Idas tur til Skagen (F,F,F)

Klokken var 10 om formiddagen og Ida havde travlt. Hun skulle i sommerhus med vennerne fra gymnasiet som hun ikke havde set siden de gik ud for 2 år siden. Ida boede i nordsjælland sammen med hendes forældre og hun havde fået lov til at låne farens bil. Ida var ikke specielt bilfagkyndig men hun var ikke i tvivl om at det var en ret fed bil. Sådan en af de der Mercedes’er uden tag.

Ida var en ret moden pige. Hun gik på universitetet og passede hendes lektier. Hun havde et studiejob og var egentlig uafhængig af forældrenes økonomiske støtte. Der var dog et punkt hvor Ida stadig gjorde som dengang hun var lille. Indtil Ida fyldte 14 havde hendes forældre altid tvunget hende til at bruge ble når de skulle ud og rejse. Både ved lange bilrejser og når de skulle flyve.

Dengang hadede Ida det. Hun følte alle kunne se hendes ble selvom det nok ikke var sandt. Og det var så pinligt at blive skiftet af moderen på bagsædet af bilen på en rasteplads eller i skifterummet i lufthavnen. Men nu, alle de år efter, var Ida begyndt, i al hemmelighed, at gøre det igen.

Det begyndte da Ida var ude og rejse efter gymnasiet. Hun rejste alene og skulle på et tidspunkt på en bustur der varede 19 timer. Hun kendte toiletforholdene på sådan en bus og havde ikke lyst til at skulle benytte et så klamt toilet. Hun havde dagen forinden set at man kunne købe voksenbleer i supermarkedet der hvor hun boede.

Hun havde studset over det for det var ihvertfald ikke noget hun havde set hjemme i Danmark. Inden busturen købte Ida en pakke bleer og iførte sig dem på toilet ved busstationen. Ida var lidt nervøs under hele rejsen. Kunne nogen se den? Kunne nogen lugte noget? Men det var forløbet uden problemer og Ida nåede frem uden at benytte toilet en eneste gang.

Hun havde tisset i bleen tre gange og havde efterladt en lille våd plet på sædet men efter et hurtigt besøg på toilet på busstationen var Ida igen tilbage i hendes tørre trusser. Siden dengang havde Ida benyttet sig af bleer hver eneste gang hun rejste.

Klokken var næsten 11 og Ida havde pakket bilen. Der var tøj til en uge, badetøj, håndklæder, toiletsager, solcreme, 4 flasker sprut, en flaske rødvin (til Majas forældre som ejede sommerhuset) og to bleer til hjemturen. Bleerne var gemt i et lille rum i bagagerummet.

Nu skulle Ida bare lige i bad og gøre sig klar til turen. Ida var alene hjemme så efter badet spankulerede hun nøgen ind på hendes værelse. På sengen havde hun lagt en kort sommerkjole, en BH og en ble frem. Hun iførte sig først bleen og gik hen foran spejlet. Det var nu sjovt at se sådan en voksen pige stå kun iført ble.

Ida fik resten af tøjet på og så sig igen i spejlet. Hun havde altid brugt store bukser når hun tidligere havde haft ble på. Men det var super varmt den dag og hun ville alligevel ikke møde nogen hun kendte før hun kom til sommerhuset.

Og til den tid ville hun igen være iført trusser. Det skulle nok gå tænkte hun.
Hun pakkede en lille pose med de trusser hun skulle have på senere og en ekstra ble til rejsen.
Kort efter kørte Ida afsted.

Destinationen var et lille sommerhusområde ved Skagen så Ida havde en lang tur foran sig. Det eneste hun manglede var noget til at holde sig kørene under rejsen. Efter et par tryk på GPS’en viste den vej til den nærmeste rasteplads med kiosk. Efter 10km nåede hun frem til en rasteplads med en stor tankstation og hun blev næsten helt i tvivl om hun turde gå derind med bleen på.

Det var en bukseble så hun kunne jo lige tage den af mens hun var derinde, tænkte hun. Efter kort tids diskuteren med sig selv blev hun enig om at det var noget pjat. Hvorfor skulle hun skamme sig over at bruge ble. Det var sikkert også mange andre der gjorde. Og hvis hun bare gik lidt forsigtigt ville man alligevel ikke kunne se den, tænkte hun.

Hun gik ind på tankstationen og fandt hurtigt køleren med sodavand. Hun tog en halvliters Cola og en Faxe Kondi. Herefter styrede hun direkte over til slikket og fandt en stor pose Matodor mix. Så stillede Ida sig i kø ved kassen. Der var tre foran hende og der gik ikke mange sekunder før der også stod to bag hende.

Ida var virkelig nervøs og det føltes som en uendelighed før det endelig blev hendes tur. Hun betalte og skyndte sig ud i bilen igen. Ingen havde set noget. Der var ihvertfald ikke nogen der sagt noget eller på anden måde gjort opmærksom på bleen. Hun tog en stor slurk af Colaen og skyndte sig afsted.

Da hun nåede Storebæltsbroen havde hun drukket begge sodavand og var også nået et godt stykke ned i Matador mixen. Hun betalte med sit Dankort og kørte ud på broen. Himlen var helt blå og vinden blæste i hendes hår. De små tynde hvide skyer der lå ude i horisonten var slet ikke nok til at ødelægge den utrolige udsigt.

Men der gik ikke lang tid før Ida blev afbrudt af en tissetrang. Faktisk var den gået fra 0 til “nu-skal-jeg-virkelig-tisse-meget” på ingen tid. Det måtte være de to sodavand der sparkede ind. Ida tog en dyb indånding og begyndte at tisse i bleen. Selvom hun havde haft ble på ved flere lejligheder før var hun stadig ikke helt vant til det. Det var lidt mærkeligt bare at tisse uden at sidde på et toilet.

Da Ida nåede den anden sidde af broen besluttede hun sig for at køre ind på den første rasteplads hun kunne finde. Det vil sige at den første hun fandt var en stor restaurant hvor hun ikke havde lyst til at gå ind med den våde ble. Så hun kørte lidt videre, fandt en afkørsel og kørte lidt ud af en hovedvej og fandt kort tid efter en lille rasteplads. Sådan en hvor der er et par bænke og et lille toilet.

Der sad to piger på Idas alder og spiste frokost på et tæppe i græsset ved siden af toilettet og et ældre ægtepar sad og nød en cigaret ved bænkene. Ida stak hånden ned i posen efter den rene ble og overvejede hvordan hun skulle gøre det. Hvis hun nu skjulte bleen under trøjen og skyndte sig ind på toilettet vil de to piger nok ikke se den, tænkte hun.

Det lykkedes hende at komme ind på toilettet ubemærket. Men hun stod derinde og fumlede med med bleen begyndte hun at tænke over hvorfor hun egentlig gjorde det. Altså brugte ble. Indtil videre var hun jo alligevel stoppet to gange undervejs så det var ikke fordi hun sparede tid. Og hun fik jo også bare mere at bekymre sig over.

Men Ida smilte lidt for sig selv og tænkte at det jo egentlig var ret sjovt. Og lidt spændende. For tænkt nu HVIS hun blev opdaget. Hun nåede ikke at tænke videre for hun blev afbrudt af dørhåndtaget der blev trukket ned. Det var en af pigerne der før havde siddet på tæppet. Hun skulle åbentbart pludselig tisse og hun havde travlt.

Ida forsikrede hende om at hun nok skulle skynde sig og fik trukket den rene ble op. Men hvad skulle hun nu gøre af den våde ble? Der var ikke nogen skraldespand og bleen var jo stadig varm. Hvis hun lod den ligge ville der ikke være nogen tvivl om at det var hende der havde efterladt den. Hun skulle træffe en besluting og endte med at tænkte; “jeg ser jo alligvel aldrig de piger igen”.

Så hun åbnede døren med den våde ble i hånden og pigen på den anden side kiggede måbende på den. Så undskyldte hun at hun havde skyndt på Ida og skyndte sig ind. Ida gik direkte over til skraldespanden, som stod 2 meter ved siden af den anden pige, og smed den våde ble ud. Den anden pige smilede underligt til Ida og Ida skyndte sig over til bilen og kørte videre.

Det var første gang, ihverfald i hendes voksenliv, at nogen havde set hende i ble. For der var ikke nogen tvivl om at den anden pige fra sin position i græsset havde kigget direkte op under den korte kjole. Ida følte sig ydmyget. Men også lidt tændt. For selvom det var pinligt var det også noget at det sjoveste og mest spændende hun nogensinde havde gjort.

Ida kørte videre og der gik et par timer før hun skulle tisse igen. Denne gang lod hun det bare løbe uden at tænke så meget over det. Hun nød det bare. Da Ida begyndte at nærme sig Skagen have hun tisset 3 gange i bleen. Den holdt stadig tæt men hun var nødt til at skifte den nu. Om ikke andet så for at hun ikke skulle ankomme til sommerhuset iført ble.

Hun var ikke sikker på om der ville komme flere små rastepladser så hun måtte køre ind på en stor rasteplads med tankstation og et stort toilet ved siden af. Hun ville gerne vaske sig i bleområdet efter hun havde fået bleen af så hun ledte efter et toilet hvor der også var en håndvask. Desværre var der kun små båse med toiletter og så en masse håndvaske der stod ude i det åbne.

Ida gik rundt om bygningen og så at der var et baderum til lastbil chauffører. Hun gik tilbage til bilen og hentede posen med trusser og et håndklæde. Da hun kom tilbage gik hun indenfor og drejede til højre for at komme ind i dameafdelingen. Der var en lang bænk i midten og 5 små båse med brusere. Hun var helt alene og tænkte at der nok ikke ville komme nogen. Helt ærligt, hvor mange kvindlige lastbilchaufføre findes der, tænkte hen.

Hun fandt 10kr frem og proppede dem i den store automat midt på væggen og trykkede på bås nummer 1. Så gik hun tilbage tilbage til bænken og satte sig ned og tog skoene af. Herefter rejse hun sig op og lod kjolen falde til jorden. Hun tog BH’en af og manglede egentlig bare at trække bleen af og smide den ud og så var hun home safe. Men i samme øjeblik trådte en kvinde ind af døren.

Hun var midt i tyverne og så ret godt ud selvom hun var iført tøj Ida bedst kunne forstille sig på en mand. Ida vidste ikke hvad hun skulle gøre eller sige og blev istedet helt rød i hovedet. Hun forsøgte at dække både bryster og ble til samtidig uden at det på nogen måde lykkedes. Kvinden smilede til Ida og sagde at hun ikke behøvede at skjule sig. Ida ville egentlig helst bare løbe ud derfra men hun var jo kun iført en ble så den tanke droppede hun igen.

Næste tanke var at opføre sig cool. Der var jo næsten ikke andet at gøre og kvinden havde jo sagt at det var okay. Ida fik fremstammet sit navn og kvinden præsenterede sig som Line. Mens Ida stod og tænkte var Line allerede igang med at tage tøjet af og Ida fik øje på Lines ble. Det var første gang Ida havde set et andet voksen menneske med ble. Ida var gået helt i stå og vidste slet ikke hvad hun skulle gøre.

Ida, der normalt gik på universitetet, omgivet af normale mennesker der ikke gik med ble. Og nu stod iført ble foran en anden kvinde også iført ble på en tankstation i nordjylland. Der måtte være gået et stykke tid mens Ida tænkte for pludselig spurgte Line om Ida var okay. Ida sagde ja og prøvede at finde på noget sjovt at sige. Det lykkedes ikke og der var igen Line der spurgte først; “skal du have hjælp med at få den af” sagde hun.

Ida behøvede bestemt ikke hjælp til at få bleen af så hun skyndte sig at trække den af og lagde den på bænken. Nu stod hun helt nøgen foran Line. Line rev tapestykkerne over på hendes ble og gik over og tog Idas ble op. “Du har godt nok tisset meget” sagde hun. Ida blev igen helt rød i havde og gav hende ret. Line smed begge bleer ud i skraldespanden og gik over til automaten og puttede penge i bås nummer 2.

Mens Ida stod under bruseren tænkte over hun hvad hun skulle gøre når hun kom ud. Men før hun nåede at finde på noget råbte Line; “har du noget at smøre dig med?”. Ida vidste ikke helt hvad hun mente så hun svarede nej. Line råbte igen; “du har brug for at få smurt din tissekone med noget creme ellers får du udslæt. Jeg har noget du kan låne”. Ida blev igen rød i hovedet.

Det var bestemt ikke noget hun nogensinde havde forstillet sig at nogen skulle sige til hende. Ida kom ud af badet samtidig med Line og da hun var færdig med at tørre sig kom Line over til hende. “Læg dig på bænken” sagde hun. Ida var helt rundt på gulvet og endte med at gøre som hun fik besked på. Så tog Line et tube med creme frem og tog en ordentlig klat ud i hånden og begyndte at smøre den på Idas bleområde.

Først i området omkring og herefter ned på Idas fisse. Hun kørte en finger let gennem Idas fisse og med den anden hånd fik hun Ida til at løfte benene op i luften så hun også kunne komme til Ida numse. Line fandt nu en lille pudderdåse frem og hædte en hel håndful ud over Idas bleområde. Bagefter lagde Line sig på bænken og Ida begav sig, helt uden at tænke, til at gøre det samme på Line.

Line fandt en ny ble frem fra hendes taske og spurgte om Ida ikke ville hjælpe hende med at få den på. Ida havde aldrig prøvet at givet et voksen menneske en ble på før. Men idag var alligvel en dag hvor Ida havde prøvet mange ting for første gang så hvorfor ikke prøve en ting mere. Det lykkedes efter lidt vejledning fra Line.

Bagefter spurgte Line om Ida ikke også skulle have en ble på igen. Ida nåede kun at sige; “jeg har desværre ikke flere” før Line brød ind og tilbød en af hendes. Ida ville egentlig gerne bare sig nej tak og så skynde sig ud men hun følte sig alligevel tiltrukket af at sige ja. Line fandt endnu en ble frem og fik den hurtigt sat på Ida.

Den var meget større end den Ida havde haft på tidligere og den lille sommerkjole kunne slet ikke skjule den. Efter et kort farvel og et “mange tak for bleen” gik Ida ud imod bilen igen. Eller hun gik faktisk ikke. Det mindede mere om en and der vralter afsted. Folk inde i cafeteriet kunne på ingen måde være i tvivl om hvad Ida havde på da hun gik forbi vinduet.

Da hun nåede bilen begyndte hjertet igen at slå normalt. Hun satte sig ind og kom i tanke om hvorfor hun egentlig var stoppet der. Hun skulle jo op i sommerhuset og kunne ikke møde op i en ble. Hun skyndte sig at få den af mens hun sad på sædet og trak de små gule trusser op istedet. Hun mærkede efter på fissen. Den var var både fedtet, pudret og også lidt fugtig. Ida smilte for sig selv. Det var det vildeste Ida nogensinde havde prøvet.

20 minutter senere ankom Ida til sommerhuset. De fleste var kommet og Ida forsøgte at lade være med at tænke for meget på dagens eventyr. Hen ad aftenen sad Ida sammen med en af hendes gamle veninder, Josephine. De havde været rigtig gode veninder gennem gymnasiet men havde ikke holdt kontakt.

De sad og snakkede om alt mulig og pludselig sagde Josphine; “Jeg så dig forresten tidligere idag. Jeg sad på et cafeterie ikke så langt herfra og pludselig kom du vraltene forbi vinduet”. Ida blev rød i hovedet. “Bare rolig” sagde Josphine. “Jeg skal nok lade være med at fortælle det til nogen. Du så iøvrigt ret sød ud”.

1 Synes om

Fed historie, glæder mig til at hører mere (:

fed histori mer mer. vad sker der når hun når til sommerhuset og de anter finder den ble hun fik af den kvenli lastbilcefør

Godt skrevet…Meget spændende…Er du igang med næste del???
Den vil jeg hvertfald glæde mig til.

Håber også der bliver tale om en længere historie for den er ganske god.