Min mor – Dag plejeren (B,F)

I denne historie ser vi Casper, en 17 år gammel fyr som er ude i for meget skidt til dagligdag og ikke opfører sig ordentligt overfor hans mor som hedder Ulla. Han har ingen far da han døde nogle år forinden. Hans mor arbejder som dagpleje i hendes eget hus og da sommerferien nærmer sig beslutter hun sig for, at gøre noget drastisk for at ændre Casper.

Der skal gøres opmærksom på at der sikkert forfindes en del stavefejl

Ulla var ved at få nok, endnu engang kom Casper alt for sent hjem fra byen på en dagligdag, endda fuld. Hun vidste godt, at Casper ikke gik i skole den næste dag, både pga. han var for doven, men også hans tømmermænd. Ulla syntes hun havde gået igennem meget snavs med Casper siden hans far døde, men det kunne simpelthen snart være nok, hun kunne slet ikke forestille sig hvor Casper ville ende, hvis det fortsatte på den måde. Den dag havde Ulla simpelthen fået nok, og dagen efter ville hun starte en plan, som hun havde brygget på i noget tid.

Der var en uge til sommerferien begyndte og Ulla sendte sønnen i skole den dag, men med megen brok fra hans part, men hun var ligeglad, hun havde stået op mod meget igennem årene og det var bare nok. Da Casper havde forladt huset, gik Ulla straks hen til hendes computer, da det heldigvis var en af hendes sjældne uger hvor hun havde fri, havde hun god tid, til at planlægge fremtiden for Casper.

Ulla som i forvejen var en hårdkogt dagplejemor med 10 år på bagen, vidste godt hvad en baby skulle bruge, men også hvad en speciel baby skulle bruge, for at blive sat på plads. Ulla kiggede på hjælpemiddel databasen for hjælpemidler til handicappede børn og voksne. Hun fandt her hurtig både seler, bil sæde, højstol, tremmeseng, barnevogn, flyverdragt, normal baby beklædning, store bleer og gummi bukser og alt det løse, alt sammen passende til en ung voksen, som Casper desværre jo var ved at blive, men bare ikke gav udtryk for at vise.

Normalt skulle man have en speciel tilladelse fra lægen før man kunne bestille de gængse hjælpemidler, men Ulla kendte personligt, dem der arbejdede på centralen, som skyldte hende en tjeneste eller to og ikke spurgte yderliggående til hvad de forskellige ting skulle bruges til. Da Ulla havde sikret sig, alt var bestilt til at blive modtaget et par få dage efter, satte hun sig ind i stuen og slappede af, imens planlagde hun hvordan, hun bedst skulle tage sig af hendes søn.

Det blev fredag inden at alt udstyret kom, det kom heldigvis tidligt om morgenen, i en større fragtbil imens Casper var i skole. Ulla blev glad for alle de modtagne ting, men måtte også betale en forholdsvis dyr regning, for den fremtid som ventede Casper. Ulla brugte hele dagen på at sætte tingene op og samle det rundt omkring i huset. Ulla klargjorde nu det større puslebord hun havde bestilt, som modtagelse til Casper og ventede.

En halv time efter at Casper havde fået fri, kunne Ulla høre døren smække op og Casper råbte han var hjemme. Ulla gik ud til ham med en overraskelse om bag ryggen. Ulla fortalte hun havde en overraskelse og bad Casper stikke hænderne om bag på ryggen. Ignorant som Casper var, tog han hans hænder om bag på ryggen, hvor Ulla derpå var hurtig til at give Casper et par håndjern på. Casper blev helt panisk og begyndte at slå løs og sparke, men Ulla havde et jerngreb om Caspers arme og med hænderne omme bag på ryggen, indså Casper efter nogle lange minutters kæmpen, både med vold og bandeord, at han var fanget.

Casper spurgte til hvad han have gjort, men fik at vide, at han skulle tie stille, Ulla første Casper ind i pusle rummet hvortil Casper stadig ikke forstod situationen, deraf spurgte om hvad et nyt og større puslebord gjorde i rummet. Ulla skubbede Casper hen mod puslebordet hvorpå han fik at vide, at han skulle hoppe op. Casper blev lettere forfærdet, da det langsomt gik op for ham, at der var noget galt og som en magtsyg lille unge, blev han igen panisk og banede over Ulla. Men Ulla tog nu fat i hans arme og skubbede dem op ad hvorpå Casper fik smerter og overgav sig.

Ulla gentog nu hendes ord, og Casper hoppede op på pusle puden, og lagde sig ned. Ulla løftede nu et par håndleds seler op fra under pusle bordet og fortalte Casper at han skulle ligge stille, med nøglen til håndjernene tog Ulla nu fat i hans hænder, låste dem op og med et snuptag, tog hænderne om på fronten og låste dem fast i hver sin sele, i siderne af puslebordet. Casper kæmpede lidt for at komme fri, men måtte indse at de seler holdt til alt hvad han ellers kunne ligge i dem.

Ulla begyndte langsomt, at strippe Casper for hans tøj imens han blev mere arrig og fortalte at Casper fra i dag og indtil sommerferien var slut, ville være hendes baby eller dagpleje barn, som han nu ville affinde sig med det og blive behandlet lige vidt, som et andet lille barn. Casper blev skræmt over det han hørte, råbte op og skreg, om at det kunne hun da ikke gøre mod ham og at han ville slippe fri. Men Ulla fortalte ham med hårde ord at, der ingen vej var uden om dette og at hun havde fundet sig i for meget, fra hans side indtil nu. Casper fortalte stadig med høje ord, at han nok skulle komme fri, men Ulla fortalte Casper, at når hun nu engang fik ham i et pænt ble outfit og knipset en hel masse billeder, var hun ret sikker på at Casper ikke bare ville løbe væk, i skræk for at billederne kom ud. Med det blev Casper pludselig stille og snøftede lidt, idet han allerede nu, havde set sig kraftig afmagtet.

Efter at alt tøjet var kommet af, med lettere besvær af trøjen, lå Casper nu helt nøgen på pusle puden, Casper klynkede stadig lidt, i den pinlige situation han fandt sig i, men Ulla tog nu fat i et barbergrej under puslebordet, skummede hele Caspers ble område ind og begyndte at køre med en skraber, for at fjerne alt hans hår. Casper blev igen helt arrig og kunne ikke forstå, hun kunne tillade sig dette, og så hans manddoms hår, men Ulla var ligeglad og ignorede hans jamren helt. Efter et par gode ti minutter, blev Ulla nu færdig og fjernede barber grejet.

Ulla tog nu hendes kamera og tog de første tre billeder af Casper, i en uhjælpelig situation og med sin mistede manddom. Ulla kiggede nu op på Casper og spurgte om han var færdig med at kæmpe, og at han forstod at hans situation ikke ville blive ændret. Casper sagde ja tilbage til Ulla, med megen skam, i den overbevisning at alt håb var ude.

Alt imens Casper lå og ventede på yderliggere behandling, hentede Ulla nu en tyk ble, fra hendes ble hylde, samt noget tøj inde i kommoden og kom tilbage til Casper. Casper kiggede panisk på bleen, selvom han godt vidste han var slået, ville han under ingen omstændigheder, blive udsat for den pinlige situation at få en ble på. Men da Casper skulle til at kæfte op igen, stak Ulla hurtigt en stor sut ind i munden på Casper, som hun satte fast med velcro rundt om hans hoved.

Casper lå nu der helt stille og ude af stand til at gøre noget, og faldt langsomt til ro. Da Casper igen havde slappet af, tog Ulla nu nogle vaske servietter og sørgede for, at hele Caspers ble område blev tørret godt af, og sikrede sig, at hun kom godt rundt omkring i krogene. Hun løftede nu Caspers ben op, i en åben stilling, til hele numse partiet, tog noget baby lotion ud på hånden og med veltrænede hænder masserede hun Caspers numse og skridt godt ind. Alt imens Ulla foretog sig dette, var Casper helt rød i hovedet, af pinlighed og klynkede som man svagt kunne høre igennem sutten.

Ulla foldede nu bleen ud og skubbede bagenden, ind under Caspers numse, hvorefter hun pudrede godt og lagde numsen ned oven på. Ulla tog nu kameraet igen og knipsede et par billeder, hvorefter hun igen tog fat i bleen og lukkede den sammen, med 4 stykker tape i siderne. Casper troede, at pinligheden her var fuldendt, men Ulla tog et par gummi bukser frem, som hun trak op over Caspers ble, og endnu engang knipsede et par billeder.

Med Casper liggende i ble og gummibukser, fortalte Ulla ham nu, at det var middag og små babyer skulle sove nu, men først skulle man da havde en flaske og tøj på. Ulla spurgte nu, om Casper var færdig med at slås og indså han ikke kunne gøre noget. Casper nikkede med hovedet, da han bestemt ikke vil risikere, at nogle billede kom ud, eller situationen ville blive værre. Ulla spændte nu selerne op og satte Casper op på puden. Hun tog nu en body og trak den ned over Caspers krop, og knappede den fast i skridtet, efterfulgt af en natdragt som blev trukket på fødderne, kroppen og lukket på ryggen. Ulla spændte nu sutten op, og satte en sutte kæde fast i tøjet i stedet, med den selvsamme sut, Casper lige havde haft i munden.

Ulla havde nu fuldendt forvandlingen, tog et spejl og viste Casper ham selv i spejlet. Casper rødmede og blev lettere ulykkelig, over at se hans spejlbillede. Ulla bad nu Casper om ikke at gå, men kravle ud i køkkenet, for at få noget at spise. Casper gik ned på alle fire og med nogle kraftige vraltende bevægelser pga. bleen sad tungt i skridtet, kravlede Casper nu ud i køkkenet. Casper blev overrasket over den store højstol, som stod for bordenden af bordet, men vidste godt, at den var til ham. Ulla løftede nu med meget besvær, hans søn op i stolen, hvorefter hun spændte Casper fast, med det indbygget sele system. Ulla spændte nu, en hagesmæk rundt om Caspers hoved, og gik over til køleskabet, hvor hun fandt 2 store flasker, med en blanding af noget baby mælk, satte sig ved siden af Casper og stak den ene i munden på ham.

Casper begyndte at drikke, så hurtigt han kunne, det så ud til at det smagte ham godt, han havde jo trods alt, heller ikke fået noget at spise, siden han kom hjem. Efter at have måttet proppe de sidste dråber ind i Casper, pga. de 2 store flasker næsten var for meget for ham, blev Casper spurgt om han var sulten. Casper nikkede og fik en skål, med most banan i, som han åd med lettere velbehag.

Efter måltidet og en omgang tørring af munden, blev Casper nu løftet ned på gulvet igen og blev bedt om at kravle om til den bagerste terrasse dør, som var bagerst i vores have, helt aflukket af muligheder, for blik fra naboerne. Casper i hans tilstand, kom hurtigt derhen og blev overrasket over hvad han så, udenfor døren stod der en stor barnevogn, lige så stor som hans normale seng. Ulla åbnede døren og gik ud og gjorde barnevognen klar, til at Casper kunne komme i den.

Da Ulla havde klargjort vognen, løftede hun nu Casper op, og lagde ham ned i den. Casper følte at situationen var helt urealistisk, og kunne ikke vænne sig til tanken, om hvad der skete, samt kunne han slet ikke forstå, at han nu lå i en barnevogn i hans størrelse. Men barnevognen passede perfekt til Casper, Ulla tog nu det seletøj, man normalt ville finde i en barnevogn og gav Casper det på, og låste det sammen med en lås, der skulle nøgle til for at åbne. Ulla skubbede nu sutten i munden på Casper, og lagde dynen tæt omkring ham, lukkede overslaget og trak myggenettet ned over. Ulla tog nu en baby radio, satte den ned ved siden af barnevognen og sagde godnat til Casper, og fortalte at hun kunne høre hvis der var noget galt.

Ulla lukkede nu døren ud til og gik ind i stuen. Casper lå nu tilbage i barnevognen, i komplet baby mundering og skulle sove middags lur, han kunne stadig ikke forstå noget som helst af det hele, men syntes langsomt om den trygge situation han lå i. Men Casper ville ikke give sig så let og prøvede at komme ud af vognen, men overslaget gjorde hans bevægelser kompakte og seletøjet som han ikke selv kunne åbne, holdte ham på plads i vognen. Casper lukkede nu øjnene og tænkte sig et bedre sted hen, men faldt pludselig i søvn.

Casper vågnede pludselig med et sæt, han havde utrolig ondt i blæren, fordi han skulle tisse, men maven rumlede også, som hvis man havde en dårlig mave dag. Casper prøvede nu igen, at lægge sig til at sove, for at ignorere smerten i blæren, men fandt at han ikke bare kunne ignorere den, han måtte på toilettet. Casper prøvede nu igen et ihærdigt forsøg på at komme op, men igen fandt sig låst fast, han huskede nu på baby radioen som stod ved barnevognen og begyndte at kalde på Ulla pga. han skulle på toilettet. Men Ulla sagde pludselig i radioen, at fra i dag var han baby Casper, indtil sommerferien var slut og at der ingen undtagelser var, og at han i forvejen var på toilettet.

Casper vidste denne kendsgerning men ville ikke indse, at det var den eneste udvej, så han lå og kæmpede med trangen i en 10 minutters tid, men han kunne ikke holde trangen inde for evigt og pludselig var det for meget. Casper åbnede nu bare lidt ud i bleen, for at håbe på det ville fortage smerten, men med øjeblikket af den lille sluse åbning, tømte hele blæren sig hurtigt og gennem tissede bleen han lå i.

Idet Casper nu indså, at han havde gennem tisset bleen, begyndte han nu at græde, han kunne ikke tage denne pinlighed og skam mere. Men Ulla kom ikke ud, fortalte ham bare, at han skulle vænne sig til det og han skulle sove i minimum en time mere. Casper var ked af at han ikke kunne komme ud af situationen, men indså at han ikke kunne gøre andet end at vente, han lukkede øjnene og prøvede at lægge sig til at sove. Men imens han lå der og prøvede, blev han mere og mere glad for den følelse af en varm våd ble. Efter at have ligget i nogle minutter, faldt Casper igen i en dyb søvn.

”Godmorgen”, lød det pludseligt da dynen blev trukket af Casper, det var Ulla som kom for at vække ham og Casper var egenligt glad for at blive vækket. Men da Ulla havde trukket dynen til side, tog hun nu et par nye billeder, som afslørede Casper i en meget akavet baby situation, liggende i en barnevogn. Casper sagde at hun virkelig ikke skulle tage flere billeder, at han havde forstået det og ikke ville prøve på mere. Ulla kiggede på ham, smilede og sagde at det var hun glad for at høre, men at hun gjorde det for en sikkerheds skyld.

Ulla tog nu fat i selerne der omspænde Casper og prøvede at åbne dem, alt imens Casper langsomt kom til sig selv fra at have sovet og hurtigt blev klar over, at den engang våde og varme ble, nu var blevet kold og tung, faktisk glædede Casper sig nu, til at blive skiftet igen.

Efter et par minutter, var Casper kommet ud af barnevognen og bedt om at kravle ind i pusle rummet igen, selve vraltningen ind i pusle rummet, var endnu sværere og pinlig end før, da den store ble virkede som en mursten mellem benene. Casper kom nu op på puslebordet igen og fik hurtigt trukket nattøjet af, samt gummi bukserne, hvortil han igen lå i en våd ble.

Ulla lukkede nu bleen op i siderne og kommenterede Caspers gennem tisning af bleen, med “det var da en ordentligt omgang, som baby Casper har præsteret”, Casper blev rød i hovedet som tidligere på dagen, men vidste intet kunne gøres. Ulla fjernede hele bleen under Casper, tog et par vådservietter op og tørrede godt af, Casper var begyndt at nyde denne intime berøring af hans kønsdele, men var bestemt ikke noget, han ville fortælle til Ulla.

Ulla blev hurtigt færdig med at tørre af og hentede nu en ny ble i skabet. Valget af den følgende ble var lidt svær, men Ulla fandt hurtigt den tykkeste hun havde til at ligge, som gav, da Casper så den, et stort klynk, idet han bestemt ikke, brød sig om størrelsen. Med hurtige og automatiske bevægelser, fik Ulla nu godt pudret Caspers numse og sat bleen tæt omkring ham. Ulla fortalte nu Casper at de skulle ind til byen og hente nogle varer til aftensmaden, hvilket Casper straks satte sig op imod og igen kæftede op. Men da Ulla svingede med kameraet foran Caspers hoved, blev han mundlam igen.

I skabet fandt Ulla nu en ny body, strømper, overalls samt en lyse blå t-shirt frem. Da Casper så hvad Ulla havde fundet, kunne man godt se, han var utilfreds, men sært nok virkede han til, endelig have lært noget. Efter et par minutter var Casper nu omklædt og sad på numsen på gulvet. Casper kunne slet ikke vænne sig til tanken om den ekstra store klods mellem benene, som han var absolut sikker på, at alle vil kunne se. Men Ulla beordrede Casper ud i gangen, hvor han fik et par sko på, og før Casper vidste af det stod han nu ude ved bilen, med en sikkerhed af at alle naboer kiggede på ham.

Ulla åbnede døren om til bagsædet, hvor en stor autostol kom til syne, som fik Casper til at nærmest stor tude. Men Ulla tog hurtigt selerne i sædet ud til siderne og Casper blev sat op i det og spændt godt fast. For Casper var dette en helt utrolig følelse, at sidde i et bilsæde passende til ham, med en stor ble mellem benene. Casper var begyndt at syntes om det, men var ikke klar over det og ønskede bestemt ikke at indrømme noget.

Efter en længere tur kom de ind til kvickly hvor Casper blev spændt fri og stod uden for. Casper begyndte pludselig at knuse Ulla og med store tårer i øjnene tiggede han om ikke at komme ind i kvickly i den mundering han var i. Men Ulla ville ikke ændre mening, men i stedet gøre situationen være. Ulla åbnede nu bagagerummet og trak en stor klap vogn ud som hun hurtigt klappede ud og så Casper stå chokerende til.

Casper var helt ude af den nu, han kunne slet ikke forstå, at han situation gang på gang kunne blive værre, men med en mindre overbevisning af billederne, som Ulla havde taget, kom Casper op i vognen, spændt fast og de kørte ind i centeret. Casper sad nu der i vognen, helt foroverbøjet med hovedet så langt nede som muligt, for at undgå at blive genkendt, imens alle mennesker omkring ham, kiggede på ham, nogle små børn udbrød til deres forældre om hvorfor den store dreng var en baby, mens nogle ældre mennesker kiggede på Casper og sagde at han så bedårende ud.

Casper var nu ved at være rimelig godt imun for at endnu flere slemme ting kunne gå galt og med hvad han i forvejen havde gået igennem, gjorde det ikke mere ondt på ham nu hvor Ulla var kørt ned i baby afdelingen og købte diverse baby produkter. Efter en længere ydmygelse i kvickly hvor Ulla havde fundet det hun skulle, trillede de nu ud til bilen og efter en længere pakning satte sig ind og kørte hjem af igen.

På vejen hjem af prøvede Casper endnu engang at tænkte et andet sted hen, men en massiv omgang mave kramper tog nu overtaget på ham, Casper skulle på toilettet og lave nummer 2 og det kunne ikke gå hurtigt nok. Casper i hans skræk om at lave i bleen, tiggede nu Ulla om at køre hurtigt hjem og lade ham komme på toilettet, men endnu engang opfriskede Ulla, Caspers hukommelse omkring hans baby tilstand, og sagde at det ikke nyttede og holde sig, da det skulle ud alligevel og Casper selvfølgelig blev skiftet.

Men Casper var i det mindste fast besluttet på at komme hjem først og finde en løsning, inden han ville give sig, men Ulla var samtidig besluttet om at Casper skulle prøve at lave i bleen imens han sad i sædet og ikke bare vente til han kom hjem, han skulle lære det på den hårde måde.

Så igennem en halv times kørsel hvor begge parter kørte chikane på hinanden og Ulla kørte endnu længere væk fra hjemmet måtte Casper endelig se sig slået da smerterne simpelthen blev for meget. Casper vidste godt at fra erfaring fra sidste gang han skulle tisse, gjorde det ingen forskel at prøve og lukke lidt ud.

Casper prøvede nu at stikke hans forkrop lidt længere frem i stolen for at få plads til røven, hvilket var svært pga. selen stoppede hans bevægelser. Men forgæves og med et stort pres på tarmen, klemte Casper nu med alt han kunne og han følte nu en af de ulækreste ting i hele hans liv, skete i hans underliv.

Casper var på randen til græde stadiet men klemte sig stadig op fra sædet, så bleen ikke skulle smatte ud. Men Ulla kiggende fra forsædet på Caspers demonstration af afholdenhed lavede hun nu nogle hurtige bremse tryk, hvorpå Casper blev trykket tilbage med et klask i sædet og en stor tude brølende Casper var i gang.

Ulla havde endelig knækket Casper, han kunne ikke klare det mere, Casper havde nu indset at han var magtesløs og endelig måtte arte sig efter hvad Ulla sagde. Følelsen af magt kontrol gjorde Ulla varm om hjertet og kørte hjem af i en lettere hast, da bilen langsomt begyndte at stinke.

Efter en god kørelse hjem og Casper endelig var ved at have vænnet sig til hans situation, kom Casper ud af sædet, ind i huset samt varerne. Casper gik nu per automatik ind i pusle rummet, han ville af med bleen og han havde lært hvordan. Ulla smilede bredt over den kontrol hun endelig havde fået over Casper og gik derind kort efter. Da Ulla kom ind havde Casper allerede lagt sig op på puslebordet og var langsomt begyndt at afklæde sig. Ulla gik nu hen til ham, slog ham over hænderne og fortalte at babyer ikke selv kan skifte tøj eller ble selv. Casper så ydmyg ud hvorpå Ulla smilede tilbage og afklædte Casper helt. Med kun tilbage en stinkende ble.

Ulla kendte proceduren for dette, men da hun åbnede bleen, måtte hun indse, at det altså var lidt mere ulækkert, end hvad hun før havde været igennem med mindre børn, men var overbevist om, at dette kunne vænnes til og det bestemt ikke skulle stoppe planerne. Med fjernelse af bleen og kommentering af hvor stor en gris Casper var, blev han nu endnu engang godt tørret af over det hele, hvor at Ulla igen sikrede sig alt var ordentligt aftørret. Ulla tog nu en flaske med zink creme frem og smurte Caspers ende godt ind i det. Ulla tog nu en tyk ble frem, som hun havde givet Casper på tidligere i dag da han skulle sove til middag og ham den på. Ulla var tilfreds med hendes resultat indtil videre, med at omvende Casper, var utrolig selvsikker og fandt nu en body frem og gav Casper den på.

Casper blev nu instrueret i, at der snart var aftensmad, hvor imens han kunne lege, i hans tremme gård i stuen, foran fjernsynet. Casper smilede af det og kom ned på gulvet og vraltende ind i stuen efterfulgt af Ulla, vejen derind gjorde indtryk på Ulla, idet hun kiggede på hendes søn og den måde han bare begyndte, at tage tingene på og nu vraltende mere naturligt, tydede på en eller anden forståelse, af hans eget væsen. Ulla åbnede op for tremme gården og lukkede Casper ind i den, hvorefter hun tændte for teletubies.

Ulla gik nu ud i køkkenet og færdiggjorde noget aftensmad, imens hun med korte intervaller gik ind og så til Casper, som bare nød at sidde på numsen og se fjernsyn. Maden blev hurtigt færdig og Casper blev lukket ud, samt sat op i stolen igen og spændt fast. At tyde ud fra Caspers ansigtsudtryk, var han meget sulten, og Ulla tog nu en tallerken med kartoffelmos, baby gulerødder samt en flaske frem og begyndte at fodre Casper, som spiste det med godt velbehag og smilede op til flere gang til Ulla. Da Ulla selv havde færdiggjort hendes mad, var klokken allerede 20.00 og Ulla var utrolig træt efter alt det hun og Casper havde været igennem i dag, at hun besluttede at Casper skulle tidligt i seng.

Med det bragte Ulla nu Casper endnu engang op på pusle puden, hvortil hun blev overrasket over, at Casper endnu engang havde tisset i bleen, endda helt uden brok. Ulla fik hurtigt skiftet Casper om til en ny nat ble, gummi bukser samt en natdragt, med fødder og hænder. Casper fik nu en sutte kæde i tøjet og stukket sutten i munden, hvorpå Casper blev vist ind i hans soveværelse, hvor der til Caspers store overraskelse stod en stor tremmeseng, med en meter høje tremmer omkring. Casper glædede sig næsten til at sove i nat og så især i denne seng.

Ulla klikkede siden ned på tremmesengen og trak dynen til side. hvortil et sele sæt ligende det i barnevognen, kom til syne. Casper blev nu lagt op i sengen og spændt fast med en vest som sikrede sig i skridtet, siderne og skulderne og som gjorde at Casper kunne sidde op, men ikke rulle fra side til side, andet end et par centimeter. Ulla tog nu et sæt håndmancheter, som hun satte på brystet af selen og satte fast til Caspers hænder. Casper fandt sig nu, i en fængslende situation, med nød det inderligt, han nød det at være fanget, i en form af at føle sig tryg.

Ulla trak nu dynen godt omkring Casper, og lagde en bamse ved siden af ham. Ulla gik hurtigt ud i køkkenet, fandt en flaske og strøg Casper mildt på håret, imens han drak flasken. Ulla gav nu Casper et kys på panden, satte sutten i munden og klikkede siden på plads. Ulla gik nu ud af værelset og lukkede døren.

Casper fandt nu sig selv, i en situation af tryghed og for første gange i livet, følte han tilfredshed og opnåelse, noget han aldrig før havde fået. Casper faldt i søvn efter at have ligget og spekuleret, i en godt tyve minutters tid, som Ulla hørte over radioen, da Casper snorkende. Ulla gik kort efter i seng og havde også en følelse i kroppen, om endeligt at have fået styr på den del af hendes liv, som langsomt tog hende ned.

_

Igennem hele sommerferien, blev Casper behandlet som en baby, med alt hvad det inkluderede, og tog del i samme hverdag, som resten af dagpleje børnene i Ullas varetægt. Dagpleje børnene sagde intet ondt om dette, men nød faktisk, at lege med Casper. Da sommerferien var slu,t kom Casper ud af hans baby behandling, med et helt forandret liv. Casper havde ændret sig, fra en idiot til en kærlig søn, som holdt sig fra snavs og fester. Ikke så meget pga. han stadig nærede en hvis følelse af vildskab inden i. Men idet at Casper efter baby behandlingen, var blevet 100% inkontinent og nu måtte bruge ble 24/7, som Ulla stadig skiftede på sønnen.

2 Synes om

Helt gode takter, fint med 24/7 +++