Jimmy’s speciale jul (B,F,g,M,F,M,M)s

10 Kapitler. Pyha men i det mindste for hver kapitel der kommer. Kommer jeg tættere på en afslutnning :P. Klager i hvertifald aldrig mere over skal skrive et kapitel af Kidnappet om natten :P. Enjoy!.

Jimmy’s speciale jul

10. December:

Jimmy havde nu en ide hvad han skulle sige. Han tog en dyb indånding og åbnede døren. ”Så jeg hjemme” råbte Jimmy og gik lidt hurtigere end han plejede mod sit værelse. ”Hej det var godt du kom. Vi skulle næsten til ringe til politiet, hvor har du været?” Jimmy greb spørgsmålet han havde set det spørgsmål komme. ”Jeg var nede og spise pizza med nogle venner. Man siger jo ikke nej til gratis pizza vel?” jokede Jimmy. ”Så du altså ikke sulten til aftensmaden”. Altså jo sådan da sagde Jimmy. Han gik ind på værelset og låste døren. ”Hvordan gik dagen” råbte mor fra køkkenet. Jimmy skyndte sig at låse døren op og råbte tilbage ”Som sædvanligt”. Han låste døren og åbnede skoletasken kiggede på tingene. Hmm… det kunne umuligt være i den skoæske sagde han til sig selv. Han kiggede rundt på værelset og fik nu øje på sit pengeskab. Han låste det nu op åbnede nu sit pengeskab og lagde tingene derned og lukkede det igen. Han lagde sig nu på sengen og slappede af og faldte i søvn. Pludselig bankede det på døren. ”Jimmy vi skal spise” sagde mor. Jimmy gabte ”Ja jeg kommer nu”

Han gik nedenunder og begyndte spise dagens ret som var risengrød. Mor spiste først og derefter fodrede hun Sofie… “Her kommer fut toget. Fut fut” Endnu engang blev Jimmy helt hypnotiseret og fulgte hver detalje der skete. Men spiste så derefter selv. Pludselig spurgte mor ud af det blå “Har du fundet ud af hvad du ønsker dig i julegave?.” Dette var bare endnu en af de gange Jimmy bare havde lyst til sige han ville være baby igen. Men i stedet svarede han… “Tja indtil videre det nye Fifa 13, Call of Duty og sådan” sagde Jimmy bare. “Jeg laver en ønskeliste snart” sagde Jimmy. Jimmy spiste færdig og sagde tak for mad. Jimmy rejste sig og skulle til at gå, men så sagde mor. “Nå men jeg må også hellere ind og se nyhederne”. Jimmy stoppede op.

“Nyhederne hvad nu hvis de sagde noget om hans tyveri i vuggestuen?” tænkte han. Jimmy løb ind i stuen og sad og næsten bed negle. Det var den nervøse nyheds udsendelse ever han havde set. Jimmy’s hjerte stoppede næsten med slå da de nævnte et tyveri, men det var heldigvis for Jimmy, kun i et supermarked. Da nyhederne var slut åndende Jimmy lettet op og gik op på værelset spillede Playstation 3 igen. Da klokken blev 22 valgte han gå i seng. Han klædte sig af og børstede tænder og puttede sig under dynen. Han lå og kiggede op i loftet. Den forbudte zone sagde han. Han lå tænkte over hvorfor der var alarmer på det rum og hvorfor der stod en stor tremmeseng. Han syntes det var mærkeligt, at have det i en vuggestue. Hans fornuft sagde lad vær. Men et eller andet sted havde han lyst til undersøge mere om Den Forbudte Zone. Han lå og tænkte hvordan han skulle gøre det uden alarmene gik i gang. Og om han skulle undersøge det eller ej. Efter noget tid faldt han i søvn…

Hvad er Den Forbudte Zone?, Er det klogt for Jimmy at begynde udforske den?.

Følg med i morgen…

Fortsæt til Kapitel 11

3 Synes om