Velkommen til et nyt ageplay.dk

Hej alle,

Hjertelig velkommen til det nye ageplay.dk.

Vi har glædet os! Som I nok alle har opdaget har vi skiftet software. Det er et skift der har været længe undervejs, bl.a. fordi jeg ville sikre så meget som muligt at de gamle data blev automatisk overført.

Men nu er vi her. Det eneste der mangler at blive overført er nogle af historierne, det skal ske manuelt, og det vil ske løbende over de næste måneder, samtidig med at vi rydder op i alle de automatisk overførte historier.

Der er stadig lidt oprydning i gang, men i det store og hele så er vi på plads.

Den største forskel du vil opleve, er at nu er alle informationer samlet i samme system, fremfor i 4-5 forskellige slags databaser. Jeg håber at du vil være enig i at dette fungerer meget bedre.

Det software vi har valgt hedder “Discourse” og er 95% oversat til dansk. Vi deltager i oversættelsen, og du kan også hjælpe hvis du har lyst, læs mere på Discourse’s hjælpesider.

Det kan du gøre nu

  • Læs regelsættet

  • Profiltekst
    Skriv en god profiltekst om dig selv. Hvis du havde en på det gamle site så vil den ligge i en privatbesked til dig. For at gøre dette så klik på dit billede øverst til højre, derefter på person-ikonet, så ‘Indstillinger’ og til slut ‘Profil’.

Hjælp

Hvis du har brug for hjælp til noget, så er det enkleste at klikke ind på Telegram chatserveren på kanalen APDK Lobby. Vi udbygger løbende med vejledninger, de kommer til at ligge i kategorien #information:om-ageplay-og-sitet.

Såfremt du har brug for at komme i kontakt med en admin så skriv en e-mail til admin@ageplay.dk eller direkte besked til @babylai eller @Storebror.

8 Synes om

Hej Babylai

Stort tillykke med det store arbejde. Det er ikke nemt at flytte fra et system til et andet og samtidig få alt det gamle data med. Fantastisk med alt det arbejde du har lagt i det.

Håber at det bliver et rigtig godt system at arbejde med og at de fleste bliver glade for det nye system (når de lige lærer det at kende).

Mvh
DiaperTech

7 Synes om

Hvor er det fantastisk!
En stor opgave, som tager meget tid.
Respekt her fra.

Ser super godt ud nu må vi se om jeg kan finde ud af siden :sweat_smile: er jo ikke så god teknisk. :joy:

1 Synes om

Først et stort kado en rigtig flot hjemme side og håber jeg bliver lige så glad for denne som jeg var for den gamle dog er det ikke lige lykkes mig at finde galleri delen hvilken jeg satte meget stor pris på på det gamle sigt men lur mig om den ikke er her et sted men som i nok kan fornemme syntes jeg det ville være fedt hvis den del var noget mere synlig da jeg syntes det er noget feder med billeder en alt den tekst som jeg har ret svært ved at læse da jeg ikke er den skarpeste læser og staver hvilket sikkert også fremgår her men ellers en rigtig flot side dyb respekt her fra

1 Synes om

Hej og tak.

Der er ikke en decideret gallerisektion - men en række underkategorier hvor man skal være over 18 for at få adgang. Du finder dem i “Hardcore” delen, direkte link her: Seneste Hardcore (> 18 år) emner - Ageplay Danmark

Vi har valgt at gøre sitet noget simplere, ved at man ikke længere har både forum, grupper, artikler og historiedatabaser.

Jeg tror i alle lige skal finde ud af at finde rundt, og vi skal måske også finde lidt ekstra funktioner at implementere og sætte op.

Jeg forstår godt du gerne vil have flere billeder synligt, men omvendt skal vi også sikre at vi ikke skræmmer nytilkomne væk, og at vi ikke ødelægger for meget når muggles finder vej herind. Så det skal være på en måde hvor vi ikke klasker porno, nøgenhed og det der er værre direkte i ansigtet på dem der ikke ønsker det :slight_smile:

Så alt dette for at forsikre at rejsen med det nye system er kun lige begyndt.

  • Nicolai
5 Synes om

Tak for svaret og nu har jeg kigget lidt rundt der inde og nu ingen forhastet beslutninger men det er ikke mange billeder der der inde og på sige skal det være enu en debat side uden billeder og andet visuelt så vil jeg nok kraftig over veje at melde mig ud af dette fellesskab de det er den side af det jeg søger men ok det er helt nyt så nu giver jeg det lige lidt tid og ser hvilken udvikling der sker men som sagt hvis det er det i vil for ikke at skræmme nye medlemmer væk så har i lige skræmt et gammelt medlem væk istedet for mvh en ret skuffet storblenumse

@babylai er der en måde at finde ens egne billeder fra den gamle side?

Ja selvfølgelig. Jeg kan trække dem alle ud til dig på en nem måde. Jeg sender dig en privatbesked med et link når den er klar.

2 Synes om

Hvor finder man sin venneliste? :slight_smile:

1 Synes om

Der er ikke som sådan nogen venneliste i systemet her. Der er privatbeskeder naturligvis, men det der før bliev brugt venneliste til - nemlig “væg” og albums - er ikke med.

Den bedste erstatning som jeg ser det, er at bruge chatten. Discord har nemlig mulighed for venner og direkte chat både fra computeren og fra mobilen.

Håber det gav dig et svar.

3 Synes om

Jeg har været nødt til at oprette en ny profil, da jeg ikke kunne huske hvilken mail min gamle profil var på… Så fermover er Nino det samme som Nino-dl…

Ærgerligt iøvrigt at de gamle tal for hvor mange der havde læst historierne ikke er fulgt med over… Havde 16500 på “Historien om Mie og Sarah”…

3 Synes om

Det jeg mangler er en brugerliste sorteret efter nyeste brugere. Jeg kan godt se jeg kan søge efter@brugernavn men det er ikke det jeg bruger listen af brugere til normalt.

Først tillykke … kæmpe arbejde … og så lidt malurt

Jeg mangler/savner feltet “Om Mig” hvor man kunne se/læse om personen, alder, hvad søger personen osv, osv…

2 Synes om

Jeg er nu glad for, at det ikke længere er muligt, at søge nyeste medlemmer. Så er der en chance for, at nye medlemmer ikke bliver overfaldet, af beskeder fra tilfældige brugere.

4 Synes om

Sikke en god og hurtig ny hjemmeside :grinning:. Det har i gjort godt

1 Synes om

Hvis den bekymring er ægte så kunne man gøre langt mere og udelukke de folk med den adfærd. I stedet for bare at lade tosserne opfører sig helt håbløst og så klynke om folks dårlige adfærd. Det er et admin valg.

Der er jeg helt enig med dig. Folk med den adfærd burde udelukkes.
Men hvis Admins ikke har det rigtige statistik til at finde de personer, så er det ikke nemt at udelukke folk. De fleste systemer har ikke statistik på lige det.
Og uden at Admins får adgang til at snuse i alle vores private beskeder, så er det ikke nemt at opdage.
Og der er ikke mange nye som rapportere beskeder de får. Og det er jo også ærgerligt.

3 Synes om

Det er heldigvis også nogen af de indbyggede funktioner i det nye system. :smile:

Alle kan rapportere debatindlæg og private beskeder, jo flere der anmelder det samme indlæg (eller samme person), des mere statistik har systemet…

Yderligere vil det være muligt at systemet automatisk skjuler eller fjerne indlæg der er blevet rapporteret af tilstrækkeligt antal brugere, eller færre brugere med et (i systemet) højt nok tillidsniveau.

Man opnår et højere (teknisk) tillidsniveau, ved at være aktiv på siden.

2 Synes om