Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

Ved jeg bagud men det her er et jule løfte alle 24 kapitler blir færdig på 24 December :3 :D. ( 11 December!? :o. Vi næsten halvvejs! :D). Og selv hvis jeg skulle faile. Er det her da en ny rekord :slight_smile: i have skrevet flest kapitler :). Enjoy!

Jimmy’s speciale jul

11. December:

Det var nu den 11. December. Klokken var 13 om eftermiddagen. Han undrede sig, hvorfor havde hans mor ikke vækket ham, som hun normalt gjorde. Han stod op og gik nedenunder. Han kunne høre mor i køkkenet Jimmy kom nedenunder. Hej hvorfor har du ikke vækket mig?. Hans mor kom hen, rev ned i hans bukser. “Hvad laver du?” spurgte Jimmy. “Hmm en lille dreng har vist glemt hans ble. Det går ikke, det går jo ikke han gør i bukserne eller på gulvet.” Mor løftede ham op på armen. Hvad i al… Jinmy var helt paf. Men nød hvert øjeblik af det der skete. Mor lagde ham på puslebordet og trak bukserne af ham og puttede en ble på ham. Jimmy nød det. Hvem er mors lille baby?. Sagde hun. Jeg er, jeg er sagde Jimmy. Tak sagde han og hoppede ned men mor greb ham hurtigt. Babyer løber ikke de kravler. Og de har ikke voksentøj på de har babytøj på mor lagde ham tilbage på puslebordet. Og sagde nu bliver du der mens jeg henter dit babytøj. Jimmy smillede.

Pludselig hørte han stemmer. “Jimmy”, “Jimmy”. Rummet begyndte at forsvinde. Pludselig vågnede Jimmy og satte sig med et sæt op i sengen. “Godmorgen så det op, der er morgenmad og du skal i skole”. Jimmy rev dynen af og kiggede. Var der mon en ble han havde på. Han kiggede. Niks bare hans normally kedelige underbukser. Han var opløst til tårer. “Kommer” var det eneste han fremstammede. Han græd en smule ned i puden da mor var gået. “Jeg vidste det var for godt til være sandt” skreg han ned i puden. Det var bare en drøm det hele. Han lagde sig tilbage igen han måtte bare tilbage til den drøm. Da han var ved falde hen kom hans mor ind igen “Du skal altså op nu” sagde mor. *“Jeg har det ikke så godt, jeg har det som om jeg skal kaste op løj han”. Hans mor mærkede ham på panden. “Du altså ikke varm” sagde hun. “Jamen jeg har det dårligt!” udbrød Jimmy… “Hmm… Det her er 2 gang på 2 uger du ikke er i skole” sagde mor. “Men godt du får lov, men så skal du også love at gå i skole resten af December måned.” “Jaja det lover jeg” Svarrede Jimmy. Hans mor lukkede døren. Nu skulle han bare tilbage til den drøm. Der gik ikke så længe før han sov.

Klokken var nu 17.00. Jimmy vågnede og begyndte næsten at græde igen men udbrød “NEEEJ!.” Han kom ikke tilbage til sin drøm. Jimmy steg ud af sengen. Og gik nedenunder. “Hej mor” sagde han. I håb om at mor ville gøre som i drømmen gå hen tjekke om han havde ble på. “Godmorgen har du det bedre nu? Der er mad om 1 time” sagde hun. Jimmy sukkede. “Okay” han gik ovenpå sønderknust. Han startede PS3’en i håb om det kunne få ham til glemme smerten om hans drøm ikke var virkelig. Da klokken blev 6 var det spisetid. Efter spisning. Gik han op på værelset han havde været så travlt at han helt havde glemt åbne hans julekalendere. Efter han havde åbnet dem gik han i seng. Han håbede drømme drømmen en gang til…

Vil Jimmy drømme drømmen en gang til?, Og hvad betyder drømmen?, Har Jimmy nu glemt alt om Den Forbudte Zone?

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 12

2 Synes om