Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Mange har prøvet år efter år efter år. Men ingen har skrevet 24 fulde kapitler. Nu det så min tur til prøve dermed er det ikke sagt jeg gør det en pind bedre. Men well challenge accepted :). Men skal dog siges i skal ikke regne med det blir super lange kapitler, Og heller ikke regne med det blir perfekt skrivnning da det hårdt skrive 24 kapitler. Men vil prøve mit bedste. Og lykkes det så ikke tja… Kan jeg joine de andre der gemme årene har ikke fået gennemført det. Anyway… Ha en god december måned. Og håber i kan lide historien :D.

Kapiteloversigt

Og glædelig 1 December! :3.

Her kommmer 1. dag…

Jimmy’s speciale jul.

1. December:

Det var den 1 December. Solen var ved stå op denne December morgen mens Jimmy lå sov i sin seng. Hans mor bankede på døren. Og derefter åbnede den. “Glædelig Jul min skat” Jimmy mumlede tilbage tak i lige måde mor. Han gabte og strækkede sig, morgenhåret stod ud af ham til alle sider. Han gik i gang med tage tøj på og steg ud af sengen. Han gik nedenunder og satte sig ned på stolen og startede med spise hans morgenmad som var alm cornflakes. Jimmy var en ung fyr på 16 År og næsten færdig med 10. klasse. I højstolen sad hans eneste lillesøster Sofie på 2 år, Hun brugte stadig ble og det var normalt tape bleer eller stofbleer. Jimmy misundende hende nogen gange, med alt den opmærksomhed hun fik. Og ønskede faktisk, at han var en baby igen. Selvom hun var sød og altid kunne få Jimmy til at smile, selv på den mest triste dag.

Han sukkede lidt for sig selv og fortsatte med at øse skefuld efter skefuld ind i hans mund. Pludselig kom hans mor hen og satte sig ved siden af ham, og tog skålen med babymos. Og begyndte så at made Sofie. Jimmy begyndte at følge med imens mor fodrede Sofie og begyndte at blive misundelig igen. “Okay lille skat luk så op. Her kommer fut toget fut fut.”. Sofie grinede og lukkede op mens mor madede hende. Pludselig afbrød Jimmy og sagde tak for mad og efterlod det sidste i hans skål. Han begyndte gå op og gøre sig klar til skole. Han sukkede og gik ind på værelset, og begynde at åbne hans kasse med nogen af Sofie’s bleer han havde taget fra puslebordet, der var ca. 5. Han tog en på og begyndte glide hånden udenpå den, og nød bare følelsen, af den glatte, bløde ble mod hans hånd. Pludselig hørte han mor råbe fra køkkenet “Jimmy er du ved at være KLAR!?”. Jimmy skyndte sig at pakke bleerne ned i den sko æske han havde dem i og gemte dem under sengen igen og råbte tilbage “Ja jeg kommer nu!”. Han løb nedenunder og greb tasken over skulderen og løb ud af døren og sagde farvel.

Dagen forløb som sædvanligt med massere af lektier for i matematik, dansk og engelsk. Da han kom hjem smed han tasken og råbte “Så jeg hjemme!”. “Hvordan gik skolen” svarede mor tilbage fra stuen “Som sædvanligt" var det eneste han svarede og løb ind på værelset og spillede Playstation 3. Da klokken var 6 var det spisetid og aftensmaden bestod af risengrød. Han satte sig ned og spiste det. Og endnu engang blev Sofie madet. Bagefter var det ved at være sovetid for Sofie efterhånden, men først var der Julekaldender, der bestod af Jul i Valhal. Da det var slut var det sengetid for Sofie. Sofie brokkede sig noget over det. Men kom i seng. Jimmy kiggede gennem sprækken af døren imens Sofie grædende blev iklædt natble og sparkedragt, mens mor prøvede at tysse hende ned og legede med hende. Jimmy startede endnu engang med blive misundelig og gik væk. Han lukkede døren og tog skoæsken ud. Og stak en af Sofie’s bleer ned i hans underbukser. Og pakkede sko æsken væk. Han græd sig selv i søvn…

Fortsæt til Kapitel 2

2 Synes om

God start Aabdreng fortsæt det gode skriverier glæder mig og læse videre :slight_smile:

Wow… Det er fantastisk med de hverdags og juledetaljer så man nærmest får et fjernsyn inde i hovedet… Super godt :laugh: held og lykke med de 23 andre afsnit :wink:

Sofie blev i klædt grædende natble
Hmm en grædende natble ;) Ej spøg til side, en rigtig god start, glæder mig til at læse mere.

joda den er rigtig god glæder mig til 3 del hygge

22 Kapitler to go er en hård challenge. Men syntes da selv jeg klarer det godt so far :3. P.s er glad for at i følger med. Gør det også kun for jeres skyld.

Her kommer 2 December :D.

Jimmy’s speciale jul

2. December:

Det var en råkold December morgen. Sneen lå som en dyne hen over græsset og vejen, og der var stadig slud på himlen… Jimmy’s mor bankede på døren og gik derefter ind, “Godmorgen Jimmy” sagde hun imens hun startede med finde hans tøj frem. Jimmy begyndte at åbne øjnene helt og så slog det ham! Han havde stadig Sofie’s ble på. Han trak dynen endnu mere hen over sig. Og sagde. “Mor jeg kan altså godt finde mit tøj selv", svarede han lidt surt.” Hun smillede, “Det ved jeg godt, men jeg ville finde dit idrætstøj til i dag”. “Okay, tak for det” sagde han. Så spurgte mor. “Hvorfor har du dit tøj på fra i går?” “Jeg faldt i søvn” svarede han. “Men nu må jeg altså til klæde mig på, så jeg ikke kommer for sent, Så gå lige ud”, sagde han lidt ivrigt. Moren gik ud af hans værelset. Jimmy smed sig tilbage i sengen, lige for at slappede af, men kom så tænke på, at han skulle ha bleen ned i skoæsken til de andre bleer. Han stod op og trak bleen op af bukserne, puttede den ned i skoæsken og lagde æsken tilbage under sengen igen. Han satte sig endnu engang foran sine normale corn flakes med mælk på. Han gabte noget, og hans morgenhår stod ud til alle sider, men i det mindste var der 1 time, til han skulle gå, så han kunne stadig nå et bad. Han startede med klæde at sig af og gå under den varme bruser. Og nød det ellers bare og slappede af. Efter badet var det skole tid igen. Han vinkede farvel og løb mod skolen. Efter skolen var slut, løb han hjemad.

Derhjemme var der som sædvanlig intet nyt. Mor legede med Sofie og Far så TV. “Så jeg hjemme” råbte Jimmy. Han løb op på værelset og startede med at game på hans elskede PS3’er. Senere var der aftensmad. Og Sofie væltede sin tallerken imens de spiste. “Din lille gris“ sagde mor grinende. Efter maden var det julekalender tid og sengetid derefter for Sofie. Jimmy lyttede atter engang ved døren, mens han hørte hvordan moren sang vuggevise og tyssede på Sofie, han gik ind på værelset og fortsatte med at spille PS3. Da klokken var 10, startede han med gå i seng. Han sukkede imens han lå i sengen. “Gid jeg dog bare var en baby igen” sukkede han. Lidt efter kom hans mor ind og sagde godnat. Herefter tog Jimmy endnu en gang, en ble ud af sko æsken og puttede ned i sine underbukser. Der gik ikke lang tid før Jimmy sov…

Ved det var kort men som jeg sagde er det hårdt at skrive hver dag. Så ikke alle dage blir lige lange. Men håber i nyder det stadig :D.

Fortsæt til Kapitel 3

2 Synes om
Wow... Det er fantastisk med de hverdags og juledetaljer så man nærmest får et fjernsyn inde i hovedet.. Super godt :laugh: held og lykke med de 23 andre afsnit ;)

Tak :smiley:

Sofie blev i klædt grædende natble
Hmm en grædende natble ;) Ej spøg til side, en rigtig god start, glæder mig til at læse mere.

Mener hun græd jo fordi hun ikke ville i seng. Så hun blev puttet i natble mens hun græd. Derfor skrev jeg hun blev klædt grædende i ført natble. Ja okay måske burde jeg have tilføjet ordet i ført.

Mener hun græd jo fordi hun ikke ville i seng. Så hun blev puttet i natble mens hun græd. Derfor skrev jeg hun blev klædt grædende i ført natble.[Ja okay måske burde jeg have tilføjet ordet i ført.
Fik godt fat i hvad du mente, men jeg kunne ikke dy mig ;)

Hoho! :3. Her kommer en MEGET tidelig 3 December afsnit :).

Jimmy’s speciale jul

3. December:

Næste morgen lå Jimmy og sov sødt indtil hans mor kom ind. “Godmorgen” sagde hun. Jimmy blev stadig liggende i seng. Hans mor kom hen til sengen “Jimmy du skal op”. Jimmy begyndte at slå øjnene op, men følte så at, han stadig havde Sofie’s ble i underbukserne. Han startede med at kramme dynen tættere omkring sig og sagde så “Jeg har det ikke så godt” Hans mor mærkede hans pande. “Hmm… Du er lidt varm men du har ikke feber, er du sikker på det ikke går væk igen.” Nej, Jeg har det dårligt” spillede han. "Hmm… Okay det skader vel heller ikke, at du bliver hjemme i dag og kommer dig helt over det” Sagde hun og forlod rummet.

Jimmy følte sig så dum, over at nu havde pjækket en dag fra skole, bare p.g.a. han havde den ble i underbukserne. “Årh mand, jeg må altså huske at få bleen af inden jeg sover" sagde Jimmy til sig selv. Han lagde sig til sove igen. Da klokken var ved at være 6, vågnende han og vrissede endnu engang indvendigt over, ikke at have taget bleen af igen. Han stod op og puttede bleen ned i skoæsken og startede sin PlayStation. Da klokken var 7 var det spisetid. “Jimmy vi skal spise" blev der råbt. Dagens ret var suppe. Jimmy spiste 2 portioner. Og sagde tak for mad. Og forlod bordet. Han løb ovenpå men stoppede så. Han gik ind på Sofie’s værelse og stirrede på tremmesengen, puslebordet og alt det baby legetøj. Han kiggede ned af trappen. De andre spiste stadigvæk. Han så på alle bleerne på puslebordet. Og alt babytøjet der var ved skabet…

Turde han tage chancen?…

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 4

3 Synes om

Det virker til at være en god historie :slight_smile:

Jeg er selv en af dem der har prøvet med en julekalender herinde (jeg tror faktisk, at jeg var den første), men det lykkedes som sagt ikke.

Men held og lykke med resten af december :slight_smile:

Jeg prøver :P.

Så blev det 4 December. Og må sige jeg syntes det går godt so far med historien. Det kommer tideligt igen i dag fordi jeg skal ud spise i aften og har ikke været i seng endnu. Anyway enjoy :3. Og jeg håber i sætter pris på bruge min fritid på lave den her julekaldender for jeres skyld :).

Jimmy’s speciale jul

4. December:

Han kiggede ned igen. Jo Sofie blev stadig fodret. Han gik hen til puslebordet og stod lidt og rørte på bleerne. Han tog bukserne og underbukserne af, og steg så med et ben op på puslebordet, men stoppede så “Hvad nu hvis det braser sammen” tænkte han. Han hoppede ned igen “Kom nu du vil jo gerne” var der en stemme der sagde inden i ham. Han steg forsigtigt helt op på puslebordet og lagde sig meget forsigtigt, næsten som var han en indbruds tyv, der skulle stjæle en diamant og bare en forkert bevægelse, ville få alarmerne til at gå i gang. Han greb en af Sofie’s bleer og lagde ind under sig og trak fronten op over sig, og forsøgte at sætte tapen fast. Han fik tapet den ene side og kæmpede nu med den anden side. “Kom nu” Tænkte han. Han rev hårdere og hårdere og var nu kun få centimeter fra, at fæstne den anden side. Pludselig knækkede tapen. “Forhelvede da også” skød det ud af ham, hvorefter han holdte sig for munden. “Hvad sker der” råbte hans mor fra køkkenet. “De scorede bare på mig i overtiden” Råbte han tilbage. Han smed den nu ødelagte ble, ned på gulvet. Og greb en ny og lagde ind under sig, igen fik han hurtigt tapet den ene side. Han startede nu kampen med at få den anden side tapet også, denne gang rev han dog mere forsigtigt. Han havde tungen ud af munden, imens han kæmpede, han rykkede nu lidt hårdere og brugte sine kræfter, men heller ikke for meget. Han trak nu maven ind, så meget han kunne og pludselig lykkedes det ham, at få den tapet fast, han skubbede nu maven ud igen stille og roligt. Den blev stadig på.

Han var lykkelig, for første gang, siden han var en rigtig baby, var han nu tilbage i en rigtig babyble. Han fik mere mod og mere selvtillid, og greb en af Sofie’s bodystockinger, der var en sød lyserød kanin på. Han trak den over hovedet og begyndte nu at kæmpe med, at få knapperne lukket. Han kæmpede som en sindssyg og pludselig blev den lukket, med besvær. “Yes” tænkte ham og lavede et sejrs hop, siddende på bordet, men det skulle han ikke have gjort, for da han landede fløj bodyen op, og knapperne fløj af den og landede nede på gulvet. “Nej, nej, NvchEJ! Det skete bare ikke…” tænkte Jimmy, imens han hoppede ned fra puslebordet og forsøgte samle at alle knapperne op fra gulvet, én efter én, og lagde dem op på puslebordet, i den ene ende/side. Han rev sig i håret og trak den nu ødelagte body af, og smed den ned på gulvet, ved siden af den ødelagte ble. “I det mindste, er bleen da stadig på.” tænkte han. Han kiggede på bodyerne igen. “Måske skulle jeg kigge på størrelsen denne gang” sagde han til sig selv og begyndte forsigtigt at løfte bodyerne, som om han ikke måtte lave bare et lille spor. Han fandt en, den var godt nok lyserød. Men den var bedre end ingenting, tænkte han. Han tog den ned over hovedet og endnu en gang, kæmpede han med knapperne. Efter en kamp som før med knapperne, lykkedes det ham, at lukke bodyen helt, han bevægede sig nu stille rundt. Han hoppede forsigtigt, og den blev stadig på. Han gik hen til et spejl og kiggede på sig selv. Han smilte af lykke og var tilfreds med resultatet, selvom han dog havde en lyserød body på.

Han gik hen til tremmesengen og kiggede ned i den, der lå rangler, en sut og nogle tøjdyr, han tænkte sig om… “Kan jeg mon gøre det, uden at den braser sammen?” tænkte han endnu engang. Han kravlede op og steg forsigtigt ned i den og krummede sig sammen. Han kiggede op på baby uroen og lagde sig tilbage, han trak den lille dyne over hans mave og puttede sutten i munden. Han kiggede på baby uroen, som dinglede rundt om ham. Han lukkede øjnene. “Vent, hvad er det jeg laver, jeg må ikke falde i søvn", han satte sig op og kiggede på ranglen ved siden af ham. Han havde sådan en lyst til rasle med den. Men det ville bringe for meget larm. Han lå og nød det, og krammede bamsen og var så lykkelig, selvom hans ben hang ud over tremmesengen. Pludselig hørte han fodtrin. “NARJ Jeg vil ikke” skreg Sofie. “Shh… Lille skat det er sengetid. Så du kan vokse op, og blive en stor pige” lød det fra moren. Jimmy hørte fodtrinene komme op ad trappen “Fuck hvad gør jeg nu” tænkte Jimmy.

Vil Jimmy nu blive opdaget af hans mor og hvordan vil hun reagere?. Eller vil Jimmy ha en god forklaring på hvorfor han er klædt som baby?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 5

2 Synes om

Nej hvor jeg glæder mig til i morgen, han kan næsten ikke have en god forklaring på dette, og gad vide hvad moderen siger

Må ærligt tilstå er helt fanget af historien håber i morgens afsnit kommer tidligt :slight_smile:

Hej aaberdreng det var ærgligt du ikke nåede et af :lol: :lol: snit den 5 dec. Men det kan jo ske .
Håber kommer vidre på også s :cheer: elvom du ikke nåede dagens afsnit
Glæder mig til fortsættelsen. :lol: :lol:

Hej aaberdreng det var ærgligt du ikke nåede et af :lol: :lol: snit den 5 dec. Men det kan jo ske . Håber kommer vidre på også s :cheer: elvom du ikke nåede dagens afsnit Glæder mig til fortsættelsen. :lol: :lol:

Ja beklager jeg men var så træt jeg sov hele dagen i går. Men dont worry. 5 December og 6 December kommer :).

Tusind gange undskyld for ikke have postet 5 December i går i sær på så spændende et sted. Men var MEGA træt. i dag lover jeg både 5 og 6 December kommer. Men som sagt er det ikke let skrive 24 dage i træk.

Jimmy’s speciale jul

5. December:

Jimmy begyndte nærmest at kravle rundt i panik og tænkte kort på, om han nu kunne nå at flygte eller om han skulle prøve at gemme sig. En forklaring var der i hvertifald ingen af, for hvorfor han stod iført ble og Sofie’s babytøj. Han hørte nu Sofie græde i vilden sky. Moren stoppede op og begyndte at vugge hende lidt. Jimmy besluttede sig nu for, at tage chancen og sprang over tremmesengen. Sådan at den næsten væltede. Han greb den ødelagte ble, ødelagte body og hans tøj, og løb som tordenen ud af rummet, stadigvæk med både sut, ble og body på. Han smækkede døren og moren kiggede op af trappen. “Jimmy?” Hun begyndte at gå længere op og Jimmy låste døren, imens han gik i panik og ledte efter steder at gemme tingende. Han smed bodyen ind under dynen og bleen smed han ned bag sengen og greb sine bukser, og begyndte at trække i dem. Hun bankede på døren “Jimmy hvorfor smækker du med døren?. Åben den!”. “Øjeblik" råbte Jimmy tilbage, imens han trak bukserne helt på og fik sin trøje på igen, Han gik hen til døren… “Hvad er der mor?” Spurgte han med et smil. “Hvorfor smækker du med dørene?” Spurgte hun. “Jeg øh… Tabte bare en vigtig kamp” “Derfor skal du da ikke smække med dørene af den grund!” sagde moren. “Undskyld” sagde Jimmy. Nå men kan du sige godnat til Sofie sagde mor. “Godnat” han kyssede hende på kinden. “Kan du sige godnat til storebror” “NAAAAAAAAAAAAAAARJ!!!, Jeg vil ikke i seng!” Sagde Sofie.

Moren vuggede hende lidt og begyndte så at gå mod Sofie’s rum. Jimmy lukkede døren “Pyha det var tæt på” og så slog det ham!. Knapperne!. Han skyndte sig åbne at døren og løbe hen foran mor og spærrede døren til Sofies værelse!. “Mor vent!. Du kan ikke gå derind!” Sagde Jimmy. “Sofie skal altså have en ren ble og i seng Jimmy” sagde mor. “Men jeg øhh. Kunne hjælpe med skifte bleen" sagde han så og fortrød hurtigt efter han sagt det. “Jamen det må du da godt” sagde mor. “Kan du så ikke skifte hende?.” “Nej, jeg tænkte mere på, at jeg kunne række dig tingene” Jimmy bakkede bagud mod puslebordet og tog hånden om på ryggen. Og tog knapperne og stak dem ned i baglommen. “Det må du også godt” sagde hun. Jimmy vendte sig hurtigt om, for at tjekke om alle knapper nu var taget. Og gik så væk, imens mor hun lagde Sofie grædende på puslebordet. Hun begyndte nu at trække bukserne af hende og åbnede hendes body med en kat på. Og åbnede bleen. Hun begyndte at tørre hende med vådservietter. Og Jimmy rakte hende, både babypudderet og en ny ble. Og begyndte nu gå ud af døren. Mor pudrede så Sofie og puttede bleen på hende og tapede den fast. Jimmy skulle nu til at åbne døren, men så nærmest råbte mor. “Sig mig engang!, hvor er Sofie’s body med den lyserøde kanin på?!. Jeg lagde den frem i morges og nu den væk!”. Jimmy sank en klump…

Vil Jimmy nu ha en forklaring på hvorfor bodyen er væk, Vil mor spørge far?. Eller vil Jimmy kunne lave den ødelagte body?.

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 6

3 Synes om

And as i promised… Her kommer dagens afsnit :). Jaja vi er næsten igennem 1/4 af historien :P. Enjoy!.

Jimmy’s speciale jul

6. December:

Mor gentog spørgsmålet igen “Hvor er den lyserøde body den kan jo ikke bare forsvinde?!” Jimmy åbnede døren og så lukkede den forsigtigt, og prøvede at holde så lav profil som muligt. Mor tog en anden body og puttede både den og sparkedragten på hende, gav hende en sut i munden og lagde hende ned i tremmesengen, tændte for babyuroen og gik så hen til Jimmy’s dør og åbnede den. “Jimmy?. Har du set den?” spurgte hun. “Nej hvorfor i al verden skulle jeg dog have været gået derind?” “Det ved jeg ikke” sagde moren. “Du har bare været så underlig de sidste par dage.” Jimmy begyndte at svede lidt, hun havde lugtet færden. “Måske har spøgelser taget den” jokkede Jimmy. “Helt seriøst Jimmy, hvad sker der?” spurgte hans mor. Jimmy’s hjerte galoperede afsted. “Det bare…” Han prøvede nu at lyde som om, at han var ved at græde. “Det bare på grund af. Vi snart skal have en årsprøve og jeg er så bange for at dumpe" “græd” han nu. “Jamen skat hvorfor skulle det gå galt?” “Jeg ved det ikke, er bare så nervøs“. Klynkede Jimmy. “Nurhh, så, så, shh… Sagde hun og gned hans ryg” Jimmy nød hvert et sekund, at ligge op ad mors bryst. Selvom han ikke var iført ble. Det var det her, han savnede så meget. Han græd næsten rigtigt nu, på grund af, at han ikke kunne gøre det her hele tiden.

Pludselig græd Sofie inde ved siden af. Og moren tog ham af skødet. “Jeg må heller gå ind til hende” sagde hun. Jimmy havde også lyst til at græde nu og bede hende om ikke at forlade ham. Men sagde bare okay og da hun var ude af døren tørrede han øjnene og lukkede døren. Han startede nu igen med at spille Playstation 3. Han hørte så igennem væggen, hvordan moren tyssede Sofie ned. Han pausede spillet. Og listede ud af døren. Han kiggede gennem sprækken til Sofie’s rum. “Så, så, shh…. Lille pus dog. Mor elsker dig, hun startede med at vugge Sofie og nynne en vuggevise, imens hun puttede en sut ind i Sofie’s mund. Jimmy forlod sprækken og slukkede spillet, han trak nu tøjet af. Nærmest væddet i tårer. Han savnede det så meget. Han slukkede lyset og rev dynen af og kiggede nu på bodyen, han tog den op og græd ind i den. Og kiggede derefter, efter et ordentligt sted at gemme den, han puttede ned i sin skotøjs æske, hvor hans bleer var og puttede også den ødelagte ble derned han smed den ødelagte tape, ud af vinduet, i håb om at vinden, ville blæse den langt væk. Han lagde sig ned under dynen. Gid han dog bare kunne sige sandheden, at han gerne vil være en baby igen og behandles som en baby igen. Der gik ikke længe før han sov.

Vil Jimmy afslører hans hemmelighed eller holder han den hemmeligt?.

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 7

2 Synes om

2 dejlige afsnit her til aften og pyha det gik godt.

1 Synes om