Pakken (G,F,g,B,B,G,G)

Kapitel 2

Julie slog det straks hen med at det sikkert var fra i morges. Det svar var tilfredsstillende for hendes mor. Julie forsatte op til hendes værelse men hendes mor stoppede hende igen da hun pointerede at Julie altså var våd bag på. Julie brød ud i gråd og indrømmede at hun havde haft et ”mindre” uheld på vej hjem fra skole. Julie blev sendt i bad, mens hendes mor ville tage ud for at handle.

Da Julie kom ned i køkkenet til spisetid, fortalte Julies mor hende at hun havde været hos lægen for at tale om Julies problem. Dette havde resulteret i at hun nu havde fået nogle forskellige bleer med hjem der nu stod ved trappen.

Bleer – det havde Julie ikke tænkt over, selvfølgelig skulle hun da ikke have ble på. Julie protesterede men hun var godt klar over at det kunne være lige meget efter som at hendes mor havde bestemt sig.

Da Julie var ved at gøre sig klar til at gå i seng kom hendes mor ind på hendes værelse med posen med bleer. I posen var der flere slags bleer. Julies mor valgte en af pakkerne ud og åbnede den. ”Bleerne er small så de skal nok passe” sagde Julies mor, hvilket dog ikke var den store trøst for Julie, der var lige på nippet til at græde. Men hun holde det tilbage imens hendes mor gik i gang med at give hende bleen på.

At hendes mor skulle give hende ble på var slet ikke en del af planen for Julie men hun valgte ikke at modsætte sig, da Julie ikke følte at situationen ikke krævede opmærksomhed fra Marie. Den passede perfekt og sad godt tæt om Julies numse. Da hendes mor var færdig og havde sagt godnat til Julie, stod Julie som i en trance. - Dette burde ikke kunne have overkommet hende og slet ikke i hendes alder.

Julie gik hen til sit store spejl for at betragte sig selv med bleen på, det var en helt ny følelse, den spredte hendes ben på en lidt ubehagelig måde der gav hende en let vralten, dog ikke noget der var synligt for andre end hende selv. Bleen varmede så meget at Julie bestemte sig for at det nok var bedste at hun bare tog en stor t-shirt på. T-shirt dækkede lige knap bleen men det kunne næsten ikke være anderledes.

Næste morgen da Julie vågnede, blev hun straks mødt af realiteterne fra aftenen inden. Hendes ble var helt bestemt våd, den havde godt nok holdt hvad den skulle, men hun kunne mærke, at der ikke skulle særlig meget mere til før den ville begynde at lække. I spejlet på hendes væg kunne hun se hvordan bleen nu tydeligvis hang ned under hendes t-shirt og at den nu nærmest havde skiftet farve fra hvid til gul.

På vej ud på badeværelset mødte Julie sin mor der straks gik om bag ved hende, løftede op i t-shirten, trak ud i hendes ble og kiggede ned. Julie blev helt paff hvordan kunne hendes mor finde på at gøre sådan noget? Julie følte sig krænket og trak hurtigt t-shirten ned igen og vendte sig om mod sin mor. Lige som hun skulle til at hisse sig op, sagde hendes mor at hun nok hellere måtte komme ud af den våde ble, hvilket gjorde Julie helt lille og tavs.

Julie låste døren efter sig ude på toilettet og spændte bleen af, der faldt til gulvet med et klask. Der lå den så hun var ikke klar over hvad hun skulle gøre ved den så den fik lov at ligge. Desunden kunne hende mor jo bare samle den op når hun nu både ville give hende ble på og fortælle hende om hun trængte til at få bleen af.

Da Julie havde taget bad og kom ind på sit værelse for finde rent undertøj blev hendes dag med et ændret. Hendes skuffe til trusser var helt tom for trusser. Der lå bare en lyserød pakke. Hun tog den op og studerede den: ”goodnites – Underpants” det var tydeligt hvad de var til. De var højstsandsynligt nemmere at skjule og mere behagelige at have på om natten.

Pakken var en jumbo pakke – hendes mor havde tydeligvis ikke forestillet sig at hendes blæreproblemer ville være midlertidige. Men hvorfor havde hendes mor dog fjernet alle hendes trusser, hvad skulle hun nu tage på i skole? Julie kalde på hendes mor, men der kom ikke noget svar. Derfor blev hun nød til at åbne pakken for at tage en af bleerne på. Bleen var meget mere diskret end den hun havde sovet i så hun trak den hurtigt op og fik et par bukser og en trøje på.

Nede i køkkenet var hendes mor i gang med at spise morgenmad, så Julie satte sig overfor med sin morgenmad. Julies mor spurgte om det var meningen at hun skulle rende rundt og samle våde bleer op fra gulvet i fremtiden? Dette svarede Julie ikke på men spurgte i stedet hvor hendes trusser var blevet af.

Julies mor fortalte at hun var blevet nød til at flytte dem for at få plads til hendes ”nye trusser” Julie blev forarget, for hun kunne jo ikke tage i skole med ble på. Dette fejede Julies mor hurtigt af banen ved at fortælle hende at hun ikke kunne risikere et lignende uheld som i går, og desuden var det jo rent held at hun ikke havde tisset i bukserne i skolen.

Julie blev flov men kunne endnu en gang godt se hendes mors pointe. Julie spiste op og gjorde sig klar til at gå i skole, på vej ud af døren kom Julies mor susende med hendes madpakke og en ekstra ble, bare lige for en sikkerheds skyld.

På vej til skole mødte Julie Mads, de mødtes ofte om morgenen og efter som at de gik i samme klasse kunne jo lige så godt følges i skole. Julie kunne mærke at hun blev nervøs for, at han skulle opdage at hun havde ble på, han sagde dog ikke noget og hende puls faldt en smule.

På vejen derhen snakkede de om løst og fast. Julie havde i lang tid været lidt forelsket i Mads men hun havde dog aldrig taget sig sammen til at gøre noget ved det, desuden havde de jo også et dejligt venskab.
Da de kom ind i klassen og satte sig ned blev Julie igen mindet på at det ikke var hendes sædvanlige underbukser hun havde på.

Men den kedelige undervisning i oldtidkunstskab fik hende relativt hurtigt til at tænke på noget andet. En time inde i 2. modul da de var ude for at arbejde med danske digte kunne hun pludseligt mærke at hendes ble blev våd, heldigvis var det ikke så meget og Julie udskød toiletbesøget til pausen. Bleen var godt nok en smule våd men der var ikke nogen fare for at den ville lække.

Da de fik pause skyndte Julie sig ud på toilettet før der ville komme alt for mange mennesker derud. Hun låste sig inde i en af båsene, satte sig på brættet og fandt sin ekstra ble frem. Hun kunne høre at to af hendes gode veninder stod og sludrede. Julie blev nervøs for at de skulle opdage hende og det hjalp ikke da det gik op for hende at der ikke var nogen skraldespand i båsen. Hun kunne ikke lade den ligge, tænk nu hvis nogen gik ind lige efter hende!

Derfor tog hun en hurtig beslutning og tog posen fra hendes madpakke og stoppede bleen i den og bandt en knude på den. Så kunne hun da i det mindste have den liggende i sin taske indtil hun fik lejlighed til at smide den ud. Da der endeligt blev stille listede hun ud fra toilettet, og videre til næste time. I samfundsfagstimen fik de igen, til Julies store held, lov til at arbejde udenfor klassen i tomands grupper.

Læreren havde lavet grupperne og Julie blev fyldt af en indre varme da hun så at hende og Mads skulle arbejde sammen. Mads var en klovn til samfundsfag men det var lige meget. Han kunne få lov til at skive alt det af han ville, - alt for kærligheden tænkte Julie.

De diskuterede ivrigt de nye populistiske tendenser som Villy Søvndal havde fået, da Mads pludselig afbrød Julie, til stor frustration for hende, dette ændre sig dog hurtigt da hun hørte at han spurgte hende om hun ville med ham til en fest fredag. Julie blev ovenud lykkelig men bevarede dog fatningen da hun køligt svarede at det troede hun nok hun kunne få tid til.

På vej hjem fra skole svævede Julie på en lyserød sky mens Mads fortalte hende om hvornår han ville hente hende. Julie kunne mærke hvordan hende ble var begyndt at hænge mere og mere ned om hendes ben. Den var fyldt til briste punktet men der var stadig mindst 3 minutters gang tilbage. For at gøre det hele værre kunne hun nu mærke at bleen var lækket bag på hendes bukser.

Da Hun endelig stod ude foran sit hun blev hun nød til at stoppe op for at Mads ikke skulle se den våde plet bag på hendes bukser. Han stoppede også så hun skyndte at sige tak for at dag så hun kunne få ham væk uden at han skulle opdage den våde plet. Mens han bare stod og så på hende blev hun mere og mere desperat og hun udbrød at hun hellere måtte komme hjem, til hvilket han svarede at hun var hjemme.

Hun fik gjort sig selv forvirret, og hun var lige ved at vende ryggen til ham da han pludseligt kyssede hende på kinden og sagde at han blev nød til at gå, men hvis hun gerne ville have et kys en anden dag kunne hun bare spørge. Han gik videre og hun kunne endelig gå indenfor.

Hendes mor kom hende i møde med det samme da Julie trådte ind i stuen. Hun spurgte hvordan dagen var gået og om der havde været noget uheld, Julie svarede, helt svimmel af kærlighed at det havde været en super dag. Da Julie vendte sig for at gå op på sit værelse mærkede hun at hendes mor tog fat i hendes buksekant for at se om bleen var våd.

Hendes mor sagde at hendes ble var sjask våd, hvilket Julie godt var klar over. Hun blev sur over at hende mor igen havde tjekket hendes ble på den måde men blev straks fejet af banen med at hun jo ikke selv kunne finde ud af det. Julies mor trak hende med ind på Julies værelse imens Julie protesterede vildt. Hendes mor skulle slet ikke skifte hende igen.

Julies mor gik med til at Julie fik lov til at skifte sig selv på den betingelse at Julie tog en kjole eller et nederdel på, dette skulle gøre det lettere for hende at tjekke Julies ble. Julie gik modvilligt med til dette. Hendes mor lagde en af de tykke nat bleer frem. Med forklaringen at de små pullups tydeligvis dårligt kunne kapere hendes mængder.

Julie tog den våde ble af og smed den i skraldespanden inden hun betragtede den nye ble. Det var en rigtig ble, den var helt bestemt tykkere end den hun havde sovet i. Dette gjorde at hendes ben blev spredt endnu mere end de havde været om natten. Og hun vraltede også let.

Bleen var svær at skjule under den nederdel hun havde fundet og hun arbejdede længe med det. Julie følte ikke helt at det lykkes da hun stadig kunne se formerne fra bleen bag på, men man skulle måske vide at hun havde ble på for at kunne se det. Lyden var dog ikke til at tage fejl af da hun gik ned mod stuen for at se fjernsyn med sin mor.

Fortsæt til Kapitel 3

2 Synes om