Asger og Thomas (b,b,F,g,g)

Denne historie er 100 % opdigtet.
Intet i historien er hændt.

Historien handler om to drenge. den ene er en 10 årig dreng, som lider af inkontinens. Drengen hedder Thomas, og er ikke en særlig fremstående dreng, som heller ikke siger fra.
Den anden er også 10 år, han hedder Asger. Han er en lille dreng.

Kapitel 1: Første skoledag.

Det var første skoledag efter sommerferien. Alle eleverne skulle først møde klokken 10, og havde fri klokken 12. Thomas mødte klokken 9:30, han vidste der skulle komme en ny dreng. Thomas havde altid en ekstra ble med i tasken, og nogle klude.
Klokken var 9:50 før alle de andre kom, Thomas havde lige haft det så rart, fordi der var så stille, men nu støjede det hele igen.

Klokken 10:03 kom læren og den nye elev. Den nye elev hed Asger, og var en lille dreng. Asger skulle sidde to borde fra Thomas. Da Asger satte sig, var der med det samme en der lavede en prutte lyd, og alle grinede. Thomas syntes det var synd for ham, og da de havde fri, spurgte han Asger om han ville med hjem? Asger sagde at det kunne han da godt, han skulle bare lige ringe og spørge, Asger ringede mens Thomas gik på toilettet, og skiftede bleen. Da Thomas kom ud igen, stod Asger og ventede, han sagde at han godt kunne men han skule være hjemme klokken seks. Thomas sagde at de skulle gå i fem minutter før de var der. Da de kom hjem til Thomas satte de sig og spillede computer.

Asger og Thomas havde det sjovt. Asger sagde at han skulle på toilettet, og spurgte hvor det var. Thomas sagde hvor det var af ren vane. Asger gik derud, og inden Thomas nåede at sige noget til ham, var han derude. Da Asger kom derud, var der et puslebord, og en stor stak bleer. Asger kiggede på det, han kunne også se, at der lå noget drenge tøj. Asger spurgte hvem der brugte ble? Thomas blev nød til at sige at det var ham, han led at inkontinens. Asger sagde, at han selv havde været længe om at komme af med bleen. Asger sagde at han skulle tisse, så han ville lige bruge toilettet, men Thomas sagde at der ikke var noget toilet herude. Asger spurgte hvor der så var et, Thomas sagde at han skulle nedenunder. Thomas sagde at han også lige skulle skiftes.

Asger sagde at han kunne hjælpe, Thomas sagde at hvis han ville måtte han gerne. Asger sagde at han skulle ligge sig op. Thomas lagde sig op, og Asger skiftede ham. Da han var færdig skulle Asger virkelig meget tisse, Thomas skyndte sig at tage en ble og folde den ud, Asger trak sine bukser og underbukser ned imens, Thomas nåede lige, at trække den op om benene på ham, inden han tissede. Asger tissede meget i bleen, men den kunne sagtens have taget mere. Thomas spurgte om han skulle tisse mere? Asger sagde nej, men at den var meget behagelig at have på. Asger beholdt den på resten af dagen til han skulle hjem. Da han fik den af var den godt fyldt. Thomas og Asger aftalte at de skulle være sammen igen i morgen.

Kapitel 2: Næste dag.

Næste skoledag skulle de møde klokken 8:20. Thomas og Asger var der 7:45. Asger spurgte om han ikke kunne få en ble på? Thomas sagde jo. De gik ud på toilettet, Thomas havde taget en Tena Tapeble med i dag. Så den fik Asger på. Den var en del større end den i går, men man kunne næsten ikke se den under bukserne. Klassen vidste godt, at Thomas var inkontinent, men da de så at Asger havde en ble på, spurgte de om han også var inkontinent? Asger sagde med det samme ja, men havde ikke tænkt over det. Resten af klassen sagde at de ville tjekke at han havde en ble på hver dag. De sagde også at han skulle have tisset i bleen hver dag. Og nogen gange skulle han også lave stort. Thomas rystede på hovedet over det. Asger var helt stiv.

Da skoledagen var slut, skulle Asger stille sig midt i klassen, og tage bukserne ned, så de kunne se at der var tisset i den. Da han gjorde det, var der flere der råbte baby. Han havde tisset i den.
De tog hjem til Thomas, og da de kom derhen, begyndte Asger at græde. Han havde ikke ventet dette. Thomas prøvede at trøste ham, og sagde, at han havde nogle diskrete bleer han kunne låne. Asger sagde tak. De legede i nogen timer, indtil Asger skulle hjem. Inden han gik hjem, gik han ud og blev skiftet, han fik også ti af de diskrete bleer med hjem. Asger gik hjem, og der hjemme var der ingen problemer.

Eller det kom der da han skulle i seng. Hans mor var i gang med, at gøre badet rent, da han skulle tisse af inden han skulle i seng. Men Asger havde glemt at tage bleen af. Hans mor sagde at han bare skulle stille sig og tisse. Da Asger ikke gjorde noget, spurgte hans mor hvad der var galt, Asger sagde ikke noget, hans mor gik over og gav ham et kram, men da hun skulle til at slippe, klappede hun ham på numsen, som hun plejede.

Hun kiggede på ham, og spurgte om han havde noget på under underbukserne? Asger sagde ikke noget, hans mor hev bukserne ned på ham, og så bleen. Asgers mor spurgte hvorfor han havde ble på? Asger sagde at han ikke kunne holde sig for tiden. Asgers mor sagde at han ikke skulle være ked af det. Hun sagde at hun købte nogen bleer, og spurgte hvor han havde disse fra. Asger sagde at han havde købt dem. Moderen sagde ok. Hun spurgte hvor han havde dem hende? Asger sagde at der lå nogen i hans taske. Moderen gik ind og hentede en.

Da hun kom ud sad Asger på toilettet, men med bleen på. Moderen sagde, at han skulle ligge sig ned på gulvet, så han kunne blive skiftet. Asger var imod det. Med Moderen sagde at han skulle! Asger lagde sig ned, og blev skiftet. Asger følte sig helt sårbar når han lå der, Moderen sørgede for at bleen sad ordentligt. Asger blev sendt i seng med det samme, mens hans mor fortalte det til hans far.

Kapitel 3: Morgenen.
Asger blev vækket af sin mor, der sagde at han skulle op nu. Asger stod op, han havde tisset i sin ble. Men han fik ikke lov til at tage den af. Han skulle spise morgenmad først. Asger sad ved morgenbordet, kun i ble. Han fik en stor skål havregryn som han plejede at spise. Da han havde spist, blev han sendt i bad. Da han havde været i bad, stod hans mor der for at tørre ham. Hun havde et stort håndklæde, og en ble ved siden af sig. Da hun havde tørret ham tog hun og gav ham bleen på. Hun sagde at han fik en ekstra med. Men Asger sagde at han ikke behøvede en mere. Han skulle hen til sin nye ven Thomas, han havde bleer, fordi han var inkontinent. Moderen nikkede og sagde farvel da han gik ud af døren.

Kapitel 4: Skolen.

Da Asger kom over i skolen, var de andre der, klokken var blevet 8:10 før han nåede derhen. Da han kom ind sagde de at de ville se bleen, så de var sikre på han havde en på. Han trak ned i bukserne, og bleen kom til syne. Nogen grinte lidt, indtil læren kom ind af døren. Der var en der råbte at Asger havde ble på, og læren kiggede hen på ham. Men sagde ikke noget skoledagen gik, og Asger fortalte alt hvad der var sket til Thomas. Da skolen var slut, skulle alle se at Asger havde tisset i bleen, men det havde han ikke. De sagde at han skulle tisse i den, så de kunne se det. Asger blev nervøs da de begyndte at true ham. Han tissede i den, og man kunne se den vokse.

De tog hjem til Thomas, hvor de begge blev skiftet. De tog begge en Tena Maxi på. De gik ned for at få noget at spise. De spiste nogle madder og gik op og legede med Lego. Da Asger skulle hjem, sagde de farvel, og Thomas sagde at han skulle på en tur her i weekenden, for folk med inkontinens han kunne tage med, Asger sagde at han ville spørge om det. Asger skyndte sig hjem, da han kom hjem, sagde hans mor at han skulle komme. Asger gik ud til hende, hun sagde at hun havde købt bleer. Hun havde købt nogen meget store og tykke til når han var hjemme, og nogen diskrete til når han skulle ud eller i skole. Hun gik hen og tog ham i armen, de gik ind på hans værelse, hvor der i det eneste hjørne der var plads, var sat et puslebord op. Moderen tog hans ble af, og vaskede ham. Hvorefter hun gav ham en af de store og tykke på. Asger synes at den var alt for stor, men moderen syntes at den var god. Da Asger blev sat ned, kunne han næsten ikke gå. Han valgte at fortælle moderen om den tur, som Thomas skulle på.

Moderen sagde at han gerne måtte tage med. Men han skulle bruge de bleer moderen gav ham med. Asger skulle sidde og se tv, mens moderen lavede mad. Efter de havde spist, gav moderen ham en bodystocking på, og sagde at han skulle have den på, den ville gøre at bleen var mindre synlig. Asger fik den på, og syntes at den var meget baby agtig. Men moderen sagde at han skulle have den på, ellers ville han ikke få lov til at tage med på turen. Asger fik den på, og havde kun den og bleen på resten af dagen.
De næste dage gik som de første, udover at Asger blev mere og mere spændt på turen.

Kapitel 5: Turen.

Asgers mor havde pakket hans ting, hun havde pakket en halv kuffert med bleer, og resten af den med tøj og to bodystockings.
Asger skulle køre sammen med Thomas, Thomas havde også en kuffert med, og havde helt klart en stor ble på som Asger også havde.
Turen varede et stykke tid, faktisk tog den 5 timer. De nåede begge at tisse en del i bleerne.
Da de kom derhen, var der en stor hytte. Uden for hytten, var der nogen mennesker, de var ikke i andet end en bodystocking og en ble. Thomas sagde at man selv måtte vælge om man ville have mere på, men det var sådan de fleste foretrak det.
De steg ud af bilen, og gik ind med deres bagage. De skulle dele værelse med 2 andre, det var to piger.

Asger viste ikke hvad han skulle sige, han havde aldrig set en pige i kun ble, men de havde ikke andet på. Thomas sagde at de hed Louise og Anna. Asger sagde hej. ’Tager i ikke tøjet af’ sagde Anna, Thomas begyndte at tage tøjet af, og stod tilbage i ble, Asger tøvede lidt, men tog også tøjet af. De var nu 4 personer på et værelse med ble på. Louise sagde at første år man var her, skulle man altid have speciel behandling. Louise gik over til skabet, og tog en pusletaske frem. Hun lagde et par bleer, og nogen andre ting ned i tasken, hvorefter hun tog ham i hånden, og de andre fulgte med.

De gik ned til et af puslerummene, på døren til puslerummet hang der et skilt, hvorpå der stod ’1 års, rum 3’.
Da de kom ind, var der et stort puslebord, der var bamser og en uro over puslebordet.
Louise lagde Asger op på puslebordet, og tog bleerne af ham. Så begyndte hun at vaske ham. Da hun var færdig med at vaske ham, tog hun noget baby lotion. Hun smurte den godt ud, og derefter puttede hun en masse pudder på. Da hun endelig var færdig med det tog hun tre store bleer frem. Det var to Tena Maxi, de helt tykke. Men den tredje kendte Asger ikke

Louise gav ham de første meget stramt på. Det var først da hun åbnede den tredje Asger rigtig vågnede, den tredje var en Pampers men i voksenstørrelse. Hun gav ham den pænt på, og den fik ham virkelig til at ligne en baby. Derefter fik han et par gummi bukser på, hvor der kunne sidde tre hængelåse. De satte tre låse på, og fik en nøgle hver. Alle nøglerne blev låst inde i tre små nøgle skabe, som krævede kode og nøgle. På denne måde kunne Asger under ingen måde selv tage bleerne af. De valgte alle tre en kode som de tastede ind. Da Asger ble sat ned på gulvet, prøvede han at rejse sig, men kunne ikke, Asger blev nød til at kravle. Da Asger kommer ud, siger Anna at han skal følge med. Han bliver taget ind i Stuen, hvor han skal spise, Asger får æblegrød, med lun mælk.

Asger tænkte lidt over situationen, og besluttede ikke at gøre så meget modstand.
Da Asger havde spist, og lige havde slappet lidt af, skulle han sove middagssøvn, han skulle sove med alle de andre første års, og dem der ellers ville.

Kapitel 6: Op igen.

Asger faldt i søvn efter lidt tid, og da han endelig vågnede, var det fordi der var en der vækkede ham, det var Anna, ’du skal op nu lille skat’ Asger skulle lige til at sige noget, men Anna satte en sut i munden på ham. Asger kunne mærke han havde tisset en del i bleen, den var en del større end før. Anna sagde, at han skulle have lidt at spise, og så kunne han lege med de andre. Anna tog ham ind til nogle høje stole, i voksen størrelse. Han blev sat op i en, og fik en stor gang grød.
Da han havde spist, gik de ind i lege stuen. Inde i lege stuen sad der en masse ”Børn” med bleer på og legede. Asger gik over til en dreng på hans alder. De havde begge en sut i munden, så de kunne ikke snakke, men de legede godt sammen med hinanden, de legede med dublo klodser.

Asger legede med den ”ukendte” dreng, i godt en time, da han kunne mærke noget, men det var ikke noget rart som alt det andet, det var en krampe i maven, og endnu en. Asger vidste ikke hvad han skulle gøre, drengen han havde leget med, klappede ham på skulderen, og prøvede at gøre ham tryg og afslappet. Pludselig kom det, og Asgers ble blev godt fyldt. Asger stod op da det skete, og vidste ikke hvad han skulle gøre. Han kiggede efter Anna, Louise og Thomas, men kunne ikke se dem. Efter fem minutter fandt han Anna, han løb over til hende, og hun sagde med det samme ’nå der er nok en der er beskidt’? Asger nikkede. Anna løftede ham, og satte ham op på et lille bord’ kan du nu sidde her, til jeg finder de andre’ Asger blev siddende, mens han kunne mærke lorten sprede sig mellem benene, og videre til den næste ble.

Kort efter, kom Anna tilbage med de to andre. Thomas kiggede på ham, og sagde at det da var på tide. Asger rødmede. De hjalp ham med at gå, da de kom hen til puslerummet igen, sagde Thomas, at han ville få den af med det samme. De gik ind på puslerummet. Louise satte ham op på puslebordet. Nu sagde Louise ’denne gang bliver du skiftet hurtigt, men resten af weekenden, skal du vente lidt’ Asger nikkede. De gik alle over og tog deres nøgle, så låste de gummibukserne op, Anna spurgte om hun ikke måtte skifte ham? Thomas og Louise kunne ikke finde noget problem i det, og lod hende om det. Anna, var meget stille når hun skiftede bleer, hun var også meget blid, hvilket gjorde Asger helt liderlig.

Anna tog den første ble af, der var ikke noget i den eller på den. Men da hun åbnede den næste, begyndte det at lugte. Anna lagde den anden ble i affaldsspanden, og da hun tog den tredje af stank der grusomt. Hun tog det værste med bleen, og resten vaskede hun væk. Derefter tog hun meget pudder og smurte ud. Derefter tog Anna to Tena’er frem, og en pampers i voksen størrelse. Men da han havde fået dem alle tre på, tog Anna Pampers bleen fra før, og sagde den ikke fejlede noget, og så gav hun ham også den på. Asger kunne langt fra samle benene, og kunne ikke stå nu.

De gav ham gummibukserne på igen, og en sparkedragt. Derefter gik Louise over til vandhanen, og fyldte en kande med vand. Hun gik over til Asger ’Drik det hele, ellers får du en ble til på’. Asger drak det hele. Bagefter gik hun over og hentede en kande mere, som han også drak. Asger havde helt kvalme nu, men sagde det ikke. Thomas sagde, at han skulle komme med nu, han skulle med ud og lege. Thomas fulgte ham til døren, hvor der hang end masse flyverdragter, og der stod en masse børneagtige støvler. Asger fik en flyverdragt på, som var Grøn og lilla.

Den var tilpas i formen, men der var også lavet plads til bleerne. Asger fik derefter en Hue på, hvor man kun kunne se det forreste af hovedet, og til sidst et par luffer. Asger satte sig over i sandkassen, hvor han byggede et sandslot, der gik ikke længe før der kom flere og var med. Tiden gik, og de skulle spise aftensmad, efter maden var det direkte i seng for alle første års, og det var uden unødvendige bleskift. Så det vil sige at Asger kom i seng, med en ble der allerede var godt fyldt med tis.

Kapitel 7:

Asger vågnede mens han sov, hans ble var meget stor, og han skulle tisse igen. Asger tissede og bleen voksede mellem hans ben, Asger vidste ikke hvad han skulle gøre, han kunne ikke bevæge sig, så han lagde sig end og slappede af.

Ca. en halv time senere kom Anna ind, Hun spændte ham op, og tog ham ud. Hun sagde at han skulle med. Asgers sparkedragt var helt strukket ud, pga. at bleen var så stor. ”må jeg ikke nok blive skiftet”? ”nej, du skal være sammen med de andre, men vi kan da godt gå derud og se på det” de gik derud, og da Anna åbnede sparkedragten, kunne hun godt se at han skulle skiftes. ”jeg må ikke skifte dig nu, men jeg lover dig at du kan blive skiftet snart, men du kan få en større sparkedragt på” ”det vil jeg gerne”. Anna gik over til skabet og tog en større sparkedragt, men med en masse små biler. Asger fik den på, og så rigtig sød ud, med en enorm stor blenumse. De gik ind i legerummet, hvor Asger skulle sidde lidt og lege med noget, Asger valgte at lege med biler.

Mens han legede skulle han tisse igen, og han tissede, så bleen blev endnu større, han kunne mærke at det tog lang tid for tissen at komme væk, pga. at det skulle videre til de andre bleer. Asger syntes at det var meget sjovt at lege med biler, samtidig med at han havde flere bleer på. Thomas kom over og spurgte om han havde det sjovt? ”ja det er da meget sjovt, men jeg ville da godt nok gerne skiftes snart” Thomas gik over til Anna og Louise, og snakkede, få minutter senere kom han tilbage, ”du må gerne blive skiftet nu, men kun på en betingelse, Anna og Louise bor i nærheden af os, og du skal nogen gange være deres baby” ”det er ok, bare jeg bliver skiftet” Thomas tog fat i ham og trak ham med over til Louise og Anna.

De gik ud i puslerummet, og tog nøglerne. Alle Asgers bleer var godt fyldt. Da de var af, blev han vasket, og fik tre Tena’er og en Pampers på. Men han var ikke den eneste der skulle skiftes, Thomas, Anna og Louise skulle også skiftes. De tog alle tre en Tena og en Pampers på. Derefter gik de ind på værelset, og alle havde kun bleer på. Asgers fik dog ikke lov til at tage gummibukserne af. De sad der og snakkede om deres dagligdag. Asger sagde at han skulle lave det store, ”så gør det dog” sagde Louise. Asger tøvede, men gjorde det. De kunne alle lugte det lidt, men sagde ikke mere. De sad der i flere timer, og de fik vist alle fyldt deres bleer godt, de var i hvert fald alle sammen en del større, da de skulle spise.

Asger fik normal mad denne gang, men de skiftedes til at made ham. Da de var færdige med at spise, gik de ind på værelset igen. De tog noget sodavand, og drak det, men Asger skulle drikke en del mere end de andre. Asger tissede en del i bleen, og til sidst kunne man se at den yderste var fyldt. Louise spurgte ”kan jeg ikke få jeres nøgler og koder”? ”jo jo” svarede de begge, hun tog hurtigt lidt tøj på, og gik ud af værelset. Kort efter kom hun tilbage med tre bleer, og de tre nøgler. De tog gummibukserne af Asger, og gav ham de tre nye bleer på. Gummibukserne passede ikke mere, så dem fik han ikke på. Asger kunne overhovedet ikke samle sine ben, og syntes ikke at det var sjovt at have så mange på.

Men han kunne ikke gøre noget. De snakkede meget, og blev enige om, at næste dag skulle de alle være babyer, undtagen Louise, hun skulle passe dem. Louise fik alle nøglerne. De gik med det samme ned i puslerummet. Asger blev skiftet, men fik de tre yderste på igen, da de ikke var brugt. Thomas og Anna fik også tre Tena’er på og en Pampers, og de så ret sjove ud. Derefter fik de alle en sparkedragt, med baby motiver, og så skulle de i seng, men inden de måtte komme i seng, skulle de drikke en masse. Da de havde drukket ca. 2 liter vand hver, gik de ind på værelset. Derinde skulle de sove, og de fik læst nat historie.