Pakken (G,F,g,B,B,G,G)

Kapitel 5:

Da Mads så hende, rejste han sig hurtigt op. Hverken Julie eller Mads sagde noget de næste par minutter, indtil Mads endeligt brød den pinlige tavshed, ved at spørge om han måtte komme ind. Julie sagde modvilligt ja. Hun havde virkelig ikke lyst til at tale med Mads, for hun vidste udmærket hvad de skulle tale om. Dog tog hun chancen og lukkede ham ind, de kunne ligeså godt få det overstået nu.

De satte sig ind i stuen. Julie forklarede at hun var alene hjemme så de kunne frit tale om den foregående nat. Julie var nervøs for hvad Mads ville sige. Hun tænkte på hvordan hun kunne forklare sin situation.

Mads fortalte at han havde spekuleret meget over hvad der var sket. Det havde ikke været let for ham, men han var kommet frem til at hvis hun stadig var interesseret, var han frisk på at fortsætte deres forhold. Dog med det forbehold at hun skulle være åben omkring sit problem.

Julie forstod intet, hvordan kunne han dog leve med en kæreste med ble på? Hun kunne dårligt selv leve med det. Hun sagde dog hurtigt ja til at fortsætte deres forhold. Hvordan kunne hun gøre andet. Hun ville gøre hvad som helst for kunne være sammen med ham.

Julie skulle lige til at kysse Mads da det ringede på døren. Øv dårligt tidspunkt, der kom to store kasser. Hun var slet ikke klar over hvor meget hun havde bestilt. Mads tog den ene pakke og de bar den ind på hendes værelse. Julie havde ikke lige forestillet sig at det første hende og hendes nye kæreste skulle lave sammen var at bare hendes bleer ind. Mads spurgte hvad det var hun havde bestilt, der fyldt så meget. Julie løj og forklarede at det var et nyt skrivebord til hendes værelse.

Julie var blevet sulten og spurgte om hun ikke skulle lave nogle sandwichtes til dem. Mads var helt bestemt også sulten. Så Julie gik ud i køkkenet for at lave lidt mad til dem. Hun gjorde sig meget umage, Julie havde jo hørt nogle gange at vejen til en mands hjerte, gik gennem hans mave.

Da hun kom ind på værelset med maden opdagede hun til sin forskrækkelse at Mads havde åbnet de to kasser. Han havde tilmed taget nogle af tingene ud. Mads virkede helt sur, da han sagde til hende at det ikke just lignede møbler. Han ville lige have samlet det for hende, men det kunne han naturligvis ikke. Julie blev ked af det og sagde hurtigt undskyld. De spiste deres sandwichtes i tavshed.

Efter de havde spist, brød Mads tavsheden. Han ville have lov til at skifte Julies ble. Julie var ikke glad for det, men Mads virkede meget sikker og stærk i sin beslutning, hvilket Julie ikke var. Hun spurte om han overhovedet vidste hvordan man gjorde? Mads forklarede, at han havde skiftet ble på hans 2 årige lillebror et par gange så han kendte proceduren.

Da hun rejste sig for at gå ud med tallerkenerne mærkede hun at han tog fat i hendes buksekant. Hun stod som forstenet, det var på samme måde som hendes mor kunne finde på at tjekke hendes ble, uden at spørge først. Han trak hendes Joggingbukser ned, han mærkede og stak så to fingre ind ved benet på hendes ble. Hun kiggede selv ned, det var tydeligt at se at bleen var våd, både på indikatoren og farven. Mads beordrende Julie til at tage sine bukser af for så at gå ud med tallerkener. Det var ydmygende men hun gjorde bare automatisk som han sagde.

Da hun kom tilbage på sit værelse var Mads ved at rode i hendes bleer. Han bad hende lægge sig på sengen så skulle han nok få hende i en frisk ble. Julie lagde sig ned på ryggen, og lod Mads åbne hendes ble. Mads lagde hurtigt efter, en af de nye bleer ind under hende, det var tydeligt at han havde valgt en af de ekstra tykke nat bleer.

Julie ville lige til at bede ham om en af de mindre bleer, men hun stoppede sig selv, da han begyndte at køre en klud over hendes klit. Hun blev helt opstemt og det gik hurtigt op for hende at han legede med hende. Hun var lige ved at komme da mads hurtigt stoppede og trak hendes ble op og lukkede den til.

Bleen blev strammet godt til, og sad helt perfekt. Hun var klar over at hendes mor var bedre til at skifte hendes ble, end hende selv, men hun havde ikke lige forstillet sig at Mads ville være lige så god til det. Da hun rejste sig fra sin seng, mærkede hun at bleen spredte hendes ben voldsomt, og gjorde bevægelse en smule besværligt. Mads tog hendes joggingbukser og sagde at hun måtte finde sig en kjole eller tage en T-shirt på. Det skulle gøre det nemmere for ham at tjekke hendes ble.

Julie tog en let sommerkjole på, og poserede for Mads, bleen knitrende en del, hver gang hun bevægede sig. Den tykke ble fik hende til at føle sig som et lille barn, pga. den tydelige knitren, og den lette vralten som den også fremkaldte.

Mads inviterede Julie ud at spise om aftenen, hvilket hun ikke ville afslå, selvom at den tykke ble gjorde hende nervøs. Julie sagde at hun lige ville skifte til en mindre ble så. Dette afslog Mads dog, hun havde jo slet ikke brugt bleen endnu.

Hun ville ikke lade Mads bestemme hvilken ble hun skulle have på, desuden havde hun allerede tisset i bleen. Mads gav hende valget imellem at beholde bleen på, eller blive hjemme.

Julie var sulten og ville gerne ud at spise med ham, derfor valgte hun at beholde bleen på. Mads tjekkede lige hendes ble på vej ud, ved at løfte hende kjole om og klaske hende på hendes ble. Det gjorde faktisk lidt ondt og var særdeles ydmygende men gjorde hende samtidigt opstemt.

Julie følte under hele turen ned til resturanten at hun kunne høre bleen, dette forsikrede Mads at det ikke var tilfældet for andre end hende selv. Alligevel bredte paranoiaen sig og hun slappede først af da hun satte sig ned, i resturanten. De nød en herlig middag og snakkede sammen, alt imens Julie blev mere og mere forelsket i Mads, på trods af at han havde overtrådt flere af hendes grænser i dag. Under middagen blev de enige om, at de efterfølgende skulle se en film sammen.

I biografen havde Mads endnu engang spenderbukserne på. De fik lastet godt op med den helt store menu med en åndsvagt stor cola og popcorn til. Filmen varede 2 timer så Julie fik på trods af hvad hun selv troede drukket hele colaen og spist alle popcornene. Hun fortrød mod slutningen af filmen at hun havde consumeret alt dette, fordi hendes ble næsten havde nået bristepunktet.

Da filmen sluttede og de gik hjemad begyndte Julie at fortryde at hun havde spist og drukket så meget. Hun gik meget anspændt men de nåede heldigvis forbi Mads’s hus hvor han villle pakken en taske, inden han skulle over og overnatte hos Julie.

Julie gik så hurtigt hun kunne hjem mod sig selv imens hun forsøgte at klemme balderne sammen. Det holdte godt nok ikke længe for hende, og hun måtte med et stoppe op, mens hendes ble hurtigt fyldtes. Det var noget af det mest ydmygende hun havde været med til.

Bleen begyndte virkelig at hænge, og hun kunne selv lugte den. Hun fandt hurtigt ud af at det var bedre at gå hjem end at løbe, både for ikke at få det hele mast alt for meget ud og for ikke at tabe bleen. Det var en forfærdelig gåtur hjem og tårenen væltede også ned af hendes kinder.

Da hun endeligt kom hjem gik turen direkte til badeværelset for at få et bad. Hvis hun var hurtig, ville hun kunne nå det inden Mads kom igen. Lige som hun var kommet ud af badet hørte hun at Mads bankede og klagede. Hun skyndte sig at få bleen gemt godt væk i bunden af skraldespanden inden hun, i en fart fik både en frisk ble og kjolen på igen.

2 Synes om