighed at det havde været en super dag. Da Julie vendte sig for at gå op på sit værelse mærkede hun at hendes mor tog fat i hendes buksekant for at se om bleen var våd.

Hendes mor sagde at hendes ble var sjask våd, hvilket Julie godt var klar over. Hun blev sur over at hende mor igen havde tjekket hendes ble på den måde men blev straks fejet af banen med at hun jo ikke selv kunne finde ud af det. Julies mor trak hende med ind på Julies værelse imens Julie protesterede vildt. Hendes mor skulle slet ikke skifte hende igen.

Julies mor gik med til at Julie fik lov til at skifte sig selv på den betingelse at Julie tog en kjole eller et nederdel på, dette skulle gøre det lettere for hende at tjekke Julies ble. Julie gik modvilligt med til dette. Hendes mor lagde en af de tykke nat bleer frem. Med forklaringen at de små pullups tydeligvis dårligt kunne kapere hendes mængder.

Julie tog den våde ble af og smed den i skraldespanden inden hun betragtede den nye ble. Det var en rigtig ble, den var helt bestemt tykkere end den hun havde sovet i. Dette gjorde at hendes ben blev spredt endnu mere end de havde været om natten. Og hun vraltede også let.

Bleen var svær at skjule under den nederdel hun havde fundet og hun arbejdede længe med det. Julie følte ikke helt at det lykkes da hun stadig kunne se formerne fra bleen bag på, men man skulle måske vide at hun havde ble på for at kunne se det. Lyden var dog ikke til at tage fejl af da hun gik ned mod stuen for at se fjernsyn med sin mor.

Fortsæt til Kapitel 3

1 Synes om

Rigtig god historie

den er rigtig god men kommer der ikke mere fordi ville godt høre hvad der ville ske til festen om mads ville kun lig hende med ble på og måske også ville prøve at har en på ???

Hej.

Rigtig god historie. Jeg elsker den simpelhen.

super god mere mere mere"!!!:slight_smile:

Kapitel 3

(Endelig :stuck_out_tongue: ):

Fredag var den store dag og Julie havde glædet sig inderligt til festen med Mads. Følelserne var dog blandede da hun også var nød til at have ble på under festen, specielt eftersom hun gerne ville have noget at drikke sammen med vennerne. Julie var nervøs for hvordan aftenen skulle gå både det at hun nok skulle have en forholdsvis tyk ble på for at kunne klare det men også fordi at hun højstsandsynligt ville blive nød til at skifte bleen i løbet af aftenen.

Julie og hendes mor havde talte meget om hvordan hun skulle klare det, og de havde torsdag været i centeret for at finde en kjole der ville egne sig til aftenen. Derefter havde de været forbi en speciel butik hvor de havde fået nogle ekstra indlæg og nogle ekstra abesoberene bleer. Kjolen Julie havde købt var rigtig smart og hun glæde sig til at se hvad Laura og Mie ville sige til den, samt hvordan Mads ville reagere. Hun var ikke helt sikker på om det var en date de havde, men hun valgte at opfatte det sådan.

Klokken nærmede sig ni og Julie var i tøjet og klar til at tage af sted, hun var ved at gemme sin ekstra ble i sin håndtaske da Mads ringede på døren. Hun lukkede sin taske til, og løb hen mod døren. Inden hun åbnede, fik hun lige styr på sig selv. Nogle gange kunne hun godt føle at hendes barnligehed stadig skinnede stærkt igennem, især i situationer som denne. På vej ud af døren råbte hun farvel til sin mor og fik standart replikken tilbage: ”Gør nu ikke noget jeg ikke ville have gjort”.

Mads og Julie små snakkede og da Mads komplimenterede hendes kjole og efterfølgende tog hende i hånden. Så var lykken total, intet mindre, så det var altså en date. Julie kunne slet ikke rumme alt den lykke. Den ellers relativt lange gåtur, til festen blev pludselig alt for kort. Julie blev helt ked af det da han slap hendes hånd for at hilse på de drenge Mads altid hang ud med. Det var ikke den slags drenge som Julie gad snakke alt for længe med, ikke fordi hun ikke kunne lide dem. Laura og Mie kunne bare snakke om andet end scootere og dåseøl.

Tiden gik og Julie sad i lang tid og sludrede med Laura og Mie, mens de fik rigeligt at drikke. Endelig kom Mads og en af hans kammerater hen til dem, de havde et kortspil med og foreslog at de spillede et drikkespil for at få ekstra gang i festen. Julie sagde modvilligt ja til at deltage. Hun vidste godt at det sikkert ville være en dårlig ide, for lige netop hende at deltage, men hun ville jo også gerne være med i legen.

Spillet skred frem og Julie og hendes veninder fandt hurtigt ud af at Mads og Nils klart mestrede spillet bedre end dem. Dog slap de heller ikke for også at få en god brændert på. Da de endeligt sluttede spurgte, Mads, Julie om ikke hun ville med udenfor? Det ville Julie gerne, men i det hun rejste sig mærkede hun straks hvor våd hendes ble var blevet. Hun tænkte at det ville være smart at gå på toilettet nu for at skife, men med det ekstra indlæg burde den da kunne holde bare lige en times tid endnu. Så ville det også passe med at hun skulle til at tage hjem, hvilket ville kunne spare hende for en stor portion bøvl.

De gik ned i husets baghave, hvor de satte sig på en bænk. Julie satte sig forsigtigt ned på den opsvulmede ble. Den var tæt på at lække men det var ligemeget nu. Mads satte sig tæt på Julie. Han tog fat om hende og kyssede hende. Julie gengældte med et meget lidenskabeligt kys. Mads lagde sine hænder omkring hende og intensiteten tog til. Julie havde fuldstændigt overgivet sig til ham da han førte hende ud på det bløde græs, hvor de lagde sig og kælede videre. Mads kørte sin hånd op under Julies Kjole for at tage fat om hendes numse.

Pludseligt drejede Mads, Julie som var helt i ekstase, rundt og bare kikkede på hende. Med set samme gik det op for Julie hvad der var sket. Det hele var forbi. Alt. Tårene væltede frem, hun følte sig ydmyget. Blottet. Og mest af alt stod det klart at Mads ville gøre det forbi. Hun kom hurtigt på benene, hun løb alt hvad hun kunne. Mads sad som forstenet tilbage uden at sige en lyd.

Da Julie kom hjem kastede hun sig på sin seng og brugte den næste times tid på at græde sig i søvn.

Fortdæt til Kapitel 4

1 Synes om

Kapitel 4:

Julie blev rusket vågen af sin mor. Hun spurgte Julie om hun var helt sikker på at hun ikke skulle med op til mormor og morfar. Julie havde helt glemt at hendes mor og Marie ville tage afsted i dag. Julie bekræftede at hun ikke ville med. Så hellere gå og være ulykkelig derhjemme. Julie fik instrukser i alt det praktiske med at passe hus. Hendes mor havde købt godt ind og lavet en masse mad hun bare skulle varme. Julie var lettere ligeglad, hendes tanker var helt andre steder. Julies mor havde glemt at købe flere bleer, så der ville ikke være nok til hele ugen, men hun gav Julie rigeligt med penge og adressen til stedet hvor hun havde købt dem de andre gange.

Da Mor og Marie endeligt var taget af sted, gik det først rigtigt op for Julie at hun havde huset for sig selv. Hun burde være glad men hun kunne stadig ikke glemme Mads’ udtryk da han fandt ud af at hun brugte ble. Hun følte sig dum, hvordan kunne det ske, hvorfor passede hun ikke bedre på. Der havde hun ligget med sin ble, og ikke bare en normal ble, men en ekstra stor ble, da hun havde stoppet et ekstra indlæg i, og oven i det havde bleen næsten været fyldt til briste punktet. Julie kunne slet ikke holde tårene tilbage, hvordan kunne det ske.

Hun mærkede hvordan hende ble igen svulmede op, den var begyndt at lække. Hun havde slet ikke haft tid eller overskud til at skife siden i går. Hun skyndte sig ud for at skife. Den tunge ble der var begyndt at hænge meget, røg af og Julie gik i bad. Efter badet fandt hun hurtigt ud af at det ikke var helt så nemt at få bleen på som det virkede når hendes mor gjorde det.

Det tog hende lang tid og den kom stadig ikke til at sidde helt så tæt som den plejede. Det kunne dog ikke blive bedre. Hun trak i et par joggingbukser og en stor trøje. Hun ville bare slappe af foran fjernesynet i dag. Det var dog ikke helt muligt, hun ville blive nød til at gå ned i byen efter flere bleer snart, hun havde taget den sidste og butikkerne ville jo lukke tidligt lørdag.

Da hun tjekkede sin telefon kunne hun se at Mads havde ringet utallige gange hun valgte dog at ignorere det, hun var ikke i humør til at tale med nogen som helst, og da slet ikke Mads. Eftersom der ikke var noget i TV, bestemte hun sig for at få det overstået, hun kunne lige så godt komme afsted ned efter de bleer.

Det tog hende noget tid at finde butikken, den lå ikke ligefrem midt på strøget. Hun havde aldrig været i sådan en butik før. Der kom hurtigt en ekspedient over til hende for at hjælpe. Stedet gjorde hende nervøs, lige som den ellers venligt udsende ekspedient. Julie var meget pinligt berørt da hun endeligt fik fremstammet at hun skulle have nogle bleer.

Ekspedienten var meget flink og spurgte ind til en masse. Snart stod Julie med tre slags bleer og tænkte at det var en særdeles dygtig sælger, hendes nervøsitet og pinlighed var næsten forsvundet, mens de talte. Ekspedienten fik endda Julie overtalt til, at en bodystocking også ville være en god ide, Julie var tøvende men lod sig alligevel overtale.

Ekspedienten fortsatte og gav hende også nogle gratis plastbukser med i købet, hvilket ikke lige var Julies kop te. De aftale at der kom en forbi med alle hendes indkøb i løbet af dagen, hvilket var lige det Julie ønskede sig. Julie gik lettet hjem, hun havde frygtet meget, at hun skulle bære det hele igennem byen.

Da hun kom til sit hus så hun at Mads sad og ventede uden for hendes dør. Hun skippede et hjerteslag. Hun stod et par minutter og så på Mads som ikke havde opdaget hende endnu. Hun var stadig vildt forelsket i ham, men hvordan kunne de nogensiden være sammen igen, efter hvad der skete i går?

Hun overvejede om hun ikke kunne kravle ind ad et vindue eller lignende… det var dog ikke en mulighed da hun havde låst huset af som hendes mor havde instrueret hende i. Derfor tog hun mod til sig og gik langsomt hen mod Mads…

Fortsæt til Kapitel 5

1 Synes om

Så steg produktiviteten endelig. Jeg håber at i stadig kan lide historien.
Hvis i har noget konstruktiv kritik eller ideer til historien vil det være meget værdsat.
Tak til jer der har gidet at skrive en kommentar, jeg sætter pris på det B)

Spænende historie og den rigtig god… Fortsæt endelig med det fantastiske arbejde :slight_smile:

Så stopper du lige på sådan et spændende tidspunkt xD… aeejhg

Det kan være hun holder en fest for vennerne, nu hvor hun er alene hjemme :stuck_out_tongue: evt. med et baby/ble tema :smiley:

virkelig godt skrevet :wink:

Rigtig god historie:)

Det er dejligt med en historie, som henvender sig lidt mere til os dl’ere, eftersom mange af historierne herinde efterhånden handler om personer, som bliver behandlet som babyer:p

Keep up the good work!

rigtigt god histiorie glæder mig til forsættelse af den… har lige læst den hele igemmen og man lever sig 112% ind i histiorien

OMG Hvor er den bare go’… :woohoo:

Kapitel 5:

Da Mads så hende, rejste han sig hurtigt op. Hverken Julie eller Mads sagde noget de næste par minutter, indtil Mads endeligt brød den pinlige tavshed, ved at spørge om han måtte komme ind. Julie sagde modvilligt ja. Hun havde virkelig ikke lyst til at tale med Mads, for hun vidste udmærket hvad de skulle tale om. Dog tog hun chancen og lukkede ham ind, de kunne ligeså godt få det overstået nu.

De satte sig ind i stuen. Julie forklarede at hun var alene hjemme så de kunne frit tale om den foregående nat. Julie var nervøs for hvad Mads ville sige. Hun tænkte på hvordan hun kunne forklare sin situation.

Mads fortalte at han havde spekuleret meget over hvad der var sket. Det havde ikke været let for ham, men han var kommet frem til at hvis hun stadig var interesseret, var han frisk på at fortsætte deres forhold. Dog med det forbehold at hun skulle være åben omkring sit problem.

Julie forstod intet, hvordan kunne han dog leve med en kæreste med ble på? Hun kunne dårligt selv leve med det. Hun sagde dog hurtigt ja til at fortsætte deres forhold. Hvordan kunne hun gøre andet. Hun ville gøre hvad som helst for kunne være sammen med ham.

Julie skulle lige til at kysse Mads da det ringede på døren. Øv dårligt tidspunkt, der kom to store kasser. Hun var slet ikke klar over hvor meget hun havde bestilt. Mads tog den ene pakke og de bar den ind på hendes værelse. Julie havde ikke lige forestillet sig at det første hende og hendes nye kæreste skulle lave sammen var at bare hendes bleer ind. Mads spurgte hvad det var hun havde bestilt, der fyldt så meget. Julie løj og forklarede at det var et nyt skrivebord til hendes værelse.

Julie var blevet sulten og spurgte om hun ikke skulle lave nogle sandwichtes til dem. Mads var helt bestemt også sulten. Så Julie gik ud i køkkenet for at lave lidt mad til dem. Hun gjorde sig meget umage, Julie havde jo hørt nogle gange at vejen til en mands hjerte, gik gennem hans mave.

Da hun kom ind på værelset med maden opdagede hun til sin forskrækkelse at Mads havde åbnet de to kasser. Han havde tilmed taget nogle af tingene ud. Mads virkede helt sur, da han sagde til hende at det ikke just lignede møbler. Han ville lige have samlet det for hende, men det kunne han naturligvis ikke. Julie blev ked af det og sagde hurtigt undskyld. De spiste deres sandwichtes i tavshed.

Efter de havde spist, brød Mads tavsheden. Han ville have lov til at skifte Julies ble. Julie var ikke glad for det, men Mads virkede meget sikker og stærk i sin beslutning, hvilket Julie ikke var. Hun spurte om han overhovedet vidste hvordan man gjorde? Mads forklarede, at han havde skiftet ble på hans 2 årige lillebror et par gange så han kendte proceduren.

Da hun rejste sig for at gå ud med tallerkenerne mærkede hun at han tog fat i hendes buksekant. Hun stod som forstenet, det var på samme måde som hendes mor kunne finde på at tjekke hendes ble, uden at spørge først. Han trak hendes Joggingbukser ned, han mærkede og stak så to fingre ind ved benet på hendes ble. Hun kiggede selv ned, det var tydeligt at se at bleen var våd, både på indikatoren og farven. Mads beordrende Julie til at tage sine bukser af for så at gå ud med tallerkener. Det var ydmygende men hun gjorde bare automatisk som han sagde.

Da hun kom tilbage på sit værelse var Mads ved at rode i hendes bleer. Han bad hende lægge sig på sengen så skulle han nok få hende i en frisk ble. Julie lagde sig ned på ryggen, og lod Mads åbne hendes ble. Mads lagde hurtigt efter, en af de nye bleer ind under hende, det var tydeligt at han havde valgt en af de ekstra tykke nat bleer.

Julie ville lige til at bede ham om en af de mindre bleer, men hun stoppede sig selv, da han begyndte at køre en klud over hendes klit. Hun blev helt opstemt og det gik hurtigt op for hende at han legede med hende. Hun var lige ved at komme da mads hurtigt stoppede og trak hendes ble op og lukkede den til.

Bleen blev strammet godt til, og sad helt perfekt. Hun var klar over at hendes mor var bedre til at skifte hendes ble, end hende selv, men hun havde ikke lige forstillet sig at Mads ville være lige så god til det. Da hun rejste sig fra sin seng, mærkede hun at bleen spredte hendes ben voldsomt, og gjorde bevægelse en smule besværligt. Mads tog hendes joggingbukser og sagde at hun måtte finde sig en kjole eller tage en T-shirt på. Det skulle gøre det nemmere for ham at tjekke hendes ble.

Julie tog en let sommerkjole på, og poserede for Mads, bleen knitrende en del, hver gang hun bevægede sig. Den tykke ble fik hende til at føle sig som et lille barn, pga. den tydelige knitren, og den lette vralten som den også fremkaldte.

Mads inviterede Julie ud at spise om aftenen, hvilket hun ikke ville afslå, selvom at den tykke ble gjorde hende nervøs. Julie sagde at hun lige ville skifte til en mindre ble så. Dette afslog Mads dog, hun havde jo slet ikke brugt bleen endnu.

Hun ville ikke lade Mads bestemme hvilken ble hun skulle have på, desuden havde hun allerede tisset i bleen. Mads gav hende valget imellem at beholde bleen på, eller blive hjemme.

Julie var sulten og ville gerne ud at spise med ham, derfor valgte hun at beholde bleen på. Mads tjekkede lige hendes ble på vej ud, ved at løfte hende kjole om og klaske hende på hendes ble. Det gjorde faktisk lidt ondt og var særdeles ydmygende men gjorde hende samtidigt opstemt.

Julie følte under hele turen ned til resturanten at hun kunne høre bleen, dette forsikrede Mads at det ikke var tilfældet for andre end hende selv. Alligevel bredte paranoiaen sig og hun slappede først af da hun satte sig ned, i resturanten. De nød en herlig middag og snakkede sammen, alt imens Julie blev mere og mere forelsket i Mads, på trods af at han havde overtrådt flere af hendes grænser i dag. Under middagen blev de enige om, at de efterfølgende skulle se en film sammen.

I biografen havde Mads endnu engang spenderbukserne på. De fik lastet godt op med den helt store menu med en åndsvagt stor cola og popcorn til. Filmen varede 2 timer så Julie fik på trods af hvad hun selv troede drukket hele colaen og spist alle popcornene. Hun fortrød mod slutningen af filmen at hun havde consumeret alt dette, fordi hendes ble næsten havde nået bristepunktet.

Da filmen sluttede og de gik hjemad begyndte Julie at fortryde at hun havde spist og drukket så meget. Hun gik meget anspændt men de nåede heldigvis forbi Mads’s hus hvor han villle pakken en taske, inden han skulle over og overnatte hos Julie.

Julie gik så hurtigt hun kunne hjem mod sig selv imens hun forsøgte at klemme balderne sammen. Det holdte godt nok ikke længe for hende, og hun måtte med et stoppe op, mens hendes ble hurtigt fyldtes. Det var noget af det mest ydmygende hun havde været med til.

Bleen begyndte virkelig at hænge, og hun kunne selv lugte den. Hun fandt hurtigt ud af at det var bedre at gå hjem end at løbe, både for ikke at få det hele mast alt for meget ud og for ikke at tabe bleen. Det var en forfærdelig gåtur hjem og tårenen væltede også ned af hendes kinder.

Da hun endeligt kom hjem gik turen direkte til badeværelset for at få et bad. Hvis hun var hurtig, ville hun kunne nå det inden Mads kom igen. Lige som hun var kommet ud af badet hørte hun at Mads bankede og klagede. Hun skyndte sig at få bleen gemt godt væk i bunden af skraldespanden inden hun, i en fart fik både en frisk ble og kjolen på igen.

1 Synes om

nice historie :slight_smile: kom med mere :slight_smile: