Huset på vejen

Ansvarsfraskrivelse:
Historien er opdigtet - en personlig fantasi, hvor jeg er barnet – og den hører til i genren/kategorien ageplay. Den er mørk historie og vil sikkert ikke falde i alles smag…

Det er længe siden jeg har skrevet historier til denne side og jeg garanterer ikke, at den bliver fortsat eller afsluttet.

Kapitel 1
Hvis man drejede af fra hovedvejen, som skilte byen i to halvdele og kørte 50 meter videre ind i byen, med retning mod kirken og Brugsen, var det vejen til højre - som huset lå på. Vejen var omkring 300 meter lang og endte blindt. Med passende mellemrum var der fordelingsveje ind til rækkerne af parcelhusgrunde.

Kvarteret var blevet udstykket i 1960’erne og der var løbende blevet bygget frem til krisen i 1980’erne. Fasen som sølvbryllupskvarter havde toppet. Mange huse var blevet solgt og renoveret de seneste år. Yngre kræfter flyttede ind i takt med de ældre solgte husene og nogle hev en klækkelig gevinst hjem.

Huset lå for enden af den tredje stikvej på venstre side og havde dermed et ulige nummer. Skulle du ikke kende til reglen – så stil dig med ryggen til centrum. Husene til højre har lige numre og til venstre ulige…

Huset var blevet opført af et ungt nygift par i starten af 1970’erne. Det var et billigt typehus, men der var brugt forholdsvis gode materialer. Murstenene stammede fra det lokale teglværk, hvor de var købt billigt, da flere i familien arbejdede der. Brødre, til manden, som alle var håndværkere - hjalp med at bygge huset, så prisen blev holdt nede.

Det var en tidstypisk familie. De kom fra lokalområdet, han var arbejdsmand på en anden større virksomhed i byen, hun arbejdede halvtid med rengøring. De fik deres første barn den sommer huset stod færdigt og de flyttede ind. To år senere kom barn nummer to.

Da krisen ramte i 1980’erne gik det hårdt ud over det lille samfund og familien. Først mistede han arbejdet, så huset røg på tvangsauktion og familien måtte flytte til den større by. Ind i en lille 3-værelses almennyttig bolig.

Huset blev i anden runde købt af en ”ejendomsspekulant”, som brugte huset til udlejning.

Udlejeren døde i slutningen af 1990’erne og huset stod tomt i mere end et år. Det var nu slidt og præget af de mange mere eller mindre suspekte lejere, som har beboet det gennem årerne.

Det var på dette tidspunkt, at en familie – tilflyttere – købte huset, for nærmest ingen penge. De havde to mindre børn. En dreng på 7-8 år og en pige på 8-9. Familien holdt sig for sig selv og snakken gik i det lille samfund. ”Kjøvenhavnerne” blev de lidet flatteret omtalt som, når sladderen gik henne i Brugsen og på Kroen.

Hvis man løftede taget af huset i dag, ville der ikke være mange rester tilbage at se fra den gamle planløsning. Efter miseren var huset blevet solgt. Igen købt af nogle unge tilflyttere, som nu havde renoveret huset fra til Z (eller Å om man vil).

Huset var selvfølgelig blevet pudset og malet hvidt. Træværket skiftet til kompositmaterialer i sort, vinduer, døre, tag – alt var skiftet og opgraderet til nyeste standard. Ny carport, terrasse, fliser. Det eneste som var tilbage fra den oprindelige planløsning var mere eller mindre bryggerset og placeringen af det oprindelige badeværelse, som nu fungerede som gæste toilet / bad til børnene.

Fra bryggerset kom man direkte ind i køkken-alrummet. Der var væltet en væg fra det oprindelige køkken ind til stuen og de var nu slået sammen. Fortsatte man ind i huset lå det oprindelige badeværelse i forlængelse af køkkenet. Døren var flyttet. I forlængelse heraf det nye store badeværelse, som var placeret, hvor der tidligere havde været et vindfang og et stort område, der havde fungeret som kontor.

På den anden side i forlængelse af stuen, som løb parallelt med bryggerset og det oprindelige køkken, var der nu to børneværelser og i bunden forældresoveværelset – herfra var der adgang til det nye badeværelse. Oprindeligt, havde der været et børneværelse modsat toilettet og efter dette soveværelset og i bunden bag opholdsområdet et børneværelse mere. Et moderne parcelhus på ca. 130 kvm. De havde planer om en tilbygning.

Kapitel 2
Drengen lå i det nye børneværelse som stødte op til stuen. Han var 8 år, samme alder som drengen der havde boet der. Han lå i sengen og sov. Det var lørdag morgen, tidligt. Solen var stået op og var nu kommet til syne over nabohuset tagryg. Den spredte sine stråler mellem grenene på det store træ i haven og ind gennem en sprække i gardinet. Der kom en skarp stråle ind på værelset. Solstrålen ramte drengen i siden af ansigtet. Han lå på maven, med hovedet drejet til den ene side.

Han vågnede lidt forvirret. Nogen havde lige lyst ham i hovedet med en lommelygte, han var opdaget. Han blev liggende helt ubevægelig i sengen. Han drejede hovedet en lille smule og åbnede øjnene lidt på klem.

Det gik op for ham, at han var vågnet nu. Lommelygten havde været noget han drømte. Han forsøgte om han kunne huske, hvad det var han havde drømt. Det var noget med et eller andet. Måske det var om? Han var usikker og kunne ikke huske det. De havde fundet ham og lyst på ham. Det havde været ubehageligt.

Noget andet tog nu hans opmærksomhed. Han lå stadig stille i sengen uden at bevæge sig. Efter nogle sekunder førte han sin ene hånd om på ryggen og kørte den ned mod benene. Den ramte overside af hans numse – hans bare numse. Han havde ingen natbukser på.

Selvom han godt vidste det – førte han alligevel hånden lidt ned på ydersiden af låret og ind mod skridtet. Hånden ramte lagnet. Det var vådt.

Han havde ubevidst lagt mærke til det allerede da han var vågnet, det var derfor han blev liggende uden at bevæge sig. Det føltes ikke ubehageligt at ligge der i sengen i sit eget tis. Det var ikke rigtig koldt eller vådt, som hvis man havde været ude i regnen. Det var fugtigt eller klamt måske.

Han løftede hovedet lidt mere, så han kunne se ud over sengekanten. Der – på gulvet - lå hans underbukser og natbukser. Nu kunne han godt huske, at han var vågnet op. Det kom til ham igen. Den ubehagelige følelse. Han havde drømt om ”børnene i huset” – dem, der havde boet der engang i gamle dage før dem.

Han lå og prøvede om han kunne huske detaljerne. Det kunne han ikke. Han vidste at hans mor nok ville spørge ham. Det var bedst at lyve om det og bare sige han var vågnet op med våde natbukser og havde taget dem af.

Hans tanker var et andet sted nu. Han lå og rokkede lidt frem og tilbage i sengen. Han havde aldrig fortalt det til nogen, eller han havde aldrig fortalt det til andre end sin søster, at han godt kunne lide fornemmelsen af tissemanden der blev klemt mellem det nederste af maven og madrassen når man bevægede sig i sengen.

Følelsen var faktisk endnu bedre nu, når madrassen nedenunder var våd. Han havde overvejet at spørge sin skolekammerat om han også rokkede i sengen, men tvivlen havde vundet. Det var nok ikke normalt, når ingen talte om det.

Hans søster var kun lidt over et år ældre en ham, så de var næsten tvillinger. Hun var 9 år og blev snart 10, men de lavede rigtig mange ting sammen og havde også hemmeligheder. Nogle var ret uskyldige og nok meget normale for børn i den alder, andre var muligvis mere bekymrende. De havde kendskab til det som var sket i huset. De voksne vidste det selvfølgelig godt, altså det der var sket og rygterne om det. Men som alle voksne var de naive og troede ikke børnene lyttede eller forstod det, når snakken gik.

Nu lå han der og rokkede i sengen. Den dejlige fornemmelse var der. Han havde talt med sin søster om det, fordi hun ikke havde en tissemand. Og han var interesseret i at vide om det så også kunne kilde hos hende. Hun havde fortalt at det kunne det. Det var en af deres små hemmeligheder.

Hun vidste godt, at han tissede i sengen nogle gange. Det var også sket for hende, men det var ikke sket længe. Men hun havde måske ikke drømt det samme som ham? Han spekulerede videre og rokkede videre. Stadig langsomt frem og tilbage, frem og tilbage…

Han kunne mærke tissemanden var vokset. Han vidste godt hvorfor, men forstod det alligevel ikke helt. Det var noget med voksne og at lave børn. Hans søster fortalte det hed at bolle og havde fnist og var måske blevet lidt rød i hovedet.

Lyset udefra var blevet kraftigere nu. Solen var kommet et stykke op over trætoppen og kunne nu uhindret skinne ind i værelset. Det ville ikke vare længe inden han blev kaldt på. Han håbede på, at det var hans mor som kom. Hans far kunne godt blive lidt sur, når han havde tisset i sengen. Han skældte ikke ud, men det var tydeligt, at han var sur og syntes at han var for stor til sådan noget griseri. Hans mor var mere blid. Og hvis han græd lidt, trøstede hun ham endda, som da han var mindre. Det var dejligt at blive trøstet. Mon der var nogen som havde trøstet børnene?

Han var stoppet med at rokke. Han lyttede. Der kom dæmpede lyde indefra den anden side af væggen. Det var hans søster som havde tændt hendes bærbare og så YouTube.

Han tog hånden ned til skridtet igen. Han kunne mærke, at han kunne – nærmest skulle - tisse. Han lå helt stille og trak vejret roligt. Han overvejede. Sengen var jo allerede våd. Han havde betroet det til sin søster, at han nogen gange havde tisset i sengen med vilje. Det havde kun været hvis sengen allerede var våd. Hun havde lyttet og de havde talt om ”børnene”.

Skal, skal ikke. Det universelle spørgsmål vi alle stiller os selv igen og igen. Ofte selvom vi allerede har taget beslutningen. Han havde. Skal!

Han løftede hoften en smule op og flyttede lidt på tissemanden med hånden, så den kom til at pege med retning mod fødderne. Rokkeriet og stritteriet havde fået den til at vende op mod navlen. Han vidste af erfaring, at det var bedre den anden vej. Et kort øjeblik overvejede han om han skulle stå op og tage sine natbukser på igen. Han blev liggende.

Øjnene var lukkede og vejrtrækningen blev langsommere og langsommere. Han slappede af. Han kunne mærke da tisset fandt vej fra det indre i hans krop, ud gennem snørklede veje og helt ud i tissemanden. Han gispede let. Han havde et kort øjeblik glemt, at trække vejret.

Det var det sværeste øjeblik. Der – når tisset var kommet ud i tissemanden og sad lige i åbningen inden det kom ud. Det var ligesom alt i kroppen forsøgte at forhindre, at det kom det sidste stykke.

Han bevægede sig en smule. Blinkede med lukkede øjne, pressede øjenlågene hårdt sammen, som hvis man tænker eller koncentrerer sig. Vejrtrækningen var igen langsom. Dybt ind. Helt ned i maven. Og langsomt, meget langsomt puste ud. Tisset sad helt ude i spidsen nu.

Nu kom det. Han kunne mærke det fyldte hudfolden på spidsen af tissemanden. Spidsen voksede som en ballon og den ”eksploderede” og den første lille stråle ramte madrassen.

Han slappede af. Hvis man strammede nu ville det stoppe.

Så skete det – det var ligesom om, at når der først var kommet hul igennem og passagen var skabt, var det intet problem i at lade tisset komme ud. Han kunne mærke det varme tis mellem sine lår og lidt opad maven.

Det var verdens bedste følelse. Som at få julegaver og fødselsgaver samtidig. En følelse der kunne mærkes i hele kroppen. Helt ud i tæerne og fingerspidserne. Det mindede lidt om den følelse man kan have hvis man keder sig rigtig meget – bare omvendt og bedre, meget bedre.

Han syntes næsten at han kunne høre, at han tissede, sådan en stille hysshhh-lyd. Han holdt vejret mens det sidste tis løb ud. Da han åndede ud, klemte han musklerne sammen og de sidste dråber forlod tissemanden.

Han bevægede sig lidt i sengen. Varmen og fugten var dejlig. Han førte en hånd ned langs numsen og mærkede efter. Den våde plet var større og føltes mere ægte våd.

Han tænkte på, om ”børnene” mon også nogen gange havde haft den samme fornemmelse? Han ville spørge sin søster. Hun havde hørt, at de også havde været nødt til at lave pølser i bukserne. Måske han skulle prøve det også?

Hans tanker blev brat afbrudt og han fik et lille chok, da døren til værelset blev åbnet. Så står vi op skat, lød hans mors stemme.

Kapital 3
Hvem ved… :wink:

9 Synes om

Rigtig fed start :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Synes om

Kapitel 3

Han var flyttet i forvejen. Den næste måned skulle han gøre huset beboeligt. De havde købt det billigt. Pengene fra den solgte andelslejlighed, kunne både indfri gælden og give en stor sum i udbetaling. Det var begrænset, hvor meget de kunne låne med kun en indtægt. Han havde regnet på det. Hvis han tog nogle ekstra ture, ville det løbe rundt og der ville også være en god sum til istandsættelsen.

Han var ansat som rejsemontør i vindturbine industrien og havde til en vis grad selv indflydelse på, hvor ofte og hvor længe han var afsted. Hans hustru havde ikke arbejdet noget tid. Sygdommen havde gjort hende for ustabil og til sidst var hun blevet afskediget.

Det var også en af årsagerne til skiftet fra København til ”Det mørke Jylland”. Luftforandring ville måske hjælpe, havde den psykiatriske overlæge sagt. Han havde tænkt sit. Så mange år på skolebænken og så var ”recepten” frisk luft… Han var ikke imponeret over sundhedsvæsenet, men kunne qua sine mange rejser godt se, at det måske var meget godt.

Han havde fundet huset lidt ved et tilfælde. En elektriker i firmaet havde på et tidspunkt fortalt, at han skulle til begravelse ved en onkel i Jylland som var død. Han havde vist en del ejendomme, som blev brugt til udlejning.

Ved et tilfælde flere måneder efter, mødtes de til en virksomhedsdag. Og elektrikeren fortalte, at han havde arvet et par huse. De kunne købes til en yderst fornuftig pris, da der nok reelt var tale om håndværkertilbud. De havde talt frem og tilbage og det var endt med, at de havde aftalt, at køre forbi på hjemvejen og få nøglen til det ene hus. Det ville passe med, at han kom forbi i næste uge, hvor han havde en opgave tæt på og kunne se det.

Huset lå for enden af en lukket stikvej i en lille landsby ca. ½ times kørsel fra motorvejen. Det var et typisk 70’er hus, med bryggers, et køkken med en spise plads, hvor der lige præcis kunne sidde 2 vokse og 2 børn, en stor lang stue med et kæmpe vinduesparti og en terrassedør. Et lille toilet med brus, en vindfang, to små børneværelser og et lidt større soveværelse. Der var et underligt område efter vindfanget, som egentlig ikke rigtig tilførte huset noget.

Han gik og studerede huset. Murværket var ok, gode kvalitets mursten, træet skulle males og nogle få brædder skiftes. Taget var med eternittagplader, af den gode slags med asbest. De skulle bare males på et tidspunkt, og så holdt de nok 20 år mere. Der var et par vinduer som skulle skiftes. Alle gulve skulle skiftes, heldigvis var der kun gulvtæpper oven på beton. Man ville komme langt med noget billigt klik-laminatgulv. Vægge og lofter skulle repareres og males. Hvis huset var helt tømt, kunne han nok klare det meste på en måned. Elektrikeren havde lovet, at give en hånd med et par weekender, hvis han sørgede for øl og kul til grillen.

Det der nagede ham var børnene. Han kunne ikke rigtig have dem med. Og han var ikke sikker på, at det altid var godt for dem, at være alene med moren. Han syntes de på en udefinerbar måde, altid virkede påfaldende anderledes, når han havde været væk. Men omvendt så forandrede eller udviklede børn sig også meget og hurtigt.

Et argument for at flytte var jo også børnene. Den yngste skulle starte i 1. klasse på den samme overfyldte byskole som søsteren var startet på. En skole med mere end 50% tosprogede elever, som man så pænt kaldte det. Det var udlændinge var det - og det var for manges vedkommende en overdrivelse, at påstå de kunne tale mere end et sprog.

Kunne der egentlig tænkes et mere velegnet sted, end at bo for enden af en stikvej i en lille landsby i Jylland med ca. 500 indbyggere? Formentlig ikke. Og lægen havde jo også sagt, at det kunne være godt for deres mor. Måske han alligevel havde ret.

Nu var han så her. I huset for enden af vejen. Han havde lejet en varebil, som var fyldt op med materialer og det, som skulle til for at han kunne ”overleve” i huset. Han holdt i indkørslen og røg en cigaret, mens han drak den sidste rest halvlunkne kaffe der var tilbage i termokanden. Det skal nok blive godt. Godt for børnene og deres mor sagde han afdæmpet for sig selv.

Kapitel 4

Da drengens mor havde vækket ham, havde hun fået øje på bukserne på gulvet, de våde bukser på gulvet. Nu igen - tænkte hun for sig selv. Hun havde ikke sagt noget. Han havde kigget på hende og sagt med en lettere ’pivstemme’, at han vist havde tisset i sengen. Hun aede ham på kinden og sagde, at det ikke gjorde noget, sådan noget kunne man ikke selv styre.

Hun bemærkede den store og mørke våde plet på madrassen. Den virkede stor og frisk ift. det våde tøj, som lå på gulvet. Hun slog det ud af hovedet. Tog lagnet og betrækket af madrassen. Tjekkede dynen, den var tør. Hun bad ham om, selv at tage madrassen ud i bryggerset, så ville hans far gøre den ren.

Han gjorde som hun sagde og så med vilje lidt ekstra flov ud, da han gik nøgen igennem køkkenet med madrassen, forbi faren der sad og drak kaffe. Faren kom med et lille suk og smilte.
Hans mor kaldte ude fra badeværelset, at han skulle komme ud til hende og få skyllet tisset af. Da han kom ud af badet, sad hans søster på toilettet. Hun havde en lang t-shirt på. Den var lyserød med en masse røde hjerter i forskellige størrelser. Omkring hendes ankler hang et par trusser. De havde en mere grå farve og nogle famlede blomster der formentlig havde været røde og lilla.

Han kiggede på hende. Hans øjne søgte ned fra hendes ansigt, ned forbi navlen og endte udfor hendes skridt. Hun bemærkede det og flyttede med en langsom bevægelse benene lidt fra hinanden og samlede dem igen og gentog så bevægelsen.

Hun spurgte ham om han havde tisset i sengen. Han nikkede. Han fortalte, at han havde drømt om børnene og var vågnet ved, at hans bukser var våde. Han fortalte også, at han havde drømt om dem igen om morgenen. Han kunne huske mere af drømmen nu. Han havde været inde i skabet. Det skab som stod på værelset, da hans forældre havde købt huset. Det havde været mørkt og pludselig var skabslågen blevet åbnet og hans ansigt blev ramt af lyset fra en lommelygte. Pigen havde lyttet intenst. Nu tog hun et stykke toiletpapir og tørrede sig i skridtet, smed det i toilettet rejste sig, trak trusserne op og skyllede ud.

Skabet. De havde flere gange hørt de voksne tale om det. Det var et skab som stod på det værelse, som nu var en del af drengens værelse. Det værelse som børnene var blevet låst inde i. Han gøs ved tanken, men der kom også en fornemmelse eller følelse i kroppen. Ikke den samme følelse, som når han rokkede, men det var noget magen til. Nogen gange når han lå i sengen om aftenen inden han skulle sove, forestillede han sig, at han var låst inde. Det var sådan han første gang, havde fået tanken om, at lave pølser i bukserne eller på gulvet.

Han kom til at tænke på den tur, de havde været på for noget tid siden. De havde været i et sommerhus. Sommerhuset havde ligget for sig selv på en stor grund i et kuperet terræn. Stod man på vejen og kiggede, kunne man ikke se det.

Til sommerhuset havde der været et lille anneks, som lå et stykke fra huset. Det var ca. 15 kvm. og bestod af et stort rum. De havde brugt det som et legehus, og havde spurgt om lov til, at sove i det om natten.

De havde fået lov.

Der var ikke noget toilet i annekset, så hvis de skulle på toilet måtte de gå udenfor. De var gået derhen efter aftensmaden, og havde fået slik og sodavand med, samt et sæt walkie-talkier som de havde fundet i sommerhuset.

De havde leget en leg og var kommet til, at tale om børnene. Søsteren havde foreslået, at de kunne lege de var låst inde. Han syntes det var en god ide, men havde spurgt til, hvordan de skulle komme på toilettet så?

De var blevet enige om, at tage en spand med, som de havde set i skuret. Det var en stor sort spand med et metalhåndtag på. Søsteren havde sagt, at de kunne stille den ind i det store skab, så ville deres forældre heller ikke lægge mærke til det.

De kaldte over walkie-talkien til forældrene, at de ville komme op i huset og sige godnat. På vejen tilbage ville de tage spanden med.

De havde hældt lidt vand i bunden af spanden, så det ikke ville lugte al for meget, hvis de brugte den. Han kunne mærke, at han ønskede at han skulle. Han havde mærket den gode fornemmelse i kroppen, da han havde tænkt tanken om at lave pølser i en spand indenfor i deres ”fængsel”.

Inde i annekset trak de gardinet for vinduet. De lå i sengen. Uden at sige noget. Søsteren brød tavsheden. Hun fortalte, at hun skulle tisse. Hun havde et sæt nattøj på, med trøje og bukser. De var lyserøde og på trøjen var et billede af Barbie. Hun havde spurgt om han gik med.

De åbnede skabets to døre. Det var sådan et højt skab, som der kunne hænge frakker i. Øverst var der en hylde. Der var ingen frakker i skabet. I den ene side stod en sæk med en ekstra dyne. På hylderne lå sengetøj og nogle håndklæder. Det lugtede i skabet. Ikke en meget ubehagelig lugt. Den mindede om lugten hjemme hos deres bedstemor. Spanden stod klar i skabet.

Skabet var stort nok til, at hun kunne stå inde i det. Hun vendte sig med fronten ud mod ham. Hun trak bukserne ned og dernæst trusserne. Hun skrævede lidt. Han studerede. Hun satte sig på hug hen over spanden. Hun sad lidt inden han kunne se der løb tis ud af hendes revne og ned i spanden. Man kunne høre det plaskede. Hun hoppede uden at fødderne forlod jorden. De havde glemt at tage papir med, så da hun trak trusserne op igen, kom der et lille våd plet foran. Han sagde ikke noget. Hun tog natbukserne på.

Nu var det hans tur. Han kiggede rundt. Hvis han skulle lave pølser, måtte han have noget papir. Henne på en kommode stod en køkkenrulle. Han hentede den.

Han gjorde som søsteren og satte sig på hug over spanden. Hun stod og betragtede ham. Hendes blik var rettet mod hans tissemand. Han satte en finger på den så den pegede ned mod spanden. Det plaskede da han tissede.

Han blev siddende lidt. Han pressede forsigtigt.

Han kunne mærke noget i numsen. Hvis han koncentrerede sig og prøvede igen, ville der nok komme en pølse ud. Han lukkede øjnene. Selvom de var lukket, kunne han mærke sin søsters blik. Hans vejrtrækning ændrede sig. Han kunne høre hun også holdt vejret. Han pressede. Han kunne mærke lorten stikke ud af numsehullet. Den hang ubeslutsom et par sekunder, inden den faldt ned i spanden, da han pressede igen.

Da han var færdig, havde han tørt sig med køkkenrullen og taget nattøjet på igen. De havde lagt sig i sengen. De var fanget i værelset, de legede de var børnene. Det var endnu en af deres hemmeligheder.

3 Synes om

Rigtig god historie

1 Synes om

Kapitel 5

Det var gået hurtigt fremad, med at få renoveret huset. Elektrikeren havde nogle forbindelser i København, så han kunne skaffe hårde hvidevarer, køkkenelementer og skabe til værelser og bad for næsten ingen penge. Han havde garanteret det var helt lovligt. Det stammede fra renoveringer i de bedre kvarterer. Det var ikke unormalt, at når en lejlighed blev solgt, blev alt inventaret skiftet. Det skete endda, at nogle skiftede inventaret i helt nyopførte lejligheder, fordi de hellere ville have et andet køkken. Håndværkerne fik til opgave, at smide det ud.

Børnene og deres mor, hans hustru – havde været der i weekenden. De, børnene, havde været ellevilde og havde allerede fordelt værelserne. Pigen skulle have værelset mellem stuen og soveværelset og drengen værelset i den bagerste ende af huset, ved siden af soveværelset.

Fordi han havde fået inventar så billigt, var der også blevet en mulighed, at de kunne få lidt nyt til værelserne. De havde først overvejet genbrug, men nu kunne det nok blive til noget fra Jysk eller IKEA.

Han havde fået nogle klædeskabe, som stammede fra et lejlighedsprojekt på Østerbro. Det var solide skabe og der var nok til, at de kunne få 3-4 meters skabsplads i soveværelset og et 120 cm på hvert af børneværelserne.

Hustruen havde været mere tavs end normalt. Da han havde spurgt til turen, havde hun svaret i korte sætninger. Det var gået godt. Fint.

Han håbede lægen havde ret, at den friske jyske luft ville være godt for hende. Når de var flyttet ind om 14 dage, ville der kun gå en uge inden han skulle afsted. Han skulle være væk i mindst to måneder, muligvis tre eller fire.

Drengen og pigen havde løbet ind og ud af huset. Ud i haven, ud på vejen. De havde undersøgt nabolaget. Senere var de alle taget hen og se der hvor skolen lå. Det var en lille landsbyskole, som kun gik til 7. klasse. Der kom elever fra de andre små landsbyer i området og selvfølgelig fra de mange gårde og huse der lå rundt om på landet. Mellem 17 og 23 elever pr. årgang.

Børnene havde syntes det så hyggeligt ud.

De var også gået i Brugsen for at handle. Folkene i byen kendte ham - som ham den nye. Nu blev han og familien studeret. Kjøvenhavnerne blev der sagt, når snakken gik. De fleste mente de så flinke ud.

Sådan nogle søde børn. Og det var jo godt for lokalsamfundet og ikke mindst skolen, at der kom tilflyttere. Og konen, hun så ganske vist lidt træt ud, men sådan var det jo nok, når man kom fra storbyens stress og jag. Det var ikke rigtig lykkedes dem, at få opklaret hvad hun lavede. Der var flere som mente, at hun lignede en sygeplejerske eller pædagog.

Kapitel 6

Det var stadig lørdag. Klokken nærmede sig hastig spisetid. Han havde været ude og lege i haven med en anden dreng fra vejen. De havde spillet fodbold på græsplænen. Hans søster var kommet ud kortvarigt, men var hurtigt gået indenfor igen, for at skrive med sin veninde.

Hans mor stak hovedet ud af terrassedøren og råbte, at klokken var 17.30 og han, kammeraten, skulle hjem nu, det var blevet aftalt med hans mor. Du kan godt blive ude lidt endnu, hvis du vil, havde hun sagt til ham.

Han var blevet ude. Brugte tiden til at tænke over drømmen om natten. Tankerne var også tilbage i sommerhuset. Det havde været sådan nogle fantastiske dage. Forældrene havde ikke opdaget spanden i skabet. De havde brugt den flere gange. Selv hans søster havde lavet pølser ned i den. De havde tømt spanden lidt inde i skoven for enden af grunden. Det var nok mere en samling træer end en skov, den lå ca. 10 meter bag annekset.

Det var faktisk i sommerhuset, at hans søster havde tisset i sengen senest, men de voksne fik det ikke at vide, han havde ”taget” skylden.

Det havde været den sidste aften inden de skulle hjem. Forældrene var kommet over til dem i annekset og været der nogle timer. De havde spillet spil, spist chips, slik og drukket sodavand. Det havde været meget hyggeligt. Så hyggeligt, at selv deres far så ud til, at have glemt sit vigtige arbejde og gav sig hen til samværet med familien.

Forældrene havde ikke sagt noget, da han var gået ud for at tisse udenfor.

Da forældrene gik retur formanede de om, at lyset skulle slukkes om senest en time. I morgen skulle der ryddes op og pakkes. Og alle skulle hjælpe til. De havde lovet, at det skulle de nok.

Børnene var gået med over i sommerhuset, for at få børstet tænder. De skyllede også ud i toilettet, men de havde ikke brugt det. De vil tisse en sidste gang i spanden.

De var trætte - dagens og ugens indtryk havde gjort sit. Så de var allerede faldet i søvn inden der var gået en time.

Han vidste ikke, hvor længe han havde sovet. Han var gået ind i et stort skab, hvor der var et spejl og et bord. I hjørnet stod en stor spand. Han var gået hen til spanden og var begyndt at tisse ned i den. Han var vågnet op, mens han stadig lå og tissede i sengen. Et kort øjeblik havde han forsøgt at stoppe tisset, men havde ombestemt sig. Han havde lukket øjnene og mærket tisset løbe ud i madrassen og mærket hvordan hans natbukser blev våde.

Efter lidt tid prikkede han til sin søster, som lå ved siden af ham i dobbeltsengen. Hun havde søvnigt reageret. Han hviskede, at han havde tisset i sengen. Hun tændte en lille lampe der sad på væggen over sengen. Hun bad ham løfte dynen så hun kunne se det.

Tror du far bliver sur, havde han spurgt hende. Hun havde sagt nej - mens hun nikkede lidt med hovedet.

Han var stået ud af sengen og havde taget det våde tøj af. Heldigvis havde han ligget tæt på kanten. Så hvis han tog et håndklæde fra skabet og lagde ovenpå den våde plet, så ville han godt kunne sove videre. Han gik over og åbnede skabet og måtte hoppe lidt for at få fat i et håndklæde. Da han vendte sig om, så han at søsteren også var stået ud af sengen. Hun skulle nok også tisse havde han tænkt.

Mens de stod der overfor hinanden, han uden tøj på, tog hun pludselig sine natbukser af. Hun havde ikke natbukser på, men en lang t-shirt – ligesom hun havde haft denne morgen.

Hun havde spurgt ham, om hun måtte ligge i hans seng – og tisse i den – oven i hans ”plet”. Hun mente, at det havde børnene nok også været nødt til, når de var låst inde. Han havde nikket og med det samme havde han fået en reaktion i hele kroppen. En venlig kuldegysning og en varme der ramte kinderne.

Han kiggede intenst mens hun lagde sig op i sengen. Hun havde fjernet dynen og trukket t-shirten op under armhulerne. Hun placerede sin numse, i udkanten af den våde plet. Hun havde trukket fødderne lidt til sig, så knæene stod i en vinkel. Hun spredte dem lidt og hende tissekone blev synlig nede mellem benene. Han så hun havde lukket øjnene. Hendes vejrtrækning var skiftet. Det samme var hans. Der var så stille at han kunne høre det sussede i ørerne.

Selvom der ikke var meget lys, kunne han tydeligt se det, da tisset begyndte at komme ud af hendes tissekone. Det kom i en tynd stråle, først løb det ned af hende, dernæst var strålen så kraftig, at den gik i en lille bue fra tissekonen ud i luften og ned. Man kunne høre tisset ramme madrassen. Hendes numse lavede en lille fordybning så tisset samlede sig i en lille sø omkring hendes numse. Det blev der lidt, efter hun var stoppet med at tisse. Langsomt forsvandt det ned i madrassen og ind i dens indre.

Hun blev liggende og bevægede først numsen og senere suppleret med knæene der skiftevis blev samlet og skilt i et variende tempo. Det måtte være hendes måde at rokke på, havde han tænkt.

Det var endnu en af deres hemmeligheder.

4 Synes om

Det er en fantastisk historie jeg vil meget gerne have mere :hugs::yum:

1 Synes om

Kapitel 7

De var ankommet samtidig med flyttebilen til huset. På afstand tog huset sig rigtig fint ud i den søvnige formiddagssol. Tættere på blev de små detaljer mere tydelige. Træværket var kun blevet malet en gang. Og der var tydelig forskel på det eksisterende og det nye. Haven havde groet vildt – også før de overtog huset.

Han var fortrøstningsfuld. Hans kone havde jo godt af den friske luft. Og havearbejde kunne være afstressende.

Flyttebilen kørte igen et par timer efter middag. Alle møbler og kasser var stort set placeret i de rum de skulle være. Ugen forinden havde de fået leveret nye senge og nogle andre ting fra IKEA. Han havde samlet dem, så de havde alle en helt ny seng at sove i den første nat i huset.

For en sikkerhedsskyld, havde han også købt nogle tynde vaskbare topmadrasser til børnene og placeret et gummilagen mellem madrassen og topmadrassen. Han vidste at særligt pigen, kunne reagere voldsomt på forandringer og som resultat af det, tissede hun i sengen. Det var nu ikke så ofte han havde oplevet det, men hans kone havde sagt, at det skete ofte, særligt når han var afsted.

Pigen havde fået det værelse hun havde ønsket og dermed fik drengen også sit ønske opfyldt. Pigeværelset var malet i forskellige røde og lilla pastelfarver. Der var et billigt ”plastik” gulv som skulle forestille træ.

Sengen var placeret i hjørnet modsat døren, tæt på vinduet, som vendte ud mod haven. Man kunne se træet der stod midt på græsplænen og hækken over til naboen.

I hjørnet i samme side som sengen, modsat vinduet, stod det store skab, han havde fået for nærmest ingen penge. 120 cm bredt og 230 cm højt. Der var to døre og et stort tomt rum – der var en bøjlestang ca. 160 cm oppe. Ovenfor var der tre rækker hylder. Pigen havde henvendt sig til sin bror og moret sig med, at skabet næsten var lige så stort som deres gamle værelse. De havde grinet og drengen var gået ind i skabet.

Kapitel 8

Mens de sad og spiste aftensmad mindede forældrene børnene om, at i morgen – søndag, skulle de, forældrene, til en barnedåb hos farens lillebror. De ville køre tidligt om morgenen og være hjemme igen først på eftermiddagen. De var blevet enige om, at børnene var så store nu, at de godt kunne være alene hjemme. Naboen var orienteret og de kunne gå over til dem, hvis der skulle opstå noget.

Han havde spurgt til om de var kørt klokken 9. Moren havde fortalt, at de nok kørte allerede kl. 7. Det var muligvis der tanken først var kommet til ham. Inden de satte sig til bordet var han ude for at tisse.

Han plejede at sidde ned på toilettet også når han kun skulle tisse. Mens han tissede, havde han slået en prut og det havde måske mærket som om, at han snart skulle lave pølser. Han havde ignoreret følelsen og var gået ind for at spise.

Da moren havde sagt, at de skulle være alene hjemme om morgenen, havde han igen kunnet mærke et let tryk i numsen. Tanken var opstået. Hvis han nu holdte sig…

De brugte lørdag aften på at se TV, eller rettere moren så en film sammen med søsteren og faren sad med næsen i sin bærbare. Drengen sad også i sofaen, han fulgte lidt med i filmen og spillede Super Mario på sin Nintendo Switch. Han havde fået den sidste jul. Den model, som også kunne sættes til TV’et.

Søsteren gabte. Han spillede videre og forsøgte at holde tanken han havde fået mens de spiste ude af hovedet. Det lykkedes ikke rigtigt. Igen og igen poppede den op i hovedet og det førte til, at han fokuserede på sin numse. Hvis han gik på toilet nu, kunne han helt sikkert godt lave pølser. Det var mere usikkert, hvor længe han kunne holde sig.

Da klokken var 9 om aftenen, fik han besked på, at gøre sig klar til at gå i seng. Han gik ud på badeværelset og satte sig ned for at tisse. Mens han sad der, kom hans mor. Hun børstede hans tænder og fandt noget rent nattøj frem til ham. Hun kiggede på ham og smilte, min lille skat havde hun sagt.

Da han kom ind på værelset, stod hans far ved sengen, han havde lagt et gummilagen på madrassen, en tyk rullemadras ovenpå og det hele blev holdt sammen med et stræklagen. Det var fordi han havde tisset i sengen – igen – om natten. Hans far mente, at det nok var mere sikkert sådan her.

At sengen nu var blevet tis-sikret, gjorde ham endnu mere sikker i sin sag. Han kunne mærke pulsen steg bare han tænkte på det. Det eneste der bekymrede ham var, at han mor sikkert ville stikke hovedet ind inden de tog afsted om morgenen. Kunne han holde sig så længe? Han var heller ikke helt sikker på, hvordan han skulle håndtere det om morgenen. Skulle han fortælle sin søster om planen?

Han faldt i søvn mens tankerne fløj rundt inde i hans hjerne - så han fik aldrig svar på alle sine spørgsmål.

Han vågnede ved at døren til værelset gik op. Hans mor havde stukket hovedet ind og fortalt, at de kørte nu. Hun havde først spurgt til, om han havde tisset i sengen. Det havde han ikke. Hun havde set på ham med et særligt blik, som kun mødre har. Da hun lukkede døren, havde hun sendt ham et fingerkys og hvisket at hun elskede ham. Han kunne høre hun fortsatte hen til søsterens dør.

Han blev liggende i sengen, efter han havde hørt bilen var kørt. Han ventede. Stod op og gik lidt nervøst frem og tilbage.

Han tog en beslutning og gik ud på toilettet.

Han satte sig ned og tissede. Det var svært fordi han nu kunne mærke trykket i numsen. Det blev kraftigere i samme øjeblik han havde sat sig.

Da han var måske halvt færdig med at tisse, klemte han musklerne der sider mellem ballerne og tissemanden sammen. Det var både fordi det forhindrede ham i at lave pølser, men også for at stoppe tisset. Der skulle være lidt tilbage til det som skulle ske lige om lidt.

3 Synes om

Kapitel 9

De havde brugt det meste af eftermiddagen på, at få tingene pakket ud og placeret på børnenes værelser. Heldigvis havde elektrikeren, allerede monteret loftslamperne i huset, så der var rigeligt med lys. Der var også allerede, sat rullegardiner op i soverummene.

Moren gjorde rent i køkkenet og badeværelset. Grundigt rent. Hun kunne ikke holde tanken ud, om at andre mennesker havde rørt ved tingene. Slet ikke når man tænkte på, hvordan huset havde set ud, inden hendes mand, havde sat det i stand. Der spredte sig en kemisk duft, i resten af huset – en blanding af klorin og salmiakspiritus.

Det var stadig lunt nok til, at de kunne sidde ude og spise aftensmad. De havde bestilt pizza fra den lokale pizza-pusher. Utroligt at der så langt ude på landet var en pizzaforretning… Mens de spiste, stod alle døre og vinduer åbne, så ”duften” af kemi kunne forsvinde. Børnene havde leget lidt i haven, da de havde spist.

På den anden side af hækken, fulgte nabokonen diskret med i, hvad der foregik over hos Kjøvenhavnerne.

Om aftenen fik drengen og pigen et hurtigt brusebad og gik derefter ind på pigens værelse. De fleste ting var allerede sat på plads. De havde fundet kasserne med Lego frem og var i gang med at bygge. De byggede huse. Pigen indrettede dem.

Da faren og moren var gået i seng, havde de ligget lidt uden at sige noget. Han havde rykket sig tættere på hende, hun havde vendt sig om, med ryggen til ham. Den sidste tanke der for gennem hans hoved, inden han faldt i søvn, var at det skulle nok gå det hele. Nyt sted, nyt hus, ny start…

Kapitel 10

Inden han forlod badeværelset, tog han et stort badehåndklæde med. Inde på værelset tog han stræklagnet af, vendte rullemadrassen og tisselagnet om, sådan at lagnet var øverst. Han lagde det store badehåndlæde ovenpå, ca. midt i sengen. Stræklagnet blev smidt ned på gulvet, for enden af sengen.

Dernæst listede han hen og åbnede døren ud til gangen. Han lyttede. Der var ingen lyde indefra søsterens værelse.

Hans puls var steget og han kunne mærke en sitrende fornemmelse i kroppen. Selv tissemanden syntes at klø på en måde. Hvis han ikke snart gjorde alvor af sine planer, ville det ske helt af sig selv alligevel. Han kunne mærke et stigende tryk i numsen, helt ud i numsehullet.

Han tog dynen over sig og vendte sig om på maven. Han sikrede sig, at tissemanden var midt på lagnet.

Selvom han var stoppet midt i han tissede, var det svært at få tisset ud i tissemanden igen. Han gjorde som dagen før, forsøgte at tænke på ingenting og trække vejret roligt og langsomt. Han kunne høre sin puls, som dunkede i øret. Tisset kom nærmere og presset bagerst blev større.

Han samlede benene – den første dråbe var på vej. Han koncentrerede sig og lukkede tankerne ude.

Nu kom tisset ud i en varm strøm. Han kunne mærke at det samlede sig mellem lårene og ned af benene. Noget bevægede sig op mod maven og han kunne fornemme nattrøjen blev våd nederst nede.

Han kunne mærke det, som med samme styrke, som hvis man slår sig – da tisset forlod tissemanden, ramte underbukserne og videre ud i nattøjet og ned i håndklædet.

Følelsen var overvældende. Varmen, det våde og den kildrende fornemmelse i tissemanden - det hele smeltede sammen og bredte sig ud i kroppen; ned i fødderne, ud i gennem armene og videre til fingrene.

Bedst som han troede, han aldrig ville opleve en bedre følelse, begyndte numsen at give efter for trykket.

Først føltes det som en prut der fandt vej ud, men det var anderledes. Han kunne mærke at ballerne blev skubbet fra hinanden. Numsehullet var ved at åbne sig. Pølsen tittede frem fra sit skjul. Den sad stadig trygt inde i numsen.

Han undertrykte lysten, til at klemme eller presse. Koncentrerede sig om vejrtrækningen. Pølsen bevægede sig langsomt og sikkert længere ud.

Nu var der ingen vej tilbage – et stykke af pølsen havde forladt hans krop og numse, den banede sig vej mellem ballerne og ud mod stoffet i underbukserne.

I det øjeblik pølsen ramte underbukserne, kunne han ikke undertrykke det længere.

Han pressede en enkelt gang. Det havde føltes som en eksplosion.

Hele pølsen havde med en usynlig kraft, forladt numsen, den ramte hans underbukser og fortsatte. Han kunne fornemme, hvordan natbukserne løftede sig fra numsen. Da de ikke kunne komme længere, begyndte pølsen, at fordele sig lidt op mod ryggen og lidt ned mod tissemanden.

Det var første gang siden det var startet, at han havde åbnet øjnene. Han lå helt stille. Lukkede dem igen, tog en dyb indånding og pressede en gang til. Der kom mere pølse ud og den masede sig under den første og fordelte sig i underbukserne. Han flyttede hånden om på numsen. Der var kommet en kæmpe bule. Det var sjovt at trykke på den. Det føltes lidt som ler.

Han bemærkede næsten ikke, at han nærmest per automatik tissede lidt igen.

Der begyndte at sprede sig en lugt som kom fra under dynen. Han ænsede det ikke, han lå og rokkede frem og tilbage i sengen. Han var nærmest euforisk. Hans krop var på en og samme tid anspændt og afslappet. Hovedet var stadig tømt for tanker.

2 Synes om