POP-UP Brætspil - København 13. marts 2024

POP-UP Brætspil

Er du vild med brætspil og socialt samvær som ABDL person? Så er dette lige noget for dig :slight_smile:

Hvad er POP-UP Brætspil?

POP-UP Brætspil er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi mødes på en spillecafé og spiller bræt- eller kortspil, dog uden en fast dato og sted for hver gang det afholdes. Det vil sige at du skal holde øje med ageplay.dk for at se hvornår og hvor det afholdes – Eneste du kan være sikker på er, at vi kommer til at hygge os over nogle bræt- eller kortspil. Det afholdes altid på en offentlige spillecafé, hvor der også kan drikkes en sodavand, kaffe, te spises snacks osv. Kort sagt en hyggeaften for os alle så længe vi har lyst.

Regler og krav

  • Du skal tilmelde dig for at deltage (og afmelde hvis du bliver forhindret eller syg). Der bliver ikke booket plads på caféen så hvis ét sted er fyldt, finder vi et andet i nærheden.
  • Der skal minimum være 4 deltagere ellers bliver det aflyst.**
  • Dresscode: Almenligt hverdags voksen-tøj (AB og fetich tøj er forbudt da det skaber uønsket opmærksomhed og utryghed for nye deltagere). Du må godt have ble på, men den må ikke benyttes til mere end at tisse i!
  • Du skal være fyldt 15 år+ for at kunne deltage.

Hvor skal vi mødes denne gang?

Onsdag den 13/3 - Kl 18:00

Bastard Café
Rådhusstræde 13
1466 København K

Hvad venter du på? Kom og vær med til nogle hyggelige timer sammen :slight_smile:

Har du spørgsmål? Så skriv til mig ved klikke her: @BabyMike (besked åbner sig automatisk).

1 Synes om

Jeg når / nåde det desværre ikke, havde ellers fri fra arbejde, men dagen har været lang, starte dagen med en vens svende prøve og bagefter skulle vi ud og hygge, samt spise, havde ellers regnet ud at jeg stagens kunne nå det, men der kom lige noget i vejen og er først lige trådt ind ad dagen derhjemme og ville først være derinde lidt over 21 ish, Så @BabyMike endnu en gang må det en anden gang… :smiley:

1 Synes om

Tak for endnu en hyggelig omgang spil og hygge i dejligt selskab :smiling_face_with_three_hearts: Vi ses snart igen :partying_face:

1 Synes om