Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Det har været en lang rejse. Men nu er vi der almost!. Her kommer dagens afsnit 23 December ENJOY!!! :smiley: :smiley: :D. 1 Kapitel to go! :3. Thumb up ( Thank you knap ) For et SUPER Comeback af mig :D!.

Jimmy’s speciale jul

23. December:

Jimmy satte sig op med et sæt. ”Åh gudskelov.” Han var gennemblødt af koldsved og hans puls slog kraftigt ”Puha” sagde han. ”Gudskelov, det var bare et mareridt!” sagde han til sig selv. Han var lettet men samtidigt også nervøs. Hvad nu hvis hans forældre virkelig reagerede sådan hvis han fortalte dem om hans lyst?. Tanken gjorde ham helt bange. Han kiggede på hans ur. Klokken var 5 om morgenen og det var 23. December. Så han havde altså sovet over aftensmaden. Han stod op og tog en toast og et glas cola. Han gik ind spillede Playstation 3. Og da klokken var 9 begyndte han at lave morgenmad til ham og hans forældre og Sofie, som var æg og bacon og pandekager igen. Da klokken var 11 stod de op og spiste sammen morgenmad /frokost. Jimmy besluttede sig for de skulle hygge sig i dag så både Jimmy og Sofie hjalp med at bage pebernødder, småkager, havergrynskugler og en masse andet lækkert jule lækkerier. Da det var i ovnen begyndte Jimmy at pakke gaverne ind, og putte gavebånd på, og sætte til og fra kort på. Bagefter gik han ind og så julekalender genudsendelsen med hans mor, far og Sofie. Og de hyggede sig gevaldigt. Det var længe siden, de havde hygget dem så meget sammen.

Da klokken var 19.00 var der aftensmad som bestod af risengrød, moren madede Sofie og Jimmy fulgte det som sædvanligt med stor fokus. Hans begyndte at blive lidt trist men prøvede at ryste det af ham. Han ville ikke miste hans gode julehumør. Han sagde tak for mad og gik ovenpå, for gøre det sidste færdigt med gaverne til i morgen, han gik ind og spillede på hans elskede Playstation 3 endnu en gang. Da klokken var 20.00 var der julekalender og denne gang var Jimmy også med til at se det.

Efter det var slut skulle Sofie i seng og Jimmy besluttede sig også for at gå tidligt i seng så det hurtigt kunne blive jul. Han fandt tøjet frem til i morgen, og tog et bad og børstede tænder. Han trak tøjet af og puttede sig under dynen, han lå og så noget tv. Han sad tænkte på hans stjerneskud han ønskede dengang. Han sukkede og lagde sig efterhånden til at sove. Tanken om Den forbudte zone var fuldstændig forsvundet ud af hans hoved. Han håbede at han kunne have en nat uden det skrækkelige mareridt igen. Lidt efter sov han…

Vil Jimmy’s stjerneskuds ønske blive opfyldt?, Har Jimmy opgivet at få hans sutter tilbage. Vil det blive en god jul`?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 24

2 Synes om