Pakken (G,F,g,B,B,G,G)

Kapitel 3

(Endelig :stuck_out_tongue: ):

Fredag var den store dag og Julie havde glædet sig inderligt til festen med Mads. Følelserne var dog blandede da hun også var nød til at have ble på under festen, specielt eftersom hun gerne ville have noget at drikke sammen med vennerne. Julie var nervøs for hvordan aftenen skulle gå både det at hun nok skulle have en forholdsvis tyk ble på for at kunne klare det men også fordi at hun højstsandsynligt ville blive nød til at skifte bleen i løbet af aftenen.

Julie og hendes mor havde talte meget om hvordan hun skulle klare det, og de havde torsdag været i centeret for at finde en kjole der ville egne sig til aftenen. Derefter havde de været forbi en speciel butik hvor de havde fået nogle ekstra indlæg og nogle ekstra abesoberene bleer. Kjolen Julie havde købt var rigtig smart og hun glæde sig til at se hvad Laura og Mie ville sige til den, samt hvordan Mads ville reagere. Hun var ikke helt sikker på om det var en date de havde, men hun valgte at opfatte det sådan.

Klokken nærmede sig ni og Julie var i tøjet og klar til at tage af sted, hun var ved at gemme sin ekstra ble i sin håndtaske da Mads ringede på døren. Hun lukkede sin taske til, og løb hen mod døren. Inden hun åbnede, fik hun lige styr på sig selv. Nogle gange kunne hun godt føle at hendes barnligehed stadig skinnede stærkt igennem, især i situationer som denne. På vej ud af døren råbte hun farvel til sin mor og fik standart replikken tilbage: ”Gør nu ikke noget jeg ikke ville have gjort”.

Mads og Julie små snakkede og da Mads komplimenterede hendes kjole og efterfølgende tog hende i hånden. Så var lykken total, intet mindre, så det var altså en date. Julie kunne slet ikke rumme alt den lykke. Den ellers relativt lange gåtur, til festen blev pludselig alt for kort. Julie blev helt ked af det da han slap hendes hånd for at hilse på de drenge Mads altid hang ud med. Det var ikke den slags drenge som Julie gad snakke alt for længe med, ikke fordi hun ikke kunne lide dem. Laura og Mie kunne bare snakke om andet end scootere og dåseøl.

Tiden gik og Julie sad i lang tid og sludrede med Laura og Mie, mens de fik rigeligt at drikke. Endelig kom Mads og en af hans kammerater hen til dem, de havde et kortspil med og foreslog at de spillede et drikkespil for at få ekstra gang i festen. Julie sagde modvilligt ja til at deltage. Hun vidste godt at det sikkert ville være en dårlig ide, for lige netop hende at deltage, men hun ville jo også gerne være med i legen.

Spillet skred frem og Julie og hendes veninder fandt hurtigt ud af at Mads og Nils klart mestrede spillet bedre end dem. Dog slap de heller ikke for også at få en god brændert på. Da de endeligt sluttede spurgte, Mads, Julie om ikke hun ville med udenfor? Det ville Julie gerne, men i det hun rejste sig mærkede hun straks hvor våd hendes ble var blevet. Hun tænkte at det ville være smart at gå på toilettet nu for at skife, men med det ekstra indlæg burde den da kunne holde bare lige en times tid endnu. Så ville det også passe med at hun skulle til at tage hjem, hvilket ville kunne spare hende for en stor portion bøvl.

De gik ned i husets baghave, hvor de satte sig på en bænk. Julie satte sig forsigtigt ned på den opsvulmede ble. Den var tæt på at lække men det var ligemeget nu. Mads satte sig tæt på Julie. Han tog fat om hende og kyssede hende. Julie gengældte med et meget lidenskabeligt kys. Mads lagde sine hænder omkring hende og intensiteten tog til. Julie havde fuldstændigt overgivet sig til ham da han førte hende ud på det bløde græs, hvor de lagde sig og kælede videre. Mads kørte sin hånd op under Julies Kjole for at tage fat om hendes numse.

Pludseligt drejede Mads, Julie som var helt i ekstase, rundt og bare kikkede på hende. Med set samme gik det op for Julie hvad der var sket. Det hele var forbi. Alt. Tårene væltede frem, hun følte sig ydmyget. Blottet. Og mest af alt stod det klart at Mads ville gøre det forbi. Hun kom hurtigt på benene, hun løb alt hvad hun kunne. Mads sad som forstenet tilbage uden at sige en lyd.

Da Julie kom hjem kastede hun sig på sin seng og brugte den næste times tid på at græde sig i søvn.

Fortdæt til Kapitel 4

2 Synes om