Hvordan sletter jeg mine beskeder?

Hvis man ønsker at få ryddet op i gamle beskeder (PM’er / DM’er), skal man gøre dette fra en computer, da muligheden ikke er (let) tilgængelig fra en mobiltelefon (tablet?).

1. Det første man skal gøre er at gå til Beskedoversigten (Indbakke eller anden mappe)
(Direkte link til Beskeder)

2. Her skal man trykke på knappen for at aktivere afkrydsningsfelterne

3. Så kan man trykke på Vælg alle, eller afkrydse hver besked én efter en

4. Når der er afkrydset nogle beskeder, kan man trykke på "handlingsknappen"
(Knappen befinder sig helt ude i højre side af sitet, og er kun synlig i computervisningen)
image

5. Herfra er det muligt at flytte beskeder til arkiv, så man ikke behøver at slette
(eller hvis det fortsat er ønsket at slette de afkrydsede beskeder.)

6. Slet kun beskeder som du ikke længere har brug for
Hvis beskederne skyldes en uopfordret henvendelse, eller indholdet overtræder sitets regler, har du mulighed for at anmelde beskeden/beskederne til administrator og moderator.

Ved at rapportere det, hjælper du andre med at undgå lignende uønskede oplevelser.

Beskeder (og emner), slettes ikke helt fra systemet før der er gået mindst 24 timer, dette for at ingen skal kunne chikanere andre, ved at skrive en besked, og så slette den igen kort tid efter.

Systemet registrerer automatisk mistænkelig opførsel, hvorfor det ikke altid er nødvendigt (men
praktisk), at rapportere overtrædelser af regler og retningslinjerne for sitet.