Storebrors godnathistorier: Den magiske blyant

Der var engang tre store drenge, Martin, Anders og Frederik, som boede i en hyggelig by. De var kendt som de ældste børn i byen, og de havde altid været de ansvarlige og voksne i deres klasse, men selvom de var de ældste i klassen, drømte de stadig om at opleve verden med langt mere barnlige øjne.

En dag, da de gik i skole, hørte de om en magisk blyant, der kunne tegne alt, hvad hjertet begærer. De var så begejstrede og besluttede at finde blyanten for at opleve nye eventyr der var sjovest når man var lille.

Efter skolen begav de sig ud på en skattejagt gennem byens park og skove, fulgte kort og ledetråde, og til sidst stod de foran en stor skinnende portal, der førte dem til den magiske verden. De gik igennem portalen og fandt sig selv i en vidunderlig verden fyldt med farverige træer, dansende dyr og strålende solskin.

De tre drenge fandt til sidst den magiske blyant og begyndte at tegne fantastiske ting. Martin tegnede et tårn, der nåede helt op til himlen, Anders tegnede en fortryllet sø, hvor fiskene kunne flyve, og Frederik tegnede en vidunderlig skov fyldt med chokoladetræer.

De legede og grinede hele dagen og oplevede de mest utrolige eventyr. Men som solen begyndte at gå ned, indså de, at de skulle vende tilbage til den virkelige verden. De gik tilbage gennem portalen og stod igen foran skolen.

Ugerne gik, og drengene fortsatte med at bruge den magiske blyant til at tegne og opleve fantastiske eventyr. De tegnede skibe og sejlede på verdenshavene, tegnede rumskibe og besøgte fjerne planeter, og tegnede fantastiske væsner og blev venner med dem.

Når de blev sultne og tørstige stod der straks kiks og sutteflasker med saftevand eller chokolademælk … men de spiste nu alligevel mest fra chokoladetræet.

En dag, da de tegnede et telt midt i skoven, blev de pludselig suget ind i tegningen og befandt sig i en rigtig skov midt om natten. De indså, at den magiske blyant havde magiske kræfter, som de ikke havde forstået. Nu stod de midt i en udfordrende situation og måtte finde en vej tilbage til den virkelige verden.

Drengene brugte deres fantasi og kreativitet for at overleve i den vilde skov. De byggede en hytte af kviste og blade og lavede et kompas hvor de brugte stjernerne for at finde vej hjem. Undervejs mødte de talende dyr og venlige skovvæsner, der hjalp dem med at finde tilbage.

Efter mange eventyr og prøvelser fandt de endelig portalen og vendte tilbage til den virkelige verden. De var udmattede, men fyldt med spændende historier og minder om deres utrolige oplevelser.

Da de vågnede næste morgen, var de stadig voksne, men nu vidste de, at den virkelige verden også kunne være fyldt med eventyr og fantasi, hvis man så den med de rette øjne.

Så husk, uanset hvor gammel du er, kan du altid opleve fantastiske eventyr ved hjælp af din fantasi og kreativitet. Lad verden være din legeplads, og skab din egen magi.

Godnat, mine eventyrlystne små venner, og drøm om de fantastiske oplevelser, der venter på jer.

7 Synes om