Et nyt liv (G,F,F)

Jeg synes det er længe siden der er kommet en ny historie, og når det nu er sådan, så måtte jeg skrive en ny :slight_smile:
Der kommer mere i historien, men til en start på i nøjes med disse 7 kapitler.

Det gøres opmærksom på at der senere i historien kommer seksuelle elementer, dette indeholder disse 7 kapitler dog ikke.

Indledning:

Signe var 16 år, og havde boet hos en plejefamilie det meste af sit liv, men da hun ikke længere kunne holde sig om natten blev det for meget for familien. Egentlig begyndte hun at gøre det for at irritere dem, da hun virkelig ikke brød sig om dem.

Desværre fik børnehjemmet dette at vide, og derfor blev hun hver nat bedt om at tage en ble på. Ikke at hun havde det store imod det, da hun faktisk begyndte at kunne lide følelsen. Dette gjorde også at hun en gang i mellem tog en af dem på i hverdagstimerne. Der var ikke nogen der vidste det, hun havde overvejet at fortælle det til Tove, men syntes det var forkert.

Da Signe var kommet ind på børnehjemmet havde de været nød til at tage sig af disse natteproblemer. Dette var forgået sammen med Tove, som der havde sørget for at der altid var bleer til hende om natten. Tove havde opdaget af der var forsvundet nogen af bleerne i løbet af dagen, men ignorerede det.

Kapitel 1:

Signe vågnede en tidligt en morgen, som det hændte en gang i mellem var bleen ikke våd, Signe valgte bare at blive i sengen og så måske bruge bleen undervejs. Det var også specielt da hun her de seneste dage var begyndt at bruge Tena Pants i stedet for Huggies Drynights.

Der lå hun og nød morgenen og tænkte lidt på det hele, det var sådan set helt ok at ligge der i sit eget værelse, velvidende at der i løbet af dagen kom en ind og tog sig af hende.

Signe havde ligget i sin seng i godt en time, da Tove kom ind af døren og sagde at hun skulle op nu. Signe stod selvfølgelig op og Tove tjekkede lige at bleen ikke var våd. Da bleen ikke var det gik Tove ud af rummet igen, da hun skulle klare lidt andre ting.

Signe der nu stod i ble og intet andet, hun valgte at skifte til en DryNight, da de var mere diskrete og tage et par joggingbukser på og en t-shirt. Det måtte være rigeligt til at gå ned og spise.

Efter morgenmaden gik Signe ind i computer lokalet og satte sig ved en computer, dette gik der hurtigt to timer, hvorefter at Tove kom ind til hende. Tove klappede hende på skulderen og satte sig på hug ved siden af hende ”Signe jeg har en god nyhed, der er en der har adopteret dig. Jeg har pakket de fleste af dine ting så du skal bare komme med mig nu”.

Signe var helt op at køre, det var meget sjældent at det skete for 16 årige at de blev adopteret, så det var jo helt fantastisk!

Tove tog Signe i hånden og de gik sammen ned til kontoret. Inde på kontoret sad en kvinde i sin bedste alder, hun var flot bygget ikke supermodel tynd, men slank og også trænet. Signe gik hen til hende og gav hende hånden. Kvinden præsenterede sig selv om Monica, og trak Signe lidt tættere på for at give hende et knus. Derefter forklarede Monica hende ”Ja du kan lige så godt få et kram nu, vi skal jo lære hinanden en del bedre at kende. Lige kort så er jeg 33 år og vi skal et godt stykke før vi er hjemme”

Signe kunne slet ikke stå stille af glæde og var helt klar på at tage af sted. Tove fortalte Signe at hun lige kunne gå tilbage på sit værelse mens de klarede de sidste papirer.

Kapitel 2:

Monica kom ind på værelset hos Signe, Signe var helt klar på at tage af sted, og rejste sig op da Monica kom ind og gik over og gav hende et kram, mens hun sagde ”jeg tror nok vi skal få det godt sammen” til dette måtte Monica svare ”ja det tror jeg da nok” mens der var et smil på begges læber.

Monica spurgte om hun var klar til at køre, Signe gjorde ikke andet end at nikke mens hun stadig storsmilte. Så sammen gik de ud til bilen smed bagagen bagi og satte sig ind. Tove var gået med ud for at vinke farvel og stod og vinkede da de kørte ud af indkørslen og ud på vejen.

Efter de havde kørt lidt tid spurgte Signe ind til hvor de egentlig skulle hen? Monica svarede at hun først havde hun 1 uges arbejde inden hun havde ferie, og derefter skulle de ud og rejse, hun vidste ikke hvorhen endnu, men ud og rejse det skulle de. Signe havde aldrig været rigtig ude at rejse, så det glædede hun sig rigtig til, og håbede de skulle udenfor Danmark.

Mens de kørte kom Signe kunne hun mærke hun skulle tisse, og kom så i tanke om at hun stadig havde bleen på fra i morges. Men det var vel ikke noget problem, hun kunne bruge den og når de så stopper kunne hun tage den af på toilettet, så Signe åbnede for blæren. Hun kunne godt mærke at bleen blev våd, men havde glemt at hun havde skiftet Tena Pants bleen ud med en DryNight, så hun kunne mærke at der måske var en lille læk. Så hun skyndte sig at sige til Monica ”Kan vi ikke stoppe, jeg skal altså virkelig tisse!”

Monica svarede at de lige var kørt forbi en tankstation, så der var nok et stykke til den næste. Signe sukkede, og kunne mærke at der løb lidt mere ud af bleen.

Kapitel 3:

Da de var stoppet skyndte de sig ind mod toiletterne, dog var der ingen ledige. Signe stod og trippede så Monica trak hende ind på handicap toilettet. Signe stod kort og kiggede på Monica som der så udbrød ”kom nu i gang, jeg skal også tisse”. Signe blev stående, og spurgte om Monica ikke kunne gå ud, men det kunne der ikke blive tale om, de skulle begge. Signe blev stående, hvilket resulterede i hun ikke længere kunne holde sig, og at hendes ble dermed begyndte at lække.

Monica stod og kiggede på hende, mens Signe begyndte at græde. Monica gik over og trøstede hende, og da hun efter ca. 3 minutter stoppede med at græde spurgte Monica hende, om de ikke skulle få de våde bukser af, så kunne hun gå ud og hente noget nyt tøj i bilen. Signe nikkede, og begyndte at tage bukserne af, mens Monica gik ud i bilen og hentede noget nyt tøj.

Da Monica kom tilbage havde Signe taget bukserne af, og stod nu i t-shirt og sin DryNight. Monica kiggede på hende, mens hun stille gik hen til hende. Da hun var hende ved hende gav hun Signe et kram, mens hun stille sagde ”hvorfor har du ikke fortalt mig at du også bruger ble om dagen?”

Signe sagde intet, men blev bare stående og begyndte at smågræde. Monica kiggede hende i øjnene, og forklarede at hun gik ud og hentede en ny ble, så skulle Signe bare vente imens.

Monica skyndte sig ud i bilen, og fandt den taske hun havde fået med bleer i. Hun tog en af tape bleerne da hun havde fået af vide, at de ville holde bedre en buksebleerne. Hun skyndte sig ind med bleen i sin taske, så ikke alle skulle se den. Inde i butikken købte hun en gang vådservietter, så Signe også kunne blive vasket lidt.

Da Monica kom ud på toilettet til Signe, stod Signe stadig samme sted som tidligere, og i samme stilling.

Monica bad Signe komme over til hende, mens hun selv gik over til det puslebord der var på toilettet.

Signe kiggede på hende, og sagde at det da kun var til børn. Monica besvarede ”det skal nok holde, du er jo ikke særlig stor, du vejer maks. 55 kilo”

Monica stak hænderne under Signes arme, og satte hende på kanten af puslebordet, så hun selv kunne ligge sig ned på ryggen. Da Signe lå ned, tog Monica fat i siderne af buksebleen og hev dem stille op. Derefter bad hun Signe løfte numsen, og flyttede derefter bleen. Mens Signe løftede sin numse tog Monica vådservietterne og begyndte at vaske hende, det var første gang i lang tid at Signe blev vasket forneden, Tove var stoppet med dette da hun fyldte 13. Monica vaskede hende grundigt, så hun var ren.

Monica tog nu den nye ble frem, og kunne straks se på Signe at hun ikke var tilfreds med valget. Monica kiggede på hende, hun vidste godt at det var en lidt anden ble end hun havde på før. Men det var den første og den bedste. Monica og Signe kiggede på den, og kunne se at der stod super samt at der var 6 dråber på bleen. De vidste ikke helt hvad dråberne indikerede, eller de var enige om det måtte være sugeevnen, men hvor stor den sugeevnen var vidste de ikke.

Monica tapede bleen med de fire strimler, og satte hende op på puslebordet. Det var tydeligt for Signe at bleen var tykkere og større end de andre hun havde brugt tidligere. Monica løftede hende ned fra puslebordet, og stillede hende på gulvet, fandt nederdelen frem og gav hende denne på igen. Hendes trusser var våde og samtidig for små til at være uden på bleen.

De gik hånd i hånd ud af toilettet hvorefter Monica bukkede sig ned ved siden af hende, og spurgte hende om de skulle have lidt godt til turen videre? Signe nikkede, og følte sig helt som en lille pige. Hun var måske heller ikke den højeste, men hun lignede afgjort ikke nogen 12 årig, men lignede en der var lidt ældre end hun egentlig var. De gik rundt i butikken, og fandt hurtigt noget slik, chips og noget sodavand, og blev enige at dette var nok til resten af turen.

Efter de havde betalt gik de ud til bilen igen, hvor de satte sig ind. Da Signe satte sig ind, så hun at det var en nederdel hun havde fået på, og at den ikke dækkede bleen særlig godt. Signe blev helt stille, og kiggede på Monica som der kiggede tilbage og forklarede at det da kunne være lige meget, de måtte mene hvad de mente og det var det, hvilket Signe godt kunne se, men synes stadig at det var ekstremt pinligt at have vist en ble frem for alle mulige fremmede.

Kapitel 4:

Mens de kørte sagde Monica ”Hvorfor havde du egentlig ble på, Tove havde fortalt mig at du havde svært ved at holde dig om natten, men ikke at du havde nogle problemer om dagen”, Signe kiggede ned i sædet og svarede stille med en lille løgn ”Det er fordi jeg ikke har fortalt dem det, synes det andet var pinligt nok”.

Signe kunne mærke en hånd der gled over hendes skuldre, mens Monica fortalte hende at der ikke skulle være nogen hemmeligheder mere, hun kunne fortælle alt og at intet var for pinligt at fortælle.

Resten af turen forløb stille og roligt med lidt blandet snak, de lærte lidt om hinanden. Signe lærte at Monica selv var adopteret i sin tid, dog til en rigtig god familie, samt at hun ikke kunne få børn, derfor hun havde adopteret Signe. Alt dette imens de så nogen flotte landskaber.

Mens Monica fandt ud af hvor dårligt Signe egentlig havde haft det på børnehjemmet, og at det ikke havde været meget bedre tidligere hos plejefamilien.

Kapitel 5:

På den sidste del af turen var Signe faldet i søvn, og blev vækket af Monica, der meddelte at de snart var fremme.

Signe var ved at komme til sig selv igen, og vidste ikke lige hvor de var, der var dog skilte mos Esbjerg, så de måtte være et sted i Jylland. Stille og roligt fik Signe spurgt om hun boede i Esbjerg, men til dette måtte Monica svare at det var den nærmeste større by, de skulle bo tæt på ved noget der hed Blåvand. Det var normalt et ferie område, men hun havde et hus liggende ude ved kysten hvor hun boede fast.

Signe kunne næsten ikke sidde stille af glæde, fra den ene dag til den anden havde hun fået en familie, et nyt hjem. Og så endnu endda en god familie og hvad der lød som et fantastisk hjem.

De kørte op af en længere bakke, for at køre ind i en garage. Monica bad Signe om at give en hånd med at bære ind, og når der var båret ind kunne de sætte sig og tale lidt om den uge de kom til.

Signe hjalp Monica med at tage tingene ind, selvom det ikke var til at glemme alt dette, samtidig med hun havde en virkelig tyk ble på og en nederdel der knap der ikke kunne dække den.

Da de endelig havde båret ind og sat det hele i gangen bad Monica Signe om at følge med. Signe fulgte efter igennem en gang, hvorefter de gik ind i en stor flot stue. Stuen var af pæn størrelse, og havde en virkelig flot udsigt, samtidig var der to sofaer og en læne stol, samt et spisebord med dertilhørende stole.

Signe gik over for at sætte sig i en af sofaerne, men blev stoppet af Monica, Signe forstod ikke lige hvad der foregik, indtil Monica stak hånden ned og mærkede på bleen. Signe trak sig hurtigt væk, som medførte at Monica lidt sur sagde ”Jeg skulle bare mærke om du skulle have en ny på”.

Signe svarede ikke tilbage, men satte sig stille ned i sofaen.

Monica gik kort ud af værelset og kom tilbage med en kande vand og to glas. Kanden og glassene blev stillet på bordet, hvorefter Monica satte sig i sofaen overfor Signe. Der gik lidt tid inden nogen af dem sagde noget. Men derefter startede Monica ”Vi skal lige have nogle ting på plads. 1 når jeg skal mærke om du skal skiftes, så trækker du dig ikke væk” Signe begyndte at sige lidt, men Monica afbrød hende og fortsatte ”Jeg ved ikke hvordan det fungerede før, men indtil vi har mere styr på det her, så er det sådan.

Udover det så får du lige om lidt en rundvisning i huset, der er udover stuen mit soveværelse, dit værelse, et ekstraværelse og en lille ekstra stue. Så er der selvfølgelig to toiletter, her i den øvre etage et normalt et, og i den nedre hvor dit værelse også er et væsentligt større. Ekstra stuen er også nedenunder, mens resten er heroppe sammen med køkkenet.”

Kapitel 6:

Monica rejste sig igen, og kiggede på Signe der derefter rejste sig. ”Så kan vi starte rundvisningen”

Først gik de ud af stuen og Monica viste toilettet, det var af pæn størrelse, med bruser, toilet og vask, men heller ikke mere. Derefter så de soveværelset, der havde en ekstra dør ind til ekstra værelset. Herinde havde Monica haft kontor, men kunne bedre lide at sidde inde i stuen på grund af udsigten.

Efter dette så de kort køkkenet, for så at fortsætte nedenunder.

I den nedre etage mødte man først den ekstra stue der var, trappen gik ned i hjørnet af denne, og så lå stuen henne ved vinduerne. Udover dette en dør til højre og en til venstre fra rummet. Monica tog først Signe over til døren til højre, herinde var der et værelse på en 20 kvadrat meter, ikke lige så stort som ekstra stuen, ekstra værelset eller stuen, men af pæn størrelse. Signe regnede selv ud at det var her hun skulle sove. I den anden side lå toilettet så, dette var ret så stort og var med et kombineret badekar/spabad. Udover det var der rigelig med væg plads hvor der ikke var placeret noget.

Monica kiggede på Signe og spurgte om det kunne gå, Signe svarede ikke men gav Monica et stort knus hvorefter hun svare at det var bedre end hun nogensinde havde forestillet sig det.

Kapitel 7:

Monica bad Signe om at pakke sine ting ud i det nye værelse, så ville hun tage sig af de andre ting. Mens Signe pakkede sine ting ud, kunne hun høre Monica ude på badeværelset og valgte at gå ud for at kigge. Monica havde fundet en reol frem, og var i gang med at ligge bleerne på plads. Bleerne kunne ikke fylde reolen op, så der var plads til mange andre ting. Monica vendte sig om og smilte til Signe mens hun sagde ”Så kan vi have skifteplads hernede og holde det hele samlet”

Signe kunne se det fornuftige i det, gjorde det også nemmere at skjule hvis det kun var på det ene badeværelse. Monice lagde et håndklæde på gulvet, og bad Signe komme hen til hende og ligge sig ned. Signe kom over, og Monica begyndte at skifte hende. Signe syntes det var meget mærkeligt for anden gang på en dag at blive puslet, men nød det da det var dejligt med al den opmærksomhed.

Monica fik vasket Signe færdig som selv lå og nød det. Derefter tog Monica en anden ble frem. Denne var lidt større end den anden syntes Monica og det opdagede Signe også da bleen begyndte at blive lukket. Signe kiggede ned på den, og så hurtigt at denne ble havde 8 dråber og der på denne stod Maxi.

Signe spurgte hvorfor hun den nu var endnu større, hvortil Monica svarede ”Så kan den holde lidt længere tid, og vi kan dermed sidde i noget længere tid og hygge.” Signe vidste ikke hvad hun skulle sige til det, men lod det bare være.

Signe blev løftet op igen, og kunne tydeligt mærke at bleen var tykkere da hun samlede benene. Men egentlig ikke særlig slemt. Mens Signe havde stået og tænkt over dette havde Monica hentet en T-shirt. Det var en af de helt store så den dækkede næsten hele bleen, man kunne kun se den nederste del af det. Dette kunne Signe egentlig godt lide, da det så sødt og lidt barnligt ud. Men hun turde ikke sige det til Monica.

1 Synes om