Little's Munch, Danmark - Sammenkomster for ageplayere

Hvad er en munch?

En ”munch” (engelsk sammentrækning af meeting og lunch) er er et uformelt arrangement på en offentlig café eller restaurant hvor du kan møde ligesindede med din interesse.

Hvis du kan engelsk, kan du få baggrundshistorien på www.littlesmunch.com - og især i den første episode af Big Little Podcast


Hvad er Ageplayers?

Med ageplayer menes alle der overordnet leger rollespil med det at være en anden alder. Det kan være både ældre og yngre end man er, men oftest yngre - skolepige, baby, børnehavebarn eller teenager. Seksuelt eller ikke seksuelt. Uanset så er man velkommen i vores gruppe.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er åben for alle med interesse for ageplay (det at rollespille som en anden alder) – voksne babyer, bleelskere, infantilister, store skolebørn m.m. måske er du partner eller bare nysgerrig.

Sålænge du er over 15 år og forstår at overholde reglerne herunder, er du velkommen.

"Regler? Er der nogle regler jeg skal kende?"

Hvis du ikke har været med før så er det vigtigt at du læser nedenstående og forstår de få retningslinier.

Hvad sker der?

Arrangementet er en god lejlighed til at møde ligesindede – men forvent ikke at det er stedet at møde en “date” til i aften. Kom med forventningen om at møde andre venlige interessante mennesker og at du vil få en god tid.

Dette er et arrangement for voksne – tal som en voksen, opfør dig som en voksen. Fordi der er så stor forskel på hvad vi vil og hvor komfortable vi er med at vise det, er åbent er rollespil er noget vi gemmer til vi er os selv.

Påklædning

Da arrangementet foregår I det offentlige rum, er det vigtigt at du forstår at være diskret og opføre dig socialt acceptabelt.

Det er en sammenkomst på et offentligt sted og ikke en fetichfest er der nogle grænser. Din fede Peter Plys t-shirt er klart ok, men lad sparkedragten og gå-selen blive hjemme – eller skjult under tøjet. Vis hensyn til andres blufærdighed og lad smækbukserne blive I skabet til en anden gang.

Har du lyst til at have ble på er det selvfølgelig i orden, så længe den er skjult under dit voksen-tøj - men lad nu være med at gøre mere end at tisse i den (er det virkelig nødvendigt jeg skriver det? :-)

Kort sagt – ser du ud som du vil til enhver anden tur på café med vennerne, så er du indenfor rammerne.

Okay jeg er med. Hvad nu?

Det er ikke nødvendig med tilmelding, men vi vil da sætte pris på at du fortæller hvis du kommer (og hvornår) – så vi ved hvor meget plads vi skal forsøge at få og vi kan måske spotte dig når du første gang står og ser fortabt ud ;).

For at se hvor det foregår og hvordan du finder os, klik da på bynavnet: i listen over arrangementer herunder.

Du kan finde de aktuelle datoer i sitets liste over begivenheder.

København

Ingen andre steder har pt. faste arrangementer. Men du kan være den der starter det hele i dit område. Spørg Babylai om hjælp.

Hvis du har spørgsmål generelt, skriv til Babylai som direkte besked eller på e-mail babylai@babylai.dk.