Jeg fik hvad jeg bad om (B,F)

Et ord fra forfatteren:

Jeg vil ikke komme ind på sandt og falsk i denne historie, og jeg vil ikke diskutere hvad der er sandt og hvad der er falsk.

Jeg skriver denne historie for sjov skyld og for andre mennesker kan læse den og blive underholdt. Så lad venligt vær med at starte en flamewar eller lignende.

De ting som er sande i denne historie kommer ud fra min egen dagbog dog er der blevet lavet nogle få ændringer, eftersom at der er nogen ting i min dagbog som er mine egne personlige tanker, og det skulle de gerne blive ved med at være.

Læn dig tilbage og nyd historien.

Kapitel 1 - Forhistorien

Mit navn er Simon, jeg er en rimelig tynd dreng, ca. 170 høj og på en god dag vejer jeg omkring 60 kg.
Her hvor historien begynder er 4 år tilbage i 2006, på dette tidspunkt var jeg 15 år. Jeg har altid været interesseret i bleer og babyting, så længe som jeg kan huske tilbage. Mine minder om at være baby og have ble på er meget begrænset.

Jeg kan huske at min dagplejemor skiftede min ble ude i hendes bryggers, jeg har nok været 1-2 år på det tidspunkt. Jeg kan huske at jeg havde uheld om natten indtil jeg var omkring 3 år, eller det er hvad min mor har fortalt mig. Derefter er mine minder meget begrænset, det næste jeg kan huske er at jeg begyndte at få en interesse for bleer i en alder af 9 eller 10 år. Jeg begyndte at kigge på bleer i butikkerne og i de forskellige reklamer.

I en alder af 13 fandt jeg nogle ble hjemmesider på nettet, disse sider havde billeder at voksne i ble. Det var en lettelse for mig at finde disse sider, for det var ”sjovt” at sidde og kigge på, og det fik mig til at føle at mine ”lyster” ikke var så mærkelige. Jeg holdte mine fantasier skjulte for alle andre og fik aldrig rigtig prøvet at udleve dem.

Da jeg blev 14, fik jeg en dag samlet modet til at gå ned i et butik tæt på hvor jeg boede og købe et pakke XL libero. Det var en skræmmende oplevelse, men jeg fik det gjort. Første gang jeg fil en af bleerne på var imens min mor var ude af huset, bleerne var stramme men jeg fik dem på. Det var en behagelig og speciel følelse.
Efter noget tid fik jeg samlet modet til at bruge bleerne, det var svært at bruge dem, men efterhånden som jeg brugte dem mere og mere blev det nemmere og nemmere at bruge dem.

Der gik omkring 1 år, hvor jeg gik og brugte bleerne i hemmelighed, i jeg foretog op til flere ture til supermarkedet for at købe flere.
Men der var aldrig nok for mig, der var hele tiden en lyst til at prøve mere.

Kapitel 2 - Afsløringen

Som sagt så var det aldrig nok for mig at bruge bleer i smug. Jeg havde læst om folk på nettet som havde fortalt deres familie om deres lyst og havde haft succes. Jeg tænkte hvorfor kunne det ikke være mig? Jeg gik med den tanke i hovedet i lang tid, og så en dag fik jeg modet til at gøre hvad jeg altid havde drømt om.
Jeg fortalte min mor om mine lyster!

Det var svært for mig at sige, og det tog meget mod, men jeg vidste at når jeg først havde sagt det så var der ingen vej tilbage. Så en aften gik jeg ind til min mor som sad i stuen og så tv og sagde at jeg havde brug for at snakke med hende om noget vigtig. Min mor har altid været meget forstående og ville selvfølgelig gerne snakke med mig.

Da jeg sad og kiggede på hende fik jeg hjertebanken og koldsved, men jeg fik ordene ud til sidst. Det var et chok for min mor, og vi sad i lang tid og førte en længere samtale omkring emnet. Jeg forklarede hende at det var trygheden som jeg godt kunne lide ved det. Min mor afsluttede samtalen med at sige at hun havde brug for at tænke og hvad jeg lige havde fortalt hende, men at hun var glad for at jeg havde fortalt hende det.

Da jeg lå i min seng den aften fik jeg ikke lukket et øje. Der gik en uge, og emnet blev ikke taget op igen, jeg troede min mor havde glemt eller ignorer det. Men så om fredagen efter jeg kom hjem fra skole sad hun inde i stuen og sagde at hun ville snakke med mig. Igen fik jeg koldsved, min mor fortalte mig at hun ikke var særlig begejstret over hvad jeg havde fortalt hende. Men hvis det var hvad jeg havde brug for, for at være glad, så ville hun da gerne gøre et forsøg med det.

Hun bad mig derefter om at gå op på mit værelse, hvilket jeg gjorde og min mor fulgte efter mig. Da jeg kom ind på mit værelse så jeg til min overraskelse at der lå en hvid plastik pakke på min seng, da jeg kom helt hen til sengen, kunne jeg se at det var en pakke ”Abri-Flex”. Jeg vendte mig om og kiggede på min mor.

”Det var dem som jeg kunne finde på apoteket” sagde hun og smilede.

”Wow tak mor!” sagde jeg og gik over og gav hende et knus.

”Det er okay skat, lad os se hvordan det går, tag nu en af dem på, og kom ned og spis aftensmad” sagde hun og gik ud af døren og ned af gangen.

Jeg stod i et øjeblik og faldt næsten i staver, derefter tog jeg fat i pakken med bleer og rev den op, jeg blev lidt overrasket over at det var buske bleer og ikke rigtige bleer hvilket skuffede mig lidt, men jeg var stadig utrolig glad og helt oppe at køre.

Jeg stod med en af bleerne i hånden i et øjeblik før jeg hurtigt tog mine bukser og underbukser af og spredte bleen og trådte igennem de 2 huller og forsigtig hev den op over mine ben og på plads. Det føltes ikke helt som jeg havde forventet, bleen var ikke særlig tyk og det føltes næsten som om at det bare var en par almindelige underbukser, dog var den stadig varm og blød og behagelig at have på.

Jeg stod i et øjeblik og følte på fronten af bleen med min hånd før jeg tog mine bukser på igen og begav mig ned i stuen hvor min mor igen sad i sofaen og så tv. Da jeg kom ind i stuen kiggede min mor i et kort øjeblik op på mig og mit ble område og smilede, og rystede på hovedet før hun igen flyttede sin opmærksomhed til fjernsynet.

Jeg satte mig ved siden af hende og så fjernsyn, jeg havde dog svært ved at holde fokus på det der kørte på skærmen, mit fokus blev ved med at flytte sig ned på mit skridt område.

Efter noget tid begyndte jeg stille og roligt at kunne mærke at min blære var begyndte at blive fyldt, og omkring en halv time efter det have jeg virkelig brug for at tisse. Jeg kiggede på min mor uden at få et blik tilbage, så rejste jeg mig og gik ind på mit værelse. Jeg stillede mig i midten af rummet og prøvede på at slappe af og stille og rolig kunne jeg mærke at tisse begyndte at dryppe ud i bleen.

Bleen begyndte at blive varm og blød og jeg stod bare og nød følelsen og kort efter var jeg færdig. Jeg førte stille min hånd ned i bukserne og følte på fronten af bleen, den var så dejlig blød og varm. Kort efter gik jeg ind i stuen igen, min mor kiggede op på mig imens jeg satte mig i sofaen, hun kiggede på mit skridt og rystede på hovedet.

Jeg var meget i tvivl om hvad min mor mente om denne situation, men tænkte ikke mere over det, jeg nød bare min dejlige varme ble. Jeg tissede igen i bleen senere samme dag imens jeg sad på mit værelse og spillede computer, jeg bestemte mig for at tage bleen af. Jeg vaskede mig med en klud og tog så mit normale tøj på igen.

Lidt efter kaldte min mor, og sagde at der var mad, da jeg kom ud i køkkenet gav hun mig endnu en gang et blik som jeg ikke helt kunne tyde, der blev ikke sagt meget under aftensmaden. Inden jeg gik i seng om aftenen tog jeg en ny ble på, det føltes skønt at ligge under dynen med en dejlig blød ble på og der gik ikke længe før jeg faldt i søvn.

Kapitel 3 - Den første tid med bleerne

Der gik omkring 2 måneder hvor jeg bare brugte ble når jeg ville, jeg brugte den dog ikke til at lave stort i og jeg havde dem ikke på når vi var ude offentligt eller havde gæster. Jeg brugte derimod bleerne utrolig hurtigt, hvilket resulterede i at mor tit måtte ud at købe flere. En af grundene til dette var nok at jeg aldrig blev i den samme ble i særlig lang tid, og at når jeg tog den af for at gå på WC for at lave stort tog jeg en ny ble på bagefter.

Min mor blev hvis ret frustreret over dette, for bleer er jo ikke helt billige. Jeg fortalte ikke om bleerne til mine venner og vi talte heller ikke med familien om det, bleerne lå gemt inde i mit skab og det var for det meste kun mig der så dem, jeg viste mig aldrig foran mor kun iført ble, og jeg gik også ind i et andet lokale hver gang jeg brugte bleen, jeg tænkte at der ikke var nogen grund til at presse mor mere end nødvendigt.

Det hele gik faktisk meget godt, jeg nød virkelig bare at kunne bruge ble når jeg havde lyst, at fortælle min mor om min lyst var den bedste ting jeg nogensinde havde gjort….eller var det?

Fortsæt til Kapitel 4

1 Synes om

God historie.

Kommer der en fortsættelse.

Godt skrevet, dejlig velformuleret og nem at læse.

Kanon :slight_smile:

Flot Pamper!
Om historien er sand eller ej er egentlig ikke så vigtigt.
Men her har du faktisk evnet at fortælle det, som om det faktisk kunne være sket IRL.
Glæder mig til at læse mere, hvis du får lyst til at fortsætte.

Lige som Fluffi er jeg positivt overrasket. En historie, som man gider læse. Og lige som Fluffi syntes jeg også det er aldeles uinteressant hvad der er taget fra virkeligheden, og hvad der er opdigtet.

Pamper har nu altid haft en god fantasi og været god til at fortælle. Nu har han bare nået en modenhed, som bedre gør ham i stand til at udtrykker sig bedre og sådan. Det bliver historierne jo ikke ringere af :stuck_out_tongue:

god historie Pamper-lad os få mere fra “samme skuffe”.
Historien minder mig om min egen barndom, hvor det stadig var stofbleer og gummibukser der fyldte tørresnoren

1 Synes om

Fremagende historie… Har fortalt min mor det men hun er ik forstående som din i din historie er… ( Gid det var mig ).

Håber på fortsættelse

kommer der mere ???

Kapitel 4 - Andre boller på suppen

Jeg kom hjem om fredagen efter en hård og trættende skole dag, det eneste der havde fået mig igennem dagen var tanken om at komme hjem og bare tage en dejlig varm ble på.

Jeg smed min taske i entreen og skyndte mig op på mit værelse, kun for at blive mødt af min mor som sad på min seng.

”Mor? Hvorfor er du allerede hjemme?” sagde jeg overrasket da jeg så hende.

”Kom her og sæt dig skat, vi bliver lige nød til at snakke lidt” sagde hun og viste med sin hånd at jeg skulle sætte mig på sengen.

Jeg gik over og satte mig ved siden af min mor, hun kiggede på mig med hvad der lignede et fortvivlet udtryk.

”Skat vi bliver nød til at snakke om det med bleerne” sagde hun.

”Åh nej” tænkte jeg, hun ville vel ikke tage mine bleer fra mig? Nu gik det hele jo lige så godt!

”Skat, det er simpelthen for dyrt, det her med de bleer, som det ser ud lige nu. Du bruger simpelthen for mange, og jeg tror jeg ved hvorfor. Du går jo og smider mange ud, uden af bruge dem, og det har vi simpelthen ikke råd til. Så jeg vil give dig et tilbud.”

”okay?” sagde jeg meget forvirret.

”Du har muligheden for at blive ved med at bruge ble, men så bliver vi nød til at lave nogle regler omkring dem, eller du kan vælge, at lade være med at bruge ble og så er det, det.”

”uhm mor, jeg vil gerne bruge ble.” sagde jeg meget nervøst, med frygt for hvad min mor snakkede om.

”okay skat det er dit valg, men her er reglerne; du skal bruge dem hele tiden og til deres bestemte formål du må ikke tage dem af før de er brugt, men det bliver der heller ikke mulighed for, for fra nu af er det kun mig der må skifte dig, så kan jeg holde øje med hvor mange bleer du bruger og at du faktisk bruger dem.”

Jeg gik totalt i spåner, hvad tænkte min mor dog på? Bleer hele tiden, det var da godt nok noget jeg altid havde, ville prøve, men hvad med skolen? Hvad hvis nogen så min ble? Og at min mor skulle skifte mig! Det her var ikke så fedt længere.

”jam…jam…jamen mor?” stammede jeg.

”Skat. Det er sådan det kommer til at fungere, men som jeg sagde så er det dit valg.” Sagde hun og så mig lige ind i øjnene.

Jeg kunne ikke tro det, dette var et umuligt valg, jeg ville ikke opgive mine bleer, men mors regler var ikke særlig indbydende, men jeg blev nød til at træffe et valg.

”Mo…Mor, jeg vil godt have bleerne.” Fik jeg stammet frem, imens jeg fik koldsved på panden.

Min mor kiggede intenst på mig i nogle sekunder før hun så nærmest sukkede; ”Okay skat, hvis det er det du vil. Vent her.” Hun rejste sig og gik ud af mit værelse.

Jeg sad i et øjeblik alene på værelse, hvad havde jeg lige gjort? Kort efter kom Mor ind på værelset igen, hun havde en plasticpose og et håndklæde med.

”Væk”. Sagde hun i en rolig stemme.

Jeg rejste mig fra sengen og hun foldede håndklædet ud over sengen.

”Bare læg dig.” Sagde hun og jeg lagde mig roligt ned på håndklædet.

”Nå skat, skal vi gøre det?”

Jeg nikkede forsigtig med hovedet. Jeg tog fat i kanten af mine jeans og skulle til at knappe dem op, men blev stoppet af et højt ”AH!” fra min mor. Jeg rev nærmest hænderne til mig i chok.

”Det skal jeg nok ordne, bare lig stille det skal nok gå.” sagde hun og smilede.

Jeg var i chok, hun begyndte at knappe min bukser op og trak dem ned over mine ben og af mine fødder. Derefter tog hun fat i mine underbukser og rev dem af i et snuptag. Af ren refleks røg mine hænder ned og dækkede over mit skridt. Men de blev hurtigt fjernet igen, med en formaning om, at det ikke var noget hun ikke havde set før.

Nu lå jeg kun iført en T-shirt foran min mor, hun kiggede på mig og begyndte derefter at tage ting op af plastikposen, der var; talkumpudder, vådservietter og en ny form for bleer. Hun åbnede ble pakken og tog en op, de her bleer var anderledes det var ikke buksebleer, det her var rigtige bleer med tape i hver side.

Hun foldede bleen ud og med en blid stemmede, kommanderede hun mig til at løfte min numse op, jeg løftede min numse og bleen blev placeret under mig, og jeg lagde mig ned på den. Bleen føltes utrolig blød og behagelig. Derefter tog hun pudderet og dryssede det ud over mit ble område, det var uparfumeret men det føltes dejligt. Hun trak bleen op imellem mine ben og tapede den fast.

Bleen var dejlig tyk og utrolig dejlig og føltes ikke som noget jeg havde prøvet før. Hele processen blev gjort uden at det blev sagt et ord.

Min mor samlede tingene sammen og stillede dem over i et hjørne af mit værelse og kastede derefter et par joggingbukser hen til mig, og gik så ud af rummet. Jeg stod tilbage nærmest i et stadie af chok, jeg kom dog hurtigt til mig selv igen. Jeg så ned på bleen og følte på den, den føltes dejlig blød og varm, den var tykkere end de bleer som jeg var vandt til. Efter lidt tid tog jeg bukserne på og begav mig stille og roligt ned i stuen.

Min mor sad i sofaen og så et eller andet madlavnings program, hun kiggede ikke på mig da jeg kom ind i rummet, og jeg gik stille og roligt hen og satte mig ned i sofaen, bleen raslede med hver bevægelse.

Der gik dog ikke længe før jeg kunne mærke at min blære begyndte at blive fyldt, jeg havde ikke tisset hele dagen fordi jeg ville gemme det til jeg kom hjem så jeg kunne gøre det i en ble. Som altid begyndte jeg at rejse mig for at gå ind i et andet rum for at bruge bleen, men denne gang blev jeg stoppet af min mor som havde et fast greb i min T-shirt, og nærmest hev mig ned på sofaen igen, uden overhovedet at kigge på mig.

Jeg kunne ikke tro det, ville hun have at jeg skulle bruge bleen foran hende?

Jeg var ikke ovenud begejstret for at skulle bruge bleen foran min mor, men efter 5 minutters tid begyndte jeg stille og roligt at lade tisset dryppe ud i bleen, dryppet blev til en strøm og snart kunne jeg mærke at bleen blev våd og varm, inden længe var jeg færdig og sad tilbage i en varm og våd ble.

Da min mor kunne fornemme at jeg var faldet til ro igen, kiggede hun på mig og smilte og vendte derefter hendes opmærksomhed tilbage til fjernsynet.

Jeg kunne stadig ikke tro at jeg lige havde tisset i min ble imens jeg sad ved siden af min mor, det var så grænseoverskridende, der gik noget tid inden min puls kom ned igen og da det skete var bleen næsten blevet tør igen den var kun lidt fugtig, den havde opsuget alt tisset.

Vi sad og så fjernsyn i lang tid uden at sige et eneste ord, der gik nok 2 timer og mor rejste sig og gik ud i køkkenet for at begynde at lave aftensmad, jeg sad alene tilbage i sofaen og så fjernsyn helt afslappet, det varede dog ikke længe før en krampe ramte mit underliv, efterfulgt af en mere og en mere.

Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at flytte mig rundt i sofaen i håbet om at finde en behagelig position.

Mor må have hørt det for inden længe kom hun igen ind i stuen og satte sig i sofaen. Jeg forsatte med at flytte mig rundt, indtil hun tog om mig og hviskede stille ind i mit ører; ”Det er okay skat, det er bare noget der skal klares”.

Det fik mig til at slappe af, jeg var dog ikke glad for at skulle lave stort i bleen, det havde jeg aldrig prøvet før, men jeg kunne se på min mors ansigtsudtryk at jeg nok ikke skulle forvente at komme til at bruge toilettet og efter kort tid gav jeg op.

Jeg faldt til ro og begyndte at sidde og presse, det viste sig dog at være umuligt at sidde på røven og skide, så jeg endte med at sætte mig ned på gulvet i hug og pressede alt hvad jeg kunne imens min mor bare sad og kiggede på.

Det var dog stadig svært at trykke noget ud, og da det endeligt begyndte at komme ud var jeg grædefærdig. Jeg kunne mærke hvordan den bløde masse stille og roligt kom ud i bleen og gjorde bagenden tung, efter kort tid var jeg færdig.

Lugten begyndte at brede sig fra mig og jeg sad tilbage og var fuldstændig nedbrudt og grædefærdig, det var så ”ydmygende” og grænseoverskridende at sidde foran min mor og fylde min ble med lort. Min mor satte sig dog ned ved siden af mig og tog om mig.

”Så så skat, det er ikke så galt, du skal jo lige vende dig til det, det var jo det her du gerne ville var det ikke.”

Hun havde jo ret, det var jo det her jeg havde ønske, det var dog ikke lige som jeg havde forventet.

”Kom lad os gå op og få dig ind i en dejlig ren ble.” sagde hun og hjalp mig op og tog mig med op på mit værelse.

Da vi kom ind på værelset spredte hun et håndklæde ud på sengen som jeg lagde mig ned på, hun tog derefter en ny ble, vådservietter og puder frem. Derefter trak hun bukserne af mig og afslørede en ble som var delvist gul og viste tegn på brune pletter.

”Puha!” udbrød hun og begyndte at åbne bleen.

Da bleen blev åbnet spredte der sig en ubehagelig stank i lokalet, min mor rynkede på næsen og begyndte så at tørrer min ble område at med op til flere vådservietter, til min pinsel.

”Og jeg troede at vores ble dag var over.” sagde hun med et blink i øjet og dirigerede mig til at løfte numsen op hvilket jeg gjorde.

Hun trak bleen væk under mig og tørrede mig over en ekstra gang, før hun foldede en ny ble ud under mig og tapede den fast.

”Så er du hvis helt klar igen, tag nogle bukser på, der er mad om 5 minutter”. Sagde hun og gik ud af mit værelse.

Jeg tog hurtigt mine bukser på og gik ned og spiste, der blev ikke sagt meget under aftensmaden. Resten af aftenen blev jeg inde på mit værelse, indtil det blev sengetid og jeg gik i seng.

Lige inden jeg faldt i søvn, tissede jeg i bleen igen, det føltes skønt og jeg sov som en sten den nat.

2 Synes om

Jeg må sku sige… Jeg vil ønske det var min mor det der. Jeg fik et helt sæt regler for og må næremst ik bruge dem og din mor vil endda skifte dig… :open_mouth: Du virkelig heldig. Vil ønske min mor var lige så forstående :S. Glæder mig til næste kapitel

God historie… Meget velskrevet! :slight_smile:

virkelig god historie må jeg sige :slight_smile: