Saras Plan (F,G,F,g,F)

Kapiteloversigt

Jeg er begyndt på en ny historie om Sara og hendes mor Maria. Det er efterhånden rigtig lang tid siden jeg har skrevet på min første historie her på siden “Eva”, men nu har jeg altså fået inspiration til at begynde på en ny.

Jeg har skrevet nogle kapitler frem, som jeg vil poste løbende den næste tid. Så den første del af historien kan I i hvert fald regne med kommer rimelig hurtigt. Så må vi se hvor længe jeg er om at skrive videre :slight_smile:

Smid endelig en kommentar, og lad mig vide hvad I synes!

Kapitel 1

Sara lå længe og diskuterede med sig selv. Hun havde besluttet sig dagen i forvejen, men nu da hun lå i sin seng i den halvlyse sommernat kom hun alligevel i tvivl.

Hun viste at det var usikkert om hun ville nå hendes mål og hvor lang tid det ville tage. Men i værste fald kunne hun vel bare afbryde det. Og hvad ville der så ske? Det var jo bare hende selv og hendes mor der ville vide noget om det.

Nej Sara havde besluttet sig. Selvom det var et sats, var hun nød til at gøre forsøget. Ellers ville hun aldrig for fred for idéen, som havde kræset rundt i hendes hoved i, ja hvor længe kunne Sara ikke helt huske, men flere måneder i hvert fald.

Desuden var presset i hendes blære så stort nu, at det var usikkert om hun overhovedet, kunne nå ud på toilettet.

Sara smilte ved tanken. Nej nu var der ingen vej tilbage.

Sara lagde sig fladt ned på ryggen i hendes seng og forsøgte at slappe af. Men der skete ikke noget. Den unge teenager tog nogle dybe åndedrag, spredte benene lidt og forsøgte på bedste meditations vis, at slappe af, i hver eneste muskel, i kroppen. Det lykkes også, for langt de fleste, på nær Saras blære, som insisterede på at holde tæt, selvom Sara gav den besked om at slappe af og slippe løs.

Sara sukkede og besluttede sig for at skifte taktik. I stedet for at slappe af, begyndte hun at presse på. Hun fik en sammenbidt mine og hendes finger begyndte, som altid når hun koncentrerede sig, at sno sig om hendes lange røde hår.

Hun var lige ved at tro det lykkes, da to små sprøjt undslap hendes stædige blæremuskel, men mere blev det ikke til. Pottetræningen sad for hårdt indprentet, i den 14-årige piges underbevidsthed, til at hun kunne tisse, imens hun lå her i sin seng, uanset hvor meget hun end ville.

Noget irriteret satte hun sig på knæ i sengen. Det var fint nok at hendes krop ikke på autopilot gav sig til at tisse alle mulige andre steder end på wc’et, men nu var det altså hende der bestemte!

En hurtigt undersøgelse viste, at hendes pyjamasbusker ganske vist var blevet lidt våde i skridtet, men det var på ingen måde noget, der kunne retfærdiggøre Saras mål.

Hendes blære var næsten i krampe nu, men heldigvis havde Sara et sidste trick i ærmet. Hun satte sig på hug midt i sengen. I den stilling havde hun før tisset i skoven eller i vejkanten, så måtte hun vel for helvede også kunne gøre det nu! Nåede Sara lige at tænke inden slusen åbnede sig.

Den unge pige sukkede af lettelse, da en varm våd strøm løb ned af hendes ben og fortsatte ud i sengen. Og det blev ved! Det føltes som flere minutter inden strømmen stoppede, og blev til en stille dryppen fra hendes nu plask våde pyjamasbusker.

Wow, mumlede Sara for sig selv, da hun undersøgte den store våde plamage, hendes ”uheld” havde efterladt. Måske ét glas vand var nok til i morgen nat?

Men hvad nu? Ja hun var vel nød til, at lægge sig tilbage i sengen. I hvert fald lidt, så det kom til at se rigtigt ud. Hendes mor var ikke lige frem nogen CSI agent, men hun ville nok undre sig, hvis ikke dynen var bare lidt fugtigt, og om ikke andet, satte hun selv pris på et gennemført stykke arbejde. Sara smilte for sig selv: Skulle hun gøre det her, kunne hun ligeså godt, spille rollen helt igennem.

Hun lagde sig tilbage i sengen og vendte og drejede sig lidt, og undrede sig over hvordan i alverden, andre kunne sove fra, at have tisset i sengen. Det var jo som at ligge i en mose!

Sara kunne ganske vist ikke selv sige sig helt fri for nattelige uheld, siden hun havde smidt bleen, men det havde været flere år siden og lidt mere moderate mængder.

Kort efter stod hun op, og tog en dyb indånding. Nu er det showtime! Tænkte hun, og gik roligt hen mod sin mors soveværelse, for enden af samme gang, som Sara værelse også lå på, fordi toilettet. Sara smilte, ja der nåede jeg altså ikke ind, mulede hun for sig selv, og levede sig ind i rollen.

”Moar?”, Sagde Sara i den mest forsigtige lillepige stemme hun kunne mønstre.

"Mmm, ja hvad er der skat?” Svarede moren søvndrukket.

”Øhm, ja altså… Jeg… Jeg har tisset i sengen” Svarede Sara nervøst.

Moren sætte sig op i sengen og tændte for lyset.

”Hold da op ja. Det kan jeg se”

Sara blev oprigtig flov. Hun kunne mærke hendes kinder blussede op og hun så ned på sine fødder.

”Lille skat dog. Det var jo bare et lille uheld. Det sker for alle engang imellem. Hvis du går ind og vasker dig lidt, så skal jeg ordne din seng.” Sagde Saras mor trøstende og gik hen til sin datter og gav hende et opmuntrende kram, men var samtidig omhyggelig med, at holde en vis afstand til Saras våde underkrop.

Sara kiggede op på sin mor og smilede forsigtigt.

”Tak mor”

”Det skal du ikke tænke på lille skat, men skynd dig nu ud på badeværelset. Du drypper på gulvet” Sagde Saras mor med et grin.

Sara rødmede øjeblikket igen og spring ud på badeværelset.

Ikke længe efter lå Sara i morens dobbeltseng, og var næsten faldet hen. Hendes madras havde brug for at tørre, havde moren meddelt, men de kunne jo bare sove sammen. Det havde Sara ikke noget imod. Selvom hun var nød til at love, at hun havde fået tisset helt af, i sin egen seng.

Sara vågende næste morgen og kunne høre hendes mor gå rundt nede i køkkenet, der lå under soveværelset.

Nu er det i gang tænkte hun, og smilede. Hun var godt klar at hendes mor ikke ville foreslå bleer, bare fordi hun tissede i sengen, et par gange, men tid havde de nok af. Det var i sommerferien og Saras mor havde lovet, at de bare skulle hygge sig de to. Desuden havde planen flere trin, og det her var bare det første.

Sara kendte sin mor og, viste at hun ville gøre alt for sin datter, såsom hun nu lå der i sengen, den søndag morgen, var Sara slet ikke i tvivl om, at hun snart ville være i ble.

Egentligt var Sara ikke vild med at manipulere med sin mor, men hun viste at moren elskede at tage sig hende. Sara havde tit kunne mærke på sin mor, at uanset hvor stolt hun var, over at se Sara vokse op, så savnede hun sin lille pige. Og når Sara nu så inderligt ønskede, at komme til at bruge ble, hvor mærkeligt det end var, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk?

Nej, det her kunne ikke være forkert, når det føltes så rigtigt, blev Sara enig med sig selv om, og gik ned for at spise morgenmad.

Kapitel 2

De næste dage fortsatte Sara med at stille sit vækkeur til midt på natten og simulerede sine våde ”uheld” i sengen.

Allerede om mandagen, var det lykkes hende, at tisse liggende på ryggen i sengen, og tirsdag var det endda lykkes hende, at falde i søvn efter hun havde tisset, således at hendes mor fandt hende liggende, i sin våde seng onsdag morgen.

Mens Sara tog bad efter Maria, overbærende som altid, havde vækket hende forsigtigt, kom hun næsten til at grine højt. Det var nok ikke lige det her hendes lærere, havde ment med det hun fortalte til skole-hjem samtalen, at Sara var rigtigt dygtigt og hurtig til at lære nye ting.

Saras mor havde ikke reageret markant, på Saras mange våde nætter, andet end at hun allerede tirsdag aften, havde udstyret Saras seng med et tisseunderlag. ”bare så madrassen ikke bliver ødelagt” Havde hun sagt. Og så var hun begyndt at minde Sara om at tisse af inden hun gik i seng.

Det gjorde Sara selvfølgelig ikke. I stedet drak hun et stort glas vand, mens hun trak ud i toilettet.

Om lørdagen, altså næsten en uge efter Sara var startet på hendes plan, var mor og datter taget på shoppetur i det lokale center.

Sara havde med vilje stået stille og kigget lidt for længe på hylden med DryNites ”natbukser” i Føtex. Hun var ikke sikker på om hendes mor havde lagt mærke til det, men Maria havde i hvert fald lagt hånden om skulderen på Sara da de gik videre, men det kunne jo bare være en tilfældighed.

Sara var vant til at kommunikere med sin mor i små ”signaler” og hentydninger, som kun de to kunne tolke. Da de altid, eller i hvert så længe Sara kunne huske, bare havde været de to, var de meget tæt knyttet. Dog var Sara ikke helt sikker på hvad signalet for ’Jeg vil gerne have natble på’ var. Det var ligesom ikke en del af deres ordbog, så lige nu var det lange blik til blehylden hendes bedste bud.

Efter at have prøvet størstedelen af tøjet i størstedelen af tøjbutikkerne (men købt en forbavsende lille andel af det), og spist frokost kørte de hjem.

På vej hjem i bilen kunne Sara mærke at hun blev tissetrangende. Det var ikke akut, men hun besluttede sig for, at benytte lejligheden til at begynde trin 2 af planen.

Hun begyndte at røre uroligt på sig i sædet og fandt lillepige-stemmen frem:

”Moar er vi snart hjemme?”

”Jo der burde ikke gå langtid, men der er jo lidt trafik i dag – Hvorfor det?”

”Jeg skal tisse” Svarede Sara og kiggede ned på hendes fødder, mens hun blev ved med at flytte vægten fra den ene balde til den anden.

”Okay skat. Jeg skal nok prøve at skynde mig, men der går lidt endnu. Kan du holde dig?” Sagde moren og kiggede uroligt på Sara.

Sara var næsten ved at falde ud af sin rolle. Planen gik næsten for hurtigt frem. Hendes mor havde lige spurgt hende om hun kunne holde sig!

Som hun var 5 eller noget, og det ikke kunne forventes, at hun kunne nå på toilettet. Godt nok havde Sara altid haft en lidt lille blære, men hun var trods alt 14! Og det var næsten fornærmende… Hvis altså det ikke lige var for at hendes mor havde hjulpet hende med at vaske hendes tissevåde sengetøj hver dag den sidste uge.

Men hele denne tankerække blev i Saras hoved og i stedet svarede hun bare:

”Mhm” Og holdte blikket rettet stift frem, som om hun måtte koncentrerer sig meget.

Saras mor blev ved med skiftevis at se på Sara, speedometeret og den tætte trafik med samme urolige mine. Efter 5 min. satte Sara begge hænder ned mellem sine ben, som om der virkelig var krise.

Trafikken løsnede dog hurtigt op efter de kom lidt væk fra centrum og snart kørte den lidt ældre Audi stationcar op foran deres hus i det altid søvnige villakvarter. Sara skulle nu virkeligt tisse meget og behøvede næsten ikke spille skuespil.

”Så nu er vi her. Jeg tager varene senere, vi skynder os bare ind, kom” Sagde Saras mor og de to småløb op til døren, som i al hast blev låst op og Sara skyndte sig op af trappen til toilettet.

Da hun havde lukket døren, trak hun hurtigt bukserne ned og stoppede så op. Hun tænkte sig om et øjeblik, og satte sig ned på wc’et, stadig med sine trusser på, og gav slip. Hun sukkede lettet og da strømmen ophørte kiggede hun ned på sine nu tissevåde lyserøde trusser.

Det var en ordentlig tår og hendes trusser var mindst lige så våde som de foregående nætter.

Da Sara var færdig kaldte hun på sin mor:

”Moar kommer du ikke lige herind?”

”Hvad er der skat?” Sagde Saras mor da hun få øjeblikket senere kiggede ind af døren.

”Jeg nåede det ikke helt” Sagde Sara med en lille stemme og hendes kinder fik samme farvetone som hendes hår.

”Åh.” Sagde Sara mor, der også havde fået øje på de våde trusser der stadig sad på Sara, og fortsætte:

”Det skal du ikke tænke på. Nu skal jeg hente nogle rene til dig. Kom der noget i bukserne også?”

Sara rystede på hovedet mens hun studerede sine fødder og gulvfliserne intenst.

”Det var flot skat” Svarede Maria og gik.

Sara rødmede endnu mere. Hvornår var det blevet flot at en 14-årige pige ”kun”, havde tisset i sine trusser?

Sara måtte igen minde sig selv om, at det var en god ting at hendes mor reagerede som hun gjorde.

Da Saras mor kort efter kom tilbage, hjalp hun Sara op og stå og træk de våde trusser af hende.

”Her skat, holder du lidt op i din trøje?” Sagde Sara mor og begynde at vaske Sara med vådservietter hun fandt i et skab.

Sara rødmede endnu krafttigere end før, men lod sin mor fortsætte. Da Maria var tilfreds trak hun de tørre trusser op på Sara og klappende hende forsigtigt på numsen

”Så, nu er du så god som ny” Sagde hun med et smil.

”Tak” Svarede Sara lidt forsinket.

”Nå. Skal vi ikke få båret de ting ind fra bilen, hva?”

Senere den aften da Sara lå i hendes seng, kunne hun ikke slippe hvad der var sket på toilettet. Det havde næsten været et bleskift. Selvfølgelig med den undtagelse at der ingen ble havde været, men det var klart at hendes mor nød at tage sig af hende.

Næsten morgen vågnede Sara igen i en våd seng. Hun havde ikke længere nogen problemer med at tisse liggende i sengen. I nat var det faktisk næsten kommet helt af sig selv da vækkeuret ringede, men Sara havde stadig svært ved at sove i den våde seng, og synes det var ret ubehageligt. Forhåbentligt behøvede det ikke at vare så meget længere.

Sara besluttede sig for at gå hurtigt videre med trin 2.

Samme aften sad Sara og hendes mor og hyggede til en søndagsfilm med snacks og cola. De sad tæt sammen i sofaen foran TV’et.

Sara havde skulle tisse i længere tid nu, men havde svært ved at samle mod til sig, Hun trak vejret dybt og slappede af i blæremusklen.

Først kom der bare nogle få dråber, kort efter en lille strøm. Sara kunne hurtigt mærke sine trusser blive gennemblødte og en våd plet spredte sig langsomt på hendes bukser, og så pludselig blev der åbnet helt op for hendes blære.

Sara rejste sig brat og behøvede ikke at spille skuespil, da hun forbavset udbrød:

”Åh nej!” Mens tisset løb ned af hendes bukseben og ned i en pøl på gulvet. Hun havde også efterladt en våd plet i sofaen.

Sara stod frosset og måbende indtil hun havde tisset færdig, og løb så hurtigt op på badeværelset, med hænder foran ansigtet, som om hun var ked af det. I virkeligheden smilede hun. Optrinet var gået præcis som hun havde planlagt.

Sara havde lært fra hendes senge-tisning, at hvis hun bare slappede helt af, kunne hun næsten ”slå sin blærekontrol fra” og selvom det var med vilje, blev det næsten som hun forestillede sig, at et rigtigt uheld i bukserne ville være. Hun vidste ikke præcis hvornår og hvordan det ville komme, hvilket gjorde det hele meget realistisk.

Nu var det bare at vente på hendes mors reaktion.

Maria kom op lidt efter og Sara stod midt på gulvet stadig med de våde bukser på.

”Kom skat nu skal jeg tage det våde tøj og så tager du et dejligt varmt bad, så skal jeg nok ordne resten. Sofaen er jo af læder, og jeg tror alligevel den gode del af filmen var ovre” Trøstede hun mens hun hjalp Sara af med tøjet.

Sara smilede. Hendes mor havde altid været meget lav praktisk og haft en ukuelig positiv tilgang til alting. Sara mente at det havde været morens måde at klare hendes mand og Saras fars død på. Det var sket mens Sara var helt lille, så hun kunne næsten ikke huske ham, men hun tænkte nogen gange på, om det var derfor hun så gerne ville begynde at bruge ble. Fordi det på en eller anden måde, mindende hende om dengang de var en hel familie?

Men det var der ikke tid til at spekulere så meget over lige nu. Sara stod nu nøgen på gulvet og hendes mor havde tændt for vandet.

”Kom her skat. Der er ikke den ting et varmt bad ikke kan gøre godt igen”

Sara smilede igen og gik ind i badet. Det var måske lidt overdrevet, at et varmt bad kunne gøre alt godt, men det hjalp i hvert fald lidt på det meste.

Da Sara var færdig i badet kom hendes mor ind noget rent tøj.

”Skat, jeg tror jeg bestiller en tid hos lægen i morgen. Er det okay?”

Sara nikkede. Hun havde forventet at hendes mor ville have hende til lægen på et tidspunkt. Hun havde været urolig for det i starten, men kunne ikke finde noget vej uden om det. Lægen ville selvfølgelig ikke finde noget galt, men det var ikke nødvendigvis nogen ulempe, i forhold til hendes mål. Hvis lægen ikke kunne behandle det, var der vil kun tilbage at afhjælpe det, havde Sara tænkt.

Men hun var alligevel nervøs ved tanken om at skulle til lægen. Det var alligevel noget andet end at snyde sin mor. Og hvad nu hvis lægen havde et eller anden smart medicin, hun mente virkede? Det kunne trække alting ud.

Fortsæt Kapitel 3

6 Synes om

Kommer der mere

Ja der kommer mere

En rigtig god og sød historie til nu :slight_smile:

Her kommer næste del:

Kapitel 3

Mandag morgen ringede Maria til lægen og fik en tid dagen efter.

Hele mandag gik uden de store begivenheder. Maria var nødt til at lave lidt arbejde, så Sara fordrev tiden foran computeren. Sara havde naturligvis igen tisset i sengen om natten, men i løbet af dagen brugte hun wc’et ”som en stor pige” tilføjede hun for sjov i hovedet.

Hun mente ikke der var grund til at overdrive, når nu det hele tilsyneladende gik helt efter planen. Hun sørgede dog for, at lave en rimelig tydelig våd plet i et par trusser som hun efterlod på badeværelsesgulvet så hendes mor ville se dem.

Tirsdag morgen, efter det obligatoriske morgenbad og skiftning af sengetøj, satte Maria og Sara sig ned for at spise en stor morgenmad. Sara havde aldrig være et morgenmenneske, men den våde seng havde drevet hende ud af sengen tidligt hver dag, og hun havde efterhånden et rimeligt søvnunderskud, hvilket virkede dumt når det nu var sommerferie.

Sara overvejede at spørge sin mor efter kaffe, men hun vidste at koffein var vandrivende så det ville hun nok ikke synes var nogen god idé. Desuden troede Sara heller ikke hun ville kunne lide det.

Efter de havde spist færdig og snakket om ingen ting og alt ting kørte de til lægen.

De var i god tid og lægen var som altid lidt bagud, så Sara måtte fordrive tiden med at læse i et halv gammelt Se og Hør som hun formentlig heller ikke ville have fundet særligt interessant da det var nyt, men inden alt for længe blev det deres tur.

”Hej Sara – Det er længe siden hva?” Hilste Sara faste læge Eva. Det var ikke så tit Sara var hos lægen, men hun havde altid syntes godt om Eva, hvilket egentligt ikke gjorde det her så meget nemmere, men i det mindste vidste Sara at hun var flink.

De kom inden for og satte sig ned.

”Nå Sara” Begyndte Eva: ”Jeg kan forstå at du har et lille problem?”

Sara nikkede genert: ”Ja… øhm… Jeg er begyndt at … at tisse i sengen” Fik Sara frem.

”Ja” Tilføjede Maria: ”Der har også været nogle små uheld om dagen”

”Ja okay. Det er selvfølgelig ikke rart, og jeg kan godt forstå, at du er lidt genert Sara, men det var godt i kom. Jeg foreslår at jeg laver nogle lidt generelle undersøgelser først og så kan vi snakke lidt mere bag efter. Lyder det fint?”

Hverken Sara eller hendes mor havde nogen indsigelser.

Eva gik i gang med at lave diverse undersøgelse på Sara, som kom over på briksen. Eva tog blandt andet en blodprøve og fik en urinprøve som Sara havde produceret hjemmefra.

”Nå Sara alting ser jo umiddelbart meget godt ud. Du er faktisk kernesund, men vi må jo vente lidt på prøverne også. Det er ikke så ualmindeligt endda at piger i puberteten, får problemer med at holde på vandet, uden at man kan finde nogen præcis årsag. Der sker jo en masse ændringer i kroppen og sådan, men det går over af sig selv igen. Det kan jo også være en reaktion på stress, men sig mig Sara du har vel sommerferie nu?”

Sara nikkede.

”Men synes du der er noget der stresser dig? Nogle store eller mindre forandringer der kræver lidt tilvænning?”

Sara rystede på hovedet og sagde: ”Næh ikke noget jeg har tænkt på”.

”Okay det er jo godt, men hvad siger du, nu når vi har slæbt hende mor med kan vi jo lige så godt spørge hende også”

Eva rettede sig mod Maria der sad overfor hende ved skrivebordet. Sara sad lidt væk henne på briksen.

Sara fulgte ikke helt med i deres samtale, men hendes mor var vist bare meget længe om at sige det samme som Sara. At hun ikke burde være stresset, men Saras opmærksomhed blev stjålet af hendes blære der meddelte at den var ved at være fuld.

Hun havde overvejet det i venteværelset, men var ikke sikker på at hun turde, eller fik chancen til det. Nu gjaldt det.

Det samme som i sofaen tænke Sara. Træk vejret dybt, slappe helt af, først nogle dråber, så…

”UH!” Udstødte Sara forskrækket da hun pludselig lækkede to store sjatter ud i bukserne i stedet for dråberne efterfulgt af den lille strøm som hun havde forventet .

Forskrækkelse bevirkede også at Sara blære hurtigt tømte sig helt, mens hun stadig sad på briksen.

Maria og Eva kiggede over på Sara der sad ildrød i ansigtet, i en pøl på briksen mens hendes tis langsomt rente ned langs hendes ben og dryppede ned på gulvet.

”Hovsa” Sagde Eva, der hurtigt havde genfundet det professionelle udtryk, og blev hurtigt efterfulgt af et ”jamen lille skat dog” fra Maria.

Sara stirrede ned i gulvet som hun havde fået for vane.

”Det skal du ikke være ked af Sara, jeg har prøvet det der var langt værre her inde” Sagde Eva opmuntrende.

”Det skal vi hurtigt få ordnet, men sig mig kunne du slet ikke mærke det komme?”

Sara rystede på hovedet og næsten viskede: ”Nej ikke før det var for sent”.

”Hmm okay” Svarede Eva og kløede sig i håret.

Eva og Maria gik i gang med at tørre op og tørre Sara, der mest bare stod der helt hjælpeløst. Men de blev ganske som Eva havde lovet hurtigt færdige.

Sara sad kort efter på sammen briks (nu rengjort og med nyt engangsunderlag) med et lagen rundt om kroppen som en slags nederdel og sin tshirt på. Hendes busker og trusser lå i en plastpose ved hendes fødder.

”Nå men det jeg var ved at forklare din mor før” Fortsatte Eva ufortrødent: ”Var at det vigtigste er, at man ikke kommer ind i en ond cirkel, hvor man bliver stresset af uheldene og stresset giver flere uheld og så videre. Det vigtigste er derfor at man tager det roligt og afslappet”.

Sara nikkede. Selvom hun havde gjort det med vilje, var det nu lettere sagt end gjort, at tage det afslappet, når man sad her på et kontor og lige havde fået skiftet sit tisse våde tøj af sin mor og sin læge. Men Sara sagde ikke noget.

Eva kiggede lidt på Sara og sagde:
”Jeg tror det ville være en god idé hvis du brugte noget beskyttelse, i hvert fald indtil vi har fået svarene på prøverne”

”Ja det har jeg også tænkt på” Sagde Maria

”Hvad siger du Sara?” Spurgte Eva

”Beskyttelse?” Sara gjorde sit bedste for at lyde tvivlende og usikker på idéen, selvom den lille eneboer som hun nogle gange forstillede sig inde i hendes hoved dansede rundt af glæde.

”Altså mener du bleer?”

”Jah, der findes jo mange forskellige slags, men det er dybest set en form for bleer alt sammen” Svarende Eva roligt. Hun havde altid været tilhænger af at kalde en spade for en spade, og hun havde på fornemmelse at Sara havde det på samme måde.

Sara holdte en lille kunstpause og sagde så med en forsigtig stemme:

”Det tror jeg måske kunne være en god idé”

”Det er meget modent af dig Sara” Svarede Eva og Maria nikkede.

”Nå nu bliver jeg nød til at spørge: Tisser du meget om natten Sara?”

Sara og hendes mor kiggede på hinanden. Maria svarende ”Ja” og Sara nøjes med at rødme for gud ved hvilken gang i løbet af konsultationen.

”Godt så, så vil jeg anbefale en almindelig tape ble til om natten. De er ikke særligt diskrete, og de kan være lidt svære at tage på selv, men det er dem der suger bedst, hvad siger i?”

Maria nikkede og Sara forblev neutral i sit udtryk men jublede indvendigt.

”I kan få dem på apoteket, jeg skal skrive en seddel her, og jeg vil tro du skal have en størrelse ekstra small. Godt, til om dagen…” begyndte Eva og kiggede rundt på Maria og Sara. Da ingen af dem gjorde indsigelser fortsatte hun:

”Til om dagen vil jeg nok anbefale DryNites. Det er en bukseble, I har sikkert set dem, men de er i hvert fald meget diskrete og nemme at tage af og på, så man kan komme på toilettet. De er faktisk næsten som underbukser bortset fra altså at skulle man have et lille uheld så klare de det. Dem kan i også få på apoteket og de sælger dem også i en del supermarkeder”

Eva sluttede sin fremlæggelse og smilede til Sara og Maria.

”Det lyder fint” Sagde Maria og Sara nikkede.

”Nå, men jeg ringer så snart jeg få svarene på prøverne og så kan det være vi lige skal ses igen”

”Øh” Sagde Sara og kiggede ned af sig selv.

”Nå ja undskyld. Er I i bil?” Spurgte Eva

Maria nikkede

”Hmm godt, men den skal I jo også lige ud i. Jeg har desværre ikke rigtigt noget tøj, men vent lidt”

Et øjeblik efter kom Eva tilbage med noget i hånden. Saras hjerte sprang et slag over da hun så hvad det var… En ble! Og en stor en af slagsen.

”Ja det er sådan en her jeg tænkte du skulle bruge om natten. Eller den her er vist et nummer for stor, men mon ikke den kan agere underbuks til I kommer hjem? Så kan I begge to også lige se hvad det er for noget. Ligger du dig ikke lige ned på briksen Sara?”

Sara rødmede, da det gik op for hende hvad der skulle til at ske. Samtidig begyndte hendes hjerte at slå hurtigere og hun kunne mærke at hendes håndflader var blevet svedige, da hun gjorde som Eva sagde og lagde sig ned på ryggen.

”Ja som jeg sagde før så er den lidt svær at tage på selv, men mon ikke din mor her, stadig kan huske hvordan man gør”

Både Sara og Maria smilede.

”Løfter du lige numsen en gang lille ven?”

Sara lystrede og Eva foldede bleen ud og skubbede den ind under Sara.

”Sådan ja, der. Ja den er godt nok lidt stor til dig kan jeg se, men mon ikke det går. X-small kommer helt sikkert til at passe fint. Du kan godt sætte numsen ned igen.”

Sara havde svært ved at skjule sin begejstring, da hun mærkede bleen mod sin bare hud.

”Ja så er det bare at folde den op mellem benene her” fortsatte Eva ”hov kan du løfte lidt op i din trøje også så vi får plads til det hele?”

Det gjorde Sara.

”Sådan ja så er det bare at lukke de to stykker tape i hver side. Sådan der godt stramt, så er du klar igen lille ven” Sagde Eva da hun rejste Sara op fra briksen og gav hende et lille klap bag på bleen.

”Normalt ville det nok være en god idé, at bruge noget pudder og noget almindeligt fugtighedscreme, men jeg har desværre ikke noget her. Ikke pudder i hvert fald”

”Om dagen også?” Spurgte Maria

”Jah fugtighedscreme er jo altid en god idé, og lidt pudder ville nok heller ikke være dumt. Evt. kan man sprøjte lidt ud i bleen inden man tager den på” Svarede Eva.

”Ehm” Sagde Sara og kiggede ned af sig selv (det var efterhånden blevet gennemgående for besøget at hun bare udtrykte sig i lydord).

Hendes korte T-shirt gjorde ikke meget for at skjule bleen. Toppen af bleen var ganske vist gemt under den, men der var snarere tale om at bleen var så stor på hende at den gik op under trøjen end den anden vej rundt.

”Åh ja selvfølgelig. Du skulle jo også have den her” udbrød Eva med det samme og rakte Sara en kittel magen til den hun selv havde på.

”Ja den er nok noget stor til dig, men så matcher den jo” Grinede Eva. ”I kan jo tage den med tilbage når I kommer igen engang, men ellers kommer jeg nok ikke lige frem til at mangle den… kitlen altså, bleen må I gerne beholde”

Sara smilte og vendte blikket mod sine fødder igen, Maria forsøgte sig med et halvhjertet grin.

”Ja undskyld min humor er lidt dårlig før frokost” undskyldte Eva på vej ud ad døren.

Kort efter sad de to i bilen på parkeringen uden at Saras påklædning havde vækket nogen opsigt.

”Nå hvad siger du så?” Lagde Maria forsigtigt ud ”Det gik da meget godt”

”Ja bortset fra at jeg tissede i bukserne midt på hendes kontor” Svarede Sara tørt, men kunne alligevel ikke lade være med at smile. Delvist fordi hun kunne mærke den store ble presse op mellem hendes ben når hun sad i bilen.

”Ja okay det var måske ikke lige en del af planen” Svarede Maria og nussede Sara på kinden.

Sara smilede kærligt til hendes mor. Hun skulle bare vide.

”Jeg synes du klarede det rigtigt flot derinde. Jeg er stolt af dig skat” Sagde Maria alvorligt og startede bilen.

”Jeg tænkte vi kunne køre fordi apoteket med det samme” fortsatte Maria da de var kørt ud fra parkeringspladsen.

Sara kiggede ned af sig selv og så over på sin mor.

”Ja jeg ville ikke have at du skulle gå med ind. Jeg stikker bare ind og ordner det, så kan du vente i bilen, hvis det er okay altså?”

”Ja selvfølgelig mor, det er ligeså rart at få dem med hjem med det samme” Svarede Sara og blev et øjeblik bange for at hun havde lydt for ivrig.

”Ja ikke skat? Altså du tager bare alt det her så naturligt, det er så flot!”

Sara rødmede over morens spontane ros og flyttede lidt rundt på sig i sædet.

Maria kiggede på hende og spurgte:

”Hvordan føles det?”

Sara så spørgende på hende.

”øhm ja bleen altså”

”Nå… øh ja… Det er lidt som at sidde på en pude” Svarede Sara lidt genert.

”Det lyder da meget dejligt” Sagde Maria og rodede sin datter i håret mellem to gearskift.

Sara nikkede og tænkte for sig selv: Ja mor det er dejligt, rigtigt dejligt.

10 min. senere sad Sara alene i bilen. Hendes mor havde lovet, at det kun ville tage et øjeblik, men Sara kunne se fra bilen at der var proppet med mennesker, så hun tændte for radioen og forsøgte at finde P3.

Hendes mor skulle altid høre P4 eller et eller andet kedeligt snak på P1. Sara fik selvfølgelig altid lov at vælge når de kørte sammen, Sara smilede for sig selv. Hun fik faktisk altid lov til alting. Men hvordan var det nu med de der frekvenser?

Mens Sara skruede på radioen mærkede hun pludselig en pressen i blæren. Var hun ikke blevet helt færdig hos lægen? Eller skulle hun bare igen?

Trangen var markant, men hun kunne sagtens holde sig, men det var nu hun havde ble på. Hendes mor ville sikkert få hende til at skifte til en DryNight når de kom hjem, så der ville sikkert gå længe inden Sara igen havde mulighed for at bruge en rigtig ble midt om dagen. Det var med at gribe chancen nu.

Sara løftede sin vægt lidt op fra sædet og slappede af.

Det føltes helt anderledes end de gange hun havde tisset i bukserne. I stedet for at fortsætte ned af hendes ben, blev den varme strøm stort set der hvor den kom ud. Varme og fugtigheden bredt sig kun lidt frem og bag i bleen, som hurtigt sugede det hele til sig.

Sara var hurtigt færdig med at tisse, det havde ikke været en særlig stor tår, og bleen føltes knap nok våd, men den var blevet lun og lidt mere fyldig.

Sara kiggede ud af bilens vinduer, der var ingen i nærheden. Hun lagde en hånd på ydersiden af bleen og mærkede på den. Den var lun og hun kunne mærke at det absorberende materiale i den, havde skiftet konsistens omkring hendes skridt. Hun kunne også se at våd-indikatoren delvist havde skiftet farve fra gul til blå.

Sara var vild med følelsen, men fik i det samme øje på sin mor, der kom gående henne fra apoteket men en pose i hver hånd.

Sara klappede en sidste gang bleens front og lukkede så kitlen helt til så bleen ikke kunne ses.

”Hej skat, så er jeg tilbage… Nå du har sat musik på hvor fint… Jeg købte bare en pakke af hver her til at starte med så kan vi se om de virker som de skal, og så købte jeg også noget babypudder…” Maria stoppe sig selv.

”Ja undskyld skat men det hedder det altså”.

”Det gør ikke noget mor. Det er jo bare et navn”.

”Ja det har du ret i skat… Det er bare, jeg er bange for at jeg kommer til at pylre lidt for meget om dig her nu, så du kommer til at føle dig, som… ja som en baby, med bleerne og alt muligt. Det er ikke min mening. Jeg vil jo bare hjælpe dig”.

”Det er okay mor… Jeg har brug for lidt… lidt tryghed, specielt med alt det her”.

”Det er jeg glad for at høre lille skat” Svarede Maria og den bekymrede mine hun havde haft blev til et stort smil.

”Du må bare sige til hvis det bliver for meget”.

”Det skal jeg nok mor”.

”Det var godt… nå men jeg købte også nogle vådservietter, de er rare at have hvis, ja du ved man skulle have et lille uheld så behøver man ikke gå i bad hver gang… Og skulle vi så ikke se at komme hjem!”

Sara smilede til sin mor og turen hjem sad de begge uden at sige noget og lyttede til radioen.

Fortsæt til Kapitel 4

4 Synes om

Her kommer de næste to kapitler:

Kapitel 4

Da de to var kommet hjem fulgte Maria Sara op på hendes værelse så hun kunne skifte til noget rigtigt tøj og prøve en af de nyindkøbte buksebleer.

Inde på værelset gik Maria over til skabet i enden af værelset for at finde noget tøj frem til Sara og Sara smed den lånte kittel. Da Maria vendte sig om med det udvalgte tøj fandt hendes blik straks på Sara ble og hun udbrød:

“Allerede igen? Jamen lille skat dog!”
Sara rødmede og kiggede ned af sig selv. Selvom bleen ikke var ret våd var det tydeligt af se, særligt takke være våd-indikatoren, at hun havde brugt den.

“Det var altså ikke et rigtigt uheld… Det var mens jeg ventede i bilen, og jeg kunne altså godt mærke jeg skulle… Jeg kunne jo bare ikke rigtigt gå nogen steder hen vel?” Undskyldte Sara sig, med en forsigtig, men lidt fornærmet tone.

“Det er også helt i orden lille skat. Det er jo det bleen er til. Du må undskylde jeg blev bare lidt overrasket, men måske du aldrig blev helt færdig hos lægen? Det var også dumt du ikke fik lov at komme på toilettet!” Trøstede Maria og fortsætte:

“Nå det er også lige meget, det er jo som sagt det bleen er beregnet til, så det skal du ikke være flov over! Nu skal jeg hjælpe dig med at skifte til noget tørt”

Sara smilede og lod uden protester hendes mor åbne bleens tape i begge sider og trække den ud under hende mens hun stod mit på gulvet.

“Det ser da ud som om den suger godt” Sagde Maria, mens hun kiggede undersøgende på bleen før hun rullede den sammen og lagde den fra sig på gulvet.

“Det gør den også. Jeg kunne næsten ikke mærke den var våd”

Svarede Sara og forsøgte at lade som om, det at hun stod nøgen midt i at få skiftet ble af sin mor og small-talk’ede om sugeevnen på hendes brugte tisseble var det mest naturlige i verden. Det lykkes hende dog kun delvist, hvorimod det åbenbart ikke faldt hendes mor, der nu var ved at vaske hendes underliv grundigt, spor svært.

Sara sank en klump. Selvom det var det her hun ville var det alligevel mærkeligt og grænseoverskridende.

Maria lod sig ikke gå på af den lidt bizarre situation og fortsatte efter vasken med at smøre Saras bleområde ind i en tyk creme. Herefter åbnede hun pakken med DryNites, tog en ble op som hun undersøgende trak ud i. Da hun havde kigget lidt på bleen fandt hun babypudderen frem og dryssede et tyndt lag ud i bleen.

“Så nu bliver det spændende at se om den passer”

Sagde Maria og holdte bleen frem så Sara kunne træde ned i den. Herefter trak hun bleen på plads over Sara numse og kørte undersøgende en finger rundt langs bleens kant før hun til slut klappede Sara på hendes nu tørre bagdel og sagde:

“Den sidder da vist lige som den skal ikke?”

“Joh” Svarede Sara tøvende og rørte prøvende på sig: “Jo det tror jeg”

“Det var godt. Jeg går ned og finder noget frokost frem så kan du tage tøj på imens”.

Sara kiggede og rørte undersøgende ved bleen. Den havde lidt den samme følelse mod hendes hud som natbleen havde haft, men ellers var den næsten som et par trusser, i hvert fald sammenlignet med natbleen.

Man kunne godt mærke at buksebleen havde lidt polstring, men når Sara samlede sine ben, føltes den slet ikke tyk imellem dem som den ”rigtige ble” havde gjort. Og der var heller ikke meget pudeeffekt når hun satte sig ned på sengen.

Mens hun tog tøj på, overvejede hun det videre forløb for hendes plan: Hun havde fået slået fast, at hun tissede i sengen og behøvede at sove i ble, men indtil nu havde hun kun haft enkelte uheld om dagen, og hendes bukseble var bare en sikkerhed. Nu galt det om at få gjort uheldene, til reglen frem for udtagelsen og slået fast, at hun behøvede at bruge ble hele døgnet. Det var sådan set nemt nok. Hun skulle bare tisse mere og mere i sin ble og mindre og mindre på wc’et, i løbet af de næste par dage.

Næsten trin var så at få overbevist Maria om at hun også om dagen behøvede at bruge tapebleerne, og det ville blive noget sværere. Men ét skridt ad gangen. Nu var hun kommet i gang med at bruge ble, så den sidste del hastede ikke.

Sara besluttede sig dog for, ikke at have flere uheld den dag. Godt nok var hun nysgerrig efter at prøve DryNite’en, men igen tænkte hun, at der ikke var grund til at overdrive, når nu hendes plan tilsyneladende gik så godt.

Hun bestemte sig alligevel for at gøre bleen lidt våd inden sengetid, så hendes mor ville bemærke det, når hun skulle skiftes til natbleen.

Sara var blevet utroligt god, til at slappe helt af i blæremusklen, og det krævede alt hendes koncentration, for at knibe sammen, efter at have sluppet en lille tisse tår ud, og hun kunne næsten ikke holde igen de få sekunder det tog, at trække bleen ned og sætte sig på toiletten, for at gøre sig færdig.

En time senere lå Sara på sin seng, mens hendes mor var ved at gøre klar, til at give hende natble på.

Maria trak DryNite’en af Sara, og kunne ikke undgå at bemærke, at den var let brugt. Hun kommenterede dog ikke direkte på det, men sagde i stedet:

“Jeg ligger dine buksebleer ind i skabet på badeværelset sammen vådservietterne og noget pudder, så kan du selv skifte når det behøves”

Hun smilede bredt til Sara, som for at understrege at det ikke var nogen kritik af tilstanden på den ble hun netop havde taget af sin datter.

“Okay” Svarede Sara og kunne ikke lade vær med at gengælde sin mors smil.

Maria havde åbenbart taget lægens ord om at de skulle være afslappede omkring hendes uheld seriøst, tænkte Sara. Og det var godt nyt for hende og planen.

Maria fortsatte effektivt med at vaske Sara bleområde, smørere hende med creme og pudder og til sidst folde den store natble op mellem Sara ben og lukke de to stykker tape i hver side stramt til.

Hun klappede Sara på bleen og inspicerede sit arbejde.

“Så er du klar til i natten”. Sagde hun tilfredst.

“Tak mor”. Kom det spontant fra Sara.

“Det er det mødre er til for, og kan du sove godt min skat”, Svarede hun og kyssede Sara på panden inden hun samlede puslegrejet sammen, slukkede lyset og forlod værelset.

Sara lå lidt og vendte på sig og samlede og spredte benene så hun kunne mærke den tykke ble imellem dem. Den var tydeligt mindre end bleen hun havde fået på hos lægen, men det at den sad tæt til hende gjorde følelsen endnu bedre, frem for den store ble som snarere havde hængt på hende. Og sammenlignet med DryNite’ene, som så snart man havde vænnet sig til dem, bare føltes som et par lidt tykkere trusser, så kunne Sara på intet tidspunkt være i tvivl om at hun nu havde ble på.

Det her er fantastisk. Nåede Sara lige at tænke før hun faldt i søvn.

Midt på natten vågende Sara ved den irriterende pippende fra vækkeuret i hendes telefon, og kunne med det samme mærke at hendes blære skreg på at blive tømt.

“Så er det på den igen” mulede Sara søvndrukkent for sig selv og slappede af i blæremusklen.

Straks spredte den våde varme sig ud fra Sara som, så den havde alle de foregående nætter… Men hov? I stedet for at forsætte ud i sengen, ned langs hendes ben og op ad ryggen, så samlede hendes tissestrøm sig i stedet bare omkring skridtet og et stykke op bag hendes numse…

Bleen!

Selvfølgelig. Langt om længe var Saras søvnige hjerne nået op i omdrejninger. Som de foregående nætter havde det været en stor tissetår, men bleen sugede lystigt det hele til sig.

Wow tænkte Sara. Hun flyttede prøvende på sig og mærkede på bleen. Hun var vild med følelsen. Når hun havde tisset ud i sengen, blev det ubehageligt at ligge i ganske kort tid efter, men bleen føltes bare lun og dejlig. Den havde udvidet sig en del og fyldte nu mærkbart mere mellem Saras ben.

Hun besluttede sig for at ligge lige så stille og nyde følelsen af den våde ble, men takke være søvnunderskuddet, fra de tidligere nætters våde senge faldt den nu af-tissede og veltilfredse pige hurtigt i søvn med et saligt smil om læben.

Kapitel 5

Næsten dag vågnede Sara og følte sig udhvilet og veltilpas. For første gang siden hun satte sin plan i værk, var hun ikke blevet drevet op urimeligt tidligt af en våd seng.

Sara smilede ved visheden om at det nu var fortid, og rettede sin opmærksomhed mod sin ble.

Den var i nattens løb blevet kold, tilgengæld var næsten alt tisset trukket ind i bleens kerne og væk fra hendes hud. Selvom hun sagtens kunne mærke at bleen havde været brugt, føltes den ikke klam, ja ikke engang rigtigt våd, bare fugtigt der hvor hendes vægt pressede ned på bleen.

Sara var imponeret. Hendes første indskydelse var, at hun ville anbefale bleen til andre, men hun nåede ikke at tænke tanken færdig, før hun kom til at fnise af det.

Hun kendte, så vidt hun viste, ikke lige nogen der havde behov for råd til valg af natbleer, for slet ikke at tale om, at det ville afsløre, hun selv brugte ble. Det havde hun ikke ligefrem lyst til, så hun måtte nok nøjes med at berette om det til hendes mor. Hvilket når hun tænkte over det, egentligt også var en rimeligt pinlig ting. Men næppe mere pinligt, end at blive skiftet af hendes mor. Eller tisse i bukserne hos lægen.

Sara havde, på trods af altid at have været ret modig, fået flyttet nogen grænser i den sidste tid, måtte hun nok erkende og hendes målestok for hvad der var pinligt og unormalt måtte hun nok til at omtænke lidt.

Mens hun behandlede disse filosofiske overvejelser, i hendes nyfundne tilstand af udhvilet-hed kunne hun mærke, at hendes blære lige så stille var ved at blive fuld. Nysgerrig efter at afprøve hendes ble mere, steg Sara ud af sengen og stillede sig foran det store spejl, der dækkede det meste af endevæggen på hendes værelse.

I spejlet fremtrådte billedet, af en utrolig sød lille pige. Hendes lange røde hår bredte, lidt filtret efter natten, sig ned over hendes hoved, til et stykke under skuldrene. Overkroppen var dækket af en sød gul t-shirt med en lyserød blomst midt på maven. Lige under navlen stoppede t-shirten og dækkede akkurat toppen af bleen, som var det eneste hun have på underkroppen.

Bleen var tydelig mørkere omkring skridtet og op bag på hendes numse, og vådindikatoren havde skiftet farve, men var endnu ikke udvisket. Den sad stadig rimeligt godt på hende, og Sara var overbevist om at den kunne klare en del mere endnu.

“Men det er der kun en måde at finde ud af på” Sagde hun stille for sig selv og slappede af.

Sara kunne i spejlet følge, hvordan det mørke område i bleen voksende. Nu da hun stod op kunne hun også mærke og se at det varme tis blev mere samlet i bleens midte omkring hendes skridt og ikke spredte sig op ad hendes numse. I stedet voksende den mørke plet lidt længere frem og op ad mod hendes navle end den havde gjort da hun lå ned.

Sara sukkede lettet. Hun havde ikke skulle nær så meget som om natten, men bleen følges nu tydeligt våd og lun igen.

Den kan vist godt vente lidt med at blive skiftet. Ingen grund til at spilde varmen. Tænkte Sara og gik ud fra hendes værelse og ned af trappen mod køkkenet og stuen.

Hendes mor var åbenbart ikke stået op endnu bemærkede Sara. Hun nød nok også for én gangs skyld at kunne sove længe. Sara følte et stik af dårlig samvittighed, men rystede det af sig og satte sig i sofaen for at se noget TV.

Ikke længe efter kom Maria ned.

“God morgen min skat”

“God morgen mor”

“Har du sovet godt lille ven?”

“Som en baby” Svarede Sara, men rødmede straks, da det gik op for hende, hvad det var hun havde sagt.

Saras mor smilede og ruflede sin datter i håret.

“Du kan gå op og skifte så gør jeg klar til noget morgenmad imens - Hvis du vil altså”
Tilføjede Maria for at det ikke skulle lyde som en ordre.

Sara rødmede påny. Hun havde helt glemt, at hun kun var iført ble og t-shirt. Hendes mor havde frit udsyn til den våde natble, som hun tilsyneladende helt ugeneret havde beholdt på.

“Okay” Svarende Sara til Marias opfordring. Hvad var der ellers og sige? Desuden var bleen ved at blive kold igen, og Sara kunne nu også godt mærke, at hendes hud var ved at blive lidt irriteret, af at have været lukket inde, i den våde ble så længe, så det passede hende fint nok at skifte. For øvrigt var hun også ved at være godt sulten.

Dump! Sagde det da den halv tunge ble landede på badeværelsesgulvet efter at Sara havde løsnet de fire stykker tape.

Hun undersøgte den interesseret, inden hun rullede den sammen og smed den i affaldspanden. Bleen havde godt kunne klare noget mere mente hun, men det måtte afprøves en anden gang. Nu skyndte hun sig at tage et hurtigt bad, hvorefter hun tog en DryNite på fra pakken der nu lå i skabet på badeværelset, og gik ind på hendes værelse for at finde noget tøj.

Senere samme dag prøvede Sara for første gang, at tisse rigtigt i buksebleen.

Hende og Maria gik og rodede i deres have. Sara var ved at lue ukrudt og hendes mor var i gang med at slå græsset. Sara havde skullet tisse i et stykke tid, og tænkte at det ville være et godt tidspunkt, at have et uheld på. Hun var optaget af en et stykke arbejde, og ikke i umiddelbar nærhed af toilettet. Alt i alt et realistisk scenarie.

Sara sad på hug og behøvede bare at holde et øjeblik pause, fra at trække ukrudtet op af jorden for at starten strømmen.

Hendes blære havde været godt fuld, og hun kunne mærke hvordan den våde strøm, spredte sig ud i hele bleen. Det var en noget anden følelse en end at tisse i den store natble. Efter at have brugt den én gang var buksebleen nu våd fra forrest til bagerst.

Sara stak en hånd op under den nederdel hun havde på og mærkede på bleen.

Selvom den føltes meget våd, holdte den fint hendes uheld inde og gjorde ingen tegn til at ville lække. Men den før ganske tynde ble, havde udvidet sig meget kraftigt og fyldte nu godt mellem hendes ben.

Hun fortsatte sit arbejde og forsøgte at lade som om intet var hændt, men det krævede en del tilvænning at bevæge sig naturligt med den fyldte ble mellem hendes ben.

Ikke længe efter forslog Maria at de skulle gå ind og spise noget frokost.

“Dækker du bordet, skat? Så finder jeg noget mad frem”

“øhm, jeg skal lige op på toilet inden vi spiser” Svarede Sara. Hun ville gerne have at hendes mor fandt ud af, at hun havde tisset i bleen, men det virkede samtidigt mærkeligt bare at sige det.

“Selvfølgelig skat, bare skynd dig op!”

Sara øjnede muligheden og svarede stille:

“Øhm det haster ikke så meget mere… Du ved da vi var ude i haven… altså jeg skal bare skifte”

“Oh ja, okay, men gå du bare op så gør jeg klar, og husk at bruge vådservietterne”

Maria smilede varmt til sin datter, og fortsætte så ufortrødent med at finde mad frem fra køleskabet.

Sara rødmede, og skynde sig op på badeværelset for at skifte.

Fortsæt til Kapitel 6

3 Synes om

Fed historie bliv endelig ved ;)!

Super sød! Fortsæt endeligt!

Og så er næste kapitel klar, håber I kan lide det:

Kapitel 6

I løbet af de næste dage, fortsatte Sara med at have et helt uheld i sine DryNites om dagen, og ofte også lække en lille tissetår, i et eller to andre par, som regel i forbindelse med at hendes mor om aftenen gav hende natble på.

På den måde var Sara sikker på, at hendes mor, ville lægge mærke til, hendes tilsyneladende mindre og mindre blærekontrol.

Også om natten fortsatte Sara rutinen, med at vække sig selv og tisse i bleen.

Hun var også omhyggelig med at drikke vand inden hun gik i seng, så bleen virkelig kunne blive våd, og flere af dagene kunne hun også tisse i den igen, når hun vågnede om morgen før hun stod op.

Allerede to dage efter besøget hos lægen, havde Saras mor været ude for at handle flere bleer. Inden da havde hun spurgt Sara om hun syntes bleerne var gode nok.

Sara havde kort overvejet at svare, at hun syntes hendes buksebleer var dårlige, men tænkte at det alligevel var at stramme den lidt for meget. I stedet havde hun sagt at de virkede fint, og at natbleerne var rigtigt gode.

Maria var enig, og var til Saras fryd kommet hjem med ikke mindre end 10 pakker DryNites og 2 pakker af de store Tena Slip natbleer.

Fredag, fire dage efter besøget hos lægen, var heldet igen med Sara, da Maria blev ringet op af Eva, Saras læge:

“Nu har jeg fået svar på prøverne vi tog”, sagde Eva efter de indledende høfligheds farcer, “Og der ser ikke ud til at være noget som helst galt med Sara”.

“Det var da godt” Udbrød Maria lettet

“Ja ikke?, Så det bedste I kan gøre er bare at fortsætte med at være afslappede omkring Saras uheld, og så er jeg sikker på, at det nok skal gå over af sig selv”.

“Okay, mange tak skal du have”. Marias lettelse over at høre hendes lille pige ikke fejlede noget, betød at det slet ikke gik op for hende, at Saras manglende kontrol, så var helt uforklarlig. Derfor følte hun heller ikke trang, til at stille flere spørgsmål til lægen, til trods for at Sara nu var helt afhængig af at gå med ble.

“Det var da, så lidt, og jeg håber i får en god sommer…”

Her blev telefonsamtalen afbrudt (om det var atmosfæriske forstyrrelse, Marias kind, eller en nisse hos telefonselskabet på Saras side finder vi nok aldrig ud af) og Maria hørte derfor ikke lægens sidste ord:

“I skal selvfølgelig endelige komme igen, hvis ikke det bliver bedre i løbet af et par uger, så skal vi nok følge op på det”

Eva selv var også halvvejs optaget, af at læse journalen til sin næste patient, og tænkte derfor ikke nærmere over, at Maria ikke havde svaret hende til sidst.

Senere samme dag ud på aftenen, havde mor og datter, sat sig for at se en hyggelig fredagsfilm i sofaen.

Filmen var kun lige begyndt da Sara kunne mærke hun skulle tisse. Det var ikke vildt meget, men hun kunne efterhånden kun holde sig i ganske kort tid. Hendes i forvejen ikke prangende blærekapacitet, var ikke blevet bedre af at gå med ble.

Sara overvejede derfor, at gå på toilettet inden filmen kom for godt i gang. Hun havde allerede tisset i bleen én gang tidligere den dag, da de havde gået tur i parken. Hendes mor vidste det godt, og hun havde egentligt ikke tænkt sig, at have flere hele uheld den dag.

Men hvad var pointen med at havde ble på, hvis man var nød til at gå på toilettet midt i en film? Det var simpelthen for dumt, så Sara slappede af og lod hendes blære tømme sig i bleen, som pænt sugede den mindre tisse tår til sig.

Sara flyttede veltilpas på sig og puttede sig ind mod sin mor, mens hun blev opslugt af filmen.

Senere da filmen var ved at være forbi skulle Sara igen tisse. Traditionen tro havde den stået på fredagshygge med chips og cola, og Sara havde som sædvanligt sørget for at drikke en del inden sengetid.

Hun kunne mærke at hendes blære nu var rimeligt fuldt, og vidste at det ikke var en mulighed at vente til hun var kommet i seng, som ellers egentligt havde været hendes mening.

Så uden at tænke videre over begyndte Sara, at tisse. DryNiten var jo alligevel våd i forvejen og hun skulle snart skiftes til natbleen.

Få øjeblikke senere udstødte Sara og Maria et synkront “Uh!” og Maria fór op af sofaen.

“Skat jeg tror at din øh… har øh…” Begyndte Maria

“Jeg ved det” Svarede Sara med en lille stemme, der nu sad alene tilbage i sofaen, hvor en lille pøl havde bredt sig ud fra hendes nederdel og rund om hende.

Sara ble havde ikke kunne suge det hele efter allerede at have være brugt én gang og havde lækket ikke bare ud over Sara selv og sofaen, men også lidt på Saras mor der havde siddet tæt op af hendes datter.

Der var et øjebliks tavshed før Maria kom til at fnise og sagde:

“Det er mange år siden jeg har prøvet det sidst”.

Sara rødmede og kiggede forlegent ned i gulvet.

“Det skal du ikke være ked af skat. Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg har måtte skifte tøj, fordi din ble har lækket, mens du sad på skødet af mig, da du var lille. Den gang var bleerne jo heller ikke nær så gode”.

Sara kunne ikke lade være med at smile af hendes mors historie, selvom hun ikke helt kunne se hvordan den skulle få situation til at virke mindre pinlig.

“Kom skat, vi går ovenpå og får det klaret. Filmen er alligevel færdig” sluttede Maria og hjalp Sara op og stå.

DryNiten var i den grad fuld og hang tung ned mellem Saras ben, så hun måtte vrælte ganske besværet op ad trappen.

Maria førte Sara ind på hendes værelse og trak den våde nederdel af hende.

“Hold da op ja, den er godt nok blevet våd! Men der har da ikke været problemer med at de lækkede før?”

“Øh nej men…” Begyndte Sara forlegent og fortsætte: “Jeg… øh… kom også til at tisse lidt, ikke så længe efter at filmen var begyndt, og… øh troede godt at det kunne vente til bagefter”.

“Nå okay, det forklare det jo, så ved vi også, at de her kun kan klare, at du bruger dem en gang, ikke?”

Sara nikkede stille, og var glad for at hendes mor tilsyneladende ikke tænkte over, at hun havde haft 3 hele uheld, den dag og de to af dem inden for 2 timer af hinanden.

Maria ruflede sin datters hår og rev DryNiten op i siderne og lagde den forsigtigt i en plastpose. Hun gjorde grundigt Saras bleområde rent med vådservietter og smurte det med en fed creme. Herefter kom Sara op og ligge i sin seng og fik natble på.

Fortsæt til Kapitel 7

3 Synes om

Her er næste kapitel som også er lidt længere end den sidste. Det går lidt langsommere med opdateringer nu her på grund af eksamensperiode, men jeg lover der kommer mere :slight_smile:

Kapitel 7

Sara vågende næste dag dejligt udhvilet og fuldt af en særlig energi. Hun nød stadig den nyfundne nattesøvn som bleerne havde givet hende, og gårsdagens uplanlagte lækage fra hendes bukseble kunne virke, som en perfekt overgang til næste del af hendes plan: rigtige bleer, fuldtid.

Det var ikke noget Sara regnede med skulle ske lige nu og her fra den ene dag til den anden. Men hendes mor havde reageret over alt forventning på situationen. Hun havde forholdt sig helt roligt, konstateret at DryNiten altså ikke kunne holde mere, og skiftet Sara til hendes natble.

Hun havde endda ikke engang sendt Sara ud på toilet for at tisse af inden, hvilket hun ellers altid de andre aftener, havde været meget omhyggelig med (Sara lod selvfølgelig kun som om hun brugte toilettet, og drak i stedet et glas vand). I stedet havde Sara børstet tænder på badeværelse allerede iført natble og var efter et det obligatorisk glas vand blevet puttet.

Sara smilede for sig selv mens formiddagssolen langsomt varmede og truede med at gøre hendes placering under dynen ubehagelig. Flere og flere episoder som dagen før, ville lige så stille få hendes mor til at se rigtige tapebleer om dagen, som det naturlige skridt, det var Sara slet ikke i tvivl om.

Fandens! Mumlede den lille pige pludselig. Saras tankerække mindede hende om, at hun havde glemt at stille alarmen aften før, så hun kunne tisse i natbleen som hun plejede. Og hun følte ikke engang nogen særlig trang til at tisse nu…

Det var egentligt ret mærkeligt tænke Sara. Kunne hun måske have - ?

Saras hjerte sprang et slag over, mens hun langsomt førte hånden ned, for at mærke på bleen mellem hendes ben.

Nej! Det kunne ikke passe! Bleen var våd. Og ikke bare fugtig, men lige så våd som den havde været alle de foregående morgener.

Sara tænkte sig grundigt om. Hun var helt sikker på, at hun ikke havde sat alarmen og ikke var vågnet i løbet af natten, så hun måtte have tisset i bleen mens hun sov, helt uden at bemærke det.

Hun måbede. Flere af de foregående nætter havde hun ganske vist ikke været mere en halvt vågen, mens hun havde lade hendes blære slappe af og tømme sig i bleen, og hun var flere gange nærmest faldet i søvn igen, før hun var helt færdig. Men hun var altid blevet vækket af alarmen først.

Det var faldet hende ind, at det i det lange løb godt kunne begynde at ske, men så hurtigt?!

Sara følte et lille stik af frygt. Nu behøvede hun rent faktisk at bruge ble, for at holden sengen tør. Følelsen forsvandt dog hurtigt og blev erstattet af en ny. Velbehag. Nu behøvede hun rent faktisk at bruge ble! De sidste par uger havde været fyldt med pinlige og grænseoverskridende oplevelser for Sara, men de havde også gjort hende sikker i hendes sag. Hun var vild med at bruge ble og hun var vild med idéen om at hun behøvede dem. Også selvom det var en lidt skrammende tanke.

Dagen fortsatte begivenhedsløst indtil opad eftermiddagen. Sara sad på hendes værelse og spillede Sims, da hendes mor kom ind.

”Jeg har lige fået en mail fra moster Line. Hun skriver at hun glæder sig til at se os om en uge… Jeg havde glemt alt om det, må jeg nok sige”

Sara nikkede stille. Det havde hun også.

Det havde været en fast tradition hver sommer, så længe Sara kunne huske, at de var taget ned, for at besøge moster Line og Saras lille kusine Frederikke, der boede i Sønderjylland for så at tage i en stor forlystelsespark, som lå et stykke nede i Tyskland. Marie fortsatte forsigtigt:

”Hvis du ikke har lyst, så behøver vi jo altså ikke at tage derned… Det her har jo været så…”

Sara tænkte sig hurtigt om: ”Nej mor jeg vil gerne afsted”

”Nå det var godt! Jeg er sikker på at Frederikke også glæder sig rigtigt meget til at se dig”

Sara smilede, men måtte dog synke en klump, da hendes mor vente sig og gik. Hun havde ikke forestillet sig, at hun bare kunne spærre sig inde med sin mor, efter hun var begyndte at gå med ble, men det ville alligevel blive nevepirrende, at skulle ud blandt andre folk, og især bo hos andre, som kendte hende.

Senere om aftenen lå Sara i sin seng og overvejede hvorvidt hun skulle stille alarmen eller satse på hun ville tisse i bleen uden at vågne, som det var sket natten før.

Hun besluttede sig for, at sætte alarmen til tidligt om morgenen. På den måde, havde hun mulighed for, at have et rigtigt uheld i løbet af natten, men kunne også nå at gøre bleen godt våd, inden hun skulle op hvis det ikke skete.

Sara vågnede omtåget, ved lyden af hendes telefon kl. 5 den efterfølgende morgen. Hun fik hurtigt slukket for den skrækkelige lyd og slappede helt rutinemæssigt af i blæren. Nogle få skvæt tis flød ud i den ventede ble, men den vante varme ‘strøm’ kom aldrig.

Sara vågende mere op og begyndte hurtigt at undersøge bleen med hænderne. Den store natble var helt klart svulmet en del op. Den fyldte godt mellem hendes ben, og var blevet tyk og firkantet omkring hendes numse.

Bleen var uden tvivl godt våd og indeholdte helt sikkert mere, end den lille tisse-tår, hun netop havde lade løbe.

Sara smilede for sig selv, mens hun lagde sig tilrette i sengen igen. Sidste nats rigtige uheld havde ikke været et engangstilfælde.

Lidt op af dagen spurgte Maria, om ikke Sara ville med ud og handle ind. Hun skulle have diverse forskellige dagligvarer og ville gerne have noget selskab.

Sara var efterhånden også ved at være træt af, at gå der hjemme og kukkelure, så hun takkede straks ja.

Mor og datter, satte sig i bilen og kørte ud mod en stor Bilka, som lå et stykke udenfor byen.

Efter at have kørt lidt, kunne Sara mærke at hun skulle tisse. Det var ikke specielt meget og hun kunne sagtens holde sig, men hun havde ikke meget erfaring, med at tisse imens hun sad i bilen, og synes det ville være sjovt at prøve. Desuden ville det også være lidt spændende, at gå rundt i det store indkøbscenter med våd ble på.

Sara forestille sig alle de mindre børn der, som hende, i al hemmelighed gik rundt med våd ble eller pull-up, men som ikke turde sige noget til mor eller far, fordi de godt vidste, at de burde havde bedt om at komme på toilettet i stedet. Sara vidste godt at hendes mor ikke ville se sådan på det, men fantasien gjorde det lidt mere spændende, fordi det her også var lidt forbudt, at hun havde gjort sin bukseble våd selvom hun godt havde kunne holde sig.

I mellemtiden havde Maria parkeret bilen og de to gik ind i det store center. Maria foreslog at de inden de gik i gang med handlen fik en is, det var jo trods alt sommer, og Sara var helt med på idéen. Sara valgt en soft-ice i kakao, mens hendes mor fik den mere klassiske udgave i vaffel. De to gav sig god tid til at nyde is og hygge snakke inden de begav sig ind i butikken.

Mens de begav sig rundt i butikken, levede Sara sig igen ind i fantasien, om den uartige lille pige der havde tisset i sin ble, i stedet for at bede om at komme på WC. Det var nemt at føle sig lille, når man gik rundt i det kæmpe center, ved siden af den store indkøbsvogn, og med følelsen af den våde bukseble mellem benene, mens de langsomt bevægede sig rundt langs de uendelige hyller.

Indkøbsturen strakt sig over længere tid. For Sara virkede det som om hendes mor skulle have flere ting, ved hver eneste afdeling i butikken og indkøbsvognen var efterhånden ved at være godt fyldt op.

Maria havde altid været typen der sørgede for, at have en stort lager af alt ting, og købte ind i god tid af ting der først skulle bruges langt ude i fremtiden. Sara havde altid undret sig over folk med den evne. Hun kunne selv sagtens planlægge hvis der var noget hun gik op i, men på det rent praktiske plan var hun typisk mildest talt dårligt forberedt.

Det havde altid været hendes mor der sørgede for hun fik håndklæde og rent undertøj med når de skulle ud og rejse, mens Sara selv havde pakket kufferten fuld af svømmefødder, snorkle og andet udstyr til eventyr lang tid i forvejen.

Mens deres indkøbsmaraton fortsatte, blev Sara også opmærksom på, at hun var ved at blive tissetrængende igen. Hun overvejede kort bare give slip i DryNite’en, men den var rimelig våd i forvejen og hun var ikke sikker på, at den ville kunne holde på det hele. Det passende sådan set fint ind i hendes plan. Den lange indkøbstur, var en realistisk grund, til at bleen ikke formåede, at holde hende tør, men det virkede alligevel lidt for grænseoverskridende for Sara, at stå med en lækkende ble midt i indkøbscentret. Det var nok bedre at vente til de kom hjem eller i det mindste sad i bilen tænkte Sara.

I takt med at Maria stadig fandt flere ting de manglede, blev Saras tissetrang dog mere reel, og hun var ved at overveje, hvorvidt hun kunne holde sig, til de var færdige, eller om hun blev nød til, at fortælle sin mor, at de var nød til at finde et toilet nu. Det sidste ville selvfølgelige ødelægge hendes mulighed, for at have et ’uheld’ på vej hjem, der uundgåeligt ville resulterer i våde bukser. Men på den anden side havde hun måske heller ikke noget valg, hvis hun ikke ville ende op med våde bukser her. Desuden var behovet for, at de måtte smide hvad de havde i hænderne, for at Sara kunne skynde sig på toilettet - og oven idet opdage den allerede våde DryNite - heller ikke noget dårligt set-up.

I det samme kørte en indkøbsvogn skjult bag en reol, lige ud foran Sara og hendes mor, med det resultat af de to indkøbsvogne stødte samme. Maria og manden, der kørte den anden indkøbsvogn, undskylde i munden på hinanden, mens han forfjamsket skyndte sig videre.

Sara havde været helt opslugt, af sine egne tanker og var derfor, efter det bratte stop, gået lige direkte ind i deres egen indkøbsvogn. Det havde resulteret i et lille puf i mellemgulvet, og en ordentlig forskrækkelse til den verdensfjerne pige.

Sara missede med øjnene og det tog hende et øjeblik, at forstå hvad der var sket. Pludselig blev hun dog opmærksom på den varme følelse, der spredt sig i hendes efterhånden kolde bukseble.

Hun stod fastfrosset på stedet, og ude af stand til, at holde det tilbage. Åh nej, var alt hun kunne tænke, da det gik op for hende, at det våde varme ikke begrænsede sig til bleen.

En våd plet bredte sig på Saras lyseblå jeans i takt med at DryNite’en måtte give fortabt, og en del af tisset forsatte ned ad hendes venstre bukseben, og dannede en lille pøl omkring hendes ene sko.

”Åhh lille skat dog!” lød det forbavset fra Maria.

Sara stirrede stift ned i gulvet og hendes hænder havde hun presset op mellem hendes ben i et desperate forsøg på at stoppe det uundgåelige. Maria stod et øjeblik i vildrede, men handlede så beslutsomt og bestemt. Hun fik Sara til at flyttede sine hænder, og tog hendes trøje der hang over indkøbskurven og bandt om livet på Sara.

”Bliv her, jeg et tilbage om to sekunder” Meldte hun og småløb der fra.
Sara stod helt lamslået. Hun havde helt uden nogen kontrol overtisset sig selv midt i Bilka og stod nu hjælpeløst og ventede på sin mor. Det hele forekom hende helt uvirkeligt.

Få øjeblikke senere kom Maria tilbage, med hvad Sara straks genkendte, som en pakke DryNites i den ene hånd og en pakke vådservietter i den anden.

Maria fik hurtigt skubbet Sara og indkøbsvognen – der på nuværende tidspunkt, havde nogenlunde samme niveau, af selvstændig initiativ – afsted mod kassen hvor der heldigvis ingen kø var.

Sara skævede nervøst til den unge kassedame, mens hun skannede varerne ind. Hun kunne ikke være mange år ældre, end Sara selv og særligt da hun nåede til pakken med DryNites, kunne Sara mærke hendes hjerte banke. Størrelsesangivelsen på pakken og Saras våde bukser kunne ikke efterlade megen tvivl, om hvem bleerne var tiltænkt. Godt nok dækkede Marias trøje det værste, særligt bagfra, men der skulle alligevel ikke noget specielt grundigt blik til at spotte det umiskendelige våde mønster på Saras bukser.

Kassedamen var dog heldigvis travlt optaget, af at ekspedere dem hurtigst muligt, og så vidt Sara kunne se, registrerede hun hverken blepakken eller Saras våde bukser.

Før Sara viste af det, var de to hurtigt på vej videre. Saras gang var noget forstyrret. Den gennemblødte DryNite føltes tyk og klumpet mellem hendes ben, og de våde jeans klæbte til hende. Sara forsøgte at vrælte afsted, med spredte ben for at undgå, mere tis blev klemt ud af bleen, for hvert skridt hun tog. Men samtidigt var hun også meget opsat på, at gå så normalt som muligt, for ikke at vække opsigt i den fyldte butik. De to ting medførte en meget anstrengt gang som ikke formåede, at opfylde nogle af de to mål særligt godt.

Sara var derfor meget lettet da hendes mor lukkede døren med skriften ”familietoilet / puslerum” bag dem.

”Kom skatter, nu skal vi nok få ordnet det hele” Sagde Maria beroligende mens hun med noget besvær træk bukserne af Sara.

Sara snøftede en gang og forsøgte sig med et smil. Hun var efterhånden ved at komme til sig selv, og selvom episoden var enormt overvældende og pinligt, syntes hun nu også det var lidt pirrende.

Efter Sara havde fået bukser, sko og strømper af, vendte Maria sin opmærksomhed mod den plaskvåde bukseble, der hang tungt mellem Sara ben:

”Jamen lille skat dog, den er jo helt gennemblødt!”
Sara rødmede.

”Jeg øh… Jeg kom også til at… at tisse i den på vej her ud. Men troede godt det kunne vente til vi kom hjem, du ved.”

”Ja, selvfølgelig. Du skulle jo også have tisset af, inden vi kørte, og det er da også for dumt, jeg ikke havde noget med til at skifte… Vi ved jo de ikke kan holde så meget”. Sagde Maria i en klar selvbebrejdende tone.

Hun rev forsigtigt siderne op på buksebleen og løftede den over i skraldespanden, hvor den landede på bunden med en tungt bump. Herefter blev hele Saras underkrop rengjort grundigt med de indkøbte vådservietter.

Da Maria var tilfreds, fandt hun pakken med DryNites og hjalp Sara i en.

”Så, så god som ny” Sagde Maria og gjorde sit bedste for at smile bredt
Sara var så småt ved at genvinde fatningen og gengældte smilet. Den lille pige genvandt dog hurtigt en bekymret mine og skævede nervøst til hendes våde bukser der lå på gulvet.

“Hva… hvad skal jeg have på udover?” Spurgte Sara usikkert.
Maria fulgte hendes blik over til bukserne, som hun samlede op og undersøgte.

“Jah, de her kan du i hvert fald ikke få på igen” Konstaterede hun.
Sara kunne se at hendes mor tænkte sig grundigt om, mens hun pakkede de våde busker i en tom indkøbspose.

“Det her er nok det bedste vi kan gøre”
Sagde Maria mens hun igen bandt sin trøje om livet på Sara: “Vi skal jo også bare lige ud til bilen, ikke skat”.

Sara kiggede skeptisk ned af sig selv. Trøjen dækkede sådan set fint bagfra, men foran var der ret frit udsyn til de lyserøde og lilla sommerfuglefigurer på den hvide bukseble.

Hun skulle til at protesterer, men havde ingen bedre idéer selv, så i stedet nikkede hun forlegent.

Hele vejen ud til bilen, sad Saras hjerte helt oppe i halsen. Hun forsøgte at holde sig tæt op af sin mor og indkøbsvognen, for på den måde at begrænse udsynet til hendes DryNite. Hun forsøgte også at berolige sig selv med at bleen, i hvert fald ifølge reklamerne, lignende almindelige trusser, men det hjalp stadig ikke på, at hun rendte rundt uden bukser.

Sara havde tit været lidt flov over, at hun som en af de eneste piger blandt hendes jævnaldrende, ikke for alvor var kommet i puberteten endnu. Men lige nu var det helt klart en fordel, tænkte hun. Hendes situation måtte unægteligt tiltrækker sig noget mindre opmærksomhed, jo mere hun lignende et barn frem for en teenager.

Folk var da tilsyneladende også travlt optaget af deres egne indkøb, og Sara kunne kort efter ånde lettet op, da hun sad i bilen.

Fortsæt til Kapitel 8

2 Synes om

Den bliver mere og mere spændende at læse.
Glæder mig til næste kapitel

1 Synes om

Den er rigtig god, den med trøjen om livet der duer bagfra, men ikke forfra!

1 Synes om

Her kommer et lidt mindre kapitel… forsættelse følger når min eksamensplagede tilværelse er overstået :slight_smile:

Og husk at få stemt i morgen!

Kapitel 8

Da Sara vågnede dagen efter episoden i Bilka, kunne hun konstatere, at hun endnu engang havde tisset i bleen, i løbet af natten, uden at havde været vågen. Det var tredje nat i træk og tillod ikke meget tvivl om, at hendes natble nu var helt nødvendigt.

Gårsdagens oprigtige uheld i Bilka, gjorde det også tydeligt, at Saras kontrol over hendes blære, i dagtimerne, heller ikke var hvad den havde været.

De næste par dage, fortsatte stille og roligt i samme spor. Natbleen var dyngvåd hver morgen, og Sara brugte buksebleen flittigt, i løbet af dagen. Hun sørgede dog for, at skifte bleen, så den ikke lækkede.

Det skulle trods alt virke realistisk, tænkte Sara, og der var vel grænser for, hvor tit hun kunne slippe afsted med at ”glemme” det når hun nu vidste, at buksebleerne ikke kunne holde så meget.

Ud fra samme tanke var hun også omhyggelig, med rent faktisk, at tisse på toilettet også, så det virkede som om hun gjorde en indsats.

Samtidigt var Saras mor også begyndte at minde Sara om at huske, at skifte. Hun havde faktisk ved flere lejligheder, ligefrem tjekket Saras ble, og rost hende for en tør ble eller sendt hende op, for at skifte hvis den var våd.

Pinligt! Syntes Sara, men på samme tid elskede hun omsorgen fra hendes mor, og hun måtte indrømme overfor sig selv, at hun var vild med det.

På trods af påmindelserne om at skifte, var Maria ikke begyndte at minde Sara om at gå på toilettet. Sara tænkte at det skyldtes læges råd, om at være afslappet omkring uheldene, og ikke lade dem stresse. Men uanset hvorfor, passede det perfekt, for det gav Sara mulighed for, at styre helt hvor meget hun tissede på toilettet og hvor meget der kom i buksebleen. Kun når de skulle ud af huset eller før Sara fik natble på, mindede Maria hende om at tisse af.

En anden konsekvens af lækagen i Bilka, var at Maria begyndte at pakke en taske til Sara, som de altid havde med, når de var udenfor huset. Maria omtalte altid bare tasken, som ”tasken” eller ”din taske” til Sara, men der var ingen tvivl om, hvad det var, nemlig en pusletaske - Saras pusletaske. Den indeholdte et par stykker, af Saras DryNite buksebleer, en pakke vådservietter, babypudder, creme og et par ekstra bukser.

Første gang de havde gået en tur i parken, efter taskens indførelse, havde Sara været enormt selvbevidst om, at hun slæbte rundt på sin egen pusletaske, med ekstra bleer og endda tørt skiftetøj. Det var der selvfølgelig ikke andre der kunne se, tasken var en helt neutral skuldertaske, men alene tanken var nok, til at få Sara til at rødme.

Dagen før den planlagte tur til Saras faster Line og kusine Frederikke, trak Maria Sara ned at sidde i sofaen, for at snakke med hende. Sara kunne mærke at det var en ”alvorlig” dagsorden, og hun havde en lille forhåbning om hvad det kunne være.

”Jeg tænkte på, i morgen når vi skal kører hjem til Line og Frederikke… Det er jo en lang tur, du ved, og du plejer jo også at tit at sove i bilen…” Begyndte Maria lidt usikkert og fortsatte: ”Så jeg tænkte på, om det måske var bedst, du fik en af dine rigtige natbleer på? Altså bare mens vi kører altså”.

Sara jublede indvendigt. Det var præcis det hun havde håbet på hendes mor ville foreslå.

Det lykkes alligevel Sara at fastholde en seriøse mine udadtil: ”Ja mor det tror jeg også er en god idé… Det tror jeg, jeg vil være tryggest ved”

”Ja ikke? Ih altså jeg er så stolt over, at du klarer alt det her så flot lille skat!” Svarede Maria begejstret, og rodede sin datter i håret.

Hun havde tydeligvis været bekymret for, at Sara ville tage forslaget ilde op.

Sara smilede, men rødmede samtidig. Det var stadig en lidt mærkelig ros at få, syntes hun.

”Jeg skal nok pakke det hele til dig” Tilføjede Maria.

Sara var glad og glædede sig til udsigten til at skulle have en rigtig ble på i dagtimerne, men kunne samtidig også mærke, at hun var nervøs for turen. Det ville blive første gang, hun skulle være sammen med andre, end hendes mor, efter hun var startet på hendes plan. Og ikke mindst den 8-årige Frederikke, der altid havde set op, til sin ”store” kusine.

Pludselig følte Sara sig ikke så stor mere, som hun sad der i sofaen, i en halvvåd bukseble, efter en samtale med sin mor, om hvilken ble, hun skulle have på i bilen, for at holde hende tør.

Fortsæt til Kapitel 9

2 Synes om

Hvor kommer da kapitlet 9

Tålmodighed er en dyd - ting tager tid og gode historier tager endnu længere tid men det kræver noget som mange babyer ikke besidder - tålmodighed men prøv nu alligevel at have tålmodighed små babyer og dermed har trådstarter ikke nogen stressende elementer som at der presser på. :slight_smile:

1 Synes om

man kan jo bare læse den en gang til, men man venter ;o) -

Jeg er meget beæret over den store interesser :slight_smile: Og jeg lover, at der nok skal komme mere, men jeg kan desværre ikke love noget om hvornår…

Hvor er det bare en fin historie. Jeg kan personligt godt savne det seksuelle når jeg læser disse historier, men det bliver fint opvejet af det kærlige og omsorgsfulde.

Her kommer næste kapitel langt om længe :slight_smile:

Kapitel 9

Sara vågnede tidligt næste morgen, ved hendes mors blide stemme og forsigtige aeen på hendes kind.

”Så er det tid til at vågne skat”

Sara udstødte nogle uforståelige lyde, som hendes mor meget rigtigt, tolkede til noget i retningen af ”nej det er for tidligt”

”Du skal op nu skat. Vi skal jo afsted til Line og Frederikke” Fortsatte Maria blidt.

Det hjalp lidt på Saras søvndrukne hjerne, som ellers havde været helt ude af stand til, at forstå hvorfor hun skulle forstyrres, så tidligt om morgen. Specielt når nu natbleen endeligt, havde givet hende muligheden for at sove igennem.

Sara gabte højlydt og strakte kroppen ud i sengen. Hun kunne mærke, at natbleen som sædvanlig, var fyldig og tung mellem hendes ben.

”God morgen mor” mumlede Sara og gned sig i øjnene.

”God morgen lille skat” Svarede Maria tilfreds med nu endelig at have fået kontakt, og fortsatte: ”Jeg tænker vi lige så godt kan skifte bleen med det samme, så kan du komme i tøjet og vi kan lige nå at spise lidt inden vi kører”

Sara nikkede, stadig lidt for søvnig til helt at høre efter, og overlod det til hendes mor at tage styringen.

Maria smilede og trak dynen af Sara.

”Hold da op, den er godt nok våd var?” Sagde Maria i den forsat blide og muntrer morgentone, mens hun kiggede og klappede undersøgende, på den våde natble, som hendes datter havde produceret.

”Men den holder godt på det” Konstaterede hun mens hun løsnede de to stykker tape i hver side, og åbnede bleen.

Sara rødmede, men måtte nikkende anerkende, at hendes mor havde ret. Det var efterhånden ved at gå op for den søvnige pige, at hun befandt sig midt i et bleskift. Hendes første fra én rigtig tapeble til en anden.

Maria gik hurtigt i gang med en grundig rengøring, af Saras bleområde med vådservietter, og foldede rutineret den brugte ble sammen med de brugte servietter i.

Sådan ren og fin” kommenterede Maria og hentede en ny ble fra den åbne Tena Slip pakke i Saras skab.

Maria foldede den rene ble ud, og sagde: ”Løft lige rumpen skat” Og lagde bleen ind under Saras numse.

”Sådan ja, og ned igen”. Herefter smurte Maria godt med creme, udover Saras bleområde og sluttede af med, et godt drys babypudder inden hun lukkede bleen og strammede de fire stykker tape godt.

Hele forestillingen sluttede med, at Maria kørte en finger rundt langs blekanten ved Saras lår, for at sikre bleen sluttede tæt, og at lækage-barrieren sad som den skulle.

”Så er du så god som ny lille ven” Smilede Maria: ”Hvis du kommer i tøjet, så finder jeg noget morgenmad frem imens”.

Maria gik ud af værelset med den brugte natble i hånden, mens Sara blev liggende i sengen og sundede sig lidt.

Sara var efterhånden blevet vant til, at blive puslet af hendes mor om aftenen, når hun skulle have natbleen på. Men morgen-bleskiftet var første gang, og Sara var allerede hooked!

Sara rejste sig fra sengen og begyndte at rode i sit skab. Det var første gang siden turen hjem fra lægen, at hun skulle have en af de store tapebleer på i dagtimerne. Med buskebleerne havde Sara slet ikke tænkt over, hvad hun ellers havde på. De var så tynde og diskrete, at hun ikke havde behøvet det. I hvert fald så længe, de ikke var alt for våde.

Men med den store ble på gik det hurtigt op for Sara, at hun nok var nødt til at tænke sig lidt om, i hendes tøjvalg, hvis ikke bleen skulle blive alt for tydelig.

Efter lidt overvejelser faldt Saras valg på et par smækbukser. Hun havde ikke brugt dem længe, da de egentligt var lidt for lillepige-agtige til den 14-årige, men i hendes nuværende situation virkede det sådan set meget passende, og de virkede som om de var gode til at skjule bleen.

Sammen med smækbukserne valgte hun en sød lilla T-shirt. Efter Sara havde stillet sig tilfreds med sit outfit, begav hun sig ned at trappen til køkkenet.

Turen ned af trappen, viste sig at være lidt mere kompliceret, end som så. Saras gang blev besværet af den store ble mellem hendes ben, og selvom den stadig var tør og sad helt tæt til hende, fyldte den væsentligt mere, end de DryNites hun var vant til at gå med. Så hun måtte koncentrere sig, for ikke at komme til at vralte.

Maria tog smilende imod sin datter ved morgenbordet:

”Dem har du da ikke haft på længe? De klæ’r dig!” Sagde Maria, henvendt til Saras smækbukser.

”ehm… tak.” Mumlede Sara, og fortsatte: ”Jeg tænkte de var gode sammen med bleen du ved…”

”Oh ja… Selvfølgelig. Det kan være vi skal ud og shoppe noget nyt tøj på et tidspunkt?”

Saras hjerte hoppede. Mente hendes mor, at det var nødvendigt hun fik nyt tøj som passede over hendes natbleer? Som i at det var en tilbagevendende ting hun skulle til at gå med dem om dagen. Og ikke bare et enkelt tilfælde på bilturen?

Måske overtænkte hun sin mors ord alt for meget? I hvert fald nøjedes Sara sig med at nikke og sætte sig ved bordet.

Kort efter, sad mor og datter i bilen, på vej ud af den søvnige forstad, og på motorvejen mod Jylland.

Sara sad fordybet i sine egne tanker. Hun glædede sig til at se sin moster Line og lille kusine Frederikke, og hun glædede sig til deres traditionsrige tur i forlystelsesparken. Men hun var samtidig nervøs for, at skulle være så tæt sammen med andre, end hendes mor, efter hun var begyndt at gå med ble.

Og ikke bare det. Hun var også nød til, at blive ved med at tisse i bleen, hvis hendes plan skulle fortsætte. Ikke at hun havde noget valg om natten mere.

Sara var dog også fortrøstningsfuld. Den 8-årige Frederikke tissede stadig i sengen, og brugte derfor natble. Det havde hun i hvert fald stadig gjort sidst, Sara havde været sammen med hende, til sidste jul. Faktisk var det Frederikkes natbleer, som havde været med til at fodre Saras fascination af bleer og givet hende idéen til planen.

Sara var overbevist om, at Frederikke ville blive ved med at se op til hende uanset. Faktisk ville hun nok elske, at have nogen at dele sin sengevædning med. Specielt en stor pige som Sara.

Sara begyndte næsten, at se frem til at skulle dele sin ”hemmelighed” med Frederikke. I hvert fald natbleen… Buksebleerne og ”uheldene” om dagen kunne Sara mærke, hun gerne ville holde skjult for sin kusine.

Jeg håber hun stadig tisser i sengen. Slog det pludselige Sara. Hvor pinligt ville det ikke være hvis hendes lille kusine var blevet tør om natten, mens hun selv var blevet våd?

Med den tanke i hovedet faldt Sara stille i søvn, mens den ældre Audi Stationcar fortsatte ud ad motorvejen.

Sara vågnede ved at de holdt stille ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen.

Hun blev med det samme opmærksom på et pres i hendes blære, og gav - uden at tænke nærmere over det – slip, så den varme våde strøm spredte sig hurtig i hendes ble.

”skal du tisse skat?” Spurgte Maria kort efter da de nærmede sig enden af broen og den første afkørsel på Fyn.

”Ikke længere…” Gabte Sara søvnigt, men rødmede øjeblikkeligt kraftigt, da det gik op for hende hvad hun havde sagt.

”Jamen det skal du da ikke være flov over lille skat” Trøstede Maria straks: ”Det er jo derfor du har bleen på ikke? Den er jo heller ikke lige sådan at få af og på igen, og du sov jo også. Bare sig til hvis du gerne vil have vi holder ind ikke?”

Maria virkede helt undskyldende over hun overhoved havde spurgt.

”Selvfølgelig mor, det skal jeg nok” Svarende Sara.

De to fortsatte med at småsnakke, mens de hurtigt tilbagelagde Fyn.

Omkring Kolding foreslog Maria, at de spiste en tidlig frokost, og kort efter holdt bilen parkeret ved en McDonalds.

”Skal du på toilettet inden vi spiser?” Spurgte Maria da de var steget ud af bilen, og klappede Sara prøvede på hendes blenumse.

Sara kiggede sig nervøst omkring og fik stille fremstammet:

”Nej den er kun lidt våd”

”Okay” Smilede Maria, og tog Sara i hånden mens de gik op mod indgangen.

Sara bad om et Happy Meal, hvilket hun hurtigt undskyldte med, at hun kun var lidt sulten. Men alligevel, måtte hun notere sig, ikke at være helt uinteresseret i den lille My Little Pony ’Fluttershy’ bamse, som fulgte med.

Mens de spiste deres mad, lettede Sara igen det begyndende pres i hendes blære. Hun var vild med følelsen af at sidde og tisse i den store ble midt i den travle restaurant.

Samtidig følte hun sig også dejligt uartig. Hun var ikke ’fanget’ i bilen på vejen, men alligevel sad hun bare og tissede i bleen uden at spørge om at komme på toilettet.

Da de var færdige med at spise, sagde Maria: ”Jeg skal lige på toilettet inden vi kører… skal du med eller…?”

”Øhm, der er ikke så langt til Line og Frederikke har fra vel? For det kan godt vente så” Svarede Sara, mens hun vrikkede lidt i sædet, som for at understrege hun mærkede efter bleens tilstand.

”Nej der er ikke særligt langt. Vi venter med dig så” sluttede Maria.

Snart var de på vej igen, det sidste stykke mod Sønderborg, hvor Line og Frederikke boede.

De drejede af motorvejen samtidig med at Sara igen tømte blæren. Det var ikke så meget hun kunne tisse, men hun ville lige have det sidste med, inden hun skulle skifte til en bukseble igen.

Hendes ble var nu tydeligt våd, og Sara følte hvordan hun sad løftet højere fra sædet på grund af den tykke ble. Den var ikke nær så våd, som hendes natbleer typisk var om morgen, men den fyldte markant mere mellem benene, end den tørre ble havde gjort.

Sara havde også lagt mærke til, hvordan tisset i bleen havde fordelt sig anderledes, når hun sad op, end det plejede at gøre, om natten, når hun lå ned. Bleen var mest våd i midten mellem hendes ben og ikke våd langt op ad numsen, som dem hun vågnede i om morgenen.

En pludselig indskydelse slog Sara: ”Øh mor… Kan jeg måske skifte inden vi kommer helt hjem til Line og Frederikke?” Spurgte Sara forlegent.

”Ja selvfølgelig skat, det er en god idé. Vi holder bare ind på tankstationen her”.

Få øjeblikke senere stod mor og datter på tankstationens handicaptoilet / puslerum.

Maria hjalp Sara ud af smækbukserne, og Sara stod med spredte ben og holdte op i trøjen, mens hendes mor åbnede bleens tape og lod den falde ned mellem Saras fødder.

”Jeg tror det var en god idé med de rigtige bleer til bilture” Kommenterede Maria henkastet, mens hun gjorde Sara ren med vådservietter.

Da Maria var færdig med vådservietter og lotion, foldede hun den brugte ble sammen og smed i affaldskurven.

”Skal du tisse nu?”

Sara rystede på hovedet, så Maria fandt en bukseble frem fra pusletasken, og holdt den ud, så Sara kunne træde i ind den, og hjalp hende i smækbukserne igen.

”Der ligger buksebleer og vådservietter i din taske med tøj, så du selv kan skifte hjemme hos Line, og du skal bare sige til, hvis der er noget du skal have hjælp med ikke?” Forklarende Maria på vej ud i bilen igen.

Sara nikkede. Nu var det snart alvor. Hendes første ”offentlige” optræden med ble, tænkte Sara.

Fortsæt til Kapitel 10

3 Synes om

Uuuu hvor den god bager du forsætter❤️

1 Synes om