Pakken til Blepigen (f,F,f)

Lea modtager en mystisk pakke, og da hendes mor kommer hjem tager det foralvor fart.
En spændingsnovelle i 3 dele og epilog.

DEL 1

Lea er lige kommet hjem fra skole. Hun sidder på værelset og ser TV, da det ringer på døren. Hun går ud for at se hvem det er. Da hun åbner døren, bliver hun ikke overrasket. Det er noget hun har prøvet 1000 gange før, når hendes forældre har bestilt noget på nettet. Det er et pakkebud, som står med en stor pakke og kigger på hende - ”Lea?” spørger han - ”Ja??” svarer hun lettere undrende.

Hun har ikke bestilt nogen pakke, og slet ikke så stor. Hendes tanker kører rundt mens hun tager imod pakken. Hun lukker døren, stiller pakken i gangen og går mod værelset igen. Hun vil se på den senere, for lige nu skal hun se serien færdig.

Hun trykker ’play’ på telefonen. Der går ikke længe før hendes hjerne begynder at vandre. ”Hvad mon der er i pakken?”, ”Hvorfor er den til hende?” og det mest mystiske ”Hvem har bestilt den?”. Hun bliver mere og mere nysgerrig, mens serien glider hen over fjernsynet.

Hun skal egentlig også tisse, men hun skyder det lidt hen, for hendes tanker snurrer rundt den om mystiske pakkes indhold. Hun går ud i gangen og forbi uret der slår 15:47. Hun ænser ikke, at hendes mor snart kommer hjem. Det vil normalt være lige meget, men i dag vil pakkens indhold forandre Lea´s liv for altid. Det ved hun dog ikke endnu.

Hun står nu i gangen, har fundet en saks frem, og er i gang med at klippe tapen op. Da hun åbner pakken, står overraskelsen malet i hendes ansigt, og døren går op. Ind kommer hendes - i dag - lidt fortravlede mor ”Hej skat – fik i tidligt fri fra skole?” spørger moren, mens hun er på vej ind i køkkenet med hendes taske.

Lea mumler et halvt kvalt ”ja”, mens hun stivner. Hun kigger direkte ned i postpakken. Der er tre store pakker. Hun prøver at identificere indholdet. På den ene pakke er der: en tiger i ballerinaskørt med en tryllestav, som fremtryller en regnbue, overskriften: FairyTale, et S, to personer og 15 gange en tegning. Tegningen ligner umiskendeligt en ble. Ordet ”ble” har endnu ikke nået det inderste af Leas lystavle, da hun kigger på de to andre pakker. ”Felicity” læser hun for sig selv ”Super Absorbent underwear” og også et S i højre hjørne. Hun prøver at afkode alt det lyserøde. Da hendes mors stemme afbryder hendes tankestrøm.

Lea´s mor har fået stillede tasken fra sig og lagt madkassen i opvaskemaskinen. Hun skulle egentlig bare ud og stille sine sko i gangen, da hun får øje på sin datter, med en stor lyserød pakke. Hun rykker tættere på Lea, og hendes underbevidsthed genkender instinktivt pakken. En pakke det er mange år siden, hun har købt til Lea. Informationen er dog ikke nået frem til Lea´s mors bevidsthed, da hun hører sig selv spørge ”Ej, skat - hvad har du købt på nettet?”. Lea siger sagte ”Jeg…… jeg har ikke købt noget…. den kom bare””Kom pakken bare?” hører Lea hendes mor spørge med morens søde, men tvivlsomme stemme. Lea lytter ikke mere, men sidder bare og studerer pakken.

Lea mærker hendes mor sætter sig på hug bag hende, og Lea mærker morens hoved hen over hendes eget. Det får Lea instinktivt til, at sætte sig på numsen, mens hun stadig studerer pakken. Leas mor lægger sine hænder på pakken, og læser ”Incontrol”, og Lea slipper pakken, mens hun kigger op på sin mor. Lea hører hendes mors søde og milde stemme ”Ved du hvad det er, skat?” Lea ryster stille på hovedet. Moren stiller pakken til side, uden at svare Lea. Moren ligger en arm på Leas mave, næsten som hun låser Lea fast i situationen. Moren tjekker hvem pakken er til. Hun ager Lea´s kind, mens hun siger ”Men du har jo selv bestilt pakken søde skat”. Lea mumler stille ”Det har jeg ikke”. Lea´s mor ignorer hende, mens hun tager fat på postpakken.

Leas mor tjekker postpakken, hun tager de to andre pakker ud af postpakken og stiller ved siden af den første. Nedenunder pakkerne ligger der nogle småting. Det sidste hun finder er følgesedlen, og tjekker efter med pakkens indhold: en sut, suttesnor, en onesie med lange armer, en hagesmæk, en pakke bleer og to pakker pull-ups. Dog studser hun over ordet i noten på følgesedlen ”Til blepigen”.

Hun indser, at hendes datter har forsøgt, at fortælle hende noget med denne pakke, hun smiler til sin datter og tager pakken ”Felicity” og åbner den. Hun tager en pull-up op - ”Skal vi se om den passer?” - Lea kigger på den meget lyserøde ble med en masse sommerfugle.

”En ble” udbryder Lea – ”Det er en pull-up, skat” retter hendes mor lettere leende og forsætter ”kom op og stå Lea”. Lea gør som hendes mor siger. Hun rejser sig op, og mærker hun morens hænder på hendes hofter. Inden Lea opdager, hvad der sker. Står Lea allerede med bukserne og underbukserne nede om anklerne og må støtte sig til moren. ”Kom Lea, så starter vi med det ene ben” siger moren mens hun tager Leas højre ben og løfter. Lea taber næsten balancen, og bliver helt fokuseret på at holde den, mens hendes mor tager hendes venstre ben og løfter. Hun mærker ikke at hendes mor holder venstre ben i luften lidt længere end det højre.

Nu skifter Leas balance igen, da hendes mor løfter højre ben endnu en gang. Leas blik er fraværende og koncentrationen om balancen, lyser ud af hende, mens hendes mor trækker den lyserøde pull-up op mellem benene, og helt op til hofterne. Moren trækker lidt i blekanten og sikrer at den sidder godt. Så giver hun Lea et lille klap på numsen, som overrasker Lea. En lille sjat undslipper hendes blærer og lander i hendes pull-up.

Lea ser hendes mors mund bevæger sig, men hun har kun fokus på det faktum, at hun lige har sjattet lidt i pull-upen. Hendes venstre ben bliver endnu engang løftet op, mens Lea prøver, at håndtere alle følelserne, som farer igennem kroppen. Lea bliver afbrudt af hendes blære, der endnu engang melder sig, mens højre fod igen bliver løftet.

Blæren gør ondt, hun kan næsten ikke fokusere på andet, da hendes mor lukker og lyner hendes bukser. Presset fra knappen på cowboybukserne, giver endnu et pres på blæren, som sender endnu en sjat tis direkte mod Lea`s ventende pull-up. Lea bliver urolig, hendes vejrtrækning stiger og hun stamper lidt i gulvet, uden hun lægger mærke til det. Imens løber hendes øjne i vand.

Mens Leas tanker og følelser bobler, har hendes mor lige forklaret Lea. At eftersom Lea gerne vil gå med ble igen, må de lige ud og handle lidt flere vådservietter og andre småting, så hun ikke får en rød numse eller andet udslet. Moren sender endnu et klask mod Leas numse, som starter en kædereaktion i Leas krop og flår Lea ud af sit tankemønster.

Leas blære giver efter for presset og en sjat mere sendes mod Leas pull-up, imens Leas sind er fuldt fokuseret på den fugtige pull-up, er en uundgåelig stråle på vej igennem blæren og urinrøret. Fokusset skifter til den afmagt som følger, af ikke længere, at kunne holde tisset tilbage og fornemmelsen af et uheld under opsejling. For denne gang, er det ikke kun en sjat, der sendes mod pull-up´en. Men med det uventede klask, mister Lea grebet om blæren.

Lea mærker, at det starter med små dråber, som langsomt udvikler sig til en løbende strøm af tis, som løber ud i pull-upen. Mens Lea mærker varmen sprede sig, og hendes ansigt bliver helt rødt, løber de første tårer ned ad kinden. I mellemtiden, har hendes mor fundet hendes jakke frem, og taget fat i Leas ene arm, for at føre det ind i ærmet. Lea mærker nærmest ikke, at hun får jakken på, hun mærker kun strømmen, der spreder sig i pull-upen, hun venter at den hvert sekund vil briste, og strømmen af urin, vil sprede sig ud i hendes bukser. Først starte som en lille plet, men hun ved, at pletten hurtigt vil vokse og sprede sig ned over hendes ben.

Hun har set seancen før, nede i børnehaven hvor hendes mor arbejder. Når de små børn lige var kommet fra dagplejen og havde smidt bleen. Hvordan de stod stille og roligt, og pludselig blev deres bukser mørkere og mørkere, og deres hoved rødere og rødere. Præcis som hendes egen. Men hun mærker ikke urinen ned af hendes bukser som børnehaveseancen. Tvært imod. Hun mærkede varmen fra hendes underliv, og en opsvulmet pull-up. I det samme opdager hun, at hun kigger direkte ind i hendes mors milde øjne. ”Skat, skal du skiftes inden vi tager ud og handler?” Lea ryster bare på hovedet, som om hun ikke vil have, at hendes mor opdager, at hun har tisset i hende pull-up…. HUN HAR TISSET I SIN PULL-UP…. HUN HAR… Lea kan ikke holde tanken ud mere, og tårerne strømmer ned at kinden.

”Så så skat, hvad er der lods?” Lea stortuder bare, hun kan ikke få det faktum, at hun har tisset i sin pull-up, til at komme over hendes læber. Hver gang hun forsøger at fremstamme det, overvældes hun af tårer. ”Kom nu skat” klinger hendes mors stemme igen ”det er okay”, mens Lea mærker et dybtfølt kram. Morens falkeblik har allerede spottet at pull-up’en er svulmet op foran.

Men for at være helt sikker på, at der kun er ét uheld, bevæger morens hånd sig langsomt ned til Leas blekant på bagsiden af pull-upen, samtidig falder blikket på blekanten. Hånden rammer blekanten, og en finger presser blekanten ud. Falkeblikket ser intet i pull-upen, og hendes skarpe lugtesans opfanger heller ikke noget. Så bevæger hun hånden lidt længere ned, og helt ind under bækkenbunden. Lægger et lille let tryk og mærker den velkendte fornemmelse af tis som har samlet sig, og meget af det - et stort uheld. Moren tænker, at Lea må have tømt hele sin blære i pull-upen. – ”Et var at Lea måske havde lyst til bleer, noget andet er, at hun måske også havde brug for dem”.

Moren knapper Leas jeans op igen. Trækker lidt ned i dem og en tydelig våd pull-up kommer til syne. Hun kigger på den nu blå streg, og kigger hendes datter ind i øjnene imens hun siger ”ja, den blå streg lyver aldrig” mens hun mærker på pull-upen. Så giver hun hendes datter et knus og siger ”Din pull-up er sandelig blevet våd, vi skal lige havde skiftet dig”.

Endnu engang bliver Leas bukser trukket ned om anklerne, og hun må endnu en gang løfte benene en ad gangen. Først for at få bukserne af, så for at få en ny pull-up på. Herefter tager hendes mor fat i siderne på den våde pull-up, og river dem af. Trækker den nye pull-up op til hofterne, giver Leas hånd et lille klem, og en besked om at blive stående. Moren skynder sig ud på badeværelset, tager nogle vådservietter, og løber tilbage til Lea. Hvorefter hun trækker pull-upen lidt ned, og vasker Leas intime område.

Lea holder blot den ene hånd på hendes mors skulder, mens moren sidder på hug. Hun forsøger stadig at fatte hvad der lige er sket. Inden Leas tanker når at samle sig, står hun i døråbningen med bukser, jakke og en ren pull-up. Holder om hendes mors hånd, og er på vej ud til bilen. Lea bemærkede ikke, i hendes forvirrede tankemønster, at hendes mor har samlet en pusletaske, som moren bærer hen over skulderene. Lea har derfor ingen idé om, den sut og suttesnor som ligger i tasken. Klar til at ramme Leas mund.

24 Synes om

Del 2

Bilen stopper og hun kigger op på et stort skilt ”Føtex”. De er taget til deres lokale supermarked. Det sted med flest mennesker på en tirsdag. Hun kender sikkert nogle af dem. Hun vil ikke derind – HUN VIL IKKE. Hun surmuler mens hendes mor henter en vogn. Lea sidder bare, og stirrer direkte ud i luften med et stålsat blik og en sur mine.

Bildøren åbnes og hendes mor kommer til syne. Moren rækker hånden frem, mens hun siger ”Kom skat, så skal vi ind og handle” Lea afviser det med det samme. ”Vil du hellere sidde herude?" Spørger moren - Lea nikker. Moren mærker kort på bleen. ”Stadig tør” mumler hun. Så henvender hun sig til Lea ”Skal du med ind og på toilettet?” Lea bliver rød i ansigtet mens hun ryster på hovedet og stamper et par gange i gulvet. Hendes ansigt bliver ildrødt og hun udbryder ”DET VAR BARE ET LILLE UHELD, DET SKER I HVERT FALD IKKE IGEN!!!”. ”Super – så får du lov at sidde herude” siger Leas mor roligt og henkastet. Moren går ind i Føtex og Leas temperament falder igen. Hun sætter sig til at tage en lur. Men som alle ved, når man takker nej til et toilet besøg, så skal man straks tisse.

Lea slumrer hen, men luren var ikke længe. Lea kan ikke rigtigt falde i søvn. Et lille pres fra hendes blære, begynder at bygge sig op. Lea forsøger at ignorere presset. Hun forsøger at slumre hen, men kan næsten ikke. Presset tvinger sig igennem hendes sind, og snart forsvinder hendes tanker fra alt andet end, at hun skal tisse igen.

Lea klikker selen op, og tager i dørhåndtaget - den er låst. Hun forsøger at låse døren op, men uanset hvor mange gange hun trykker på låsen, sker der intet. Hun forsøger med den anden dør. Men den er ligeledes låst. Hun udbryder ”BØRNELÅSEN!!”, og nu gør hendes blære for alvor ondt. Hendes øjne løber i vand, mens vejen ud af bilen synes langt væk.

Hun sidder uroligt i sædet og prøver at tænke på alt andet, end presset fra hendes blære. Hun fokuserer så meget, at hun ikke opdager, at hendes mor er tilbage. Med et SÆT går bildøren op. Hun bliver helt forskrækket og giver et lille gisp fra sig. Hele hendes krop spænder op et kort sekund, og giver slip igen. Det er alt hvad der skal til, hun mærker varmen sprede sig igen.

Hun bliver rød i kinderne og hendes mor genkender straks de kinder, fra de utallige uheldige børn i børnehaven. Moren aer Leas kind, stikker hånden frem og siger stille ”kom”. Lea siger med lav stemme ”jamen…. jeg er ikke færdig” og rødmer nu endnu mere.

Lea mærker de sidste dråber forlade hendes krop, mens hendes jeans begynder at blive mørke og fugtige. Ikke midt på som normalt, hvis man har et uheld, men lidt længere ude. Lige der ved blekanten. Et umiskendeligt sted for forældre med blebørn, der indikerer at bleen er lækket.

Hendes mors blik falder på den våde buksekant, og hendes tanker falder også på heldet, i at Leas blære stoppede nu, inden det gik ud over bilsædet. Hun klemmer Leas hånd ”Jeg er straks tilbage skat, så får du en tør numse”. Hun lukker døren og efterlader Lea med sine tanker.

Kort efter går bildøren op igen, hendes mors hånd kommer til syne, mens hendes blide stemme høres i Leas øregange. ”Det var vist godt du fik en pull-up på”. Pull-up registeres i hovedet på Lea, imens tårerne triller ned ad kinderne. Hun tager hendes mors hånd. Lea har overgivet sig, hendes hjerne er stået helt af. Hun kan ikke tro det længere. Lea glider ud af bilen. Moren har pusletasken over skulderen og et fast greb i Leas hånd. De går mod Føtex.

De går forbi kasserne og lige forbi bageren, hvor Leas mor gør holdt – Hendes stemme lyder ”Hej, kan jeg få en børnebolle til hende her?? Så går bleskiftet lidt lettere, når hun er beskæftiget” en ung kvinde på Leas alder vender sig om, det er Camillia fra parallelklassen. ”Hej Maria, selvfølgelig…” Camillas stemme stopper, da hun får øje på Lea. Camilla spotter med det samme de våde bukser og ordet bleskift hænger stadig i luften. Hun bliver helt paf, mens hun hører sig selv sige ”Øhhh og hej Lea???”. Camillas krop kører på autopilot. Hun har prøvet, at give børneboller tusinde gange før. Men hendes hjerne kører på højtryk ”Er det virkelig Lea? bleskift? Og våde bukser??"

Leas egne tanker er et andet sted, hun har endnu ikke ænset, at det er Camilla som står i bageren. Da de gjorder holdt, prøvede hun at stå normalt ved at samle benene, men havde svært ved at samle dem. Pull-upens svulmende fornemmelse mellem benene, er så underlig, og så mærkelig. Hun prøver at holde tanken væk, om at det er hendes eget tis hun står i. Hver gang hun tænker på det, begynder tårerne igen at trille, og hendes kinder bliver røde. Hun skammer sig. Hun skammer sig så meget, over tisset i hendes pull-up.

Mens hun presser sine ben mod den våde ble og de fugtige bukser. Presses en lille dråbe ud, den løber ned langs buksebagen. Ikke mange ser dråben undslippe bukserne og lander på gulvet i Føtex. De fleste ser en opsvulmet og tydelig blebuksebag, samt en våd plet lidt ude ved bækkenbunden, hvilket afslører en 16-årig pige med en tydelig våd og lækket ble.

Camilla rækker Lea bollen og siger ”værsgo” Maria, Lea´s mor, prikker til Lea ”Hvad siger man så?” Lea flås ud af hendes tanker og siger sagte ”Tak”. Maria undskylder med, at Lea er lidt genert i dag, og fortæller Camilla om Leas lille optrin i bilen, hendes uheld og peger over mod destinationen: puslerummet. Hvorefter hun afslutter med et ”Du må hilse derhjemme”. Camilla står som forstenet imens Maria og et tydeligt forvokset blebarn går mod puslebordet.

Lea tager en bid af bollen, imens hendes mor åbner døren ud til toiletterne, holder Lea i hånden og skubber hende foran. Lea skubbes frem mod puslerummet. De passerer en kvinde som står og venter på der bliver et ledigt toilet. Kvinden udbryder ”findes de også i den slags størrelser”. Hun har spottet både pull-upens lyserøde bagkant og den tydeligt hængende form. hendes mor bekræfter med et ”ja, det gør de – blebørn kommer i alle størrelser” imens hun lukker døren.

Lea står helt stille og tager endnu en bid af bollen. Hendes mor stiller tasken på gulvet, og finder både pull-up og vådservietter frem. Lea prøver kun at fokusere på bollen, imens hun tager en bid mere. Maria knapper jeansene op og lyner dem ned. Herefter tager hun fat i buksekanten og fører dem ned langs benene på Lea.

Herefter klapper Maria på pulsepuden ”hop op” Lea tøver, men Maria guider Leas bagdel hen til kanten af puslepuden. Sætter hendes hænder på Leas hofter, og giver et lille klem op af. Lea lader sig ufrivilligt glide op på puslepuden, og lægger sig instinktivt ned.

Maria fjerner bukserne med et snuptag. Det gyser lidt i Lea, da det våde område på bukserne, rammer hendes fod. Maria hører hendes datters mave rumle, imens hun tager fat i den ene side på pull-upen og river siden i to dele. ”Skat, skal du lave stort?” Spørger hun, som hun ville spørger et lille børnehavebarn, for at få dem til at fornemme deres mave og tarmes sammenhæng.

Lea ryster på hovedet. Maria kigger med et skævt blik, men trækker blot på skuldrene, og forsætter bleskiftet. Hun tager pull-upen af Lea, lægger den ud til siden, herefter tager hun et par vådservietter og vasker Leas intime område. imens hendes datter forsætter med en stor bid af bollen.

Maria går i gang med at gøre en ny pull-up klar. Hvorefter hun samler begge ben på Lea, fører pull-up’en fra anklerne og op mellem benene, indtil pull-up’en rammer hofterne. Herefter retter Maria Pull-up’en. Hun finder et par nye bukser frem fra pusletasken, mens de våde bukser bliver lagt i en pose, og lagt i tasken.

Bukserne finder hurtigt vej til Leas polstrerede numse, hendes mors arme finder vej til Leas, og Lea finder hurtigt vej op at sidde på puslepuden igen. Et lille kys lander på Leas kind og hendes mors stemme gynger i sødt i øregangene ”Så er min lille pige klar til nye eventyr”.

Derefter bliver Lea ført hen til vasken, hvor hendes mor stiller sig bagved og vasker Leas hænder fri for bollerester. Mens Lea står ved vasken, bliver der taget hårdt i dørhåndtaget og en stemme råber ”Er I ikke snart færdige??” Maria siger med rolig stemme ”Lige om lidt, jeg skal lige have vasket hendes fingere, så kan jeg åbne for jer."

Lidt efter får Lea besked på at tørre hænderne, mens Maria åbner døren. Ind stormer en ung kvinde med en lille pige på armen. ”TUSINDE TAK!” udbryder hun ”det var lige ved at gå galt” mens hun sætter datteren på toilettet. Uden at vente på svar fra Maria eller Lea forsætter hun ”Hun skulle virkelige stort på toilettet, og selvom hun i forvejen har brugt bleen, så er det nu bedst hun bruger toilettet til de store sager.”

Leas mor stemmer blot i ”Våde bleer kender vi alt for godt” hvortil hun sender Lea et lille blink. Roen er faldet over kvinden, som nu kigger rundt og opdager at Maria smider en tydelig våd ble i skraldespanden og pakker vådservietter ned i pusletasken. Hun spotter også Leas buksekant, hvor en lyserød blekant stikker op, og en tydelig blenumse stikker ud.

Kvinden rødmer et øjeblik ”Undskyld, jeg viste ikke at…” Maria afbryder ”Det skal du skam ikke undskylde, jeg tror bare vores døtre har mere tilfældes end man lige skulle tro” imens tager hun tasken på skulderen og tager Leas hånd. ”I må havde en goddag” hilser Maria idet Lea og hende forlader rummet.

De går ud af Føtex og hen mod bilen. Lea er ved at blive træt, så hun gør på ingen måde modstand, da hendes mor hjælper hende ind i bilen og tjekker hendes ble. ”Du er stadig tør, godt gået skat!” kyser moren hende blidt på kinden. Lea er ved at falder hen, da hun mærker et klem på hendes trøje og hører et lille klik. Hendes underbevidsthed og halvt lukkede øjne opfanger hendes mors hånd med en lyserød ting bevæger sig op mod hendes mund.

En genstand bliver presset mod Leas læber, og hendes mors trygge hånd ager hendes kind. Ordene ”luk munden op” runger stadig i Leas bevidsthed, da hun automatisk åbner munden. Genstanden rammer hendes tunge, hendes umiddelbare reaktion er, at spytte den ud igen. Men hendes mor har anlagt et let pres på genstanden, så Lea ikke automatisk kan spytte den ud.

Hendes mors faste greb om genstanden, tvinger Lea til at acceptere, at den sidder i munden. Hendes tunge begynder at undersøge den. Tungen smækker sig op på genstanden. Med et hårdt greb holdes genstanden fast til ganen, så ikke engang hendes mor ville kunne få den ud igen. Men tungen giver slipper på den igen, den folder sig ud, og er klar til endnu et klem fra tungen. Maria venter indtil Lea begynder at sutte på sutten, og så lukker hun døren, mens hendes datter lukker øjnene.

22 Synes om

Glæder mig til mere

2 Synes om

Samme her

1 Synes om

DEL 3

Lea vågner hjemme i bilen. Hun sidder et øjeblik og blunder. Mens hun mærker hendes krop. Hun mærker også at hun slet ikke er færdig med at sove. Indkøbsturen har taget så hårdt på hende. Hun falder hen igen. Idet hun falder i søvn, mærker hun at hendes krop slapper totalt af og en varmende fornemmelse spreder sig i skridtet. Denne varme tager hun med ind i drømmeland.

I drømmetågen hører hun et velkendt klik fra selen som går op, og hun mærker en hånd og et let pres på bleen. ”Den er kold” tænker hun. Hun forbinder ikke kulden med noget særligt. Det gør hendes mor til gengæld - Et tydeligt tegn på sekundær enuresis eller sengevædning.

Maria har gjort aftensmaden klar og har i mellemtiden ladet Lea sove i bilen. Nu hun klar til at datteren kan komme ind og få lidt mad. Maria har også gjort klar til natten inden på Leas værelse. Hun har lagt den langærmede onesie frem og den søde lyserøde ble fra et mærke hun ikke kender. Hun prøver stadigvæk, at fundere over om mærket ”Cinkelz” også kan fås til små blebørn mellem 2-4 år, for der er vist ingen tvivl om, at Lea er hendes blebarn nu - smiler Maria. Hun kyser Lea på kinden.

Lea mærker kysset, mærker hendes mors stemme og maven som rumler. Hun har ikke lyst til at stå op. Bare 5 min mere. Hele hendes krop strækker sig, mens hun forsøger at vågne. I kroppens Strækende og sammentrækkende bevægelser, mærker hun også, en efterhånden velkendt fornemmelse, en tung en af slagsen. Hendes ble er igen våd. Hun rødmer helt.

Maria ser hendes datters rødmen og fanger hurtigt sutten, som er smuttet ud af munden under Leas lur. ”Det må være lidt flovt for hende” tænker Maria, mens hun viser sutten og siger med sin pædagogstemme ”Se hvad jeg har fundet, skal den i munden igen?” Hun ser Leas lette nik, mens tårerne begynder, at trille ned ad kinderne ”Hun skal da ikke være så flov, det er helt normalt for børn, at vende tilbage til et tidligere udviklingsstadie.” Tænker Maria. Selvom hun ikke har hørt om så drastisk en regression hos teenagere. Imens lader hun sutten glide ind i hendes datters grædende mund.

Maria tørrer Leas øjne, giver hende et knus, tager hendes hånd, guider Lea mod indgangen til huset og ud mod toilettet. Ude på toilettet, bliver den snart velkendte rutine for Lea, kørt igennem. Hun står hurtigt i en tør pull-up, og et lille klap på bagen. Maria spørger igen om Lea skal på toilettet. Lea ryster endnu engang på hovedet, mens maven begynder at rumle lidt højere. Den gyldne regel om, at man ikke skal sige nej til et toiletbesøg indhenter snart Lea igen.

Maria undlader, at give Lea bukser på, for at undgå endnu et par våde bukser. Lea er uforstående og surmuler lidt, og klokken slår 18.30. Lea bliver ført ud i køkkenet, hvor Leas gamle triptrap stol står klar. Lea kigger forundret på sin mor, som fører hende over til stolen. Hun pladserer Lea i stolen og sætter bøjlen for, så Lea ikke kan hoppe ned.

Herefter tager Maria hagesmækken, som ligger på bordet, og sætter rundt om halsen på Lea. Lea protester endnu højere og begynder at skrige. Midt i alt skrigeriet opfanger Lea et ledt pres fra hendes tarme og en krampende fornemmelse - noget vil ud. Hendes skrig går over i grød og Maria placerer endnu engang sutten, midt imellem Leas tænder og Lea slapper af.

Maria går over efter aftensmaden, og kommer tilbage med en gaffel og en tallerken spaghetti med kødsovs. Hun stiller den ved hendes egen plads. Hun tager forsigtig sutten ud af munden på Lea. Herefter tager hun en gaffelfuld spaghetti op til mund, puster på den og fører gaflen direkte over til Leas mund. Mens hun nynner. Hele scenariet er meget forvirrende for Lea. Hun prøver at opfange situationen hun befinder sig i. Hun har slet ikke opfanget, at hendes hænder er placeret på bøjlen og maven giver endnu et pres og en lille lyd fra sig.

Mens hendes mors stemme runger ”Her kommer flyveren!!”, åbner Lea munden til et udbrud ”HVAD??”. Så langt når Lea aldrig, før hendes mund er fyldt med spaghetti og gaflen er ude og på vej ned mod tallerkenen igen. Mens Lea tygger, får hendes hånd et lille klem og et ”Godt gået skat” fra hendes mor.

Maven giver endnu en krampetrækning fra sig. Lea folder sig lidt sammen, mens hendes ben krydser hinanden, herefter strækker hun maven ud igen. Det er tydeligvis ubehageligt for hende. Gaflen er allerede på vej med en ny omgang spaghetti til hende, mens hun skær en grimasse.

Hendes mor har også svært ved, at finde en grimasse som kan passe. Hun kender udmærket hendes datters udtryk, og ved det er tegnet for, at Lea skal på toilettet. Hun vil dog lige lade datteren spise færdig ”15 min mere kan hendes tarme sikkert godt klare” tænker Maria, mens hun puster på endnu en omgang spaghetti. 15 minutter er for lang tid, der går kun 10 min.

Leas hænder er nu solidt plantet i bøjlen, mens hun uroligt besværer sig frem og tilbage, og smasker den sidste spaghetti i sig. Maria har også lagt en hånd på Leas ben, for at berolige hendes datter. Hun mærker nu et sæt i datterens krop, og at Lea rejser sig en smule i bøjlen. Hun kigger på sin datter og ser en anspændt krop, nogle helt afslappede øjne og et fraværende blik. Samtidig høres en presselyd og nogle tydelige velkendte tarmlyde, hvorefter en umiskendelig lugt spreder sig. Hun kysser datteren på panden og lader hende sidde lidt, men hun rydder væk. Maria stiller et glas vand frem og instruerér datten ”Hold med to hænder!”

Lea sidder i sin egen verden. Hun fornemmer hendes afslappede mave, lugten som har spredt sig og klumpen hun sidder på. Hun er ved at føre glasset op til munden. Da det kolde vand rammer hendes læber, sætter det en automatreaktion i gang i hendes krop. Hendes blære giver de første tegn på at tømme sig, og Lea giver efter. Hun mærker varmen sprede sig.

Hun mærker også hendes tomme hoved, hendes rolige krop, og hendes igen afslappede blære. Hun mærker kun total fred i krop og sind, mens hendes fødder hænger og dingler. Et glad barnligt smil kommer Maria i møde, da hun tager bøjlen af Leas stol og guider hende ind på værelset.

Her ligger et håndklæde klar på sengen. Lea bliver lagt ned på håndklædet. Hun kigger op i loftet, får sin gamle yndlingsbamse i hånden, og sutten i munden. Lea fokuser kun på roen dette giver. Hun mærker hverken bleen blive revet af og taget af hende, eller at hendes intime område bliver grundigt vasket. Hun ænser en smule, da hendes mor løfter hendes fødder i vejret og lægger en ble indunder hendes numse.

Ellers ligger hun bare og hygger med bamsen og giver små spjæt fra sig, da hendes mor taper bleen til. Herefter bliver hun hevet op på numsen og hendes T-shirt bliver taget af og en anden T-shirt kommer på. Det er en langarmet T-shirt, med små søde bær over det hele. Den er hvid og har en lyserød kant ved hovedet og armene. Hun skal lige til at rejse sig, da hendes mor lægger et lille pres på hendes bryst og lader hende falde bagover - ned i den bløde seng. Hun fornemmer, at hendes mor knapper T-shirten nede omkring hendes bækkenbund og hun mærker straks, at bleen sidder tættere.

Herefter bliver Lea hjulpet op, og Maria fjerne håndklæde, vådservietter og den brugte pull-up. Hun gør Leas seng klar til natten og hjælper Lea i seng. Maria putter dynen godt op omkring Lea og hendes bamse, giver hende et kys, og slukker lyset. Lea falder hen i drømmeland. Hun vågner kortvarigt om natten, og giver slip på hendes blære. For hun ved, at hun alligevel vil blive skiftet i morgen og får en ny pull-up på. Hun smiler lidt til sig selv, mens hun giver bamsen et enkelt klem og lader roen fra sutten føre hende tilbage til drømmeland.

15 Synes om

Håber der kommer mere for den er mega god får mig til at føle det er mig

1 Synes om

Super god historie, gad godt være hende et par dage, mere af det tak

2 Synes om

DEL 4

Epilog.

En månedstid efter, er Leas gode veninde Klara på besøg. Lea og Klara sidder og snakker, da døren går op. Ind kommer Maria med en kop te til Klara og en flaske mælk til Lea. Klara begynder at nippe til teen, mens Maria sætter sig bag ved sin datter. Hun holder om sin datters mave og fører sutteflasken op til hendes mund. Lea lægger sig i den rette position og lukker øjne, mens hun lader rytmen fra flasken og mælkens tykke fornemmelse styre hendes verden.

Maria tager et hurtigt snif, mens hun stryger håret på Lea ”Hvor længe har hun sidde sådanne her?” henvender hun sig til Klara ”Der kom nogle små pruttelyde og en umiskendelig lugt for ca. 20 min. siden” svarer Klara ”Hun har ikke gjort opmærksom på noget?” spørger Maria ”Nej - ikke det mindste - Hun opdagede det ikke engang, hun forsatte bare snakken, som om intet var hændt” Maria aer Leas kind ”Jeg må nok hellere skifte hende, efter hun er færdig med flasken…”

Klara kan ikke styre sin nysgerrighed. ”Hvordan var det nu det hele startede?” Maria beskriver den første dag for hende, imens bliver Lea færdig med flasken og bliver ført over til puslebordet. Klara er forundret over, at Lea havde bestilt bleer og gerne ville være blebarn igen. Det havde hun aldrig fortalt hende. Samtidig bliver bodyen knappet op og en tydelig våd ble kommer til syne ”Hun har heller ikke sagt noget om, at hun tissede eller skulle tisse?" Spørger Maria. Klara ryster på hoved. I mellemtiden ligger Lea, i sit little space med sutten i munden og bamsen i hånden. Hun kigger op på uroen som snurrer rundt og bemærker intet.

Klara spørger ind til de ting, Maria efterfølgende har købt. Maria forklarer, at hun har et par kontakter igennem børnehaven, til puslebord og sengehest. Dertil var der en masse søde bodyer, bleer, sparkedragter, sutter og osv. på nettet. Puslepuden er endda også fundet på nettet via Crinkelz. Maria funderer for sig selv, at hun ikke havde regnet med, at finde en puslepude i den størrelse.

Klara spørger, om det var svært, at finde Felicity mærket igen. Det var jo trods alt Leas ”go to” ble når de skulle i skole. Maria forsætter samtalen, men inderst inde ved hun godt, at der er ingen som kunne kende det mærke. For efter Lea havde opbrugt alle pull-up’sne på et par dage derhjemme uden kontakt til andre. Havde de skiftet i mellem Crinkelz, Betterdry, Tena, Forsite, og andre lignende bleer. Alt efter hvilke der var på tilbud, og som sad godt på Lea. Lea havde prøvet et par gange, at få en drynites på i skole, men hun gennemvæddede den tit, i den første time, så det gik slet ikke.

Maria forsætter samtalen, som om intet er hændt, men sporer den ind på steder de køber fra. Hun snakker om, at de ofte køber tøj fra Little for Big, Onesies Downunder eller Abdl marketplace. Maria forsætter med. at de køber bleer fra Saveexpress, Abuniverse eller Diaper Heroes, imens hun knapper Leas body og får hende på benene igen. Klara stemmer i med ”Hvad med Incontrol?”. Med det samme, bliver Maria taget tilbage til dagen, hvor det hele startede, og mærkatet på pakken ”Incontol”.

Hun sætter Lea ned på gulvet, kigger på Klara ”Nu er det din tur - min skat” mens hun klapper puslepuden. Det giver et gib i Klara - var hun AFSLØRET??? – Hendes hjerte hamrer afsted. I hendes forbløffelse opdager hun ikke, at reaktionen efter gibet, har afslappet hendes blære og den har givet efter. De små skridt hen mod puslepuden, er med følgeskab af et par busker, som bliver mørkere og mørkere. Da hun står ved puden, danner der sig en lille pøl under hende.

Men det opdager Klara slet ikke, hendes allerstørste drøm er ved at gå i opfyldelse. Siden hun engang havde været hjemme og lege hos Lea. Hvor hun mistede kontrollen over blæreren og fik ble på. Kunne hun ikke slippe tanken om, at Maria endnu engang skulle yde omsorg for hende, og vise hende den kærlighed hun fik, som kun småbørn normalt opnår. Hun var blevet så jaloux på Lea over, at hendes mor altid var så sød over for hende, og Lea aldrig anerkendte det. Hun tog hævn overfor Lea og nedgjorde hende med pakken, men samtidigt for at vise Lea hvor god en mor hun havde.

Alle disse tanker suser igennem Klaras hjerne. De går i stå, da endnu et par klap rammer puslepuden ”Lea er vidst ikke den eneste, der godt kunne bruge en ren numse” hører Klara, Marias blide stemme nærmest visker til hende. Mens Klara ser Marias hånd nærmest i slow motion, tage fat om hendes våde bukser.

Klara nikker og rødmer, mens både hendes bukser og underbukser, bliver ført ned under anklerne og Maria tager fat om hendes ben, for at løfte dem. Klara står som forstenet, imens hun bliver afklædt. Både T-shirt og strømper ryger også, inden Marias ene hånd igen klapper puslepuden og den anden hånd, skubber Klara helt tæt på puden. ”Er du klar??” Runger stadig i Klaras ører, da hun helt nøgen glider op på puslepuden og lægger sig ned. Hun kigger op på Marias milde øjne. I øjenkrogen ser Klara en sut, som styrer direkte mod hendes mund. Hun tænker ikke - hun tager blot imod.

Mens Klaras ben bliver løftet og en ble bliver skubbet ind under hende, hører hun Marias blide stemme ”Nårh, så det var dig der var blepigen” er de sidste ord som lander i Klaras øregange inde tapen rammer bleen og et nyt liv begynder.

Fortsættes i Den sande blepige

11 Synes om

kommer der mere???

1 Synes om

Det var sidste afsnit :hugs:

1 Synes om

Øv da :pensive::sob::sob:

2 Synes om

Mega god historie, men noget af en clifhanger lol :stuck_out_tongue:
Forsæt det gode arbejde tho, du skriver altid gode historier

3 Synes om

Mere. Den er fantastisk den historie :heart_eyes:

2 Synes om

Ja ikke

2 Synes om