Nye grupper - og "nye grupper"

Hej alle ,

Der er nogle stykker der har spurgt på at få oprettet grupper. Tidligere kunne man selv oprette, men vi endte i en situation hvor der var for mange ligegyldige tomme grupper (jer der kender Boyfriend kan forestille sig det).

Men jeg vil meget gerne give plads til relevante diskussioner og socialiseringer. Så hvis der er nogen af jer der har lyst til at lede en gruppe så send mig en privat besked.

Til inspiration er der i linket her er en række tidligere oprettede, nu herreløse grupper http://blocked.ageplay.dk/unpublishedgrupper.html

Kravene til en grupper er:

  • Klart defineret formål, ud fra navn og beskrivelse
  • Én udnævnt ejer som er ansvarlig for at gruppen er et rart sted at være. Der kan godt være flere admins - men kun en ejer
  • Ikke overlappende med eksisterende gruppe eller forum
  • Kun adgang for unge over 18 hvis emnet er seksuelt - disse grupper kræver også at en administrator godkender nye medlemmer.

Det er ejer og admins rolle at sikre at gruppen er et rart sted at være og at dårlig opførsel, grim snak - og selvfølgelig direkte ulovligheder efter dansk lov - slås ned på.

For at få en gruppe oprettet eller overtage en af de herreløse så send følgende oplysninger til mig:


Navn:
Beskrivelse:
Fri adgang eller kun adgang efter godkendelse (ja/nej)?:
Skal man kunne dele billeder & video (ja/nej)?: 

Så har du lyst til at stå for en gruppe så send mig ovenstående oplysninger og lade os se på det. Har du spørgsmål så skriv ligeledes en besked.

mvh
Babylai