Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Hahahahahaha, mener du det? “Ikke jeg personligt tror på det sker”. Hvis du ikke tror på det sker, (hvilket du ikke burde), hvorfor så vente til d. 22.? Bare for lige at se om ‘de’ nu skulle have ret?

Mayaernes kalender slutter rigtigt nok d. 21. december 2012, men hvad så? Den mayanske kalender er cyklisk, hvilket bare betyder, at den starter forfra i en nye æra. Deres kalender er helt anderledes end vores og man kan sige at årtusindeskiftet for os er det samme som d. 21. december 2012 for dem. Ganske enkelt bare en ny tid.

At tro på et ældgammelt folkefærd kunne forudsige jordens endeligt tusinder af år før, synes jeg er helt forkasteligt. Mayaerne var pisse kloge, ja - de kunne bygge præcise geometriske pyramider og deres kalender er på visse punkter langt bedre end vores i og med den er mere præcis (den behøver ikke skudår, som vores kalender), men også mere indviklet - men bare fordi de varsler en ny tid er det jo ikke lig med dommedag.
/rant

Det er faktisk en fejl det med kalenderen osv med det skulle gå under, mayanerne har glemt skudår, så faktisk ville jorden have gået under for 4 år siden :slight_smile:

De har ikke glemt skudår Oliver 13 - deres kalender behøver slet ikke medregne skudår, fordi den er mere præcis end vores. Og tror du ikke også nutidens forskere der har undersøgt kalenderen har taget alt i betragtning?

Skudår er jo ikke en konkret ting indenfor ‘tid’ så at sige. Det noget vi har fundet på for at vores kalender skal passe ordentligt månedens cyklus.

Jeg synes Aabdreng skal have lov til at skrive, når han vil og har tid uden vi plager for meget eller brokker os over lige gyldige ting som jordensundergang. Folk tror på at den går under i dag og nogle gør ikke. Det er jo lidt ligesom at tro på hver sin religion ikke? Jeg tror personligt selv ikke på det, fordi folk har påstået at jorden går under før. Man mente, at det ville ske noget slemt da vi gik ind i det nye årtusinnde, i 2006 den 6.6 2006, fordi 666 er djævlens tegn osv. Folk skal vel have lov til at tro hvad de vil. Jeg tror ikke på at der vil ske noget med os i dag. Som Somebody nævner i sin kommentar, så er det blot mayaernes opfattelse af en ny æra begynder. Man skal også huske på at mayaerne ikke er de eneste der forudsagde at jorden vil gå under i dag. Er der nogen af jer der har kendskab til emnet om gruppen Illuminati. De mente at de var skylde 9/11 og de havde forudsagt at big ben vil bombes under de olympiske lege i år. Men 9/11 var jo sket på grund af terrorister, og jeg er rimelig sikker på at der ikke skete nogle bombninger under OL i år.

For være sarkastisk, YES Vi døde ikke! :P. This story never die!. Her kommer 14 December. ( Og tak til dem der havde min forståelse hvorfor jeg ikke ville skrive videre på historien p.g.a alt det der The end of the world. Og til jer kritiker i BURDE bare være i det mindste være taknemmelig over jeg vælger bruge min tid for JERES skyld lave en julekalender.). P.s sorry dette var et kort kapitel men som sagt jeg lovede som sagt ikke alle ville blive lige lange.

Jimmy’s speciale jul

14. December:

“Hvad er det du laver?” gentog personen spørgsmålet. Jimmy vendte sig om og der stod mor med et lidt overraskende ansigts udtryk… “Jeg øh, Kiggede efter julegaver” Sagde Jimmy lidt pinligt. “I Sofie’s rum?!” sagde mor. “Ja de kan jo ligge alle vegne” sagde Jimmy. “Det du altså for stor til!” sagde mor. “Ja undskyld” Jimmy gik ud af rummet. Han lukkede døren. “Shit det var tæt på.” tænkte Jimmy. Han gjorde nu som han altid gjorde og startede med spille playstation 3. Han sad tænkte frem og tilbage. Det var hans sutter, han ville have dem tilbage han måtte udtænke en plan, for hvordan han fik dem tilbage. Han fortsatte med spille. Da klokken var 22.30 valgte han at gå i seng. Han tog tøjet af og gjorde sig klar han lagde sig under dynen og tænkte, han ville altså finde ud af mere, om Den Forbudte Zone, han besluttede sig for, at i morgen der ville og måtte han altså udforske det. Han lagde sig ned og slappede af og så TV kort efter sov han.

Besluter Jimmy sig for udforske Den Forbudte Zone?, Hvordan vil han skaffe sutterne tilbage igen?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 15

3 Synes om

Jimmy’s speciale jul

15. December:

Det var nu den 15. December Jimmy slog øjnene op og gabte. Hvorfor havde hans mor ikke vækket ham?. Han nev sig selv i armen, for at være sikker på, at han nu igen ikke drømte. Han følte smerte. Han mærkede sig ved skridtet, ingen ble, han var nu sikker, han drømte ikke. Han gik nedenunder der var mørkt. Hvad var klokken?. Han gik ovenpå og slog op på text-tvet 6.24?!!. Han gabte og bestemte sig for at stå op. Han gik i bad og gjorde sig klar. han vaskede sig og prøvede at fokusere på hvordan han skulle gøre det. Altså der var jo alarmer og noget i ham sagde, at han bare skulle lade det ligge. Men han var MEGA nysgerrig om den voksen tremmeseng + han gerne ville være baby igen jo det lokkede lidt i ham.

Han steg ud af badet, tog tøj på og gjorde sig klar. Han gik ned og lavede overraskelses morgenmad til mor og far og ham selv. Æg og bacon og pandekager. Efter han havde lavet det gemte han det sådan at ingen så det. Han startede med at gå op og spille endnu engang, som han altid gjorde. Da klokken var 7.30 hørte han nogen stod op, han gættede det var hans mor. Han gik ud i køkkenet og sagde godmorgen til hans mor “Er du allerede oppe nu?” spurgte hans mor. “Jep jeg kunne ikke sove mere” svarede han. “Og du behøves ikke lave morgenmad, det har jeg lavet” smillede Jimmy. “Har du lavet morgenmad?” spurgte moren. “Jep” han tog bakken frem og satte på bordet. “Så der serveret!” sagde han. Hans mor sagde “Jeg kommer lige om lidt, jeg skal lige op og vække Sofie” sagde hun.

Jimmy sukkede lidt for sig selv, da hun gik og startede så selv, med nippe til hans mad. 15. min efter kom hans mor retur med Sofie på armen, nu iført en lyserøde trøje med en hvid kat på, strømpebusker og overalls, suttende på en Peter Plys sut. Mor satte sig nu ned og startede med at made Sofie med en lille pandekage, hun havde skåret ud i små stykker, og spiste også af sin egen sammentidig. Da klokken var 8 var det tid til gå i skole. Han sagde farvel og løb ud af døren, efter skole gik han mod vuggestuen endeligt nåede han den, han stod og kiggede på den og begyndte langsomt at gå op mod vuggestue indgangen. Han tænkte på om hvad hans plan var nu at gøre.

Vil Jimmy nogensinde finde ud af hvad Den Forbudte Zone er?, Hvordan skal Jimmy komme forbi alarmerne?

Følg med i morgen.

Fortsæt til Kapitel 16

2 Synes om

Hvert kapitel jeg skriver jo tættere kommer jeg på være den første der har skrevet en hel julekaldender færdig som den første ever her på sitet ;). Her kommer 16 December.

Jimmy’s special jul

16. December:

Jimmy nåede nu indgangen til vuggestuen, han tog meget forsigtigt i dørhåndtaget. Han åbnede den, han kiggede ind endnu engang, stille som sædvanligt, han rystede mere end første gang han var der, han startede med at gå langsomt ned ad gangen, hans ben kunne næsten ikke holde ham, så meget rystede han. Han kom nu helt hen til døren. Han tænkte hmm… ”Hvordan gør jeg det her?.” Han valgte at rive døren op og for ind. Han lukkede døren forsigtigt igen, hans hjerte hammerede som en sindssyg og han hørte endnu engang over højtaleren, den sagde ”Alarm aktiveret Den Forbudte Zone” Han måtte gemme sig, han valgte at kravle op i den store tremmeseng og kravlede ned under dynen, han dækkede den 100 % og lagde sig flat ned og prøvede at være musestille, hans hjerte hammerede hurtigt han følte det som om det sad i halsen på ham. Pludselig hørte han nogen komme ind i rummet. ”Hallo?” sagde personen. ”Er der nogen?”. Han hørte nu personen trykkede på et panel og gik ud og lukkede døren og låste den. Jimmy lå omkring 15 min. under dynen og kom så langsomt frem. “FEDT!” Han var inde, han hoppede ned og tændte et lys og kiggede sig omkring. Der var en lang gang og en masse døre og så tremmesengen han lå i. Han bevægede sig langsomt ned ad gangen og kom til en dør. Han åbnede den nu forsigtigt.

Vil en alarm gå i gang når Jimmy åbner døren?, Hvordan kommer Jimmy nu ud af Den Forbudte Zone?

Følg med i morgen

Fortsæt til Kapitel 17

3 Synes om

Jimmy’s speciale jul

17. December:

Døren knirkede men der var ingen alarm som Jimmy ellers havde forventet. Han kiggede ind. OMG Endnu en gang. Det var som være i et hurlumhej hus. Han gik ned af gangen og så så et skilt der sagde Nusery. Han gik ned mod det og tog i døren, han åbnede den langsomt og et lys tændte, det gav et spjæt i Jimmy, han kiggede rundt, der stod endnu en voksen tremmeseng og et kæmpe puslebord, kravlegård og en legetøjs kasse. Han var næsten mundlam over synet. Han gik hen mod puslebordet og åbnede et af skabene. Han tog en ble frem. Pludselig lød der et brag af en dør, og han hørte nogen på vej ned af gangen han stoppede bleen i tasken i panik og løb ud af den dør han kom fra. Han løb rundt i panik. Hvad vej var det nu!?. Sagde han til sig selv. Han åbnede en dør, det var endnu et rum som det han lige havde været inde i. Med tremmeseng, puslebord, kravlegård. Han løb ud og lukkede døren. Han var ved at gå i panik, hvor han skulle løbe hen. Pludselig råbte en stemme bag ham. ”Hey!, Hvad laver du her!”. Jimmy fortsatte med at løbe, men hvor skulle han løbe hen?.

Vil Jimmy nogensinde komme ud igen af Den Forbudte Zone eller vil han blive fanget?. Og hvad sker der hvis han bliver fanget?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 18

2 Synes om

Det er dejligt, at historien er i gang igen. Og det er stadigvækt nogle gode kapitler.

Jep har også brugt OVER 5 Timer på indhente det her som lovet. Her kommer 18 December, Enjoy!.

Jimmy’s speciale jul

18. December:

Han løb som vinden, med personen efter ham. Han kiggede sig omkring efter en vej ud. Han rev i forskellige døre. i håb om, at han kunne snyde personen bag ham. Alarmerne kimmede nu. Han åbnede dørene som var ene babyrum alle sammen. Pludselig greb han i en anden dør, der førte ud hvor han startede, men pludselig greb personen ham bagfra. Jimmy tog døren og smækkede den ind i hovedet på ham. ”AV Forhelvede!” råbte personen som var en mand. Han løb ud af døren han kom ind af og løb ud til der hvor han stak af sidst og hoppede ud gennem vinduet, han løb som aldrig før, han kunne høre personen kom tættere på ham igen, han smed sig og begyndte at kravle op ad rækværket og faldt hårdt ned på jorden, han krøb i skjul i naboens busk og gispede efter luft, men prøvede også at være stille. Han hørte personen råbe ”Satans!” mens han ledte rundt og holdte hans hånd på hans hoved sikkert over det slag Jimmy gav ham. Jimmy holdte øje igennem et lille hul i rækværket og bedte til gud, om at han bare ikke måtte blive opdaget.

Da manden forsvandt bag muren, så Jimmy chancen og løb ud til indførelsen og bare løb alt hvad hans tøj kunne holde, han løb og løb, han ville bare hjem. Endelig han kunne se hans vej, han løb og løb, han tænkte ikke engang over bleen i hans taske. Han tænkte han bare skulle hjem i sikkerhed nu. Han kom til hans hus fuldstændig udmattet, han fik lige luften tilbage og pulsen ned, før han gik indenfor. Hans mor var ikke hjemme. PERFEKT Tidspunkt, han kiggede der hvor der normalt lå en ekstra nøgle og til Jimmy’s held var der en der. Han greb den og begyndte at åbne døren. Han skyndte sig indenfor og låste døren. Han løb ovenpå og lukkede døren, endda låste hans dør. Han rev tasken op og masede den store voksenble ned i skoæsken, der efterhånden ikke kunne være mere i. Han skubbede den ned under sengen igen, han rystede af skræk og sagde til sig selv ”Det skulle jeg ikke have gjort”. Han kravlede ned under dynen og trak gardinerne for, men havde dem meget lidt åben, så han kunne se om der kom nogen. Han lagde sig ned og slappede af. Han besluttede sig for, at det var sidste gang han undersøgte Den forbudte Zone. Han lagde sig ned og slappede af, og endte med falde i søvn.

Kommer det til få konsekvenser Jimmy undersøgte Den Forbudte Zone?, Hvorfor er der masser af babyting til voksne i en vuggestue?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 19

3 Synes om

Nu er det virkelig spændene…

Dejligt at du har indhentet så meget :smiley:

OMG Den umulige challenge som kun jeg er ved overvinde er MEGET TÆT på nå sin ende er nu tæt tæt på. Lad nedtællingen starte… 4 Kapitler to go! :3 Here comes 19 December!. Enjoy!.

Jimmy’s speciale jul

19. December:

Senere på aftenen vågnede han og valgte at tage et bad. Efter badet steg han ud og begyndte at gøre sig klar til maden. Han var blevet mere rolig, men havde stadig en smule nervøsitet omkring hvad de mon ville gøre for at finde ham. Heldigvis var det sidste dag i morgen før juleferien. Men han ville bare ikke i skole i morgen for hvad nu hvis de så ham?. Pludselig kom mor ind af døren. ”Hej, der er mad om 5 min” sagde mor. ”Okay jeg kommer nu.” sagde han. ”Forresten har du styr på julegaverne?” spurgte hans mor. “Julegaver?” Han havde været så optaget af Den Forbudte Zone og det at han gerne ville være baby igen, at han havde glemt ALT om julegaver til mor far og Sofie. ”Jaja selvfølgelig” svarede han selvsikkert. Men kan jeg ikke få en ønskeliste fra dig og far da jeg mangler nogen ting stadig sagde Jimmy, ”Jo selvfølgelig det får du i aften.” sagde moren. Han smillede og gik nedenunder og dagens ret var tacos men for Sofie var det babymos hun fik og sutteflaske. Under middagen gjorde Jimmy også faren opmærksom på, at han gerne ville have en ønskeliste fra ham også. Efter maden gik han ovenpå og startede med spille på Playstation 3’en. Da klokken blev 21.30 kom mor ind med ønskelisten, og så besluttede han sig for at gøre sig klar til i morgen, og hvad han skulle købe af de ting de ønskede sig.

Efter at have pakket ønskelisten ned i tasken, begyndte han at gøre sig klar til gå i seng. Han børstede tænderne og skyllede munden, og lagde sig ind under dynen og lå og tænkte over dagen i dag. Han undrede sig over hvorfor en vuggestue havde voksen tremmesenge, pusleborde og kravlegårde, højskole og så videre. Han havde lyst til at vide mere men efter det i dag, besluttede han sig for, at han aldrig mere ville gøre det igen, han ville ikke risikere, at han blev fanget eller værre anholdt for tyveri. Spørgsmålene virvlede rundt i hovedet på ham, men han forsøgte at skubbe dem til side. 45 min efter sov han.

Er Jimmy færdig med undersøge Den Forbudte Zone, eller ombestemmer han sig?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 20

2 Synes om
Nu er det virkelig spændene...

Dejligt at du har indhentet så meget :smiley:

Noget godt musik og et løfte jeg har lovet er alt der skal til :P.

THEVOICE IN THE MIX

5 kapitler to go :wink:

5 kapitler to go ;)

Ja okay :P.

Men du må gerne fortsætte hele næste år også :stuck_out_tongue:

Men du må gerne fortsætte hele næste år også :P

You see… Der kommer noget 24 December hvor jeg forklarer en masse. Det kommer som det sidste. :3. Men det da godt du elsker det :P.

4 Kapitler to go Thumb Up ( Thank You knappen ) For et super comeback af mig! :D. ( 6 Kapitler skrevet på EN Dag! ) Her kommer 20 December ENJOY! :smiley:

Jimmy’s speciale jul

20. December:

Det var en smuk December morgen som alle andre, men denne gang blev Jimmy dog vækket af sin mor. “Godmorgen Jimmy” sagde hun. “Godmorgen” svarede han træt tilbage. “Morgenmad om 5 min” sagde moren. Jimmy orkede næsten ikke skolen i dag, også af frygt for blive opdaget omkring hans lille “eventyr” i går. Han greb ønskeliste, penge og dankort og stoppede ned i tasken. Men han skulle desværre i skole da gaverne skulle købes færdige. Han gik nedenunder til en gang gennemblødt corn flakes som altid. Han startede med at spise det, da han var færdig sagde han tak for mad og løb ud af døren. Han startede med gå mod skolen og nåede den hurtigt efter 5 min. Han gik indenfor…

Da skolen var slut, var det på tide at starte julegave indkøbene. Han startede med at gå ned mod byen og fandt ønskeseddelen frem, med hvad han skulle købe. Han kiggede på listen imens han gik mod byen men stoppede pludselig op, da han passerede vuggestuen. Han stod og stirrede på den, den så normal ud, som den altid havde gjort, han valgte at fokusere på gaverne han skulle købe. Og kom 10 min senere ned i byen. Han startede med gå ind i deres hoved center de havde. Og skimtede listen endnu en gang.

Sofie skulle have et tøjdyr, Mor skulle have nogle øreringe og Far skulle have nogle læsebriller og en forlængerledning og en pæn trøje havde han bestemt sig for. Da han var færdig med købe alt det, startede han trættende med at gå hjemad. Der var bidende kulde og det sneede ret kraftigt. Jimmy ønskede bare at komme hjem i varmen hurtigst muligt. Han så nu sin vej, den var sneet ret meget til.

Jimmy trak sig igennem sneen nærmest. Han kom indenfor døren, endeligt var der juleferie. “Så jeg hjemme” råbte ham. “Hej!” råbte mor. Der er mad klokken 6 sagde hun noget anderledes end sædvanligt Jimmy undrede sig lidt men gik ovenpå og lagde så på sengen. Han gemte tasken væk og lagde sig tilbage i sengen han slappede af og faldte i søvn…

Er Jimmy færdig med Den Forbudte Zone eller ombestemmer han sig?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 21

2 Synes om

3 Kapitler to go :D!. Her kommer 21 December Enjoy! :3.

Jimmy’s speciale jul

21. December:

Jimmy vågnede han gabte og strækkede sig, det var mørkt udenfor, han gik nedenunder og alle sad ved bordet og spiste allerede. “Hvorfor har i ikke sagt der var mad?” spurgte Jimmy noget forundret. “Vi ville da bare lade dig sove til i morgen som du nu altid gør.” Dagens ret var kalkun og brød. Jimmy satte sig til bordet og begyndte at spise, han spytede det hurtigt ud “FØJ!” Det jo mukent brødet sagde Jimmy han rørte på kalkunen. “Mor den skal have mere!. Den er altså stadig rå” “NU SPISER DU BARE HVAD JEG SERVERE!” råbte mor. “Nej så gør jeg det selv!.” Sagde Jimmy og putede kyllingen stykket i ovnen. Han tændte det på 200 grader og forlod bordet imens mor, far og Sofie spiste videre. Han gik ovenpå og startede hans Playstation 3 og spillede på den. Pludselig kom hans mor ind og rev stikket ud til hans Playstation 3!. “Hvad fanden laver du?!” Spurgte han. “Du kommer med ned og sidder ved bordet nu!” sagde hans mor. “Men jeg er ved at spille!?”. Jimmy blev revet hårdt i armen ned på stolen. Han rejste sig op “SÆT DIG NED!” sagde hans mor. “MÅ JEG HENTE MIN AFTENSMAD EVENTUELT?” råbte Jimmy. Moren rejste sig og rev ham i øret og trak ham over knæet og gav ham en endefuld. “HVOR VOVER DU AT TALE TIL MIG I DEN TONE!” Råbte mor mens hun gav ham 10 slag I røven. Han skreg og næsten græd da han kom fri, han greb sin mad og løb op på værelset. “Hvorfor opførte hans mor sig nu sådan” tænkte Jimmy. Nu kunne det sku ikke blive værre men der tog han totalt fejl. Han spillede Playstation 3 og spiste færdigt. Klokken var ved blive mange og han mente det efterhånden var på tide at gå i seng, han gik ud og børstede tænder, og pludselig kaldte hans mor på ham fra rummet. “Jeg kommer om lidt” råbte han tilbage. Han gik ind og der stod hans mor med skotøjs æsken og Sofie’s bleer samt ødelagte baby body. “Kan du forklare mig det her Jimmy?!” Hun havde et strengt ansigts udtryk. Jimmy sank en klump.

Hvad undskyldning har Jimmy for det her?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 22

2 Synes om