"Frit forum" - formål

Hej alle,

Det er sådan at med et online forum så kan diskussionerne komme vidt omkring. Derfor havde vi oprindeligt lavet “Frit forum” som en slags off-topic afdeling.

Der er dog kommet en kedelig tendens til at de diskussioner der overhovedet intet har at gøre med sitet fylder alt alt for meget og nemt kommer til at dominere sitet.

Derfor har vi nu omdøbt "Frit forum til “Andre spændende emner” og uddybet formålet til at hedde “Til Ageplay relaterede diskussioner der ikke findes andre konferencer til.

Det giver ganske enkelt et dårlig indtryk at nye brugere kommer på og oplever at det der fylder mest her, ikke er det man kommer ind for.

Så for fremtiden kommer vi til at slette meget mere med hård hånd, kun på den måde føler vi at vi kan rydde op i den afsporing der er sket.

Sagt på en anden måde - endeløse pseudofilosofiske konspirationsteoretiske indlæg må man gå andre steder hen med end her på ageplay.dk. F.eks https://www.reddit.com/r/conspiracy/ eller nationen – Ekstra Bladet.

Hvis man har lyst til at have en personlig blog er der også gratis og billige muligheder. Tumblr, Twitter m.fl. er også muligheder hvis man vil have et sted at skrive om hvad som helst. Derudover kan man jo skrive på sin væg på profilen.

Man er naturligvis altid velkommen til at linke til sine eksterne profiler og sites inde fra sin egen profil her på sitet.

Mvh
René og Nicolai