Storebrors godnathistorier: Den lille ræv Frederik

I en dyb og fortryllende skov boede den lille frække ræv Frederik (@CuteDiaperBoy). Han delte sit hyggelige hus ved skovkanten med sin kæreste, giraffen Oliver. Frederik var altid fyldt med eventyrlyst, så meget at han nægtede at vokse op, og blive voksen og kedelig. Han var en ræveunge, der elskede at lege og skabe kaos, og hans barnlige glæde over livet gjorde ham til skovens mest elskede rævedreng.

Selv på de mest grå dage, hvor solen var skjult bag skyerne, var Frederik stadig klar til at finde det sjove i livet. Han havde en evne til at trække alle sine venner ind i de mest fantastiske eventyr. En af hans yndlingsaktiviteter var at snuse rundt og lære nye ting - især ved at lave skattejagter og følge skattekort, han selv havde tegnet med finurlige ledetråde og skjulte spor.

Frederiks store svaghed var gul ost. Han elskede alt ved gul ost - den milde cheddar, den saftige gouda, den faste Emmentaler og selvfølgelig den danske delikatesse Gammel Knas.

Når Frederik ikke var på jagt efter ost, kunne han finde på de mest eventyrlige historier om mystiske skabninger i skoven som kun ræveunger kunne se. Han ville få Martin, den anden ræveunge, til at tro, at skoven var fuld af dansende feer og drager, og Oliver, giraffen, ville lytte med ørerne foldet sammen i spænding når Frederik fortalte sine historier.

En varm sommerdag besluttede Frederik, at det var tid til et nyt eventyr. Han vækkede sine venner tidligt om morgenen, især den sovende ræv Martin, som han havde mange eventyr sammen med, og fortalte dem om en skjult skat dybt inde i skoven, markeret med en regnbue. Skatten var selvfølgelig noget, Frederik havde fundet på, men det gjorde det kun mere spændende.

Selv den voksne ulv, René, blev fanget af Frederiks charme og skøre påfund. René var ellers den rolige og ansvarlige ulv i skoven - han kunne lide at tage sig af de mindre unger og sørge for, at alt gik glat. Men når Frederik trak René ind i sine narrestreger og eventyr, kunne selv den mest rolige voksne ulv ikke lade være med at smile og le.

Sammen begav de sig ud på skattejagten. De fulgte Frederiks fantasifulde skattekort og ledetråde - og kiggede efter regnbuer, og de grinede og morede sig undervejs. De sneg sig gennem skovens tætte træer, klatrede op på sten og skreg af fryd, når de fandt de små skatte, som Frederik havde gemt på vejen (oftest ost).

Men som dagen gik på hæld, begyndte skyggerne at lægge sig over skoven, og det var tid til at vende hjem. De vendte tilbage til det hyggelige hus, trætte, men fyldt med glæde og gode minder. Frederik kiggede over på René og sagde: “Jeg vil aldrig blive voksen. Aldrig stoppe med at have det sjovt som i dag.”

Ulven smilede og svarede: “Frederik, det er vigtigt at huske, at det at være voksen ikke betyder, at du skal stoppe med at have det sjovt. Det betyder, at du skal tage ansvar for dit liv, og være omsorgsfuld overfor dem, du holder af. Men sjov og eventyr vil altid altid være en del af dit liv.”

Frederik nikkede og smilte sødt, og de sad alle sammen i skumringen, taknemmelige for den fantastiske dag, de havde haft sammen. Frederik vidste nu, at han kunne forblive den lille frække ræv, der elskede eventyr og gul ost, og stadig tage ansvar og værne om de venskaber, der betød mest for ham.

Således levede Frederik og hans venner lykkeligt sammen, altid klar til det næste spændende eventyr og den næste ostefest, fyldt med glæde, latter og en uendelig kærlighed til livet.

Godnat, Frederik, Oliver og Martin.
Må jeres eventyr fortsætte med at skinne som stjernerne på himlen i skoven, altid med en lækker rund gul ost inden for rækkevidde.

12 Synes om