Fastelavn (B,B,G)

Tak for den positive respons. Her kommer det næste.

Kapitel 2 - Fastelavns-festen

Den næste dag vågnede de op, og gik ned for at spise morgenmad. Der begyndte de at snakke om hvad de skulle have på til fastelavn.

Næste mandag stod de om aftenen og skulle til at ind og spise. Tom stod lidt sammen med nogle andre i deres kostumer, og gik så over til Martin. Tom var klædt ud som Becham.

Martin havde hvide underbukser på indenunder - og udenpå havde han noget stof, som skulle forestille at være en ble. I munden havde han en sut. Tom kunne ikke fatte det. Bare for at være sikker på at han var rigtigt på den - at det var en baby han skulle forestille at være spurgte han, og blev bekræftet i det.

Da de havde spist gik de over i gymnastiksalen for at slå katten af tønden. De to drenge stod som sædvanligt sammen.

Lige pludselig begyndte det at lugte, og Martin vinkede Tom med sig. Da de to næsten altid gik sammen var det meget normalt.

Ude på gangen fulgte lugten med dem, og Tom kunne godt se på Martin hvad han skulle til at sige. Så han sagde: “Spar på talegaverne. Jeg kan jo godt se på dig at du har skidt i din ‘ble’ - eller dine underbukser, og du trænger til at blive skiftet. Nu fortæller jeg dig noget, som jeg ikke har fortalt én eneste person før. Men det er på en betingelse.”

“Og hvad er den betingelse?” spurgte Martin.

“At du lover aldrig, ALDRIG nogen sinde at sige det videre til nogen som helst - og du snakker heller ikke om det medmindre jeg har givet dig lov,” sagde Tom.

“Jeg lover,” sagde Martin.

Tom tog Martin i hånden, og fulgte ham ned på sit værelse på samme måde, som han fulgte Martin’s lillebror ind i puslerummet weekenden før.

Her forklarede han alt om hvordan han havde det med bleer, og viste ham endda hans lille lager han havde gemt.

Herefter stod han bare og tænkte på om det var det rigtige at fortælle ham om det hele. Der gik ikke mange sekunder - så stod de begge to i et kæmpe knus - den ene mere lykkelig end den anden. Hvorfor vidste Tom ikke - endnu.

“Nå lad os se at få dig ud af den beskidte ‘ble’,” sagde Tom.

Så bandt han knuderne op på stykket af stof omkring ham, som havde taget noget af det, som ikke kunne være i underbukserne.

Efter det tog han underbukserne af ham. Nu fulgte et stort arbejde med at gøre ham ren. Da han var færdig spurgte Tom om han ville have en stofble, eller en engangsble på.

“Engangsble,” sagde Martin.

Eneste problem var festen, som jo stadig kørte. De valgte at give ham bleen på, og tage tingene, som de kom - en baby var jo heller ikke bange for at vise at han eller hun havde ble på, og enhver kunne jo se om han eller hun havde brugt bleen.

“Løft numsen,” sagde Tom, og skubbede den udfoldede ble ind under Martin. Så kom han lidt baby-olie, og noget pudder på ble-området, og foldede bleen op mellem benene. Derefter lukkede han bleen i siderne.

“Hvorfor er det egentlig at du vælger denne her løsning?” spurgte Tom. Martins svar til det var at han havde det på præcis samme måde som Tom - bortset fra at han ikke havde bleer osv.

Håber I kan lide den - stadig. Kom gerne med konstruktiv kritik.

Fortsæt til Kapitel 3

1 Synes om