Efterskolen (G,G,B,F,M)

Denne historie er 100 % opdigtet. Intet i den er hændt.

Kapitel 1: Efterskolen.

Alle eleverne var ankommet til efterskolen, de skulle spise en middag, så ville der være en tale, og derefter skulle de ind på værelserne.

Eleverne spiste deres mad, og så skulle inspektøren holde sin tale.
Inspektøren ”Ja, nu er vi her til et nyt år. De fleste af os har glædet os, denne skole er jo mest lavet til dem der er trætte af at være derhjemme, men ikke kan/ønsker/vil flytte hjemmefra endnu. Vi har haft et par møder med jeres forældre, og snakket en del med dem.

Her om lidt, vil i blive fulgt hen til jeres værelser, i skal være 4 på hvert værelse, der vil også være en mand og en dame, alle værelserne består af 3 lokaler, et til drengene, et til pigerne og et til et eller andet man selv vælger. Så er der et toilet, et te køkken, og en lille stue. Der er i alt ti værelser, hvor i kan komme til at bo.

Af sikkerheds grunde, er det ikke muligt at forlade skolens grund, det hele er hegnet ind. Som i nok ved er hele denne bygning en stor firkant med en stor gård i midten, som alle værelser har en dør ud til, i kommer først til at se gården i morgen, da den ikke er helt færdig endnu. Det var vist alt, de lærere der skal være på jeres værelse, råber jeres navne op og så skal i følge med dem”

Der blev råbt ni grupper op, og så kommer dem som vi skal følge. Det er den sidste gruppe, og de er kun 3, da der er en der ikke er mødt op. Dem vi følger er Mia, Sine og Mads. Deres lærere/pædagoger hedder Jens og Anne.

Jens og Anne følger dem hen til værelset, hvor de sætter sig hen i sofaerne. Jens ”Anne henter lige noget at drikke, imens skal jeg fortælle jer lidt om hvad der skal ske. I vil nok føle at jeres liv starter helt påny nu, hvilket det egentlig også gør”

Anne kommer over med tre glas sodavand, og to kopper kaffe. Mia, Sine og Mads drikker hurtigt sodavanden, da de ikke fik særlig meget at drikke nede i salen, kort efter falder de alle sammen i søvn.

Mads og Anne tager dem ud på toilettet, og spænder dem fast på de tre pusleborde der er, det sidste er blevet fjernet under talen, de tager tøjet af dem, barberer deres skridt, så der ikke er nogen hår, smækker dem i en Libero ble.

Skolen har lavet en aftale med Libero, hvor de laver en ble der er dobbelt så stor som den største Libero ble man normalt kan få, dermed passer den til alle undtagen et par få, hvor de så får nogle helt specielle bleer.

Det skal siges at bleen er meget stor, da det er alle mål der er gjort dobbelt så stor, udover tykkelsen, der er gjort tre gange så stor, så den kan suge mere. Derefter lader de dem ligge på puslebordet, til de vågner igen, der går en lille time.

Da de vågner igen hører de et skrig, det er en af pigerne der er vågnet og har opdaget hendes situation. Jens skynder sig ud til hende, og siger hun ikke må sige noget, det er Mia der er vågnet, og hun begynder at græde og råbe.

Jens giver hende en sut i munden, og spænder den fast om hendes hoved. Den næste der vågner, er Mads, også han får en sut i munden, så han ikke siger noget, endeligt vågner Sine også. Da de alle er vågne kommer Anne ud, og forklarer alt hvad der sker lige nu ”hej mine små skatte basser.

Jeres forældre har meldt jer til dette, og det er ikke som i tror, jeres forældre savner dengang i var små børn, og har derfor meldt jer til denne skole, hvor i kommer til at bruge ble, og blive som en 1-2½ årig efter jeres forældres valg. I skal alle sammen være ca. 1½ år, hvilket vil sige at I vil blive tvunget til at bruge ble, som i nok kan se, og så nogle andre ting.

Sine dine forældre har også valgt, at du skal ammes. Jens kan se, at de alle sammen har tisset lidt i deres ble, men ikke meget. Jens ”i kan nu vælge at følge med ind til hvor i skal sove, uden brok, hvis det går godt bliver i ikke straffet, men gør i modstand vil i få en straf, og sådan foregår alt her, er man sød er vi søde, er i ikke søde, bliver i straffet på den ene eller anden måde.

Mia er den første der bliver taget ned af puslebordet, hun gør ingen modstand, dog lidt da hun bliver lagt ned i den tremmeseng hun skal sove i. Jens sørger for at spænde den sele der er nede i sengen godt, så hun ikke kan få bleen af. Derefter lukker han det låg der er over sengen.

Derefter henter Jens Mads, Mads gør stor modstand og brokker sig meget, derfor bliver han taget tilbage til puslebordet, men Sine bliver lagt ind i sengen, Sine er meget mindre en de andre, og har derfor en hel del mere plads i sengen.

Derefter går Jens ud til Mads igen. Jens tager bleen af Mads, og siger til ham ”når du ikke er artig bliver du jo altså straffet”. Jens trækker en skuffe ud, og tager en stikpille op, han ligger den ved siden af, mens han tager den ble Mads havde på, og laver en masse huller på ca. 0,5 cm i diameter. Derefter ligger han den under Mads’ numse, stikker stikpillen langt op, og lukker bleen, og så får Mads endnu en ble på.

Jens ligger ham ind i sengen, med meget modstand. Derefter åbner han alle lågene, og stikker en slange ned i sutterne, på denne måde, bliver de tvunget til at drikke det vand der hele tiden løber stille og roligt ned gennem slangen.

Sine og Mia skal drikke en liter, som løber ned over en time, Mads derimod skal drikke to liter på en time. Jens starter noget baby musik og inden han går ud, tænder han for en kontakt, som tænder 4 kameraer, et der peger ind i hver seng, og så et hvor man kan se hele rummet.

Mads lukker døren, og man kan høre den låser, på alle døre sidder der fingreaftrykslæsere så det kun er dem der er godkendt, som kan åbne dørene. Jens sætter sig og ser TV, i den time der går, før han skal ind og tage slangerne af.

Da timen er gået, og han går ind er alles poser tomme. Jens tager alle slanger og poser, og tager dem væk, derefter klapper han pænt på deres bleer, og mærker, de er lidt våde men ikke meget, dog er der vist andet i Mads’ ble end bare tis, hvilket man også kan lugte… Jens ”nu skal i sove små skatte basser, i morgen står vi op klokken 7, klokken er nu 22:30. I morgen har vi nogle ting vi skal nå, og derfor er det vigtigt at I sover. Jens ligger en dyne over dem alle, og går ud af lokalet igen.

Kapitel 2: Det er ikke en drøm.

Næste dag, bliver Sine, Mia og Mads vækket af Anne. Hun spørger om de har sovet godt, dog er der ingen der svarer. Anne tager dem op af sengene, og siger at de skal skiftes, og så skal de have mad.

Mads gør så stor modstand at hun bliver ned til at kalde på Jens, der tager ham, i armen, og trækker ham med sig. Jens tager hans bleer af og vasker ham. Derefter giver han ham en ny ble på, med samme huller i som i går, og derefter en ekstra ble. Så giver Jens ham et par stramt siddende plastikbukser på, som er meget tykke og så en bodystocking. Til sidst får Mads en lynlås dragt hænder og fødder. Så får han noget havregrød, der er også vanddrivende og afføringsmiddel i.

Imens giver Anne noget mad til Mia, som spiser det selv, mens Anne sætter sig i en sofa, ligger Sine på sit skød, og giver hende brystet i munden så hun kan begynde at sutte. Da Sine er færdig med at få bryst, får hun en stor gang havregrød.

De har alle sammen minimum et par gummibukser og en bodystocking på. Så får de et sæt tykt regntøj på, da det regner og så et par gummistøvler med baby motiver.

Så tager Jens og Anne dem med ud i gården og siger at de skal lege pænt. Sine og Mia forstår det godt men Mads gør ikke noget, Jens går over til ham ”hvis du ikke begynder at lege, og nyde det, så får du blot en straf mere.

Imens de sidder derude, kommer der flere og flere. Til sidst er alle derude. Da klokken bliver 12 beder Anne Jens om at kalde børnene (som de kalder dem), sammen.

Da de er inde igen, får de taget regntøjet af, Jens og Anne ved godt at de alle sammen har lavet både stort og småt. Men gør ikke noget ved det, de sætter dem op i de højstole igen, og man kan høre et lille smat fra alle bleerne da de rammer sædet.

Jens henter nogle rugbrøds madder der er smurt, mange forskellige, herunder de mest normale. Da de har spist, får de alle sammen en masse, som de skal drikke, herefter kan de få lov at se det i Tv’et som de vil.

Børnene skal nemlig ikke laves helt om til babyer kun deres opførsel. Derfor kommer der en god film på. Imens de ser film, får de mere og drikker, og bleen bliver fyldt mere. De kan alle sammen mærke at gummibukserne strammer om bleen.

Kapitel 3: Nye regler.

Da de havde set filmen. Skulle Jens snakke med dem om de nye regler. De nye regler var at man godt kunne få lov til ting som computer, Play station/Xbox osv.

Dette kunne man åbne for, ved at klare nogen ting, disse var ikke lige sjove alle sammen. Dog var det noget som de fleste gerne ville.

Det første man kunne for at få en halvtimes adgang til computerne om dagen, var at drikke en masse og holde sig så længe som muligt.

Ved en halv time, fik man lov til en halv times adgang, ved en time 1 times, ved 2 fik man 3 valgfri spil til at spille og tre timer om dagen, alle tider gjaldt en måned.

Første gang var det tvungen at prøve. Alle blev skiftet til en ny ble, hvor i der blev lagt en meget lille plade, som kunne mærke den mindste urin. Så fik de en liter, når den var drukket helt op, begyndte stop uret.

Imens kunne de se TV eller spille et brætspil. Når de kunne mærke at de snart ikke kunne holde sig mere, skulle de komme over til Jens, der sad på en stol, hvor der var en stol til dem alle.

Da der var gået 45 min. Kom de over en efter en. De sad et stykke tid, da de havde rundet en time, kunne Mia ikke holde sig mere. Hun rejste sig op, og lod det flyde ud, pladen bippede, og Jens stoppede hendes ur.

Derefter skulle hun beholde bleen på i 1 time, ellers galt resultatet ikke.

Da der var gået 1 time og 36 minutter kunne Mads ikke mere, rejste sig også op og lod det flyde ud. Sine kunne faktisk holde sig i to timer, men heller ikke et minut mere. Da hendes også var fyldt op, var Jens sød, han lod deres bleer blive skiftet.

De var alle sammen godt våde. Da Jens havde vasket dem, og havde lagt bleen under numsen på dem, gav han dem et tykt lag pudder, og så lukkede han bleerne.

Derefter fik de lov til ikke at få andet på, hvis de altså ikke lavede ballade. De kunne nu hente pc’erne inde i det sidste lokale der var tilbage, hvor der ikke var noget fingeraftryk, men deres konto var kun åben det antal timer, som der var tilladt for dem om dagen, derefter loggede computeren af.

De fik alle 3 timer, denne dag, men så heller ikke mere.

Da de var gået, var klokken 4 de skulle have en lur på en time, før de måtte andet.

Fortsæt til Kapitel 4

God historie, kommer der en fortsættelse?

Fed historie, godt skrevet.

feed historie kan ikke vente til der kommer mere elsker nemlig at læse alle historier her på siden :silly:

Ja, der kommer mere, har tænkt meget over en fortsættelse, og den kommer så snart jeg har tid til at skrive den.

Så kommer kapitel 4:

Kapitel 4: flugten.

Da de havde sovet middagslur, var der rengøring, og Sine så sit snit til at smutte, hun gad ikke det her mere. Hun løb ud af efterskolen, og løb ind mod byen. Hun havde en stor ble på, en bodystocking, og en natdragt.

Natdragten var hendes problem, da hun ikke kunne få den af. Hun løb hen til S-togs stationen, hvor der var et toilet, hun gemte sig lidt, og overvejede hvad hun skulle gøre. Pludselig, kom en pige gående forbi hende. Hun kaldte på hende og pigen, som hed Sofie, kom over til hende, Sofie spørger hvorfor hun gemmer sig, Sine ”du skal lige hjælpe mig med noget” Sofie ”okay, skal lige sige det til de andre, er det ok de kommer med”?

Sine ”Nej” Sofie går, og kommer kort efter tilbage, og siger ”dem jeg følges med venter bare udenfor” Sine skynder sig at trække Sofie med ind på toilettet, og forklarer sin situation, og spørger hende om hun ikke vil lyne den lorte natdragt op? Sofie kigger på hende, åbner døren og kalder på de andre. Sofie siger til dem da de kommer ind, har i set den baby, hun har sgu ble på og det hele.

De begynder alle at grine, og Sine begynder at græde, De tager tøjet af hende, og klasker hende på bleen, giver hende smæk, og driller hende, mens de alle sammen griner.

Mens dette er sket, er Anne kørt ud for at finde Sine. Sine tager over til Stationen, da Sine bor langt væk fra skolen, og de ved fra tidligere flugtforsøg, at folk altid søger hjem først. Anne ignorerer pigernes grinen, men da hun hører en af dem sige ”se babyen prøver at kravle væk, fang den”, skynder Anne sig derover, hun ser 6 piger der står og driller Sine, Anne råber ad dem, og de flygter alle sammen, undtagen Sofie, der holder Sine, så hun ikke kan nå at flygte.

Anne tager Sofie i armen, og sætter hende på toilettet, derefter tager hun og giver Sine sit tøj på igen. Hun tager dem begge med ud i bilen, Sine gør ingen modstand, da hun er gået psykisk ned, og tror hun er en baby.

Sofie gør derimod en del modstand. Anne spænder dem begge fast inde i minibussen skolen har, hvor der er seler, som man ikke selv kan låse op. Anne starter bilen og kører lidt væk, da ruderne er tonede kan folk ikke se Sofie.

Da de er lidt væk, går Anne om til Sofie, og snakker til hende, ”hvorfor gjorde i det mod Sine”?

Sofie ”Fordi hun er en fucking lille baby, prøv at se på hende, hun har ble på, hun skal jo moppes, det er da nemt at se. Jeg er bare glad for det ikke er mig der er som hende”

Anne siger ikke mere, men tager Sofies mobiltelefon op af hendes lomme, hun kører ned til Hjem, og ringer det op, derefter går hun ud af bilen, og lukker den.

Hun får fat i Sofies mor, og spørger om deres adresse, så hun lige kan komme hjem og snakke alvorligt med dem. Sofies mor giver hende adressen, og Anne siger at hun er på vej hen til dem.

Da hun kommer derover, snakker hun med forældrene, mens Sofie stadig sidder ude i minibussen. Da Anne kommer ud igen, er Sofies forældre med. Sofies forældre fortæller Sofie, at på grund af det hun har gjort, skal hun hen på efterskolen, og have samme behandling som Sine får.

Det første der sker, er at Anne tager Sofie i armen, og tager hende med om bagerst i minibussen, der åbner hun bagagerummet, lægger Sofie ned og spænder hende fast til gulvet med nogle remme der er.

Derefter tager hun stille og roligt tøjet af hende, så hun til sidst ligger nøgen. Så vasker Anne, Sofie grundigt, og barberer hende derefter, så tager hun en ble, og to tykke indlægs bleer frem, og ligger dem under hende. Så lukker hun bleerne, tager et par gummibukser frem, med lås, og giver hende dem på. Så tager Anne en bodystocking frem, med hænder og fødder på. Da hun har fået den på. Sætter Anne hende ind i bilen igen, og de kører hen til efterskolen.