Et anderledes nytår

Historien er skrevet med hjælp fra ChatGPT, ved at jeg har givet den en række præmiser som den skulle følge, med større/mindre sucess. Det har krævet næsten lige så meget at rette til, som hvis jeg havde skrevet historien 100% selv, idet ChatGPT kludrede rundt i navne tid og sted og helt ignorerede visse dele af min oprindelige instruks, eksempelvis ville den have at champagnen og kransekagen blev nydt på gaden, efter den burde være blevet spist.

Del 1 – Gæster

Peter Larsen, en mand med et smittende smil, bevæger sig energisk rundt i køkkenet. Han har planlagt en nytårsmiddag ud over det sædvanlige. Sarah Jensen, en single kvinde på 29, ankommer først. Hendes energi matcher værtens forventning om en fantastisk aften. Lidt senere ankommer parret, Kristian og Camilla Andersen, begge 32 år og hånd i hånd. Louise Christensen, 38 år, ankommer som en ekstra glædelig overraskelse, det var nemlig aftalt som en ”måske” fremfor at sidde derhjemme alene, hvis andre planer gik i vasken.

Velkomstdrinksene fylder luften med snak og latter. Louise bemærker straks det festlige bord og kommenterer, “Wow, Peter, du har virkelig gjort dig umage her!” Camilla smiler og tilføjer, “Vi har hørt så meget godt om din madlavning, vi glæder os virkelig!” Sarah, der straks falder ind i samtalen, siger, “Jeg håber, I er klar på en uforglemmelig aften!”

Del 2 – Forret og Samtaler

Peter, der med en lille smule hjælp fra Sarah, har brugt hele dagen på at forberede maden, inviterer dem til at smage på nogle forretter. Sarah kommenterer, “Din rejecocktail er simpelthen fantastisk!” Kristian og Camilla, der har overtaget lidt af værtens opgaver i køkkenet, præsenterer stolt hovedretten, en velsmagende steg med forskellige slags kartofler. “Det ser så lækker ud,” udbryder Sarah og tilføjer, “Jeg er glad for, jeg kom tidligt og kunne hjælpe med forberedelserne!”

Mens de nyder forretten og hovedretten, begynder samtalen at flyde let. De deler historier og griner sammen, og atmosfæren er en blanding af spænding og forventning. Peter, der står bag komfuret, føler, at denne aften vil blive noget helt særligt.

Efter en festlig omgang velkomstdrinks og lækre forretter, fortsætter gæsterne deres samtale og latter. Peter er tilfreds med, at hans gæster allerede hygger sig og ser ud til at have mere til fælles med hinanden end forventet. Han ved, at aftenen kun lige er begyndt, og spændingen vokser.

Kapital 3 – Dronningens budskab

Da klokken nærmer sig 18:00, beslutter de at samles foran fjernsynet for at se dronningens nytårstale. Men midt i talen opstår der en uventet situation – dronningen fumler med papirerne og brillerne, men klarer sig alligevel igennem talen, omend lidt senere end planlagt. Gardehusarerne dukker frem på TV’et, og Kristian mærker, at han skal tisse. Han siger grinende, “Nu må vi håbe, de har fået tisset af, nu hvor dronningen har skulle bruge ekstra tid på at læse sin tale.”

Mens Kristian er ude for at tage sig af situationen, fortsætter snakken foran fjernsynet. Camilla smiler og siger, “Ja, det kunne være kønt at se en Gardehusarer, lave pottedans i geleddet.” Sarah nikker og tilføjer, “Måske er det bedre at have svært ved at holde sig, end at dejse omkuld for åben skærm.” Louise griner og siger, “Det sker jo nogle gange, de har tidligere fortalt i TV, at nogle af dem besvimer på grund af varmen, presset eller måske for lidt væske, fordi man jo ikke bare kan tisse i et bjørneskinds kostume.”

Kristian vender tilbage med et alvorligt udtryk og siger, “Nå men, toilettet er så altså tilstoppet, der er ikke mere vand, bare rolig, jeg skulle kun tisse.” Hans bemærkning får de andre til at grine, og atmosfæren bliver endnu lettere, selvom toilettet driller. Kristian ser på Peter og spørger, “Peter, har du noget håndsprit?” Peter kigger rundt og siger, “Ja, jeg finder lige noget. Vi må da håbe, at vandet vender tilbage snart, og at Gardehusarerne har styr på det.”

Del 4 – Middagen

Efter nytårstalen og et succesfuldt vagtskifte, afbryder Peter gæsterne med bemærkningen, “Mon ikke dronningen og bjørnebanden, nu har fået nok af vores opmærksomhed?” spørger Peter med et smil, efterfulgt af en ligeså sjov bemærkning fra Kristian, der får dem alle til at grine endnu mere. Han fører dem over til spisebordet, som han og Sarah har brugt hele dagen på at forberede. Bordet er dækket med en overdådig middag bestående af rejecocktail til forret og en lækker steg med flere slags kartofler til hovedret. Vinflaskerne bliver åbnet, og stemningen bliver mere løssluppen.

Midt under middagen vender vandet i boligområdet tilbage, men toilettet er stadig tilstoppet fra tidligere brug. Dette fører til en række komiske situationer, da gæsterne tager hyppige ture til toilettet og indser, at de skal være lidt mere opfindsomme med toiletpapiret. Trods udfordringerne fortsætter de dog med at nyde den lækre mad og hinandens selskab.

Som gæsterne sidder omkring bordet, kommer de i snak og deler sjove historier fra deres liv. Kristian og Camilla ler højlydt, mens de deler en anekdote om deres første date. Sarah og Louise udveksler grin over gamle universitetsoplevelser, og Peter bidrager med en morsom historie fra sit arbejde. Stemningen bliver mere afslappet, og gæsterne lærer hinanden endnu bedre at kende.

Del 5 – Væddemålet og Druklegen

Efter en lækker middag og med en afslappet atmosfære omkring bordet, begynder gæsterne at mærke virkningen af vinflaskerne. Latteren bliver mere løssluppen, og samtalerne bliver mere legende.

Mens de griner og taler, bemærker en af gæsterne, at Peter ikke har forladt bordet for at besøge toilettet, selvom han har indtaget en betydelig mængde alkohol. En undren spreder sig i gruppen, og de lægger an til at diskutere det. “Har I lagt mærke til, at Peter ikke har været på toilettet?” spørger en af dem.

Denne observation ændrer hurtigt dynamikken i samtalen. Peter smiler hemmelighedsfuldt med en vis stolthed, velvidende om at hans lille hemmelighed, nu er ved at blive afsløret. Gruppen forsøger at lade som ingenting, men en af gæsterne kan ikke dy sig og siger, “Hvordan kan du have indtaget så meget, uden at skulle tisse?”

Peter, stadig smilende, svarer leende, “Det er mit lille festtrick. Lad os kalde det for min nytårsresolution – at spare på toiletpapiret, så det ikke tilstopper. Ej spøg til side, jeg er urininkontinent og har derfor altid toilettet med mig.”

Gruppen tager informationen med et smil, og samtalen bevæger sig videre til andre emner. Camilla tager herefter ordet og siger, “Nå men, efter adskillige ture på toilettet og afsløringen af Peters hemmelige festtrick, så tænker jeg næsten, at det ville have været lettere at være inkontinent.” De andre gæster ser overraskede ud, og Kristian, hendes kæreste, spørger undrende, “Du mener da ikke, at…?”

Inden Camilla kan svare, afbryder Peter med et smil og siger, “Det er faktisk ikke så slemt, og jeg har bleer nok til alle, I kan da bare være inkontinente resten af aftenen, hvis altså i tør og vil?” Hvad der startede som en sjov idé, udviklede sig hurtigt til et udfordrende væddemål.

En af gæsterne, inspireret af den legende stemning, rejser sig og udfordrer de andre til at deltage, i en drukleg. De vælger alle at tage imod Peters tilbud om bleer, men hvad de ikke ved, er, at Peter selv har nogle overraskelser i ærmet. Han har nemlig fået fat i nogle nye og anderledes bleer, tykkere og med farverige motiver, som normalt kun kendes fra børnebleer. Han tænker, at det vil være en sjov måde at drille gæsterne og samtidig gøre det hele lidt ekstra sjovt.

Gæsterne, nu iført bleer, fortsætter med at snakke og grine. Kristian, har dog svært ved at få bukserne på, grundet de tykke bleer og prøver derfor til de andres morskab at improvisere og finde alternative løsninger. De andre gæster, som heldigvis har en kjole på, slipper for bukseproblemet og nyder aftenen i fuld påklædning. Stemningen er høj, og de glemmer hurtigt, at de er klædt lidt anderledes end normalt. Væddemålet bringer en sjov og legende energi til aftenen.

Peter tager selv del i legen og har selv skiftet til en af de tykkere bleer. Han finder dog også et ekstra indlæg for at være bedre rustet end de andre. Håndsprit og vådservietter er der nok af, og selvom vandet nu er tilbage, er gæsterne fuldt ud med på legen, fordybet i festlighederne.

De beslutter sig for at spille forskellige omgange af drukspil, hvor vinderen eller taberen skal udføre et “bletjek”. Denne leg bliver en uventet, men festlig del af aftenen, hvor gæsterne konkurrerer og griner sammen. Stemningen er løssluppen og legende, og de udfordrende opgaver, der følger med legene, bidrager til at skabe en mindeværdig nytårsfest med en sjov og anderledes twist.

Del 6 – Nytårsnatten og Fyrværkeriet

Nytårsaften skrider frem, og gæsterne, iført bleer brugte som friske og i højt humør, beslutter sig for at gå ud og fejre det imponerende fyrværkeri. Før de drager ud i natten, samles de dog igen foran fjernsynet for at se den traditionsrige “90-års fødselsdag” (Dinner for One). Latteren fylder stuen, og det bliver et mindeværdigt øjeblik.

Kristian afbryder dog grinene og siger, “Jeg kan da for resten ikke gå på gaden uden mine bukser! Den ble er for tyk, jeg kan jo ikke få dem lukket.” Peter afslører, at han også har nogle “normale” bleer, som han kan få på, så de er klar til at tage ud.

Da der skal “springes ind i nytåret,” glider en af gæsterne ned fra en stol i forsøget på at hoppe, men takket være den tykke ble og det vamsede tæppe på gulvet, lander hun blødt. Hendes ble absorberer hurtigt enhver uheldig væske, og det, der kunne have været en pinlig situation, bliver i stedet til en morsom episode. De andre gæster bryder igen ud i latter, og Louise kommenterer, “Det er da det perfekte tidspunkt at have ble på!” ”Skål på det og godt nytår!” svarer Peter og hvorefter de lader champagneglassene klirre og ønsker hinanden et godt nytår. De smager på kransekagen og oplever den skønne kombination af sødme og bobler.

På gaden, alle iført tørre og rene bleer og med fyrværkeriet i horisonten, mærker gæsterne kulden bide, men det tager ikke glæden fra dem. Der er noget magisk over at byde det nye år velkommen i selskab med nye gode venner, uanset påklædningen.

Fyrværkeriet begynder, og himlen fyldes med et imponerende lysshow. Raketterne springer i alle farver, og lyden af bragene fylder luften. Gæsterne er fascinerede, og den legende stemning fra tidligere fortsætter, selv når de forsøger at affyre nogle mindre fyrværkerier selv.

Parret, Kristian og Camilla, holder om hinanden og ser op mod himlen med forventning i øjnene. Peter, som også har sluttet sig til dem, smiler og tænker for sig selv, “Mon ikke fyrværkeriet bliver ekstra mindeværdigt i år?”

På gaden, hvor bleerne nu er blevet en integreret del af deres påklædning, bruger de dem uden hæmninger, især når de skal håndtere fyrværkeriet og lægger pres på deres blærer. Stemningen er legende og frigjort, og de nyder alle sammen hvert et øjeblik af det anderledes nytår.

Parret Kristian og Camilla beslutter sig for at gå hjemad og nyde resten af natten sammen. På vejen hjem griner de af de morsomme og uventede begivenheder, der har gjort denne nytårsaften helt speciel, de har helt bestemt fået inspiration til et par hjemmesider, som de skal have kigget nærmere på i det kommende år.

Da alt fyrværkeri er affyret, og livet på gaden er stilnet af, siger Peter med et smil, “Vi har faktisk et toilet i gården, hvis der er nogen af jer, der er trængende?” Gæsterne afslår høfligt, og begrundelsen er, at det “er for koldt” – en sandhed, der dækker over, at de alle igen har brugt deres bleer og trænger til endnu et skift.

Som bekendt, er det ikke alle ender med at overnatte, og ligesom Camilla og Kristian, beslutter Louise sig for at tage hjem til sin egen seng. Hun går dog med op i lejligheden, for at hente sin taske. Imens der bliver redt op på sofaen til Sarah, hjælper Louise lige med at rydde en lille smule op og bære ting ud i køkkenet, da hun finder sine trusser, opdager hun, at de er våde, sandsynligvis på grund af et tidligere spild, der ligner æblejuice og lugter af alkohol. Hun får derfor en frisk natble med indlæg på. Med et touch af sjov har Peter i smug, skrevet med en tusch på fronten og bagsiden af bleen “Godt nytår” samt årstallet, og da det bliver opdaget, og bleen allerede er sat på, bliver resultatet nøje studeret i spejlet, og et par mindeværdige billeder bliver taget med mobilen, inden også hun forlader selskabet og begiver sig hjemad, efter at have sikret sig at Sarah helt tryg ved at skulle overnatte og glad og tilfreds med sovepladsen på sofaen.

Peter selv går dog ikke i seng lige med det samme. Som en sidste drillende gestus beslutter Peter sig for at bestille en håndfuld børnesutter med teksten “Godt nytår”, én til hver af gæsterne, som har vil smide i deres postkasser, ligesom han gjorde med invitationerne. Han har lige gennemført betalingen, da lyset i stuen tændes, og han pludselig hører en uventet lyd fra stuen: “pis.” Han går ind i stuen og opdager årsagen til udbruddet – en stor våd plet på sofaen. Nytårsnatten har flere overraskelser i vente, selv for værten.

Del 7 – Årets første nattesøvn

Sarah, har desværre gjort sofaen våd, hvilket efterlader Peter og Sarah uden en ideel soveplads til hende. I en gestus af venlighed og for at sikre en behagelig nattesøvn for dem begge, ender de med at dele sengen. Heldigvis er vådligger-lagenet stadig tørt. Peter beslutter sig dog for at skifte Sarahs ble til en ekstra tyk natble med to indlæg i, for at minimere risikoen for yderligere uheld.

Sammen ligger de to og putter, og falder stille og roligt, ind i en afslappet og behagelig søvn. De vågner begge op, som var de er en del af et eventyr, ligesom Tornerose, der nu har fundet kærligheden i hendes prins… eller i dette tilfælde, prinsen Peter, der har fundet sin prinsesse. De deler et øjeblik af stille lykke og indser, at selvom nytårsfesten er forbi, er det første Del af det nye år nu begyndt med speciel varme og kærlighed i vente.

Epilog

Mens vi nu kender udfaldet af Peter og Sarahs nytårsaften, er det tid til at se, hvad der skete med resten af selskabet.

Louise fortsatte sin aften ved at finde frem til en tidligere online flirt. Et møde, der måske ville blive starten på noget nyt og spændende i det kommende år.

Kristian og Camilla, efter en sjov nytårsfest hos Peter, vendte hjem til deres eget lille eventyr. Hvor legen af “Far, mor og fremtidigt barn” tog form, og deres egne drømme og håb for det nye år udfoldede sig på deres helt særlige måde, med nyt legetøj og en ny garderobe.

Selvom nytårsfesten sluttede, markerede den starten på nye kapitler for hver af gæsterne. Med minder om bleer, grin, og uventede overraskelser, tog de hvert deres skridt ind i det ukendte, ind i det nye år. “Et nyt år med nye traditioner, hvor kærligheden måske endnu en gang, har fundet nye højder.”

3 Synes om