Hævnen er sød (M,B,B,G,M,F)

Del 1.

Så var dagen endelig overstået sidste dag på HF, nu skulle der bare ventes næsten 3 måneder før næste uddannelse begyndte. Nu var der bare dømt ren afslapning og jobsøgning i stor stil.

Det var en dejlig morgen 09.00 i Danmark og jeg satte mig straks ud til bordet for at hapse noget morgenmad men også for at se nogle af mine ynglings serier om morgen.

Jeg var i gang med at hælde en ordentligt portion havregryn op i en tallerken da telefonen pludselig ringede. Det var nogle som mine forældre i sin tid kendte da de boede et andet sted, de spurgte om jeg ikke kunne hjælpe dem ud ret hurtigt og et par dage frem. De skulle nemlig have en babysitter til deres børn da de skulle væk på rejse i en god uges tid.

Jeg tænkte mig hurtigt om, idet at jeg havde passet dem for nogle år tilbage samt jeg havde brug for penge var konklusionen jo nem. Jeg takkede ja tak og spiste min morgenmad op og pakkede min task med alt fornødne udstyr.

Jeg tjekkede alt var aflåst på mit værelse og tog jernhesten de 25 min igennem byen og ud på landet. jeg nåede frem og så at alt var som de plejede at være, jeg havde ikke været her i 4 år, dengang var de 2 stk. 11årige drenge og en 9årig pige.

I deres familie havde de altid haft sengevædningsproblemer op i en høj alder, så dengang stod jeg for bleskift. Jeg kan stadig huske hvordan jeg fik jern på, især når jeg drillede dem lidt for at være babyer.

Jeg parkerede min cykel i carporten og gik op til døren og bankede på, ud gik moren og faren og sagde at jeg nu skulle passe godt på dem. Samt at de stadig, ja, havde det problem om natten.

Jeg smilede til dem og sagde at det intet problem var. Jeg gik ind mod døren og vinkede til dem. Jeg gik ud i køkkenet hvor jeg kunne se de 3 børn sad, de var vokset, faktisk blevet samme højde som mig.

Godt nok var jeg 19, men jeg var rimelig lav af min alder.

De sagde nu jeg skulle sætte mig ned og tage noget at spise, kunne se at de havde lavet pandekager og en form for kakaomælk. Jeg takkede nej tak og sagde jeg lige havde spist.

De sagde nu at de havde lavet det specielt til mig og de ville blive kede af det hvis jeg ikke spiste det. Jeg kunne ikke lade være, jeg satte mig ned og begyndte at spise og drikke det. Det smagte faktisk godt. Jeg blev hurtig færdig med det.

Børnene spurgte nu om jeg ikke ville være med til at lege noget, personligt gad jeg ikke, men skulle trodsalt passe dem så sagde okay.

De rejste sig nu op og lagde et stykke stof på bordet, de sagde jeg skulle vikle det omkring mine øjne, fordi vi skulle lege gemmeleg.

Hvor latterligt det end lød tog jeg stoffet og viklede det om mine øjne så jeg slet intet kunne se. Jeg begyndte nu at tælle fra 1 til 100.

Jeg sad bare og slappede af og tænkte over hvad jeg skulle få tiden til at gå med disse dage. Jeg nåede nu til 70 og mine to arme blev pludselig fastholdt i stolen. Jeg fik en klud for munden og næsten af mig af et eller andet væske, og kunne straks lugte det var kloroform.

Jeg kæmpede og kæmpede - Jeg ville ikke besvime. Men efter 10 sekunders intensiv kamp, måtte min krop give op - jeg besvimede.

Jeg vågnede op med en dunkende hovedpine og prøvede at tage mig til hovedet, men idet jeg prøvede at bruge min arm gik det hurtigt op for mig at jeg var spændt fast, ikke blot mine arme, men også mine ben, mave og skulder var spændt fast til en seng som lignede meget det rum jeg plejede at skifte dem i.

Jeg kunne pludselig se de 3 børn komme ind med et djævelsk smilende ansigt på munden. Jeg havde lyst til at råbe af dem, men opdagede hurtigt at jeg havde en stor sut i min mund som var bunden om bag mit hoved.

– Hej baby, ja du undrer dig sikkert over hvorfor vi har gjort dette mod dig, men det er simpelthen fordi at du tilsyneladende elsker at drille os for at bruge bleer om natten. Du ved, vi fortalte det til vores forældre og de var enige om dette. Vi laver dig simpelthen om til en baby.

Jeg gloede nu på dem med et helt panisk udtryk i ansigtet, begyndte nærmest at fnyse i raseri.

– Som du kan se har vi spændt dig fast til sengen men kun midlertidigt, for vi er sikker på at du ikke gør noget dumt vil vi tage billeder af dig konstant som vil ryge overalt i byen og på internettet hvis du prøver at flygte eller ikke følger vores regler.

Pigen tog nu et kamera frem og knipsede et par stykker af mig. Jeg indså hurtigt at dette var en kamp jeg havde tabt, kunne lige så godt indfinde mig i det.

– Nå men vi kan jo lige så godt komme i gang og få det tøj af dig. Du skal jo ikke bruge voksentøj mere.

De fandt nu et par sakse frem og begyndte at afklippe alt tøjet af mig så jeg pludselig lå helt nøgen.

De pegede nu alle sammen på min penis og gjorde totalt grin med den, kaldte den alt muligt og sagde den var utrolig lille. Desværre kunne jeg selv huske jeg drillede dem meget i sin tid, så overrasket var jeg nu ikke.

De knipsede nu nogle flere billeder og tog nogle bleer frem, de lagde en ble ind under min numse, og lagde 4 indlæg i.

De tog nu noget baby salve og smørrede mig godt og grundigt ud over bleområdet hvorefter de pudrede mig godt. En af drengene tog nu noget og proppede op i numsen på mig.

De trak bleen op over mig og satte den stramt fast i begge sider. De tog nu 2 større bleer og gjorde det samme så jeg endte med at svæve en del centimeter over sengen med min numse. De tog nu et par gummibukser frem med kæde på og sled dem op over mine bleer og låste dem stramt fast.

Her indså jeg hurtigt at jeg nok ikke selv kunne få dem af. De knipsede nu, nogle flere billeder og sagde til mig at de ville løsne mine arme og hvis jeg prøvede på noget så blev det værst for mig selv. Selvom jeg utrolig gerne ville væk, indså jeg at jeg hellere måtte høre efter, de spændte nu mine arme og skulder op. Hvorefter de trak en body ned over mig og knappede den i skridtet.

De spændte nu mig fuldkommen fri, alt imens at kameraet nærmest blev knipset per sekund for at få det hele med. De tog nu en stor lyserød sparkedragt op med Peter Plys logo på maven. De trak mine ben ind i den som var en dragt med fødder på, og trak den og over mig og trak mine arme ud. De vendte mig nu om på maven med magt og lynede dragten helt op til toppen og satte en hængelås i.

Jeg følte mig selv utrolig pinlig berørt nu. Men fik pludselig en kraftig mavekrampe som kunne høres i rummet. Jeg kom pludselig i tanker om hvad det mon var de havde puttet i numsen på mig.

De gav mig nu et par luffer på hver hånd som de brugte velcro omkring mine håndled så de sad fast. Lufferne føles som om de var lavet til at man overhovedet ikke kunne bruge hånden.

De sagde nu jeg skulle sætte mig op og følge dem. Jeg prøvede at gå nogle skridt men bleerne var så tykke at jeg straks faldt på min numse og jeg indså at jeg var nødt til at gå på alle fire, efter dem i en kraftig vraltende tilstand.

Vi kom nu ud til hoveddøren og de sagde jeg skulle rejse mig op, men jeg nægtede. Jeg gad ikke dette mere.

Drengene som man skulle tro havde styrketrænet løftede mig nu op og slæbte mig uden for. Her så jeg hurtigt at der stod en stor barnevogn. Pigen åbnede for barnevognen og trak dynen til side.

Præcis som i en rigtig barnevogn var der en sele vest. De lagde mig ned i den og spændte mig godt fast, samt mine fødder nede for enden ud til hver side. De tog nu mine hænder og spændte dem fast til nogle manchetter der sad på vesten.

De puttede mig godt og grundigt og lagde låget på barnevognen og myggenet over. Jeg begyndte at tude lige så stille, men pludselig fik jeg en ny krampe i min mave, kunne bare mærke at der var noget der skulle ud.

De 3 børn kiggede djævelsk på mig og grinede højlydt og knipsede umådelig mange billeder af mig i min umulige situation. Latteren blev pludselig afbrudt af den ene af drengene.

– Nå baby, så må vi jo se om du kan holde din ble tør, men du må sove godt vi kommer og vækker dig om 4 timer. Nat baby!

Børnene gik nu inden for imens de grinede højlydt. Der lå jeg… Helt uhjælpelig. hvad værre var, jeg fik ny krampe i maven, der var noget der skulle ud og det kunne ikke vente.

Jeg prøvede nu at få mine tanker overført til noget andet, men igen kom den krampe, det var ikke for sjovt.

I en stortudende tilstand prøvede jeg at lukke lidt ud men det kom hurtig ud i stridende strøm, da de havde sat mine bleer så stramt kunne jeg bare mærke hvordan det føles som om det spredte sig ned af ryggen på mig.

Jeg fik også en følelse af at jeg snart skulle tisse, uden at tænke videre over det indså jeg at jeg bare kunne gøre det nu, det kunne ikke blive værre. Så jeg tømte min blære.

Jeg lå der og tænkte over hvad det ellers kunne gøre ved mig, selvom mine tanker gerne ville henledes til andet kom de hele tiden på den mærkværdige følelse af en fyldt ble.

Selve lugtende og følelsen omkring mig var helt mærkværdigt i forhold til hvad jeg var vant til. Men af en eller mærkelig grund blev jeg mere og mere træt, som om at jeg havde brugt alle mine ressourcer eller at jeg følte mig tryg og at jeg bare gjorde som et barn ville.

Jeg lukkede mine øjne, kort tid efter faldt jeg i søvn suttende på min sut.

Slut Del 1.

Del 2.

Jeg vågnede med en mærkelig sær men tryg følelse, en gyngende fornemmelse. Jeg åbnede mine øjne, som føltes som om de havde været lukkede i flere døgn.

Jeg kiggede ud af myggenettet og kunne se at det var pigen som tilsyneladende skubbede mig rundt i barnevognen imens hun gyngede den frem og tilbage i en forholdsvis infantil tilstand.

Hun lagde ikke mærke til jeg var vågen, hun gik nærmest bare og nynnede en vuggevise. Jeg prøvede at sætte mig op i barnevognen men kunne hurtig mærke at jeg var både blevet spændt og puttet godt og grundigt fast.

Jeg havde lyst til at sige hun skulle se at jeg var vågnet, men sutten som stadig sad i min mund forhindrede mine ord i at komme ud. Det var ligesom hun ikke ønskede at jeg skulle vågne helt endnu.

Jeg prøvede nu at slappe af og se lyst på situationen, selvom det var svært, set situation igennem. Jeg kunne mærke at min blære snart skulle lade vandet igen. Idet jeg tænkte over det kom lige pludselig den klamme følelse af en kold ble til overfladen. Jeg ville ud af barnevognen nu, i det mindste skiftes.

Jeg prøvede nu at råbe men det var kun klynk der kom ud af min mund på grund af den store sut. Men af en eller mærkelig grund lykkedes mit klynk, pigen stoppede barnevognen og tog myggenettet væk og stak hendes hoved ned til mig.

– Nå lille baby dog, er du vågen? Har du sovet godt?

Hun smilte til mig som en mor ville se på hendes lille barn. Jeg kunne jo end ikke svare hende og havde egentlig heller ikke lyst da hun nok i forvejen kendte svarene.

– Jamen baby dog, gider ikke at snakke til din babysitter? Nå men vi skal da i hvert fald have dig ud af barnevognen og give dig lidt mad.

Jeg havde det ligefrem kvalmende, jeg havde sgu ikke ligefrem skrevet under på at blive holdt som gidsel i en infantil tilstand af nogle tossede hævngerrige farmere.

Hun trillede barnevognen hen til huset og bankede på døren for at få de 2 drenge ud. De kom ud kort tid efter og knappede låget af barnevognen og trak dynen af mig.

– Puha, babyen har da vist lavet noget i dens ble, godt nok en beskidt baby! Pyha!

Jeg blev helt flov, ydmyget… De spændte mine ben op og mine arme, samt spændte mig ud af sele vesten.

De løftede mig op fra barnevognen og satte mig på numsen inde i gangen. Jeg kunne mærke bleens klamme indhold mod mine balder og følte mig utrolig ulækker, begyndte at snøfte lidt.

– Baby for eftertiden så er reglerne at du ikke må gå, kun vralte overalt. forstået?

Selvom jeg ikke var glad for situationen kunne jeg jo ikke andet end at nikke til dem. De sagde nu at jeg skulle følge efter dem, så i en identisk baby vraltende tilstand bevægede jeg mig efter dem ind i deres værelse som var lavet om til et puslerum.

De sagde nu jeg skulle komme hen til et puslebord, hvorefter de løftede mig op på det. De satte mig nu i oprejst tilstand og lynede sparkedragten ned, hvorefter de lagde mig på ryggen, tog lufferne af og sparkedragten helt af.

Jeg lå nu der halvnøgen med min body skjulende min ble og gummibukser, selvom den ikke skjulte faktum af at man sagtens kunne se min store ble.

De knappede min body op ved skridtet og trak den op til maven, hvorefter de låste mine gummibukser op og trak dem helt af. Jeg var nu blottet kun til bleerne hvilket de langsomt ble per ble klistrede af mig.

En af drengene havde tilsyneladende tjansen for rengøring af mit bleområde da han tog en håndfuld vådservietter og tørrede mig godt og grundigt i skridtet og på bagen.

Kort tid efter var jeg helt ren og jeg følte mig bedre tilpas.

Drengen tog nu en tyk stofble og puttede et par indlæg i den og kørte den under min numse. Pigen pudrede mig nu godt og grundigt på numsen og i skridtet, indtil hele området var hvidt.

Drengen trak nu den anden ende af stofbleen op over og satte 3 sikkerhedsnåle i hver side med lås i. De tog nu et par nye låse gummibukser og satte på mig hvorefter de knappede body’en endnu engang på plads.

Pigen knipsede nu et par nye billeder af mig, ikke fordi det betød det store, fordi med det billedmateriale de allerede havde samlet så jeg ingen grund til at skulle gøre modstand da jeg simpelthen ikke turde at billederne skulle udspredes i byen og på nettet.

– Nå baby! Gæt hvad vi skal nu? Vi skal ud og havde det sjovt uden for evt. gå en tur, du skal glæde dig fordi der er nemlig koldt ude og vi vil ikke have vores baby bliver syg så i dag får du lov til at prøve din helt nye flyverdragt!

Jeg blev helt fortørnet… En hvad… En flyverdragt… tankerne fossede rundt i hovedet på mig… som om jeg ikke har været i pinlige situationer nok…

Drengene satte mig oprejst på puslepuden og pigen kom hen med en bunke tøj som hun lagde foran mig. Drengene hjalp nu hinanden med at klæde mig på, inden jeg vidste af det var jeg iklædt strømper, en Teletubbies trøje og et par overalls med ekstra plads til min tykke ble.

– Baby, vi er blevet enige om at vi godt kan fjerne den permanente sut fra din mund, men hvis du skriger op eller gør andet for at provokere os så ryger den ind igen og vi vil afstraffe dig.

De trak sutten ud, selvom jeg havde lyst til at skrige vidste jeg at det var forgæves. Havde end ikke lyst til at sige noget til dem.

De løftede mig ned fra puslebordet og gik ud mod gangen hvor jeg langsomt vraltede bagefter på alle fire. Vi kom ud til gangen og hvad jeg havde frygtet kom nu til syne. Pigen holdte en overdimensioneret flyverdragt nøjagtig kopi af den slags man vil kunne finde siddende på et 1-2årigt barn. Den var gyselig, gul og rød flyverdragt med forstærkninger alle mulige steder.

De lagde mig ned på ryggen og trak mine ben ned i den efterfulgt af mine arme, hvorefter de lukkede den på ryggen af mig. Det værste ved hele var at alt de havde brugt på mig passede mig perfekt. De puttede nu et par røde gummi støvler på mig samt stak mine hænder ind i de påsyede 2 huls handsker som hang på dragten.

De stoppede en elefant hue over hovedet på mig og satte en suttekæde fast på tøjet og stak sutten i munden på mig.

Her kunne jeg ikke forestille mig at mere kunne gå galt, jeg måtte have oplevet alt, men da jeg blev slæbt uden for opdagede jeg pludselig et værre syn, der stod der en klapvogn i de selvsamme infantile farver. Jeg blev løftet ud og sat op i den og spændt fast i det indbyggede 5 punkts seletøj.

Pigen kom nu hen til mig, trak sutten ud af munden på mig og satte en flaske i munden på mig i stedet. Jeg begyndte nu automatisk at sutte indholdet i mig, føltes helt naturligt og efter 2 min havde jeg tømt den, var helt dejligt og det mættede fint.

De smækkede døren bag sig og kort efter gik turen fremad med dem skubbende klapvognen bag mig. Jeg måtte indrømme at det var lidt koldt ude, mere end jeg huskede det da jeg lå i barnevognen.

Vi havde kørt ud af en lige landevej i en 15 min tid da jeg pludselig fik en krampe i min blære, jeg skulle tisse og det var nu… Men jeg havde ikke lyst, de skulle ikke vinde mere ud af dette end de havde gjort.

jeg kiggede ned af mig selv og indså at lige meget om jeg tissede eller ej ville det ikke ændre faktum af at jeg lignede og opførte mig som en baby, der var jo end ikke nogen tvivl omkring jeg havde en ble på, den fyldte jo nærmest hele stolen og bulede 10-15 cm ud.

Jeg fik flere og flere tanker om at det nok ikke ville skade indtil jeg fik en ny krampe i blæren igen. Jeg åbnede op for sluserne og gav op. Følelsen var faktisk helt dejlig måtte jeg indrømme det spredte sig dejligt rundt i hele bleområdet og varmede godt op, faktisk ikke nogen rar følelse.

Hvad tænker jeg på… Slog mig selv til hovedet, var jeg ved at blive hjernevasket ved dette?! Jeg kan da ikke bare give ind, syntes dette er rart… Jeg følte at jeg langsomt var ved at blive splittet… jeg måtte væk fra dette inden det var for sent… Men der var intet at gøre.

Jeg prøvede at tænke mig til et bedre sted at dette snart var overstået, men mine tanker blev hurtig afbrudt.

– Baby, se foran dig nu er vi der snart!

Snart tænkte jeg… hvad mener han med snart?..

– Se baby, kan du se hvem det er som er derhenne ved det busstoppested?

Jeg kunne se der var nogle skikkelser, men hvem det var kunne jeg ikke ligefrem gennemskue, men vi kørte tættere og tættere på. Langsomt gik det op for mig. Det var… Det var… Far og Mor!?!

Slut på Del 2.

Del 3.

Hvorfor var de her?.. Jeg kunne ikke fatte det, især problemstillingen jeg sad i, jeg ville sgu da ikke møde mine forældre i en komplet baby tilstand, helt til bunds med en gennemvædet ble.

Vi kom tættere og tættere på dem og de begyndte at vinke tilbage til os. Hvis det ikke vare fordi at jeg var spændt fast i min stol og ikke kunne komme ud pga. de store luffer som blokerede alle muligheder for opspænding af seler. Var jeg hoppet ud af vognen og løbet væk.

Men her sad jeg, jeg kunne ikke… Jeg kunne overhovedet ikke end forestille mig situationen i hovedet, pludselig i mine tanker fik jeg et prik på skulderen og der stod min mor og far. Jeg var ved at besvime, jeg var stum som en mur helt anspændt, totalt nervøs.

– Hej min lille skat, det ser jo ud som om at de har taget sig ualmindeligt godt af dig! Ej hvor ser du sød ud i dit søde babyoutfit.

Vidste ikke hvad jeg hadede mest lige nu, om det var at min mor der trak hænderne ned for at age mig på kinden eller det smil på læben de havde, som om alt var normalt.

Pigen som skubbede klapvognen låste hjulene fast, og de 5 personer gik nu lidt væk fra mig, hvor jeg knap kunne høre dem hviske. Det var virkelig tortur, bare ikke kunne høre hvad de snakkede om… Ikke fordi min hjerne nok kunne kapere det… Den havde end ikke kaperet at mine forældre var med i dette komplot endnu.

Efter en 10min’s tid hvor jeg bare stirrede ud på vejen på alle de mærkværdige blikke der kom fra passerende biler, kom min mor hen til mig og satte sig på hug ved siden af mig.

– Sønnike… Eller Baby, som vi vil kalde dig fra nu af. Jeg ved godt du er forvirret lige nu, men børnene her skulle have lov til at give lidt igen, inden vi tog over. Det er rigtigt at der skulle passes børn, men de bliver passet af os. Men ikke på den måde, vi skal bare lave mad til dem, den der egentlig skal passes er dig.

Jeg blev helt panisk i hovedet, godt nok havde jeg ment mine forældre var sære… Men dette?!

– Vi vil dig intet ondt skat, men vi savnede at have dig hjemme igen, men ikke så meget dig vi savnede en søn vi kunne starte helt forfra på, deraf kommer du ind i billedet… Disse dage, ja par uger vil vi langsomt omvende dig til en komplet baby’s verden, inden længe vil du tænke og opføre dig som den baby vi altid gerne villet have tilbage.

Aldrig… Aldrig i mit liv havde jeg hørt noget så sært som dette, aldrig ville jeg kunne forvente en drejning af denne situation som lige var sket, jeg var helt lammet… Jeg kunne ikke snakke, men jeg kunne hurtig se at der ingen vej var tilbage.

– Nå Baby… Tror du ikke vi skal komme tilbage af? du skal sikkert også skiftes, babyer som dig har jo ingen kontrol over sig selv.

Hun smilede til mig som en elskelig mor ville smile til hendes lille baby, i alt lammelse af situationen løsnede jeg alle musklerne i min krop, faldt på plads i sædet og bare slappede af… Jeg havde tabt.

Pludselig blev klapvognen skubbet og tilbage af hvor vi kom fra. Hele vejen tilbage var der ustyrlig mange ubesvarede tanker, tanker som jeg sikkert aldrig ville få svar på.

Pludselig stoppede klapvognen, jeg vågnede op af mit tankespind, jeg var tilsyneladende helt forsvundet i mine tanker, tiden var bare fløjet forbi. Min far kom ned til mig og smilede til mig, han spændte mine seler op og løftede mig ud af vognen.

Jeg blev sat ind på min numse i gangen, hvor mit tøj blev taget af mig indtil jeg igen bare var i min trøje og overall. Jeg fik at vide jeg skulle gå med dem ind i stuen, de tændte fjernsynet på børnetimen og gik ud i køkkenet for at lave aftensmad, dog pigen blev tilbage og så med.

Jeg sad bare der, så ind i kassen, ikke fordi jeg lagde mærke til hvad der skete der, ikke fordi jeg heller ikke gad og kigge væk… Jeg var nærmest fortabt inden i, vidste jeg lige så godt kunne blive vant til situationen og vænne mig til en ny livsstil.

5 min før børnetimen var slut kom min mor pludselig hen til mig, kyssede mig på kinden og spurgte om jeg skulle skiftes inden vi skulle spise. Selvom alt min vilje fortalt mig at jeg skulle sige nej, kæmpe igen. Vandt situationen over mig, jeg havde jo brug for at blive skiftet, jeg var jo en baby. Jeg nikkede med et genert smil til min mor. Hun smilede tilbage.

Som om jeg vejede ingenting løftede mig mor mig op på skulderen, holdte hendes hånd under min numse som en rigtig baby ville blive holdt og løftede mig med ind i puslerummet.

Hun lagde mig op på puslepuden og knappede mine bukser op og trak dem af mig. Hun tog nu blusen, satte mig op på numsen og løftede den af mig. Hun trak body’en helt af mig så jeg lå tilbage med min ble og gummibukser på.

Hun spændte et bælte over min mave, angiveligt for jeg ikke skulle falde ned og trak det hængende legetøj over puden ned over mig, af en eller anden grund havde mine fortabte baby år vundet over mig, jeg følte mig helt tryk, jeg var ligefrem helt fortabt i legetøjet, fascinerede hver enkelt stjerne og måne som hang i det.

Imens jeg var fordybet i mine infantile tanker, trak min mor gummibukserne af mig og tapede bleen op.

– Jamen lille skat dog, har du haft et lille uheld ude på turen?

Hun smilede kærligt til mig og agede mig på kinden som enhver baby. Hun trak bleen væk under mig og tørrede mig godt og grundt med en vådserviet indtil jeg igen lugtede som hvad jeg nu engang var.

Hun smilede til mig og sagde; - Nu må vi nok hellere give dig en stor tyk ble på til natten så vi ikke risikere at du gør sengen våd søde

Selvom jeg før ville have protesteret smilede jeg ligefrem igen.

Hun tog en stofble og sled den under min numse og puttede et par indlæg i, hun pudrede min bag og skridt indtil at jeg var helt hvid. Hun tog enden af stofbleen og trak den op over og satte den fast med et par sikkerhedsnåle i begge sider.

Hun tog nu fat i et par figur belagte gummibukser og sled dem over min ble, hun kildede mig lidt på maven som fik mig til at grine lidt. Hun gik nu et øjeblik og kom kort tid efter tilbage med lidt tøj. Hun tog en ny body op fra bunken og spændte bæltet op, hvorefter hun iførte mig den.

Hun tog nu en fod pyjamas og løftede mine ben ned i dem, hun satte mig op på min bag og trak mine arme ind i den hvorefter hun lynede den op bag på ryggen af mig. Hun fandt nu en suttekæde frem og satte i tøjet på mig.

Min mor smilede rigtig af mig nu, hun virkede helt lykkelig, hvad sjoveste var, jeg havde det utrolig rart, en utrolig tryg følelse fyldte hele mit hjerte.

– Nå baby, skal vi få noget at spise og få dig i seng bagefter?

Hun løftede mig endnu engang op og bar mig ud i køkkenet hvor der her stod en højstol, hun satte mig ned i den og spændte mig fast. De andre børn omkring mig fnes lidt af mig, men omkring nu var jeg ligeglad, jeg var begyndt at blive vant til det.

Min far kom hen til mig og satte en sutteflaske foran mig. Jeg tog den op og begyndte at drikke af den med alt livskraft, det var en vidunderlig sutteflaske, jeg drak hver enkelt tår, jeg ville utrolig genre have mere, men på den anden side mættede den fuldkommen.

Da jeg havde siddet der lidt, begyndte jeg faktisk at føle mig lidt træt, sikkert alle de sære begivenheder som var sket i dag. Min mor så at jeg gabte.

– Nåååå… Babyen er ved at være træt, jeg må nok hellere få puttet ham.

Min mor rejste sig og gik hen til mig og spændte mig op. Hun løftede mig ned i den anden ende af huset hvor da jeg kom ind blev helt overrasket, her var der et helt babyværelse, med tremmeseng, endnu et puslebord, legegård, hoppegynge… Alt hvad hjertet kunne begære.

Vi gik hen til tremmesengen, hun trak dynen til side og lagde mig ned i den. Den var som velskabt til mig. Hun gik hen til et skab og kom tilbage med en lignende vest fra barnevognen. Hun satte mig op på numsen og spændte vesten på mig. Hun lagde mig ned i sengen og spændte vesten fast til siderne i tremmesengen. Hun sikrede at mit hoved lå ordentligt på puden, hvorefter hun stoppede sutten i munden på mig og pakkede mig godt og grundigt i sengen med dynen.

Hun kyssede mig på panden og trak siden på tremmesengen op. Hun gik hen mod døren og åbnede den og slukkede lyset.

– Godnat min skat, sov rigtig godt! Du ved at din far og jeg har savnet dig helt vildt og din nye situation er virkelig alt for os. Vi elsker dig søn. Sov rigtig godt! Forresten i din aftensmad og fremover vil du få lidt hjælpemidler til at du kan miste din kontrol over dine kropsfunktioner bedre. Ikke ment ondt, vi vil bare hjælpe dig til at tilpasse. Sov godt!

Med de ord gik hun ud af døren og lukkede den. Der var pludselig helt mørkt i rummet. Mine tanker var helt i spind, samt var jeg totalt udmattet over situationen som havde foregået i dag. Jeg fik pludselig en krampe i min blære, jeg skulle tisse. Men jeg vidste nu at der ingen grund var til at kæmpe, jeg åbnede for blæren og fyldte bleen op så den blev dejlig varm mellem benene.

I alt nydelse og træthed, lukkede jeg mine øjne mere og mere, de blev tungere og tungere. jeg begyndte at sutte på sutten og faldt i søvn.

Slut på Del 3.

– Der kommer nok ikke flere afsnit, måske en om noget tid som kan vise hvad der senere skete og hvordan han tilpassede sig.

Håber i kunne lide historien!