Discord chat slettet ☹️

Discord chat slettet 

Hej alle,

Her i nat kl. 03:25 blev min Discord konto deaktiveret – og dermed også den server vi havde. Beskeden fra Discord support var

“Your account posted content that sexualized individuals under the age of 18, or was involved in servers dedicated to such unacceptable content.”

Det vil sige at jeg nu har mistet adgang til omkring 15 discord servere jeg deltog på – samt den server vi havde på Ageplay.dk, og som jeg synes fungerede rigtig godt, nu er væk. Jeg har selvfølgelig indklaget afgørelsen og henvist til at vi har en TOS der netop sikrer at pornografisk materiale kun må postes i NSFW markerede kanaler, og der kun er adgang dertil for personer over 18 år. Jeg forventer ikke at de åbner op igen, men vi håber!

Dette er kulminationen på et drama der har stået på i lidt over en uge. Én person mener at der er for mange billeder af folks skridt med ble på – og for meget indhold relateret til bleer. Han er utilfreds med at vi ikke har samme regelsæt som udenlandske sites – der blev skrevet skærmfulde af tekst om dette og man var ikke villig til at indgå i en dialog.

Det resulterede i at vi lagde en midlertidig skriveforbud på vedkommende, ikke mindst fordi vi havde andre ting at lave lørdag eftermiddag end dette her. Vedkommende havde ikke tænkt at trække vejret, men fortsatte med at skrive til flere brugere privat, så derfor blev det til en total udelukkelse.

De beskeder jeg fik privat, er herunder (navn og billede sløret).

Billede1
Billede2

Vedkommende kunne have valgt at finde andre sites, men valgte at ødelægge det for os alle ved at lave en rapportering af min Discord konto, med dette resultat til følge.

Personlig, så er jeg træt af at skulle bruge penge – og især tid – på at drive en tjeneste som åbenbart ikke er ”god nok”. Den er et tilbud, og hvis en som denne person er utilfreds, og tydeligvis synes Fetlife er bedre – så fint, så er det bare der de skal smutte over.

Jeg tænker ikke jeg kommer til at lave nogen ny chat, hvis ikke Discord åbner min konto igen. Discord var et godt sted fordi det er nemt at bruge og mange allerede kendte det. Vi har tidligere haft IRC og MatterMost servere kørende (dem hoster vi selv, så der kan man ikke blive smidt ud som det nu er sket) – men det var der også rigtig mange brugere der var utilfredse med, ikke mindst fordi det var endnu en app man skulle vænne sig til at bruge.

Alt dette rejser flere side-diskussioner, som vi gerne vil tage. Men husk at vi har altså andet at lave end sidde foran computeren dagen lang, så derfor svarer vi måske ikke lige med det samme. Dette er 3 emner som jeg linker til fremfor at vi diskuterer 3 ting i denne tråd.

Hvorfor er der adgang for unge under 18 år på sitet

Fordi hvis vi spærrede af for unge under 18 så ville man lyve om sin alder for at få adgang. Vi vil hellere have at man er ærlig om sin alder, så vi kan indrette kommunikation og kontakt efter det. Det er kun tilladt at aftale at mødes hvis man er over 15, og man skal være over 18 for at få adgang til de steder der er nøgenbilleder, seksuelle emner og andet ”hard core”.

Hvorfor er der så meget indhold med bleer? Jeg savner noget for os der bare vil lege little, uden sex og uden ble. Hvorfor er alt så seksuelt?

Det er hønen og ægget det her – der er det indhold vores brugere skaber. Hvis ikke det er godt nok, må du selv være med til at ændre på det ved at komme med dit eget originale indhold :slight_smile:

Vil i ikke diskutere? Hvorfor censurerer i mig når jeg vil diskutere reglerne

Det gør vi heller ikke, men det skal ske de rigtige steder, ikke i en indholdsgruppe eller indholdskanal. Og det skal ske på en sober måde. Hvis man poster den ene post efter den anden, svarer sig selv og generelt oversvømmer diskussionen uden at give plads til andres meninger, så er det formålsløst og så svarer vi ved at udelukke, enten midlertidig eller permanent.

Lige nu afventer vi Discord Support svarer tilbage på den klage jeg har indgivet, der kan godt gå nogle dage. Det er sørgeligt at én utilfreds bruger skal spolere det som vi er nogle der har brugt rigtig mange timer på at skabe.

8 Synes om

Vi er i gang med at se på en løsning, men forvent ikke noget før i weekenden.

6 Synes om