Mia's MARERIDT! (G,F)

Undskyld sætter ikke store bogstaver ved navne, og stavefejl hvis der er nogle, og det er 100% opdigtet. God fornøjelse :smiley:

Skrevet af blepiigen

Kap. 1.

Det hele startede torsdag morgen, mia lå og sov, da hendes mor kom ind og vækkede hende. Mia går i 7. klasse og er 13 år er lille af sin alder hun er 145 cm. høj og vejer 36 kg. Hendes mor er 28 og hedder mette, og arbejder på Hillerød sygehus, de har mange penge så mia har et dejligt liv.

Mia går ud til bilen hendes mor kører hende i skole, mia’s bedste veninde hedder sanne, og sanne venter på mia udenfor skolen. Hun ser mia komme og løber hen og krammer hende og i baggrunden hører de mia’s mor råbe farvel. De går ind til time de skal have 2 geografi timer og 2 dansk og en tysk også fri.

Klokken har lige ringet og de har fri, mia’s mor holder uden for og venter og mia siger farvel til sanne og går hen til bilen, men mia tror de skal hjem som de plejer men næ nej, mia spørg sin mor hvor de skal hen og mette svare de skal lige forbi sygehuset for hun har aftenvagt og ingen kan passe mia så mia bliver sendt hen på børneafdelingen hvor de tager sig af hende til hendes mor har fri, men det mia ikke ved er at moren har aftalt med sygeplejerskerne er at mia skal behandles som baby med ble og det hele, så da mia kommer derned bliver der taget imod hende med største fornøjelse, de tilsatte vanddrivende i hendes mad&drikke, så pludselig tissede mia i bukserne og skynder sig ud på toilettet for det skulle i hvert fald ikke ses at det var hende, ihh hvor var det pinligt, tænk hvis nogen så det??? hvad skulle hun gøre, men bliver afbrudt af en sygeplejerske der hedder nete, spørger hvad hun laver?

Mia svarer bare at hun skulle tisse, så spørger nete er det dig der har kommet til at tisse i bukserne? mia låser døren op og græder meget, nete siger det er da ikke noget at være ked af, men det er nok bedst at du får en ble på? mia råber så højt hun kan at hun er ikke en baby og det er aldrig sket før, men nete gider ikke høre på det, og lægger hende på puslebordet, men mia gør meget modstand mens hun græder, men nete er ligeglad hun tilkalder bare lisbeth som hjælper hende, nu hvor mia gjorde så meget modstand får hun 2 bleer på, og en stikpille. Mia bliver lagt grædende i seng.

skal jeg skrive videre???
kom med ris&ros

2 Synes om

ja den er skide go. skynd dig at skriv videre hehe

1 Synes om

Kap. 2.

Mia bliver vækket kl halv 6 af nete, der kom en rigtig dårlig nyhed, hendes mor under en operation var besvimet, og hun er her til morgen død, mia begynder og græde og ved ikke hvad hun skal gøre, men nete havde fri nu og kørte mia hen til hillerøds kommune.
Da de ankom til kommunen kørte nete igen og sendte mia ind, de snakkede om mia skulle bo hos familie, men fik tanken børnehjemmet som ligger i køge det hedder Andevænget, mia blev kørt dertil dagen efter.
Det er nu lørdag og mia er kommet til andevænget, lederen som hedder Carl kommer ud og tager godt imod hende.

der kommer mere skal bare lige have lidt tid :slight_smile:

1 Synes om

Skøn Historie, Jeg har tilladt mig at erstatte kapitel 1, med det tilrettede.

Det oprindelige kapitel 1, kan stadig læses hvis man trykker på blyanten.

øhh så mias mor fik mia da hun var 15 år gammel

1 Synes om