Maiken på studietur (G,F,F)

100 % opdigtet historie.

Maiken var 17 år og gik sidste år i gymnasiet. Maiken var en af de mindste i klassen, og til tider barnlig, men utrolig sjov at være sammen med. Maiken havde haft nogle hårde teenager år. Familien var blevet splittet og havde skabt en masse sorger. Maiken ønskede dog ikke, at hendes forældre skulle fortælle noget til skolen om dette. Men Maiken havde på fornemmelsen, at hendes lærere vidste noget alligevel. Pga. alt dette, var Maiken begyndt at bruge ble om natten. Hun havde en lyst efter bleer, fordi hun følte tryghed når hun havde en ble på. Hendes forældre måtte ikke vide noget til hendes lyst, så Maiken havde svært ved at købe bleer og have dem liggende på sit værelse. Hun måtte derfor nøjes med drynites, som hun kunne købe i supermarkedet efter skole. Så var der heller ingen, der ville opdage, at hun havde ble på om natten, fordi de er så diskrete.

Maiken skulle snart på studietur til London. Hun glædede sig rigtigt meget, det var bare lige det problem, at hun jo sov med ble på om natten. Egentlig var der ikke noget at være nervøs for, for hun havde ikke brug for ble om natten. Men hun havde i løbet af de sidste par år, kommet til at tisse i sengen om natten, og hun var bange for at gøre det igen, nu hvor hun skulle på studietur. Hun tænkte, at hvis nu nogen opdagede at hun sov med ble på, så havde hun den undskyldning, at det var fordi hun havde det psykisk dårligt, og kom derfor nogle gange til at tisse i sengen om natten. Heldigvis var det tremands lejligheder de skulle bo i, så chancen for at nogen skulle opdage hendes ble lyst var ikke så stor.

Dagen kom hvor Maiken skulle rejse. De skulle med toget tidligt om morgenen til København, hvorfra de så skulle flyve til London. Alle var oppe at køre og glædede sig ellevildt, men undervejs i toget får Maiken en meget sørgelig besked fra sine forældre. Der var sket et meget uventet dødsfald i familien. Maiken blev ked af det, men prøvede at skjule det for de andre. Lidt over middag var de ankommet til London og skulle finde de lejligheder de skulle bo i. Maiken skulle bo sammen med tre andre piger, som hun var meget sammen med. Hotellet havde et kæmpe badeland, hvor hele klassen fik lov til at tilbringe resten af dagen. Maiken havde ikke lyst til at skulle i badeland, og blev derfor i deres lejlighed. Hendes bedste veninde kunne se der var noget galt med Maiken, og tog derfor en lang snak med hende, hvor Maiken fortalte hvad der var sket. Maiken havde mest af alt bare lyst til at tage hjem til Danmark igen.

Mens Maiken sidder oppe i lejligheden, banker det på døren. Det var deres kvindelige lærer de havde med på turen. Maikens bedste veninde havde sladret, selvom det nok var bedst for Maiken at læreren vidste hvad der var sket. Maiken fik en lang snak med sin lærer, og samtalen slutter med, at hendes lærer nok mener det var bedst for Maiken, at sove i hendes lejlighed den nat. Maiken tænkte ikke uden videre over det, og sagde at det ville hun gerne.

Det blev sen aften og tid til at komme i seng. Da kom Maiken i et dilemma. Skulle hun tage bleen på, eller var det for risikabelt? Hun valgte dog at gøre det alligevel, for en sikkerhedsskyld. Nu havde hun jo lige haft hård psykisk dag, så det kunne jo give udslag. Maiken var heldigvis selv i lejligheden, da hun skulle i seng. Desværre var det en dobbelt seng, så hun blev nød til at dele seng med sin lærer. Maiken fandt noget nattøj og en ble frem. Hun tog sin drynites ble på og de træningsbukser som hun altid sov i. Man kunne ikke se bleen- heldigvis. Hun gik i seng og faldt hurtigt i søvn. Maiken registrerede ikke noget, da hendes lærer Lea kom ind i seng.

Da Maiken vågner om morgenen er Lea stået op. Maiken skulle på toilet, og ville skynde sig ud på badeværelset og tage bleen af, så Lea ikke bemærkede noget. Men Lea var i bad. Maiken kneb sammen, men kunne til sidst ikke holde tissetrangen tilbage. Varmen spredte sig i bleen, og Maiken synes det var behageligt, men ikke lige just tidspunktet hvor sådan noget skulle ske. Maiken havde tisset så meget, at bleen næsten lige var ved at lægge. Så kom Lea ud fra badeværelset og Maiken fór derind. ”Hvad har du så travlt med Maiken”? Men Maiken svarede ikke. Maiken blev nervøs for at Lea nu havde opdaget noget. Maiken tog den våde ble af og skiftede tøj. Hun blev nød til at skjule den våde ble, og gemte den derfor i nattøjet og sneg den ind i sin kuffert, hvor hun havde en pose. Lea havde ikke nævnt noget, og Maiken gik derfor ud fra hun ikke havde opdaget noget.

Dagen gik i højt humør og de fik set en masse af London. Om aftenen skulle de selv lave mad i deres lejligheder. Lea havde spurgt Maiken om de ikke skulle lave mad sammen den aften, hvor Maiken takkede ja til tilbuddet. Deres aften sammen var rar. Lea spurgte lidt mere ind til Maikens liv, hvilket Maiken synes var dejligt. Så kom tiden, hvor de skulle i seng. Sidste aften var gået let nok med at få ble på, da Lea ikke var i lejligheden, men hvad nu? Maiken fik igen sneget en ble med ud på badeværelset i nattøjet. Da Maiken kom ind i sengen tilbyder Lea hende at give massage. Maiken havde ikke lyst, for så ville Lea opdage bleen. Maiken nægtede, men Lea blev ved at spørge ”hvorfor” hun ikke havde lyst. Maiken svarede ikke, og ville ikke engang ligge sig hen i sengen. Pludselig siger Lea: ”jeg ved godt du sover med ble på om natten Maiken”. Maiken vidste ikke hvad hun skulle sige og fik fremstønnet et ”nå”. Lea rejste sig op fra sengen og trak Maiken hen til sengen, selvom Maiken strittede imod. Da Maiken endelig ligger i sengen, trækker hun dynen over hovedet og ligger sig helt ind til væggen. Lea begynder at fortælle hende, at store børn også kan have problemer med at tisse i sengen, og at det ikke var unormalt når ens familieforhold var dårlige. Lea troede at Maiken havde brug for ble om natten, men Maiken turde ikke sige, at det bare var for lystens skyld hun havde ble på. Maiken holdt det hemmeligt. Lea begyndte at massere Maiken, det var behageligt, men hun rørte flere gange ved blekanten. Til sidst faldt Maiken i søvn. Maiken havde altid haft en vane med at sove med tommeltotten i munden og gjorde det stadig. Lea trak bukserne af Maiken, fordi hun synes det var for varmt at sove med træningsbukser på. Lea synes Maiken så sød ud med tommelfingeren i munden og iført bare ble og en T-shirt. Hun lignede et lille barn.

I løbet af natten bliver Maiken vågen. Hun opdager at hun ingen bukser på, men også at hun havde tisset meget i bleen. Hun begynder at græde lavmælt. Lea bliver vågen og kan se Maiken har tisset i bleen. Lea begynder at rode i Maikens kuffert og finder så en ny ble. Maiken græd stadig men halv sov. Lea får hende vendt om på ryggen og tager den våde ble af Maiken, og får bagefter Maiken givet en ny drynites på.

Maiken bliver vækket af Lea næste morgen. Maiken har igen tisset i bleen. Hun synes det er pinligt, så hun skynder sig ud på badeværelset og får den våde ble af. Imens de spiser morgenmad, spørger Lea Maiken om hun altid tisser så meget om natten. Maiken har ikke lyst til at svare på Leas spørgsmål, for normalt tisser hun aldrig i sengen.

Dagen går og de kommer sent hjem til lejligheden. Maiken var rigtig træt, så hun skynder sig at gå i bad. Pludselig kommer Lea ind på badeværelset, mens Maiken er i bad. ”Jeg har købt nogle andre bleer til dig Maiken” siger Lea. ”Hvad skulle der nu ske” tænkte Maiken. Lea fortalte at hun havde købt nogle tykkere bleer, fordi Maikens drynites ikke kunne suge så meget, som Maiken tissede om natten. Maiken troede det var nogle andre buksebleer, men til hendes store overraskelse var det tapebleer. Maiken nægtede at ville have den på, men Lea tvang hende. Maiken blev lagt ned i sengen og Lea trak natbukserne og underbukserne af hende. Maiken hylede højlydt og prøvede at dreje sig væk fra Lea. Men så fik Maiken et ordentligt klask i numsen, og så hylede hun endnu mere. Til sidst gik Lea og sagde til Maiken, at hvis hun ikke ville have ble på, kunne hun komme i seng uden noget på. Lidt efter var Maiken faldet ned igen og lå og trøstede sig selv med tommelfingeren i munden. Lea foldede en af de nye bleer hun havde købt ud, og lagde den under Maikens numse. Så smurte hun zinksalve ud i ble området, da Maiken var blevet helt rød i numsen af at have sovet med en våd ble på. Lea strammede bleen godt, og Maiken synes godt nok den var tyk i forhold til hendes drynites. Maiken sov hele natten uden at vågne.

Næste morgen skulle de tidligt op, for i dag i skulle de rejse hjem til Danmark igen. Maiken blev vækket af Lea der lå og nussede hende. Den morgen spise Maiken morgenmad inden hun tog natbleen af. Lea bad hende om at ligge sig ned på sengen. Maiken gjorde som Lea sagde, så hun ikke ville få samme tur som i går. Lea spredte benene på Maiken, og tog bleen af hende. Bleen var igen gennemvædet. Maiken blev ulykkelig, for hun havde aldrig haft problemer med at tisse i sengen før, så hun begyndte at græde. Lea som anede uråd begyndte at trøste hende, og sagde at hun ikke skulle skamme sig, for nogle havde bare andre behov end andre. Maiken blev vasket godt i ble området. Lea finder en drynites frem, og vil give Maiken den på, men Maiken vil ikke have ble på, sammen med alle hendes klassekammerater. Lea synes nu alligevel Maiken skal tage den på, da det er en lang rejse hjem, hvor der ingen toiletter er. Det ender med Maiken får ble på, men hun var meget nervøs for de andre kunne se det. Hele vejen hjem i flyet og toget sover Maiken. Hun bliver vækket af hendes forældre der henter hende ved toget. Lea taler med Maikens forældre, mens Maiken venter i bilen. Maiken er bange for Lea nu vil fortælle hendes forældre om hendes ble lyster.

Da Maiken kommer hjem i sin egen seng, kommer hendes mor op lige efter Maiken var gået i seng. Hun står med en ble i hånden, og fortæller Maiken at Lea har sagt, at Maiken har uheld i sengen om natten. Så derfor var det nok bedst hun havde en ble på om natten i en periode. Imens Maikens mor snakker til hende, trækker hun lige så stille Maikens natbukser og underbukser ned og folder bleen ud og lægger under Maikens numse. Lidt efter får hun sine natbukser på igen og hendes mor kysser hende godnat.

:slight_smile:

1 Synes om

Det var en sød historie.
Godt skrevet!

Fluffi

fin historie:)

Slutter din historie her eller kommer der mere for den er meget god

Synes det er en sød lille historie, og ville synes det ville være underligt at fortsætte den nu, da den er naturligt afsluttet.

Godt skrevet :wink:

BleBamsen

Hyggelig lille historie :laugh: og ja det var også vældig godt skrevet :silly:

Enig sød historie…

Men husk næste gang lave linjeskrifte sådan…

Her.

Fordi så blir det mere overskueligt at læse ;).

Enig med de andre.
Super fin historie :slight_smile:

Fed historie:-)

Dejlig historie. en mere af dem tak :o)

1 Synes om

Den er god :o)