Saras Plan (F,G,F,g,F)

Her er næste kapitel som også er lidt længere end den sidste. Det går lidt langsommere med opdateringer nu her på grund af eksamensperiode, men jeg lover der kommer mere :slight_smile:

Kapitel 7

Sara vågende næste dag dejligt udhvilet og fuldt af en særlig energi. Hun nød stadig den nyfundne nattesøvn som bleerne havde givet hende, og gårsdagens uplanlagte lækage fra hendes bukseble kunne virke, som en perfekt overgang til næste del af hendes plan: rigtige bleer, fuldtid.

Det var ikke noget Sara regnede med skulle ske lige nu og her fra den ene dag til den anden. Men hendes mor havde reageret over alt forventning på situationen. Hun havde forholdt sig helt roligt, konstateret at DryNiten altså ikke kunne holde mere, og skiftet Sara til hendes natble.

Hun havde endda ikke engang sendt Sara ud på toilet for at tisse af inden, hvilket hun ellers altid de andre aftener, havde været meget omhyggelig med (Sara lod selvfølgelig kun som om hun brugte toilettet, og drak i stedet et glas vand). I stedet havde Sara børstet tænder på badeværelse allerede iført natble og var efter et det obligatorisk glas vand blevet puttet.

Sara smilede for sig selv mens formiddagssolen langsomt varmede og truede med at gøre hendes placering under dynen ubehagelig. Flere og flere episoder som dagen før, ville lige så stille få hendes mor til at se rigtige tapebleer om dagen, som det naturlige skridt, det var Sara slet ikke i tvivl om.

Fandens! Mumlede den lille pige pludselig. Saras tankerække mindede hende om, at hun havde glemt at stille alarmen aften før, så hun kunne tisse i natbleen som hun plejede. Og hun følte ikke engang nogen særlig trang til at tisse nu…

Det var egentligt ret mærkeligt tænke Sara. Kunne hun måske have - ?

Saras hjerte sprang et slag over, mens hun langsomt førte hånden ned, for at mærke på bleen mellem hendes ben.

Nej! Det kunne ikke passe! Bleen var våd. Og ikke bare fugtig, men lige så våd som den havde været alle de foregående morgener.

Sara tænkte sig grundigt om. Hun var helt sikker på, at hun ikke havde sat alarmen og ikke var vågnet i løbet af natten, så hun måtte have tisset i bleen mens hun sov, helt uden at bemærke det.

Hun måbede. Flere af de foregående nætter havde hun ganske vist ikke været mere en halvt vågen, mens hun havde lade hendes blære slappe af og tømme sig i bleen, og hun var flere gange nærmest faldet i søvn igen, før hun var helt færdig. Men hun var altid blevet vækket af alarmen først.

Det var faldet hende ind, at det i det lange løb godt kunne begynde at ske, men så hurtigt?!

Sara følte et lille stik af frygt. Nu behøvede hun rent faktisk at bruge ble, for at holden sengen tør. Følelsen forsvandt dog hurtigt og blev erstattet af en ny. Velbehag. Nu behøvede hun rent faktisk at bruge ble! De sidste par uger havde været fyldt med pinlige og grænseoverskridende oplevelser for Sara, men de havde også gjort hende sikker i hendes sag. Hun var vild med at bruge ble og hun var vild med idéen om at hun behøvede dem. Også selvom det var en lidt skrammende tanke.

Dagen fortsatte begivenhedsløst indtil opad eftermiddagen. Sara sad på hendes værelse og spillede Sims, da hendes mor kom ind.

”Jeg har lige fået en mail fra moster Line. Hun skriver at hun glæder sig til at se os om en uge… Jeg havde glemt alt om det, må jeg nok sige”

Sara nikkede stille. Det havde hun også.

Det havde været en fast tradition hver sommer, så længe Sara kunne huske, at de var taget ned, for at besøge moster Line og Saras lille kusine Frederikke, der boede i Sønderjylland for så at tage i en stor forlystelsespark, som lå et stykke nede i Tyskland. Marie fortsatte forsigtigt:

”Hvis du ikke har lyst, så behøver vi jo altså ikke at tage derned… Det her har jo været så…”

Sara tænkte sig hurtigt om: ”Nej mor jeg vil gerne afsted”

”Nå det var godt! Jeg er sikker på at Frederikke også glæder sig rigtigt meget til at se dig”

Sara smilede, men måtte dog synke en klump, da hendes mor vente sig og gik. Hun havde ikke forestillet sig, at hun bare kunne spærre sig inde med sin mor, efter hun var begyndte at gå med ble, men det ville alligevel blive nevepirrende, at skulle ud blandt andre folk, og især bo hos andre, som kendte hende.

Senere om aftenen lå Sara i sin seng og overvejede hvorvidt hun skulle stille alarmen eller satse på hun ville tisse i bleen uden at vågne, som det var sket natten før.

Hun besluttede sig for, at sætte alarmen til tidligt om morgenen. På den måde, havde hun mulighed for, at have et rigtigt uheld i løbet af natten, men kunne også nå at gøre bleen godt våd, inden hun skulle op hvis det ikke skete.

Sara vågnede omtåget, ved lyden af hendes telefon kl. 5 den efterfølgende morgen. Hun fik hurtigt slukket for den skrækkelige lyd og slappede helt rutinemæssigt af i blæren. Nogle få skvæt tis flød ud i den ventede ble, men den vante varme ‘strøm’ kom aldrig.

Sara vågende mere op og begyndte hurtigt at undersøge bleen med hænderne. Den store natble var helt klart svulmet en del op. Den fyldte godt mellem hendes ben, og var blevet tyk og firkantet omkring hendes numse.

Bleen var uden tvivl godt våd og indeholdte helt sikkert mere, end den lille tisse-tår, hun netop havde lade løbe.

Sara smilede for sig selv, mens hun lagde sig tilrette i sengen igen. Sidste nats rigtige uheld havde ikke været et engangstilfælde.

Lidt op af dagen spurgte Maria, om ikke Sara ville med ud og handle ind. Hun skulle have diverse forskellige dagligvarer og ville gerne have noget selskab.

Sara var efterhånden også ved at være træt af, at gå der hjemme og kukkelure, så hun takkede straks ja.

Mor og datter, satte sig i bilen og kørte ud mod en stor Bilka, som lå et stykke udenfor byen.

Efter at have kørt lidt, kunne Sara mærke at hun skulle tisse. Det var ikke specielt meget og hun kunne sagtens holde sig, men hun havde ikke meget erfaring, med at tisse imens hun sad i bilen, og synes det ville være sjovt at prøve. Desuden ville det også være lidt spændende, at gå rundt i det store indkøbscenter med våd ble på.

Sara forestille sig alle de mindre børn der, som hende, i al hemmelighed gik rundt med våd ble eller pull-up, men som ikke turde sige noget til mor eller far, fordi de godt vidste, at de burde havde bedt om at komme på toilettet i stedet. Sara vidste godt at hendes mor ikke ville se sådan på det, men fantasien gjorde det lidt mere spændende, fordi det her også var lidt forbudt, at hun havde gjort sin bukseble våd selvom hun godt havde kunne holde sig.

I mellemtiden havde Maria parkeret bilen og de to gik ind i det store center. Maria foreslog at de inden de gik i gang med handlen fik en is, det var jo trods alt sommer, og Sara var helt med på idéen. Sara valgt en soft-ice i kakao, mens hendes mor fik den mere klassiske udgave i vaffel. De to gav sig god tid til at nyde is og hygge snakke inden de begav sig ind i butikken.

Mens de begav sig rundt i butikken, levede Sara sig igen ind i fantasien, om den uartige lille pige der havde tisset i sin ble, i stedet for at bede om at komme på WC. Det var nemt at føle sig lille, når man gik rundt i det kæmpe center, ved siden af den store indkøbsvogn, og med følelsen af den våde bukseble mellem benene, mens de langsomt bevægede sig rundt langs de uendelige hyller.

Indkøbsturen strakt sig over længere tid. For Sara virkede det som om hendes mor skulle have flere ting, ved hver eneste afdeling i butikken og indkøbsvognen var efterhånden ved at være godt fyldt op.

Maria havde altid været typen der sørgede for, at have en stort lager af alt ting, og købte ind i god tid af ting der først skulle bruges langt ude i fremtiden. Sara havde altid undret sig over folk med den evne. Hun kunne selv sagtens planlægge hvis der var noget hun gik op i, men på det rent praktiske plan var hun typisk mildest talt dårligt forberedt.

Det havde altid været hendes mor der sørgede for hun fik håndklæde og rent undertøj med når de skulle ud og rejse, mens Sara selv havde pakket kufferten fuld af svømmefødder, snorkle og andet udstyr til eventyr lang tid i forvejen.

Mens deres indkøbsmaraton fortsatte, blev Sara også opmærksom på, at hun var ved at blive tissetrængende igen. Hun overvejede kort bare give slip i DryNite’en, men den var rimelig våd i forvejen og hun var ikke sikker på, at den ville kunne holde på det hele. Det passende sådan set fint ind i hendes plan. Den lange indkøbstur, var en realistisk grund, til at bleen ikke formåede, at holde hende tør, men det virkede alligevel lidt for grænseoverskridende for Sara, at stå med en lækkende ble midt i indkøbscentret. Det var nok bedre at vente til de kom hjem eller i det mindste sad i bilen tænkte Sara.

I takt med at Maria stadig fandt flere ting de manglede, blev Saras tissetrang dog mere reel, og hun var ved at overveje, hvorvidt hun kunne holde sig, til de var færdige, eller om hun blev nød til, at fortælle sin mor, at de var nød til at finde et toilet nu. Det sidste ville selvfølgelige ødelægge hendes mulighed, for at have et ’uheld’ på vej hjem, der uundgåeligt ville resulterer i våde bukser. Men på den anden side havde hun måske heller ikke noget valg, hvis hun ikke ville ende op med våde bukser her. Desuden var behovet for, at de måtte smide hvad de havde i hænderne, for at Sara kunne skynde sig på toilettet - og oven idet opdage den allerede våde DryNite - heller ikke noget dårligt set-up.

I det samme kørte en indkøbsvogn skjult bag en reol, lige ud foran Sara og hendes mor, med det resultat af de to indkøbsvogne stødte samme. Maria og manden, der kørte den anden indkøbsvogn, undskylde i munden på hinanden, mens han forfjamsket skyndte sig videre.

Sara havde været helt opslugt, af sine egne tanker og var derfor, efter det bratte stop, gået lige direkte ind i deres egen indkøbsvogn. Det havde resulteret i et lille puf i mellemgulvet, og en ordentlig forskrækkelse til den verdensfjerne pige.

Sara missede med øjnene og det tog hende et øjeblik, at forstå hvad der var sket. Pludselig blev hun dog opmærksom på den varme følelse, der spredt sig i hendes efterhånden kolde bukseble.

Hun stod fastfrosset på stedet, og ude af stand til, at holde det tilbage. Åh nej, var alt hun kunne tænke, da det gik op for hende, at det våde varme ikke begrænsede sig til bleen.

En våd plet bredte sig på Saras lyseblå jeans i takt med at DryNite’en måtte give fortabt, og en del af tisset forsatte ned ad hendes venstre bukseben, og dannede en lille pøl omkring hendes ene sko.

”Åhh lille skat dog!” lød det forbavset fra Maria.

Sara stirrede stift ned i gulvet og hendes hænder havde hun presset op mellem hendes ben i et desperate forsøg på at stoppe det uundgåelige. Maria stod et øjeblik i vildrede, men handlede så beslutsomt og bestemt. Hun fik Sara til at flyttede sine hænder, og tog hendes trøje der hang over indkøbskurven og bandt om livet på Sara.

”Bliv her, jeg et tilbage om to sekunder” Meldte hun og småløb der fra.
Sara stod helt lamslået. Hun havde helt uden nogen kontrol overtisset sig selv midt i Bilka og stod nu hjælpeløst og ventede på sin mor. Det hele forekom hende helt uvirkeligt.

Få øjeblikke senere kom Maria tilbage, med hvad Sara straks genkendte, som en pakke DryNites i den ene hånd og en pakke vådservietter i den anden.

Maria fik hurtigt skubbet Sara og indkøbsvognen – der på nuværende tidspunkt, havde nogenlunde samme niveau, af selvstændig initiativ – afsted mod kassen hvor der heldigvis ingen kø var.

Sara skævede nervøst til den unge kassedame, mens hun skannede varerne ind. Hun kunne ikke være mange år ældre, end Sara selv og særligt da hun nåede til pakken med DryNites, kunne Sara mærke hendes hjerte banke. Størrelsesangivelsen på pakken og Saras våde bukser kunne ikke efterlade megen tvivl, om hvem bleerne var tiltænkt. Godt nok dækkede Marias trøje det værste, særligt bagfra, men der skulle alligevel ikke noget specielt grundigt blik til at spotte det umiskendelige våde mønster på Saras bukser.

Kassedamen var dog heldigvis travlt optaget, af at ekspedere dem hurtigst muligt, og så vidt Sara kunne se, registrerede hun hverken blepakken eller Saras våde bukser.

Før Sara viste af det, var de to hurtigt på vej videre. Saras gang var noget forstyrret. Den gennemblødte DryNite føltes tyk og klumpet mellem hendes ben, og de våde jeans klæbte til hende. Sara forsøgte at vrælte afsted, med spredte ben for at undgå, mere tis blev klemt ud af bleen, for hvert skridt hun tog. Men samtidigt var hun også meget opsat på, at gå så normalt som muligt, for ikke at vække opsigt i den fyldte butik. De to ting medførte en meget anstrengt gang som ikke formåede, at opfylde nogle af de to mål særligt godt.

Sara var derfor meget lettet da hendes mor lukkede døren med skriften ”familietoilet / puslerum” bag dem.

”Kom skatter, nu skal vi nok få ordnet det hele” Sagde Maria beroligende mens hun med noget besvær træk bukserne af Sara.

Sara snøftede en gang og forsøgte sig med et smil. Hun var efterhånden ved at komme til sig selv, og selvom episoden var enormt overvældende og pinligt, syntes hun nu også det var lidt pirrende.

Efter Sara havde fået bukser, sko og strømper af, vendte Maria sin opmærksomhed mod den plaskvåde bukseble, der hang tungt mellem Sara ben:

”Jamen lille skat dog, den er jo helt gennemblødt!”
Sara rødmede.

”Jeg øh… Jeg kom også til at… at tisse i den på vej her ud. Men troede godt det kunne vente til vi kom hjem, du ved.”

”Ja, selvfølgelig. Du skulle jo også have tisset af, inden vi kørte, og det er da også for dumt, jeg ikke havde noget med til at skifte… Vi ved jo de ikke kan holde så meget”. Sagde Maria i en klar selvbebrejdende tone.

Hun rev forsigtigt siderne op på buksebleen og løftede den over i skraldespanden, hvor den landede på bunden med en tungt bump. Herefter blev hele Saras underkrop rengjort grundigt med de indkøbte vådservietter.

Da Maria var tilfreds, fandt hun pakken med DryNites og hjalp Sara i en.

”Så, så god som ny” Sagde Maria og gjorde sit bedste for at smile bredt
Sara var så småt ved at genvinde fatningen og gengældte smilet. Den lille pige genvandt dog hurtigt en bekymret mine og skævede nervøst til hendes våde bukser der lå på gulvet.

“Hva… hvad skal jeg have på udover?” Spurgte Sara usikkert.
Maria fulgte hendes blik over til bukserne, som hun samlede op og undersøgte.

“Jah, de her kan du i hvert fald ikke få på igen” Konstaterede hun.
Sara kunne se at hendes mor tænkte sig grundigt om, mens hun pakkede de våde busker i en tom indkøbspose.

“Det her er nok det bedste vi kan gøre”
Sagde Maria mens hun igen bandt sin trøje om livet på Sara: “Vi skal jo også bare lige ud til bilen, ikke skat”.

Sara kiggede skeptisk ned af sig selv. Trøjen dækkede sådan set fint bagfra, men foran var der ret frit udsyn til de lyserøde og lilla sommerfuglefigurer på den hvide bukseble.

Hun skulle til at protesterer, men havde ingen bedre idéer selv, så i stedet nikkede hun forlegent.

Hele vejen ud til bilen, sad Saras hjerte helt oppe i halsen. Hun forsøgte at holde sig tæt op af sin mor og indkøbsvognen, for på den måde at begrænse udsynet til hendes DryNite. Hun forsøgte også at berolige sig selv med at bleen, i hvert fald ifølge reklamerne, lignende almindelige trusser, men det hjalp stadig ikke på, at hun rendte rundt uden bukser.

Sara havde tit været lidt flov over, at hun som en af de eneste piger blandt hendes jævnaldrende, ikke for alvor var kommet i puberteten endnu. Men lige nu var det helt klart en fordel, tænkte hun. Hendes situation måtte unægteligt tiltrækker sig noget mindre opmærksomhed, jo mere hun lignende et barn frem for en teenager.

Folk var da tilsyneladende også travlt optaget af deres egne indkøb, og Sara kunne kort efter ånde lettet op, da hun sad i bilen.

Fortsæt til Kapitel 8

2 Synes om