Munch København 3. januar 2024 - nu i Valby

Munch København 3. januar 2024 - nu i Valby

Hej alle,
Bemærk: Tilmeld ved at trykke på “Deltager” ovenover, så vi ved nogenlunde hvor mange der kommer.

Så er vi tilbage med vores populære Munch arrangementet. Vi har flyttet stedet til Valby lige udenfor København, nærmere bestemt på Café Ciré, der ligger 3 minutters gang fra Valby station. Valby Langgade 58, 2500 Valby.

Café Ciré er en hyggelig cafe og restaurant med fair priser i et idyllisk og historisk område, med hyggelige lokaler og venlig betjening. Er vi mange kan vi få vores eget lokale på første sal. Husk at støtte caféen ved at købe noget at drikke eller spise - så de fortsat har lyst til at have besøg af os.

Munch er altid den første onsdag i måneden, kl. 16:00 - 18:00 - eller hvor længe folk bliver hængende. Nogle gange går nogle ud i mindre grupper og spiser (eller drikker) et andet sted, andre gange bliver vi på caféen.

Vi glæder os rigtigt meget til at se både gamle og nye deltagere.

Møde regler:

Du hjælper os meget ved at klikke på ”Deltager” i selve arrangementet. På den måde ved vi hvor mange pladser vi ca. skal booke. Gør det så snart du ved om du deltager. Har du glemt at klikke, er du selvfølgelig stadig velkommen.

Dresscode: Almindeligt hverdagstøj. AB tøj er forbudt, da det skaber uønsket opmærksomhed og utryghed for nye deltagere.

Sådan kommer du her til:

Det er nemt for de fleste at komme til Valby station med offentlig transport (S-tog, InterCity, Regional, kystbane-tog og bus. – Tjek Rejseplanen). Der er også parkering kælder/hus mod timebetaling. På gaden skal du tjekke skiltene, da det enten er privat, koster 12,-/timen eller der er max 3 timers gratis parkering. (Tip: Parkering på Valby Langgade, på den anden side af Langgade S-togs station mod Damhussøen er gratis – Tjek skiltene!).

Læs mere på Little’s Munch - København og husk at tryk “Deltager” på arrangementet her.

Hvis du har spørgsmål så skriv til mig Babylai eller Babymike - eller spørg på Telegram.


1 Synes om

Der er booket til os under navnet “Michael”. Hvis du ikke har været med før, så skriv evt. så jeg kan holde øje efter dig :slight_smile:

4 Synes om

Tak allesammen for en super god start på året med denne munch. Dejligt at se jer alle igen og fedt at se nye til vores event. 2024 bliver et super godt år :smiling_face_with_three_hearts: :star_struck: :two_hearts:

Næste munch bliver den 7/2 og bliver snart slået op her på ageplay :partying_face:

3 Synes om

Tak for i aften det var hyggeligt

1 Synes om

Selv tak. Rigtig hyggeligt :smiling_face:

1 Synes om

Tak til nye såvel som kendte gæster. Det var dejligt med stor opbakning.

Håber vi ses igen næste måned.

Lige kommet hjem efter en usædvanlig spændende køretur fra Valby. Hvis i skal ud og køre i aften eller i morgen tidlig så husk afstand og god tid.

Der er sneglat, fygning nordpå så der er strækninger hvor man ikke kan se en hånd for sig og start og slut på vejbanen. Her i Græsted er alt hvidt med fygesne.

3 Synes om

Tak for en hyggelig aften. Det var min første gang og kan sige til nye der overvejer at deltage at det er en imødekommende & snakkesalig gruppe med folk i forskellige aldre. Var selv lidt bange for at gruppen ville stikke ud for hvad der bandt folk i denne gruppe, men det skal man bestemt ikke være. Vi lignede bare en normal forsamling der havde det hyggeligt så join hyggen hvis i skulle have lyst. Har selv klart tænkt mig at komme igen.

7 Synes om

Så fedt at du kom og dejligt at du følte dig i godt selskab :heart: og tak for din beskrivelse, for det er lige netop sådan vi afholder vores munch, så alle kan føle sig velkommen uden at stikke ud (som ABDL’er).
Vi glæder os til at se dig igen :blush:

3 Synes om

Dette emne blev automatisk lukket 60 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.