Babysitter (G,b,g,g,b,b,g,b)

Skrevet af: Martin

Denne historie er 100 % opdigtet.
Intet i historien er nogensinde sket.

Kapitel 1: Hej

Endelig, var det blevet Juleferie. Julie havde glædet sig længe, hun var fyldt 14 for en måned siden.
Julie var babysitter i den lille by hun boede i. Hun var praktisk talt den eneste babysitter i byen. I ferien skulle hun passe en masse børn, og var blevet nød til at lave en lille dagpleje, hjemme hos dem på skift. Julie passede for det meste børn på alderen 1-5, og nogen gange 6 årige.

Næsten alle børnene brugte ble, eller der var to der ikke gjorde, undtagen når de skulle sove til middag, så brugte alle ble. Julie var ikke særlig stor, og kunne derfor sagtens være med i de fleste lege, og havde det altid sjovt når hun passede dem.

Kapitel 2: Første dag i ferien

Det var første dag i ferien, Julie skulle passe 5 børn. 2 på 2 år (en dreng og en pige), et barn på 4 (en pige) og denne gang 2 på 6 år (2 drenge). Julie var lige kommet, og et af de 4 årige var der, eftersom det var i hendes hus. Der gik ikke lang tid, før alle børnene var der. De startede med at lege lidt. Så blev der spist frokost. Da klokken blev 2, skulle alle sove middagslur.

De to seks årige fik en ble på, og lagt til at sove, og de andre blev skiftet. Julie satte sig og læste lidt i en bog mens de sov. Da de vågnede, blev alle skiftet, de 6 årige havde faktisk tisset i bleen, modsat Julie forventning, om at de ikke gjorde.
Alle blev skiftet, tiden gik hurtigt og så skulle de hjem.

Kapitel 3: Næste dag

Den næste dag, gik det hele magen til, indtil middagsluren. Julie gjorde de små børn klar først, og tog derefter de seks årige ud på toilettet, for at give dem ble på. Julie tog nu nogle andre bleer frem. Den ene seks årige, som hed Jakob spurgte “hvad er det for nogen bleer” Julie “det er nogen der er nummeret større end dem i brugte i går, så de passer jer bedre, og kan suge en del mere, dem de i havde på i går, var ved at lække” De 2 seks årige Jakob og Mads, som den anden hed, sagde ikke mere. De fik bleerne på, og blev lagt ind for at sove.

Da de vågnede, var alles bleer igen meget våde. Alle blev skiftet. Mens de havde sovet, havde det sneet, så alle gik ud for at lege i sneen, Julie hjalp dem alle på med deres flyverdragter. Mens de var ude og lege tissede alle i deres bleer, men Jakob og Mads, som ikke havde ble på, tissede også. Julie opdagede det først da de skulle have flyverdragten af.

Julie “Nej i små grise, går i der og tisser i bukserne”?

Hverken Mads eller Jakob sagde noget, men kiggede bare på hende. Julie tog flyverdragterne af dem, og alt tøjet, så de stod med numsen bar. Julie tog dem op på toilettet, og sagde “i har ikke noget skiftetøj med, så i må få en ble på hver” Mads “Jeg gider da ikke have ble på” Julie “det bliver i nød til, i skal ikke løbe rundt nøgne”.

De fik begge en ble på, og sendt ned og lege med de andre. Mens Julie vaskede deres tøj og flyverdragter. Da Julie kom ned, havde ingen af dem ble på.

Julie “hvorfor har i nu taget dem af”? Jakob “vi gider ikke have dem på” Julie tog bleerne, og smed dem ud, derefter gik hun hen og løftede dem begge op, og bar dem med op på toilettet.

Julie “jeres tøj er vasket nu, så i kan få det på igen, men det er sidste gang i gør noget uden at spørge ikk”?

Mads og Jakob “Jo”.
Resten af tiden gik, og alle blev hentet.

Kapitel 4: To dage senere

De to dage efter var gået ligesom den anden dag, de havde tisset i bukserne hver dag, og Julie var træt af det nu, hver dag havde hun givet dem ble på, og de havde taget den af igen. Denne dag forløb på samme måde, efter luren, og da de skulle op og have ble på, efter at have tisset i bukserne spurgte Julie “okay, hvad skal jeg gøre for at få jer til at beholde bleen på? Jeg gider ikke vaske mere!”

Jakob “hvis du tager en ble på, så beholder vi den også på”

Julie “glem det”

Mads “så bliver vi bare ved med at tage den af”

Julie “okay, men så er der heller ikke noget med at brokke jer over den, men når i har den på, skal den bruges”

Jakob “så skal de samme regler gælde for dig!”

Julie “okay, hvis i bare beholder den på”

Julie gav dem en ble på, og hun tog også selv en på, den passede ufattelig godt, strammede ikke eller noget, og var faktisk helt behagelig.

Mads og Jakob skulle til at tage sit tøj på, Julie “I skal ikke have tøj på”

Jakob “så skal du heller ikke” Julie " jo jeg skal, men i er små, og kan ikke holde jer, det har vi jo set, og derfor skal jeg kunne se hvornår i skal skiftes"

De sagde ikke noget.

Da de kom ned, sad de andre børn og legede. Efter kort tid, kom Sofie over (den 4 årige) “hvorfor skal de ikke have tøj på”?

Julie “Du behøver da heller ikke, hvis du ikke vil”

Sofie “jubii”

Julie hjalp Sofie af med tøjet. Julie gik også over til de 2 årige og spurgte om de ville have tøjet af, det ville de gerne. Hermed, var der fem børn i bleer, og kun bleer.

Dagen gik, forældrene kom, og Julie forklarede situationen med Mads og Jakob for deres forældre. Heldigvis viste de begge godt, at de nogle gange ikke kunne holde det tilbage, og havde faktisk besluttet sammen i dag, at de skulle gå med ble dagligt.

Kapitel 5: Eget rum

Julies forældre havde mange penge, og de dage hvor hun ikke havde været hjemme, havde forældrene fået lavet halvdelen af deres kæmpe kælder om, med en trappe op til haven, og ellers noget der lignede en vuggestue nede i selve kælderen.

I kælderen var der et varmeskab, til flyverdragter osv. Et puslebord, med en væg for, så de andre ikke kunne se den der blev skiftet, men Julie kunne holde øje med de andre børn. Der var masser af legetøj, og i det ene hjørne, var der et lille rum, hvor børnene kunne sove.

Julie kunne ikke takke dem nok, dog var der et krav med lokalet, og det var at det blev brugt, og derfor skulle hun stoppe efter niende klasse, og starte sin egen dagpleje. Julie accepterede det, og gik hermed ikke i skole mere.

Kapitel 6: Første dag i det nye lokale

Første dag, kom der 3 børn mere, to 3 årige og en 1½ årig. Julie var meget glad for dem alle, og tog sig rigtig meget af den 1½ årige. Der blev skiftet en del bleer, men det var ikke noget problem. Problemet kom først da Mads skulle skiftes og sagde “du har ikke ble på, så vil jeg heller ikke”

Julie “det skal du, dine forældre siger det, og du bruger jo også ble derhjemme nu ikke”?

Mads “Jo” Mads sagde ikke mere, og blev skiftet.

Mads gik over og sagde det til Jakob, som så også gav op, mens Julie passede børnene, skulle hun tisse meget, mens der var en der faldt og slog sig, Hun skyndte sig over og trøstede hende. Mens hun trøstede pigen, kunne hun mærke at hun kom til at tisse lidt i bukserne. Da pigen var glad igen, skyndte Julie sig på toilettet. Men nåede det ikke. Da toilettet lå ovenpå.

Julie gik op og skiftede tøj, og kom til at tænke på noget ’Mads sagde at jeg skulle have ble på, det kunne være det var en fordel, så det her ikke skete igen’ Julie gik ned, tog en ble og gik ud i den anden del af kælderen, lagde sig ned og lukkede den.

Den var dejlig at have på, og fyldte lækkert mellem benene. Dagen gik stille og roligt, og Julie havde det sjovt sammen med børnene. Alle børnene blev hentet klokken 15. Da alle børnene var gået, ringede Julies forældre, og sagde at der kom nogle flytte mænd, som flyttede hendes ting ned i den anden del af kælderen, så hun fik et 4 gange så stort værelse. Julie blev glad, og der gik ikke mere end en time, så var det hele flyttet.

Julie havde ikke fået taget bleen af, og havde tisset i den mens der blev flyttet rundt. Julie var meget glad, og det her skulle ikke spolere det. Julie gik ind til puslebordet, og tog bleen af og vaskede sig. Derefter hoppede hun ned, men med det samme tænkte hun ’skal jeg tage en på igen, det er jo meget rart, og jeg kan jo godt lide det’ Julie lagde sig op igen, og tog en ny ble på. Julie gik ned igen, og nød virkelig at have den på.

Kapitel 7: Bodystocking

Næste dag, kom alle de små børn først, og da de seks årige kom, havde de en bodystocking på. Julie spurgte hvor de havde købt den, så de også kunne have nogen her, og Julie fik hjemmesiden. Mens Børnene legede, gik Julie ind og bestilte nogen flere. Da Julie var inde på siden, så hun at der også var i hendes størrelse. De kostede 75 kr. Pr. stk. Julie valgte for sjov, at bruge nogle af sine penge, og bestilte 5.

Dagen gik, og næste dag kom der en stor pakke. Julie lagde alle bodystocking’erne ind ved puslebordet, og tog med det samme en på, under sit tøj. Hun syntes det var dejligt at have den på under tøjet. Da børnene kom, begyndte de med det samme at lege. Mens de legede, blev der skiftet en del bleer, og Mads lavede stort, men sagde ikke noget.

Alle børnene havde kun en bodystocking på, og en ble under. Da de skulle sove, blev alle skiftet, og Mads fik lorte bleen af. Da alle var lagt ind lagde Julie sig over på puslebordet, hun havde tisset i bleen, hun tog den af og vaskede sig, imens hun lå der, blev døren åbnet, og ind kom hendes mor og sagde “hej skat, jeg er kommet tidligt hjem”

Moderen så over mod puslebordet, hvor man kunne se Julies tøj ligge. Hun gik derover, og så Julie ligge med en våd ble ved siden af sig. Moderen vaskede hende færdig, gav hende den nye ble på, og lukkede bodystockingen. Derefter bar hun Julie ind på sit værelse, og sagde “Julie, vi har set at du har brugt ble, her de sidste dage. Det er helt i orden, men hvis du vil have den på, skal den også bruges hele tiden. Altså hele tiden altid, også når du ikke passer børn”

Julie sagde ikke noget, og gik med til det. Julies mor tog hendes tøj, og gik med det. Så Julie kun havde ble og bodystocking på. Dette ville Julie også kun have på. Da børnene vågnede igen, forklarede Julie situationen.

Der blev hurtigt ændret på Puslebordet, så det var lukket inde, men med kameraer uden for, og to skærme indenfor, så Julie stadig kunne se børnene. Der Blev lagt flere, og nogle større bleer ind, som der var til Julie, og der kom en hylde til tøj, inklusiv Julies tøj. De hyggede sig godt sammen, og da de skulle ud og kælke gik Julie med til, at gå lidt længere væk, til en bakke, hvor de kunne kælke.

Julie holdt hele tiden den 1½ årige, og holdt godt øje med de 2 årige. Mens de var ude og kælke skulle Julie lave #2, hun gjorde det bare i bleen, og havde faktisk ikke så meget imod det. Både Jakob og Mads tissede en del, og lavede stort, men de ville ikke hjem.

Julie kunne mærke at bleerne næsten ikke kunne holde til mere. Julie lagde dem derfor ned, og tog sin lommekniv, og lavede en lang flænge langs bleen, dog ikke så det gik længere ind, end igennem plastikken, Derefter gav hun dem en ekstra ble på, så de kunne holde sig længere. De gik først hjem 1 time senere, og Julies ble kunne snart ikke holde til mere.

Da de kom hjem, blev alle skiftet, og Julie skiftede også sig selv. Derefter skulle alle sove, og imens de sov, sad Julie og surfede på sin Computer.

Da børnene vågnede, skiftede Julie dem alle, og de satte sig og legede. Julie legede med, og legede meget med den 1½ årige, da der ikke var nogen der gad lege med hende. Julie blev meget glad for hende, og da hun sagde Julies navn, blev Julie smadder glad, og spurgte hvad hun så hed “Nanna” Julie “jamen hej Nanna” Julie var pludselig blevet rigtig glad for hende, og betragtede hende som en lillesøster, hvilket var meget godt fordi…

Kapitel 8: Fordi…

Det var godt at Julie kunne lide Nanna, fordi at Nannas forældre aldrig kom og hentede hende. Det viste sig, at de havde været ude for et trafikuheld, hvor faderen var død på stedet, og moderen døde på vej til hospitalet pga. indre kvæstelser. Nannas bedsteforældre var ogaå døde, begge pga. alderdom. Derfor var der kun valget mellem børnehjem eller at bo hos Julie. Og det blev selvfølgelig Julie der fik lov, da det var bedst for Nanna.

Julie lovede sine forældre, at hun ville passe Nanna, og de ikke skulle passe hende. Julie fik ændret sit værelse, så der kom en lille tremmeseng til Nanna, lidt legetøj osv. Den næste dag tog Julie sig meget af Nanna, imens de andre børn legede. Nanna var meget glad, og prøvede at gøre alt hvad Julie gjorde. Nanna var dejlig for Julie at være sammen med.

Dagene gik, og sneen forsvandt. Børnene var lidt kede af det, men havde ikke så meget imod det. Tiden gik for hurtigt mente Julie, for pludselig var der mange af børnene der skulle tilbage til deres normale børnehaver.

Dog var der mange af dem der kom igen, og der kom næsten for mange til Julie. Julie havde ikke nogen der kunne hjælpe hende, men nogle af pigerne fra hendes klasse havde hørt om hendes dagpleje. Det var meget sjældent at det var muligt at passe børn i byen, og derfor meget populært. Dog var der kun fire af pigerne, der var modige nok til at komme over til Julie og spørge, om de ikke måtte prøve at komme med en dag, og passe børnene. Julie viste ikke helt men sagde ok til det.

Den næste dag da de kom, samlede hun børnene, så de alle kunne sige hej. Julie sagde at de skulle være med til at passe dem, og at alle skulle tage godt imod dem.

En af de seks årige sagde “skal de ikke også have ble på som os andre”? Julie viste ikke hvad hun skulle sige, Julie “jo, det skal de vel”.

To af pigerne kiggede helt forvirret, og den ene af dem sagde “GLEM DET, hellere dø”, de to piger gik meget hurtigt, og nogle af børnene blev kede af det, da hun havde råbt meget højt. Julie prøvede at trøste dem, men kunne ikke trøste dem alle, derfor gik de to andre piger (Sofia og Anne) i gang med at tage sig af dem.

Da alle børnene var glade igen, og legede gik Sofia og Anne over til Julie. Anne "vi vil meget gerne passe børnene, men er ikke sikre på det med bleerne. Men hvis det var et krav for at passe børnene, gjorde de det gerne.

Julie snakkede lidt med dem, og blev enige om, at de skulle have en på, men ikke behøvedes at bruge den.

Julie tog dem med ind i puslerummet, hvor de begge blev barberet, og derefter fik en ble magen til Julies på. Bagefter spurgte Sofia “Skal du ikke også lige skiftes”? Julie mærkede efter og sagde jo, hun lagde sig op på bordet, og begyndte selv, pludselig kom Sofia over, og fjernede hendes hænder, og gjorde det for hende.

Hun blev vasket, og fik en ny ble på, og så lukkede hun bodystockingen. Julie tog to bodystockingss frem, og gav Sofia og Anne en på hver. Derefter gik de ud til børnene, og nogle af børnene blev meget glade, og løb over til Anne og Sofia og sagde “hvor er vi glade for at i bliver”.

Sofia og Anne legede godt med børnene, mens Julie gik op og lavede lidt mad til dem alle. Nanna fulgte efter, og gik med hende. De gik ned igen, og alle spiste lidt. Julie havde været klog og låse puslerummet, da børnene, godt kunne lide at lege derude.

Da de havde spist kom Sofia over. “Jeg skal lige ud i puslerummet”

Julie “hvorfor da”?

Sofia “jo, ser du, jeg havde et lille uheld, hvor jeg ikke kunne holde mig”

Julie gik over til puslerummet, og Sofie fulgte med. Julie skiftede stille og roligt Sofia, og Sofia lå faktisk helt roligt, og nød det nærmest. Julie gjorde det grundigt, og da Sofia skulle have en ny ble på, fik hun ikke den samme på som før.

Sofia “hvad er det nu for en jeg får på”? Julie “du nyder at gå med ble tror jeg, så nu får du en baby ble på, den er dog temmelig stor, i stedet for en voksen ble”

Sofia kiggede nervøst på Julie og begyndte at smågræde.

Julie “der er ikke nået galt i at kunne lide det” Sofia kiggede på hende og blev helt glad. De gik sammen ud af puslerummet, og da de kom ud, stod Anne med sit normale tøj på.

Julie gik over til hende “hvorfor har du det tøj på”?

Anne “jeg gider ikke det her mere, det er bare for baby agtigt at have ble på” Anne gik derefter ud af døren. Sofia kiggede på Julie, lidt forvirret.

De legede alle sammen godt sammen, og dagen gik stille og roligt. Da børnene skulle hjem, spurgte Sofia “kan jeg ikke blive her”?

Julie “jo, det kan du da godt, men skal du ikke hjem”?

Sofia “jeg bor faktisk på børnehjem, jeg kan bare ringe til dem, og sige at jeg er her, det bliver de bare glad for, så skal de ikke lave lige så meget”

Julie “jojo, bliv du bare her”

Sofia blev meget glad, og kom til at tisse i bleen. Sofia “hov, jeg har vist lige tisset lidt i bleen, går lige ud og skifter”

Julie “Niks, når du er her, bliver du kun skiftet hvis det er nødvendigt, du skal ikke skiftes hver gang du tisser lidt”

Sofia “okay”

De gik lidt rundt, og legede lidt Der gik to timer, og så skulle Sofia i hvert fald skiftes, hun havde nemlig lavet stort. Julie tog hende med ud i puslerummet, og skiftede hende. Julie snakkede baby sprog til hende imens, og Sofia legede da gerne med. Julie gav hende ikke en, men to Libero Comfortfit. Hun fik dog ikke sin bodystocking på igen. Julie tog derefter Nanna, og tog hendes bodystocking af.

Sofia hoppede ned fra puslebordet og gik ud.

Julie “hey, du stop lige, du må ikke gå, du skal kravle”

Sofia gik ned på knæ, og begyndte at kravle på det bløde gulvtæppe. Julie syntes at Sofia var en sød baby, og sagde der til hende, at hun ikke måtte snakke eller gøre noget, som en 1½ årig ikke kunne. Sofia nikkede, og kravlede videre rundt.

Kapitel 9: Flytningen

Dagen gik, og de kom alle sammen i seng, og sov godt. Næste dag ringede børnehjemmet, og sagde at hun var gammel nok til at finde sted selv at bo. Derfor valgte hun at bo sammen med Julie og Nanna. Sofia skulle nu bruge ble hele tiden, og blev behandlet som et lille barn.

Julie brugte stadig toilettet til stort, mens Sofia og Nanna brugte bleen. Sofia kunne godt lide at være lille igen. Hun fik dog lov til lidt ting stadigvæk, men om aftenen skulle hun tidligt i seng, og hun skulle altid have to store Libero bleer på.

Der gik et par måneder. Og foråret begyndte. Sofia var nu fuldtids ble bruger, og havde ikke kontrol over noget. Julie havde besluttet, at de i weekenden skulle i tivoli, da det skulle blive varmt, og rigtig godt vejr. Da det endelig blev weekend, pakkede Julie en lille taske med en masse bleer i, og hvad de nu ellers skulle bruge. Derefter tog de toget, i toget sad de sammen, hvor Nanna sad ovenpå Julie. Sofia tissede godt i bleen mens de var i tog, men sagde ikke noget.

Julie kunne pludselig lugte urin, og mærkede på Sofias’ ble Julie “du har da tisset hva”?

Sofia “hehe, ja”

Julie “så må vi jo lige finde et sted at skifte dig”

De kunne ikke finde et toilet, og derfor lagde Julie Sofia hurtigt ned, trak bukserne lidt ned, åbnede bodystockingen, og gav hende en ekstra ble på. Folk kiggede meget på dem, men de ignorerede folk. Da Sofia havde den ekstra ble på, skyndte Julie sig at lukke bodystockingen og trak bukserne op på hende igen. Bukserne var nu godt stramme, og man kunne nemt se bleen. Sofia var dog ligeglad.

Da de kom ind i tivoli, fandt de et toilet, hvor de kunne blive skiftet. Sofia blev skiftet, og fik tre bleer på, så hun kunne holde sig længe, Nanna fik også tre på, og Julie tog selv to voksen bleer på. Derefter begyndte de at gå rundt i tivoliet, de prøvede et par forlystelser, og spiste to is, og fik en masse at drikke. Da klokken blev 13, besluttede de sig for at spise frokost, og satte sig ved et bord.

Julie gik op og hentede noget mad, de spiste maden, og Sofia lavede stort imens. Bagefter skulle Nanna sove til middag, derfor lånte Julie en barnevogn, så lagde hun Nanna ned i barnevognen. Nanna havde det meget varmt.

De gik over til et handikap toilet, hvor de alle blev skiftet. Nanna fik to bleer på, Sofia fik også to og Julie tog en på. Derefter gik de ud til barnevognen igen, og Julie lagde Nanna ned i barnevognen. Hun havde det stadig meget varmt, og derfor tog Julie alt tøjet af hende, så hun nu kun havde ble på. Derefter fik hun en tynd dyne over sig, og hun lagde sig til at sove.

Julie og Sofia satte sig over på en bænk med Nanna foran sig. Der sad de i et stykke tid, til de besluttede sig at tage hjem. Julie gav Nanna sin bodystocking på, men ikke andet, da hun stadig var meget varm. Julie bar Nanna, og de tog toget hjem.

Da de kom hjem, var Nanna stadig varm, og Julie begyndte at tro hun var syg. Julie skiftede hende, og lagde hende ud i en barnevogn og sove mere. Så skiftede hun Sofia og sig selv. Sofia ville gerne se noget tv, og det fik hun også lov til, imens satte Julie sig ind på sit værelse, hvor hun tænkte over hvad hun lavede, hun sad der med ble på, og nød det faktisk.

Hun gik ind på nettet, og fandt en internet side, hvor man kunne købe en masse voksen baby ting. Hun købte noget tøj til Sofia, en tremmeseng, en barnevogn, og en sut. Der stod at det ville komme om 1-2 dage, og Julie var glad. Julie gik derefter ud og hentede Nanna, som havde fået det bedre, hun var i hvert fald ikke varm mere. Derefter satte hun sig ind til Sofia, hvor de tre sad og så tv sammen, og senere spiste aftensmad.

Kapitel 10: Hvorfor ikk?

Om morgnen havde Sofia det ikke godt, og fik derfor lov til at blive i sengen. Nanna havde det fint efter at have været skidt dagen før, og legede glad med de andre. Alle var sjovt nok begyndt at lege med hinanden, og havde det hele tiden sjovt.

Pga. at Sofia havde det skidt, forlod de ikke huset den dag, så Sofia hele tiden viste der var nogen. Julie havde det meget fint, og gik og tog sig af børnene. Julie skiftede også en del bleer, og specielt på Sofia, da hun drak en masse. Julie sørgede for at alle havde det godt, og havde det faktisk og meget sjovt selv. Da klokken blev 11 var der en der ringede. “hej, vi hører at du har en dagpleje, og ville høre, om du var interesseret i at adoptere et barn, han er 12 år, og meget stille og rolig”

Julie “øhmm, jo, det ved jeg da ikke helt”

“han er rolig, og du får nogle ting med, til at passe ham”

Julie “jo, det kan der vel ikke ske noget ved”

“okay, han kommer senere i aften hvis det er i orden”

Julie “det er ok”.

Julie gik ind på sit værelse og fortalte det til Sofia.

Sofia “han skal vel ikke være i samme værelse som mig vel”?

Julie “nej, mine forældre havde allerede sagt, at der i eftermiddag blev sat en lille væg op, hvis der skulle bo en dreng hos mig, jeg tror det er dem der har ringet til børnehjemmet”

Sofia “okay, ved du hvad han hedder”?

Julie “nej, ikke endnu, men han behøves ikke bruge ble, hvis han bare bliver på sit værelse vel”?

Sofia “nej, det behøves han skam ikke”

Julie “okay”.

Der gik et par timer, og der kom et par mænd, og satte en tynd gipsvæg op. Da klokken blev 16 var alle børnene gået, og det var kun Julie, Sofia og Nanna der hyggede sig.

Det ringede på døren, og der stod en kvinde med drengen. Kvinden “hej, det her er Anders, og det er ham i har adopteret, han har noget sengetøj med, og sine egne ting”

Julie “sengetøjet behøves skam ikke, det har vi masser af”

Kvinden sagde farvel til Anders, og Anders fulgte med nedenunder.

Julie “Anders, vi har fået lavet et lille værelse til dig, der er ikke nogen seng derinde endnu, men det kommer der hurtigt. Du må ikke forlade dette værelse, medmindre du har fået lov, okay”?

Anders “jaja, bare jeg kan være alene engang imellem”

Julie “det kan du sagtens, der er kun to andre tilstede normalt, og om dagen er der så nogle børn der bliver passet. Normalt er det kun Nanna og Sofia der er her ud over mig. Nanna er 1½ og Sofia er lige så gammel som mig”

Anders “kan jeg se mit værelse”?

Julie “ja, lad os gå derned”

Julie og Anders gik nedenunder, hvor Sofia lå og sov, Julie bad ham være stille, og heldigvis kunne man ikke se Sofias’ ble. Julie viste ham værelset, og bar en drømmeseng derind, hvor han kunne sove den første dag.

Anders brokkede sig lidt. Julie gik ind til Sofia, som skulle skiftes. Hun havde kun sin ble og en bodystocking på. Idet Sofia var ude af sin seng, og man kunne se hele hendes krop, kom Anders ud og sagde, jeg glemte lige mine tin… Men han stoppede mit i det hele og begyndte at små grine.

Julie “hvad er det der er så sjovt”?

Anders “ikke noget, bare glem det jeg går ind på mit værelse igen”

Julie tog Sofie ud og skiftede hende, og tog også selv en ny ble på, da hendes var godt våd. Da de var færdige med at skifte ringede det igen på døren.

Julie gik op og åbnede, og udenfor stod der en mand, “hej, jeg er her med de ting du har bestilt, og jeg skal også montere det, hvis du vil have det, det koster 500 kroner”

Julie fik pludselig en god ide “du må meget gerne montere det, kan du lige vente kort”? Manden “jaja”

Julie skyndte sig ned, og sagde til Anders “der er kommet en mand, som skal montere din nye seng, og nogle andre ting, men du må ikke være i værelset imens, så du kan lige gå ind i legestuen”

Anders var glad over at få sin egen seng, og gjorde det derfor uden brok. Julie viste manden hvor det skulle sættes op, og gik ud. Kort efter sagde manden, “så er det monteret”

Julie klappede sig selv glad i hånden, og gik ind til Anders.

Julie “så Anders, så kan du se hvor du skal sove nu, men vær klar på et chok”

Anders viste ikke hvad hun mente men glædede sig. Dog forsvandt glæden da han kom ind i værelset.

Julie "du grinte sådan af at Sofia brugte ble, at jeg egentlig syntes at det er synd at du ikke ved hvordan det er. Julie tog ham i hånden, og selvom han gjorde modstand var hun den stærkeste. Hun tog ham ud til puslebordet, og tog hans tøj af. Derefter lagde hun ham op, og gav ham et tykt lag pudder.

Anders brokkede sig meget, men Julie sagde bare “hvis du ikke stopper, får du bare en ekstra ble på” Dette fik faktisk Anders til at stoppe. Da hun havde givet ham pudder på, tog hun en ble frem, og gav ham den på, derefter gav hun ham to mere på.

Anders “hov, du sagde jeg ikke fik en ekstra på”

Julie “det har du da heller ikke fået, du skulle have haft tre på, og hvis du ikke var stoppet havde du fået fire på”

Anders sagde ikke noget. Julie tog en bodystocking frem, og gav ham den på, derefter tog hun en sove dragt frem, med lynlås på ryggen, så han ikke kunne tage den af selv. Så lagde hun ham ind i tremmesengen der var blevet stillet op, og låste ham fast med selerne der var nede i den. Så gik hun ud og hentede to sutteflasker med varm mælk i, og lod ham drikke dem begge. Derefter lod hun ham ligge inde i rummet og sove, mens hun gik ud og legede med Sofia og Nanna.

De besluttede at spise sent, så Anders kunne sove meget. Da de skulle spise klokken 9, tog Julie Anders ud af sin seng, han var faktisk faldet i søvn. Julie satte ham ind i den høje stol, som også var kommet, og stillede noget grød foran ham.

Anders ville ikke spise det, men gjorde det da han fik at vide at han skulle, ellers kom han bare ind og sove igen. Anders spiste det hele, og bagefter fik han lov at se tv sammen med de andre.

Anders “Kan jeg ikke blive skiftet Julie” Julie “jeg kan lige mærke” Julie stak en hånd mellem hans ben, og mærkede på bleen. Julie “du skal da ikke skiftes den er ikke våd” Anders “nej, men det er den inderste” Julie “vi kan se i morgen tidlig, nu skal du nemlig i seng”

Julie løftede ham ud i puslerummet, børstede hans tænder, og gav ham derefter 2 sutteflasker mere.

Anders blev lagt i seng, og kort efter han blev lagt ind fik han en krampe. Han kunne ikke holde det tilbage, og lod det fylde bleen.

Anders “JULIE”

Julie gik ind til ham “ja hvad er der”

Anders “må jeg ikke nok blive skiftet, kunne altså ikke holde det tilbage”

Julie gik hen og mærkede, og sørgede for at trykke ekstra hårdt på bleen, så det blev smurt ud, og sagde “den kan sagtens holde, og nu skal du altså sove” og med de ord tog hun en sut frem, stak den i munden på ham, og spændte den rundt om hans hoved så han ikke kunne spytte den ud. Anders kunne ikke gøre andet end at sove.

1 Synes om

HAHA, så må i vente med at finde ud af hvorfor det var godt.

nej ! kom nu med resten ! :slight_smile:

Den er jo skide god man !!..
Kom da med et kapitel mere, og en forklaring på “hvorfor” !!! :wink: :wink: :wink:

1 Synes om

Så er kapitel 8 og 9 tilføjet ENJOY.

kom med mere martin der er skide god:):slight_smile: