Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Hold da op så er vi halvvejs i mål. Her kommer 12 December. Vil jeg nogensinde blive færdig med alle afsnit før 24 December :o?.

Jimmy’s speciale jul

12. December:

Det var d. 12. December sneen lå som en dyne, på det grøne græs, men solen skinede hen over det. En smuk December morgen som altid. Mor bankede på døren som altid og sagde godmorgen. Jimmy strakte sig og gabte. Jamen mor jeg er træt og jeg gider ikke i skole i dag. “Jimmy det Lørdag i dag” Vi skal over til julefrokost og pakkespil hos bedstemor og bedstefar. Super det skal nok blive sjovt og får ham endnu mere til at ønske han kunne være en baby, da de familier der kommer har 4 små børn med + Sofie som hans mor tog med. Jimmy gik op og startede med spille på hans PS3. Da klokken var 13.00 kom mor ind “vi kører om 1 time.” ”Okay” svarede han og begyndte at gå i bad og slukkede PS3’en. Efter badet tog han tøj på og begyndte at gøre sig klar. Han sad stadig og tænkte på Den Forbudte Zone, hvad der mon kunne være der. Men var også bange for at blive opdaget, altså der var jo nok ikke alarm på for sjov jo?. Han trak blusen på og satte hans hår ordentligt. Mor havde Sofie på armen og bletasken i den anden arm. Faren gik ud til bilen. Jimmy så noget misundeligt på Sofie. Han startede med at gå ud til bilen selv og satte sig ind og snart var de på vej til bedstemor og bedstefars hus.

De kom ind og sagde hej til dem alle sammen Jimmy hilste på dem og satte sig over i Sofaen. En time senere kaldte deres bedstemor Kirsten at nu var det tid til pakkespil og alle begyndte så småt at finde deres medbragte pakker frem. De satte sig ved bordet og begyndte spille og ragede pakker til sig. Da spillet var slut havde Jimmy skaffet 4 pakker. Han var tilfreds med sin fangst. Han startede med at åbne dem, i den første var der en chokolade julemand, i den anden var der et par ørevarmere, i den tredje var der en julesok. Han begyndte nu med åbne den sidste.pakke den var lille. Han åbnede den nu og kunne se noget plastik med mærket Mam. “Nej det kan ikke passe kunne det?” Jo det var en rigtig pakke sutter med 3 i. Han kiggede på dem som om det var den bedste gave han nogensinde har fået. Pludeselig afbrød mor hans tanker. “Neeej! Har du fået sutter. Jamen så der jo nogen nye nogen til Sofie!.” Jimmy sagde “Nah, det okay jeg beholder dem bare.” “Er det fordi du gerne vil have noget til gengæld?. Jamen værsgo så for du min Haribo pose jeg fik”. Mor skulle til tage dem men Jimmy sagde “Nej”. Han sagde det fast og holdte den som om hun spurgte ham om aflevere hans egen søn. Mor undrede sig over hans opførelse.

Da klokken var 18.00 tog de hjem. Jimmy holdte stadig de sutter han havde fået. “Pludeselig sagde mor i bilen på vej hjem. Du altså for stor til have sutter hvad vil du bruge dem til?” Sagde mor. “Bare noget sjovt, du ved jokes” svarrede Jimmy da de kom hjem var klokken 20.00 og Sofie sov i bilen. Mor lagde Sofie op på hendes værelse. “Jimmy? Sofie har altså brug for de sutter og du for stor til dem.” Mor tog sutterne ud af hans hænder “Hey hvad laver du?” Sagde Jimmy der næsten begynde græde. “Værsgo så for du den pose Haribo og en Daim.” “Det mine!” sagde Jimmy. “NU GIDER JEG IKKE SNAKKE OM DET MERE. DET SOFIE’S SUTTER SLUT!!. DU FANDME FOR STOR TIL BRUGE DE SUTTER!.” Skreg mor nærmest. Jimmy var knust. “Din Fucking Luder” svarrede Jimmy og løb ovenpå og prøvede smække døren men den ramte bare og stod på klem. Han smed Haribo posen og Daim’en så hårdt han kunne ind væggen hvor efter det landede over i hjørnet. Han smed sig på sengen og græd ned i puden han gad ikke mere han ville bare den her lorte dag overstået. Efter 15 min. satte han sig op og begyndte at trække tøjet af. Han tørede øjnene og lagde sig under dynen. Han kiggede ud af vinduet på den smukke natte himmel der strålede af lysende stjerne. Pludeselig svævede et stjerneskud over himlen. Han gjorde øjnene en smule større og efter lukkede øjnene og sagde… “Jeg ønsker at være en baby igen” Han åbnede øjnene og sukkede lidt. 10 min. efter trak han gardinerne for og lagde sig ned, der gik længe før han sov…

Vil Jimmy tage sutten tilbage han har vundet?, Har Jimmy glemt alt om Den Forbudte Zone?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 13

3 Synes om