Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Så blev det 4 December. Og må sige jeg syntes det går godt so far med historien. Det kommer tideligt igen i dag fordi jeg skal ud spise i aften og har ikke været i seng endnu. Anyway enjoy :3. Og jeg håber i sætter pris på bruge min fritid på lave den her julekaldender for jeres skyld :).

Jimmy’s speciale jul

4. December:

Han kiggede ned igen. Jo Sofie blev stadig fodret. Han gik hen til puslebordet og stod lidt og rørte på bleerne. Han tog bukserne og underbukserne af, og steg så med et ben op på puslebordet, men stoppede så “Hvad nu hvis det braser sammen” tænkte han. Han hoppede ned igen “Kom nu du vil jo gerne” var der en stemme der sagde inden i ham. Han steg forsigtigt helt op på puslebordet og lagde sig meget forsigtigt, næsten som var han en indbruds tyv, der skulle stjæle en diamant og bare en forkert bevægelse, ville få alarmerne til at gå i gang. Han greb en af Sofie’s bleer og lagde ind under sig og trak fronten op over sig, og forsøgte at sætte tapen fast. Han fik tapet den ene side og kæmpede nu med den anden side. “Kom nu” Tænkte han. Han rev hårdere og hårdere og var nu kun få centimeter fra, at fæstne den anden side. Pludselig knækkede tapen. “Forhelvede da også” skød det ud af ham, hvorefter han holdte sig for munden. “Hvad sker der” råbte hans mor fra køkkenet. “De scorede bare på mig i overtiden” Råbte han tilbage. Han smed den nu ødelagte ble, ned på gulvet. Og greb en ny og lagde ind under sig, igen fik han hurtigt tapet den ene side. Han startede nu kampen med at få den anden side tapet også, denne gang rev han dog mere forsigtigt. Han havde tungen ud af munden, imens han kæmpede, han rykkede nu lidt hårdere og brugte sine kræfter, men heller ikke for meget. Han trak nu maven ind, så meget han kunne og pludselig lykkedes det ham, at få den tapet fast, han skubbede nu maven ud igen stille og roligt. Den blev stadig på.

Han var lykkelig, for første gang, siden han var en rigtig baby, var han nu tilbage i en rigtig babyble. Han fik mere mod og mere selvtillid, og greb en af Sofie’s bodystockinger, der var en sød lyserød kanin på. Han trak den over hovedet og begyndte nu at kæmpe med, at få knapperne lukket. Han kæmpede som en sindssyg og pludselig blev den lukket, med besvær. “Yes” tænkte ham og lavede et sejrs hop, siddende på bordet, men det skulle han ikke have gjort, for da han landede fløj bodyen op, og knapperne fløj af den og landede nede på gulvet. “Nej, nej, NvchEJ! Det skete bare ikke…” tænkte Jimmy, imens han hoppede ned fra puslebordet og forsøgte samle at alle knapperne op fra gulvet, én efter én, og lagde dem op på puslebordet, i den ene ende/side. Han rev sig i håret og trak den nu ødelagte body af, og smed den ned på gulvet, ved siden af den ødelagte ble. “I det mindste, er bleen da stadig på.” tænkte han. Han kiggede på bodyerne igen. “Måske skulle jeg kigge på størrelsen denne gang” sagde han til sig selv og begyndte forsigtigt at løfte bodyerne, som om han ikke måtte lave bare et lille spor. Han fandt en, den var godt nok lyserød. Men den var bedre end ingenting, tænkte han. Han tog den ned over hovedet og endnu en gang, kæmpede han med knapperne. Efter en kamp som før med knapperne, lykkedes det ham, at lukke bodyen helt, han bevægede sig nu stille rundt. Han hoppede forsigtigt, og den blev stadig på. Han gik hen til et spejl og kiggede på sig selv. Han smilte af lykke og var tilfreds med resultatet, selvom han dog havde en lyserød body på.

Han gik hen til tremmesengen og kiggede ned i den, der lå rangler, en sut og nogle tøjdyr, han tænkte sig om… “Kan jeg mon gøre det, uden at den braser sammen?” tænkte han endnu engang. Han kravlede op og steg forsigtigt ned i den og krummede sig sammen. Han kiggede op på baby uroen og lagde sig tilbage, han trak den lille dyne over hans mave og puttede sutten i munden. Han kiggede på baby uroen, som dinglede rundt om ham. Han lukkede øjnene. “Vent, hvad er det jeg laver, jeg må ikke falde i søvn", han satte sig op og kiggede på ranglen ved siden af ham. Han havde sådan en lyst til rasle med den. Men det ville bringe for meget larm. Han lå og nød det, og krammede bamsen og var så lykkelig, selvom hans ben hang ud over tremmesengen. Pludselig hørte han fodtrin. “NARJ Jeg vil ikke” skreg Sofie. “Shh… Lille skat det er sengetid. Så du kan vokse op, og blive en stor pige” lød det fra moren. Jimmy hørte fodtrinene komme op ad trappen “Fuck hvad gør jeg nu” tænkte Jimmy.

Vil Jimmy nu blive opdaget af hans mor og hvordan vil hun reagere?. Eller vil Jimmy ha en god forklaring på hvorfor han er klædt som baby?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 5

3 Synes om