Bussen (F,b,b,g,g,M)

Denne historie er 100 % opdigtet.
Intet i historien er sket.

Indledning:

Historien handler om en dame på 25 år, hun kan ikke få børn, og har lige arvet en masse penge fra sine forældre. Damen hedder Pia, og har købt en stor grund i bunden af Tyskland.

Der er fire teenagere med, de er alle femten. Ingen af dem er særlig høje, den højeste er 150 cm, og de vejer næsten alle sammen 40 kg.
Der er også en mand på 30, han er ikke gift eller kæreste med Pia, han er en ’Butler’ eller hvad man nu skal kalde det, han arbejder bare for hende for en løn på 50 000 om måneden, som der ikke bliver trukket skat fra.

Hurtig navneliste:
Pia, 25 år.
Tom, 30 år (Butleren).
Jakob, 15 år.
Mads, 15 år.
Marie, 15 år.
Olivia, 15 år.

Kapitel 1: Bussen.

Det hele startede en varm juni dag. Jakob, Mads, Marie og Olivia, var blevet konfirmeret for en måned siden. De havde i går fået at vide at de var blevet adopteret, og ville blive hentet næste dag, hvilket ville sige den dag det var i dag. De var alle meget spændte, og havde pakket deres ting.
Kl. 12 kom Pia, hun kom i en stor bus, større end en HT bus. Alle ruderne var tonede, så man ikke kunne se ind af dem. Pia hilste på dem alle, og skulle lige ind og skrive under på nogle papirer. Der gik ikke lang tid før hun var færdig. De gik alle ud i bussen, og satte sig. Det første de så, det var førersædet, derefter kom der et bord, med en sofa på hver side, og så kom køkkenet, det var så langt de kunne se, derefter kom der nemlig en dør.

Pia sagde at de skulle sætte sig, da de snart skulle køre. Så snart bussen kørte, kunne de rejse sig igen. Pia sagde at der var noget at drikke i køleskabet, og der lige var en der skule følge med. Mads sagde at han bare kunne komme med, Mads gik med hen til døren, på døren sad der en fingeraftryks lås. Pia satte sin finger på, og man kunne høre den låste op. Mads spurgte om de fik adgang igennem døren? Pia svarede ”det forklarer jeg senere, nu skal vi lige nå det her” de kom ind i et badeværelse, med et stort badekar, et toilet og en håndvask. Derefter kom der endnu en dør med hængelås, denne låste hun også op, og skubbede lidt til Mads. Da de kom ind i dette rum, var der et stort puslebord,

Mads undrede sig lidt, han tænkte at det nok bare var et der allerede var i bussen da hun købte den, men valgte alligevel at spørge hvad det var til. Pia tog ham under armene og løftede ham, og sagde det er til dig. Mads blev helt målløs og lammet i kroppen, Pia lagde ham op på puslebordet, og begyndte at tage hans tøj af. Efter et minut, lå han splitter nøgen foran en fremmed kvinde, som lige havde adopteret ham. Mads begyndte at gøre modstand, hvilket resulterede i at Pia spændte ham fast med nogle spænder der sad i hvert hjørne. Mads kunne ikke bevæge sig nu, og gav op. Pia tog en skraber frem, og fjernede alle hår på hans krop, undtagen håret på hans hoved. Da alt hår var væk, tog hun noget lotion og smurte ud i hans skridt, hun sørgede for at smøre det godt ind.

Derefter tog hun en ble frem, det var først her Mads begyndte at råbe, Pia tyssede ham hurtigt ned, og sagde ”beklager skatter, alle væggene er lydtætte, der er ikke nogen der kan høre noget af hvad du siger. Mads troede ikke på hende, og blev ved, derfor gav Pia ham en sut i munden, og spændte den fast om hans nakke. Pia foldede bleen ud, det var en Bambolina XL+ (den går fra 15-30+ kg.)
Pia løftede hans numse og lagde den ind under. Derefter tog hun noget pudder frem, og spredte det godt, og så lukkede hun bleen. Da hun var færdig spændte hun Mads op, og tog ham ned, Pia sagde at han ikke skulle gøre modstand, da det bare ville resultere i yderligere straf. Mads fik en Babyblå bodystocking på, som blev lukket i skridtet.

Derefter gik de ind i næste lokale, der var kun et gardin imellem. Derinde var der endnu et bord, men her var der fire autostole, og en normal stol. Mads blev sat i den ene autostol, og fik en slange i munden der kom oppe fra loftet, hvis han skulle blive tørstig, der var bare et problem med slangen, det var at den blev spændt fast i munden, så han ikke kunne sige noget, eller spytte den ud, og så løb der hele tiden lidt vand ned i den, så han hvert minut måtte synke en mundfuld. Dette skete med dem alle, og til sidst sad der fire teenagere med ble og bodystocking på og drak vand hele tiden. Pia gik kort, men kom hurtigt igen. Hun begyndte at snakke til dem, og sagde ”Nu skal i høre mine små skatterbasser.

Jeg er 25 år, og kan ikke få børn, derfor er i nu blevet mine børn. Vi er på vej hen til bunden af Tyskland hvor jeg har købt en stor grund. Der skal vi bo, når huset lige er blevet bygget færdigt. Det vil det cirka være til jul, indtil da skal vi leve heri, og i et stort telt vi slår op, som ekstra hjælp. I skal alle sammen bruge ble, da jeg gerne vil have små børn. I vil dog få lov til at bruge nogle voksne ting igen, såsom computer. I skal række hånden op, eller signalere på en anden måde hvis I gerne vil sige noget, men det bliver først når I har drukket alt det vand der er i slangerne. Der er tre liter, og i har cirka 2 liter tilbage hver, i kan suge i slangen, hvis I vil have det til at gå hurtigere. Mads begyndte med det samme at suge til, og var kort efter færdig.

Mads fik taget slangen ud, og fik lov til at snakke. Mads ”må jeg ikke godt komme på toilettet”? Pia ”jo, men du bliver her, dit toilet er fra nu af den du har mellem benene, du skal nok blive skiftet”. Mads sagde ikke noget, men begyndte at krydse ben, Pia ”det er nemmere at tisse, hvis du står op” Mads ”jamen jeg vil ikke tisse i en ble, jeg er 15 år, det er jo sygt det her” Pia ”det kan godt være du mener det, men det ændrer sig ikke, og hvis du brokker dig mere, så bliver du straffet” Mads kunne snart ikke holde sig mere, han gik ud på gulvet, og åbnede, bleen blev meget fyldt, faktisk tissede han igennem, og bleen begyndte at lække.

Mads begyndte at græde, og de andre kiggede på ham. Pia ”nej sikke en lille gris du er, kom du med” Pia tog ham med ud til Puslebordet. Derude tog Pia den gamle ble af ham, og sagde at han hellere måtte have en større en på, så tog hun en Bambolina frem, men også en anden Mads fik først Bambolinaen på og derefter en Tena Slip Maxi, i en lille udgave selvfølgelig. Mads havde nu en meget stor ble på, og kunne næsten ikke samle benene uden det gjorde ondt. Pia lukkede bodystockingen, og satte ham ind i en autostol igen. De andre havde også drukket, op og blev alle skiftet, så de også havde en Tena Slip Maxi på. Ingen af dem kunne samle benene, og de fik alle sammen lov til at lege med det legetøj der var i bussen.

Kapitel 2:

De havde leget med tingene et stykke tid, og haft det rimeligt sjovt faktisk, af at det var baby legetøj. Pludselig kunne de mærke bussen stoppe. Marie ”hvorfor stopper vi”? Pia ”Tom laver noget mad til os, imens i leger videre. For resten, inden vi skal spise, er der nogen der skal skiftes”? Marie ”Ja har helt glemt det, havde det så sjovt” Marie blev taget med ud til puslebordet, derude fik hun taget begge bleer af, Pia ”du har da tisset en del, du har tisset gennem den første, og gjort den anden temmelig våd”, Marie ”ja, kan egentlig godt lide at have den på, den giver en tryghedsfornemmelse” Pia ”?” Marie ”har altid tænkt over hvordan det mon var at have ble på” Pia ”nå på den måde” Pia skiftede hende stille og roligt, men undervejs tager hun to Bambolina frem, og giver hende dem på.

Men ikke nogen bodystocking. Så nu ligner du en sød lille baby. Derefter tog hun de andre ud og skiftede dem, og de fik alle sammen to Bambolina’er på. Da de alle havde fået dem på, var der mad. De fik Spaghetti med kødsovs, det smagte rigtig godt, og mens de spiste tissede Marie i bleen, men det var ikke kun hende, Olivia og Mads tissede også i deres ble. Efter maden tog Jakob bleerne af, og gik over og tissede i håndvasken. Pia råbte op da han gjorde det, Pia ”hvad fanden har du gang i”? Jakob ”at tisse på en voksen måde, i forhold til de andre babyer. Kan du ikke se det” Pia gik over og tog ham i armen, og hev ham ned. Derefter sagde hun til de andre at de skulle følge med. Pia ”nu skal i se hvad en straf f.eks. kunne være, Jakob vil gerne være voksen, men kommer nu til at være det stik modsatte”

Pia lagde ham op på bordet, Jakob gjorde meget modstand, men Pia spændte ham fast. Pia ”er der nogen der gider åbne skabet bag mig”? Marie gjorde det, Pia ”okay så tag det hvide plastik glas der står derinde” Marie tog det og gav det til Pia. Pia tog to Bambolina bleer frem, og to Tena’er, hun folede dem alle sammen ud, og lagde dem ind under Jakob. Derefter hældte hun en masse pudder ud i skridtet på ham, så stoppede hun en af de piller hun havde fået langt op i numsen på ham, og skyndte sig at lukke den første ble, sørgede for at den sad så stramt som muligt, og helt tæt, og derefter det samme med alle de andre bleer. Marie ”hvad var det for en pille”? Pia ”det hedder en stikpille, og får en til at lave lort” de fniste alle sammen.

Jakob fik nu et par gummibukser med lås på, samt en bodystocking, og derefter en sparkedragt med lynlås i ryggen. Jakob lignede virkelig en baby, og kunne ikke samle benene overhovedet. Pia satte ham ned på gulvet, og bad ham gå ind til bordet, hun havde givet Jakob en sut i munden, så han kunne ikke snakke. Jakob forsøgte at rejse sig, men kunne ikke så han blev nød til at kravle. Da han endelig kom ind til bordet, tog Pia ham, og satte ham på sit skød. Derfter sagde hun til ham, at han ikke måtte sige noget, eller gøre noget ondt mod nogen nu, så ville han blot blive straffet mere. Pia begyndte at løfte sin trøje, Marie spurgte hvad hun skulle, Pia ”jeg har taget noget medicin, så jeg begynder at danne mælk igen” Pia tog sutten ud af Jakobs mund, og sagde ”hvis du bider nu, så får du så mange smæk at du ikke kan gå i 3 dage” Jakob sagde ikke noget, og begyndte at græde.

Pia lagde hans mund op til brystet, og sagde han skulle drikke det der kom. Jakob drak i et kvarter derefter ville han ikke mere, men Pia sagde at han skulle drikke videre i fem minutter mere. Dette nægtede Jakob. Pia gav op, og dækkede sit bryst igen. I det hun skulle til at sætte ham ned, kom virkningen af pillen. Jakob fik helt klart en krampe. Han prøvede at holde det tilbage, men kunne ikke. Til sidst kunne man se på hans ansigt, at det var sket. Pia sagde at han skulle ind og sove, når han var så lille. Pia løftede ham, og placerede sin hånd på numsen, og flyttede den lidt rundt. Jakob ville gerne sige noget, men Pia sagde ”små børn kan ikke snakke, så du må ikke sige noget” Jakob begyndte at græde, men Pia var ligeglad. Hun gik ind og lagde ham i en tremmeseng, og derefter spændte hun ham fast med de seler der var i sengen.

Kapitel 3: Jakob bliver yngre:

Pia gik ind til de andre, og tændte for et lille tv. På tv’et var der fire skærmbilleder, Pia trykkede på en knap, og de fire billeder blev til et. På billedet kunne man se Jakob. Han lå og græd. Pia sagde at han skulle sove inden hun vækkede ham igen. De andre satte sig og legede, under legen kom Pia over til dem, og bad dem om at rejse sig. Derefter kom hun over, åbnede bodystockene som de havde på, og mærkede på deres bleer. De var alle sammen rimelig våde, så Pia sagde ”vi må hellere få jer skiftet” Pia tog dem alle ud i puslerummet. Derefter skiftede hun dem, og gav dem alle sammen to bleer på, de blev enige om at de også skulle være babyer, så de fik også en stik pille. Dog aftalte de at efter at have lavet stort, selv bestemte hvornår de ville skiftes. De satte sig ind og legede.

Der gik et kvarter og så skete det for Marie, men hun ville vente på de andre med at blive skiftet. Der gik ikke lang tid, før det skete for de andre. De valgte at sidde lidt, og så blive skiftet, da de blev skiftet lugtede der en del, så Pia tændte for den udsugning der var. De blev hurtigt skiftet, og fik alle sammen en Bambolina på, og en sparkedragt. Pia sagde at de skulle sætte sig ind og spænde sig, da de snart skulle have en pause, hvor de kunne komme udenfor. De satte sig ind og spændte sig, mens Pia hentede Jakob. Jakobs ble var meget stor, og lugtede en del, lige i det Jakob var blevet spændt fast, og Pia havde spændt sig selv, bremsede bussen. Der gik ikke kort tid før den holdt helt stille, Pia sagde at de alle sammen skulle følge med, de gik gennem puslerummet.

Jakob ville gerne sige noget, så Pia tog sutten ud af munden på ham, Jakob ”skal jeg ikke snart skiftes” Pia ”det var godt du sagde det, men nu kan du jo nyde at blive skiftet i det fri” Pia tog to Bambolina bleer, noget pudder, og en masse vaskeklude. Hun bad de andre tage deres tøj på, men uden på bodystockingen. Men Jakob fik ikke sit tøj på, hans ble kunne ikke være i hans bukser. Men Pia var sød og finde noget frem. Pia fandt en hvid T-shirt med Peter Plys på, og et par bukser med seler. Bukserne var lavet, så der nemt kunne være en stor ble i. Pia gav Jakob tøjet på, og sagde at han lignede en rigtig sød baby nu. De gik videre gennem bussen, og kom ud i det fri. Der var en masse andre biler, og værst af alt for Jakob en masse mennesker.

De satte sig hen til et frit bord, bordet stod i udkanten af alle bordene, men der var massere der kunne se det. Pia bad Mads, Marie og Olivia om at sætte sig på den anden side. Pia satte sig på bænken, og tog et skiftelagen frem. Derefter bad hun Jakob om at komme over. Jakob havde stadigvæk en sut i munden, så han kunne ikke svare, men gik bare over til hende. Pia tog bukserne og T-shirten af ham, og lagde ham op. Der knappede hun Bodystocken op, og begyndte at åbne bleerne. Der var en dreng ved en anden bænk der sagde ”orv mor, se han bruger stadig ble, helt ligesom en baby” Dette gjorde Jakob lidt ked af det, men det kunne jo ikke blive værre. Pia begyndte at snakke til ham ”man hvor har du været flittig, du trængte virkelig til at blive skiftet”

Jakob begyndte at græde, og Pia begyndte at tysse ham ned, og trøste ham. Hun sørgede for at vaske ham godt, og gav ham rigeligt med pudder. Derefter gav hun ham begge bleer på, lukkede bodystocken, og gav ham sit tøj på igen. Han græd stadig. Pia sagde til Mads, Marie og Olivia, at de bare skulle løbe ud og lege. Imens tog Pia sutten ud af Jakobs mund, men inden havde hun hvisket ham i øret ”hvis du siger noget nu, så får du stik piller resten af måneden” Jakob sagde derfor ikke noget, Pia lagde sutten, og trak trøjen ned, så Jakob kunne få noget brystmælk, imens talte hun babysprog til ham, og sagde til som ”sådan lille baby, du skal drikke, så du kan være sund” Jakob drak og drak, og endelig fik han lov til at stoppe.

Pia gav ham sutten løst i munden, og sagde at den skulle blive der, han måtte ikke sige noget, og nu skulle han kravle over og lege med de andre. Jakob græd stadig lidt, men gjorde som der blev sagt. Pia råbte lidt til Mads, Marie og Olivia, at de skulle være lidt forsigtige med ham, han er ikke så stor, og kan ikke bevæge sig så hurtigt med bleerne på. De råbte ”ok” tilbage. De legede i lidt tid, og der var mange der kiggede på Jakob. Da de havde været der i to timer, sagde Pia at de skulle videre. Jakob kravlede hurtigt over til hende. Pia løftede ham op, og spurgte om der var nogen der havde haft det sjovt? Jakob havde faktisk haft det sjovt men rystede på hovedet, da han ikke ville have at hun skulle gøre det igen. De gik ind i bussen, og Pia spurgte om der var nogen der skulle skiftes?

De kom alle sammen hen, også Jakob. Marie havde tisset en del i den, hun havde også stået meget stille. Mads havde også tisset en del, men Olivia havde næsten ikke tisset. Mads og Marie fik hver en ble på, men Jakob, som havde tisset igennem den ene ble, og Olivia fik to bleer på. Olivia spurgte om hun ikke kunne undgå at have ble på, men Pia sagde at det var først når hun blev gammel nok, og at spørge om det gjorde hende kun yngre. Derfor blev Olivia nu behandlet lidt mere baby agtigt. Hun fik en sød bodystocking på, og en sut i munden. Da de kom ind, sagde Pia at de skulle lege lidt, mens hun gjorde nogle ting klar. Pia gik lidt rundt, og kaldte på Jakob og Olivia en halv time senere. Pia ”kom her mine små skatterbasser” Olivia og Jakob kom over.

Derefter satte Pia Jakob og Olivia op i en auto stol. I skal lige have lidt at drikke og spise inden i skal sove. Pia hentede noget baby mos, og begyndte at made dem en af gangen. Ingen af dem syntes det smagte godt, men spiste bare, fordi det blev ved med at komme. Derefter skulle de have lidt bryst, Jakob var blevet vandt til det, og nød det lidt, men Olivia kunne ikke lide det, og blev derfor tvunget til at drikke mere. Da de begge havde fået lidt bryst blev de taget ud i puslerummet. Pia åbnede et skab, og klappede et bræt ned, og så var der to pusleborde. Pia lagde dem begge op, og åbnede deres bodystockings. Derefter tog hun bleerne af dem, og vaskede dem. Men inden de fik pudder på fik de en slange i munden med en liter vand i den anden ende.

Da de havde drukket det, fik de tre Tena Slip Maxi på, for at de kunne holde natten over. Pia sørgede for at de sad godt, og satte et lille stykke tape på, med Peter Plys og venner, så det lignede baby bleer. Så tog hun dem ned, og bad dem komme over til hende. De kom over til hende, kravlene, og fik begge en stor sut i munden. Så løftede Pia dem begge, og tog dem med ind i ’stuen’, hvor de andre var. Pia ”kan i så sige godnat til hinanden, der går jo lidt længere tid, før store børn skal i seng” Mads og Marie sagde pænt godnat, og kyssede dem på kinden. Derefter lagde Pia dem ind i hver sin tremmeseng, og strammede selerne rigtig stramt. Pia ”Godnat små skattere, jeg håber vi kan have det sjovt i morgen, vi skal nemlig noget rigtig spændene.

Pia gik ind til Mads og Marie, og spurgte om de skulle skiftes? De sagde at de ikke havde tisset, men de ville da gerne have et par nye bleer på. Pia sagde at det var ok. De gik ud i puslerummet, Pia ”ved i hvad, jeg synes i skal skifte hinanden, så kan i også skifte de ’små’ når de trænger til det, jeg skal nok hjælpe jer, så i lærer det” Mads og Marie mente at det da ville være meget sjovt. Pia løftede Mads op, og lod Marie starte. Hun skiftede ham meget fint, og fik vasket ham godt, men hun fik et chok da Mads fik stivert på. Pia ”hehe der er vist en der kan lide det her”? Mads blev helt rød i hovedet, Pia ”men det er vist mere den der skifter du kan lide hva”? Mads blev endnu mere rød i hovedet. Pia hviskede noget til Marie, Marie ”ej, det syntes jeg vi skal vente lidt med, nu skal han lige skiftes”

Pia sagde at det var ok. Marie spurgte om hvilken ble han skulle have på? Pia tog nogen Tena Slip Plus. De var ikke lige så tykke som de andre, men var gode i størrelsen. Pia ”fra nu af er det disse bleer som i bruger, da det er til voksne, og nat, men hvis i gerne vil have de andre på er i velkomne, men de her passer jer nok bedre. Mads fik en på, og derefter var det Maries tur, da Mads vaskede Marie i skridtet begyndte hun at stønne lidt, Pia bukkede sig ned og forklarede Mads hvad det var, hun syntes dog at han skulle vente lidt med at gøre noget ved det. Mads nikkede, og gav hende pudder på.

Derefter lagde han bleen ind under hende, og lukkede den godt og stramt. Pia ”okay til en start skifter jeg de små, jeg skifter også jer, men i skal nok få lov at skifte hinanden en gang imellem. De kiggede glade på deres resultater. Derefter gav de hinanden et stort kram. Pia ”vi kan lige sætte os ind og se tv lidt, Tom sover så vi skal være lidt stille” De satte sig og så tv, og da klokken blev 11 skulle de i seng. Pia fulgte dem ned til sengene. Pia sagde, at de kunne sove i tremmeseng, eller oven på værelset med tremmesenge. De sagde at de helst ville sove oven på, det syntes Pia også var det bedste, fordi de andre tremmesenge var rejsesenge, som skulle klappes ud. Pia viste dem stigen op, og de kravlede op.

Da de var gået derop, gik Pia ind til Olivia og Jakob, hun snakkede stille til dem, indtil de vågnede. Pia ”hej skattere, i skal lige have lidt at drikke, så i ikke bliver tørstige i løbet af natten” Pia satte en pose op over deres senge, og gav dem en slange i munden. Pia advarede dem, at hvis slangen ikke blev i munden, så ville de blive straffet endnu mere. Der var to liter, men de drak det hele begge to. Da de var færdige, gik Pia hen og følte på deres bleer, Pia ”nej de kan sagtens holde til en del mere, ikke skattere”? De nikkede begge, da de ikke ville være uvenner med Pia. Pia gik ud igen, og startede på vejen ud en afslappende stemme, som talte til dem. Pia gik selv i seng derefter.

Kapitel 4: Muskler:

Pia startede med at vække Mads og Marie, Mads sagde ikke noget da han vågnede, og det samme med Marie, Pia kom op, og kunne med det samme se at deres dyner var våde. Pia ”det gør ikke noget, i havde heller ikke natble på, det skal vi bare huske. Jeg kommer lige om lidt med nogen poser i kan ligge det ned i, så får i noget nyt, og så skal vi nok få det vasket” Pia kom kort efter med plastik poserne, Mads og Marie lagde det derned, og de gik ud for at blive skiftet. Pia lagde dem begge op samtidig og skiftede dem hurtigt. De fik en Tena Slip Plus på hver. Pia sagde at der var noget brød i skabet, og cornflakes i den ene skuffe. Mads og Marie gik ind for at spise, mens Pia gik ind og hentede Olivia og Jakob.

Deres bleer var meget våde, det kunne man se på de vådindikatorer der var på bleerne, de var helt væk. Pia tog dem ud af tremmesengene en af gangen. Da de kom ud i puslerummet, lagde Pia dem op, og tog bleerne af dem. Jakob og Olivia følte sig helt klart svagere. Jakob prøvede at løfte sin krop, men det syntes meget svagere end normalt. Jakob spurgte Pia hvad der var galt, Pia ”det musik i hørte i aftes, er hypnose musik, som gør at jeres krop kun kan håndtere musklerne som 1 årige. Det vil sige at alle jeres muskler bliver lige så slappe som det svarer til på en 1 årig” Olivia ”alle muskler” Pia ”ja alle muskler, og jeg ved godt hvilke du tænker på, i vil ikke kunne holde på noget mere, da jeres muskler ikke har kræfter til det” Olivia blev helt klart sur, og prøvede at slå ud efter hende, men kunne ikke.

Pia gav dem to Bambolina’er på, og sagde at de skulle ud og handle ind i dag, da de næsten ikke havde flere baby bleer. Jakob blev sur over hun kaldte dem det, men det var jo også hvad de var. Pia gav dem begge en Bodystocking på, og satte dem ned på gulvet. De kunne ikke rejse sig, og måtte kravle. De kravlede ind i daglig stuen, og blev hjulpet op i stolene. To af autostolene var fjernet, så der var en normal bænk der nu. Mads og Marie sad og spiste Cornflakes, og Jakob spurgte om han ikke også måtte få sådan nogen. Pia ”Jakob, det må du ikke, det er det de store børn skal spise, små babyer, som dig, skal da have deres normale mad” Pia kom over med noget æble grød, det smagte bedre end det i går, men i dag var det ikke Pia der madede dem, det var Mads og Marie.

Derefter kom de en ad gangen over til Pia, og fik noget bryst. Da de havde spist, sagde Pia at de skulle ud og købe ind. Pia sagde at de lejede en bil til det da de var meget tæt på en bil udlejer, men indtil de kom derover, måtte de gå. Jakob sagde at de ikke kunne gå. Pia svarede ”Nej Jakob, i kommer også op i en klapvogn hver, så kører vi jer” Jakob og Olivia kiggede på hinanden. Pia ”og hvis i siger noget igen, må i få en sut i munden igen, hører jeg jer sige noget så bliver i straffet, hvis i vil have min opmærksomhed, så må i gøre som små børn gør” Olivia ”og hvad gør små børn så”? Pia ”det ved du da godt, de græder” Jakob og Olivia kiggede på hinanden, og sank.

Kapitel 5: Indkøb:

Pia havde skiftet Mads og Marie, de havde fået deres normale tøj på. Jakob og Olivia fik en bodystocking, og derefter fik Jakob et par Cowboy bukser med seler, og knapper i bunden, så det er nemt at skifte ble, de sad meget stramt om numsen, og en T-shirt, og Olivia fik en sød Lyserød kjole, uden noget i bunden, så man kunne se direkte op til bodystockingen. De så begge meget baby agtige ud. Derefter åbnede Pia den næste dør, og sagde at de skulle følge med. Jakob og Olivia måtte kravle. Mens Mads og Marie gik bag dem, og kiggede på deres ble numser, og var glade for at de begge havde løse bukser på.

De kom ud af bussen, som holdt parkeret på en rasteplads, Pia gik hen til en af klapperne på siden af bussen, hvor der var bagagerum, åbnede klappen, og tog to klapvogne ud. Pia tog også en lille taske der stod derinde. Derefter klappede hun klapvognene ud, og satte Jakob og Olivia op i dem. Det var en klassisk en, udover den var større, og der var seler, som kunne spændes fast, så de ikke kunne bevæge sig. Selve selen der sad mellem benene sad meget stramt, og maste bleen.
Pia kørte den ene klapvogn, mens Mads og Marie skiftedes om den anden. De gik en 200 meter, da de kom til en biludlejning. Pia gik kort ind og skrev under på nogen papirer, og havde lånt en stor bil, det var en Kia Carnival. Pia satte en af autostolene på passagersædet, og den anden bag i.

Derefter satte de klapvognene ind i bagagerummer, som var meget stort, og begyndte at køre. Mens de kørte, blev Olivia rød i hovedet, hun sad bagi, hun havde nemlig lige tisset uden det var med vilje, det var bare sket, og hun havde mærket varmen. Pia kørte bare videre, og stoppede ved et stort center. Pia tog klapvognene ud, og satte Jakob i den ene, og Olivia i den anden. Pia sagde, at de skulle ned og købe lidt ind først, specielt bleer til babyerne. Olivia blev rød i hovedet kort efter hun havde sagt det. Pia ”jamen beklager Olivia, men det er det du er, du er min lille baby, og vi har ikke flere bleer til dig” Olivia sagde ikke noget, eller gjorde noget. De gik ned i centret, og hver gang de gik forbi nogen, blev der kigget på de små søde babyer der sad i klapvognene.

De gik ind i Føtex, og gik hen til baby afdelingen. Derhenne, fandt Pia flere ting de skulle have. Et transportabelt puslelagen, baby mad og nogle søde sutter. Nu skulle de finde bleer, de var i en anden gang. Da de kom derhen, var der rigtig mange bleer. Pia sagde højlydt ”Mads og Marie, se om i kan finde nogen bleer, som er til ca. 30 kg.” hun gik også selv i gang med at lede. Der gik ikke lang tid, før Marie kom med en pakke Libero Comfort XL+. Pia ”de ser da gode ud, lad og tage fem pakker” Mads kom hurtigt med to, og kort efter kom Marie med to til. Pia ”okay, så mangler vi bare noget slik, og så er vi færdige” De gik en og købte noget slik, og stillede sig i kø, køen var lang, så Pia besluttede at tjekke hvor våde Jakob og Olivias bleer var imens.

Med Jakob åbnede hun bukserne, og derefter bodystockingen, og mærkede på den. Derefter var det Olivias tur, Olivia ”det gør du bare ikke mens andre kan se det” Pia ”jo det kan du tro, og du er en baby, så du kan ikke sige noget, nu kan jeg love dig for der bliver en straf til dig” Pia løftede kjolen højt op, og åbnede bodystocken. Hele bleen kom til syne, og Pia mærkede på den, Pia ”nørj hvor er den var Olivia, vi må hellere se at få dig skiftet” alle kiggede over på Olivia, og kiggede på hendes ble, Olivia blev helt rød i hovedet, og derefter tog Pia det stille og roligt med at lukke bodystockingen, og med at få kjolen ned igen.

Da de endelig var igennem køen, og havde betalt, sagde Pia ”Mads, Marie, synes i ikke vi skal have en is”? Mads og Marie sagde glade ja. Pia ”jaja bare rolig, vi skal nok også købe nogen til jer små skattere” Olivia kunne slå hende ihjel lige nu. Pia gik over, og købte tre vanilje is, og to is pinde til de små. Derefter kom hun tilbage med dem, hun gav dem videre, og de spiste. Men Olivia og Jakob havde ikke nok kræfter til at holde dem, og kom til at spilde en del på deres tøj, Pia ”nej sikke nogen små grise i er, nu skal i jo have noget andet tøj på. Men mens de spiste, tissede Olivia også, og tissede gennem bleen. Pia så det med det samme, og sagde stille og roligt at hun var da en værre gris, som tissede gennem sin ble.

Olivia begyndte at græde, Pia tog det sidste af hendes is og smed ud, da alle var færdige kort efter, gik de hen til et handicap toilet, med puslebord. Mads og Marie var de første der hurtigt fik en ny ble på, de fik igen en Tena Slip Plus. Da det blev Jakobs tus, tog Pia T-shirten af ham, da der var is på den. Hun åbnede bukserne, og bodystockingen. Så tog hun de gamle bleer af ham, vaskede ham godt, og satte ham på gulvet. Derefter var det Olivias tur. Hun tog kjolen af hende, da der også var is på den. Derefter tog hun bleerne af hende, og vaskede hende meget grundigt. Nu tog Pia og kiggede i tasken, Pia ”det var da godt vi købte nye bleer, jeg har jo kun med til de store børn, og de bleer skal i jo ikke bruge” Olivia prøvede at komme ned, men Pia fik hurtigt en hånd på hende, og sagde at hun skulle blive liggende.

Pia tog en af pakkerne, og åbnede den. Så tog hun en ble op, Pia ”nej se nogen søde motiver den har på” Olivia sagde intet, og fik hurtigt bleen sat stramt på. Men der stoppede Pia ikke, hun tog en til op, og gav Olivia den på, så sagde hun ”du kunne tisse igennem to før, du må hellere få flere på nu” Pia gav hende to bleer til på, den sidste var ikke inde for det den skulle sidde på, men det gjorde ikke så meget, den sad der da. Derefter lukkede Pia hendes bodystocking, og satte hende ned i en af klapvognene igen. Så tog hun Jakob op, og gav ham tre bleer på, så lukkede hun bodystockingen og bukserne, og satte ham i den anden klapvogn. Dermed sad Jakob i en bodystocking, med et par bukser udover, og Olivia sad kun i en bodystocking.

De gik alle sammen ud, Olivia sagde ikke noget, men græd faktisk lidt. Pia spurgte hvad der var galt, men Olivia svarede ikke. Pia mente at hun nok var sulten. Pia satte sig på en bænk, og tog Olivia op til sig, og gav hende noget bryst. Mads og Marie legede lidt med Jakob imens. Da Olivia havde drukket en del, satte Pia hende ned i klapvognen igen. De kørte stille og roligt videre. Kom op til bilen, og satte varende ind, spændte babyerne fast, og kørte. Der gik et lille kvarter før de var ved bussen, de bar det hele ind i bussen, Pia tog Jakob og Olivia og lagde i tremmesengene, og sagde til Mads og Marie, at de havde ansvaret for dem mens hun kørte tilbage med bilen, og at de under ingen omstændigheder måtte tage sutten ud af munden på dem.

Der gik et kvarter, og så var Pia tilbage, Mads og Marie sad og spillede kort, og Jakob og Olivia sov. Pia var meget tilfreds. Pia ”vil i have noget at spise”? Marie ”ja tak” Pia gik hen til et skab, og tog nogle kiks frem. Pia ”har i nogen ideer til hvad vi skal lave i morgen”? Mads ”ja, kunne vi ikke tage i skoven”? Pia ”jo det lyder da som en god ide” Der gik et par timer, Pia sagde at Mads og Marie lige skulle skiftes, inden hun vækkede Jakob og Olivia. Pia gik med dem ud i puslerummet. Det var Marie der skulle skiftes først. Pia ”Mads har du ikke lyst til at skifte Marie”? Mads ”jo det kan jeg da godt” Pia hvisker noget til Mads.

Mads tager bleerne af Marie, og vasker hende godt. Mads giver hende to bleer på, og lukker hendes bodystocking. Marie bliver sat ned på gulvet igen, og Pia lægger Mads op. Pia ”Marie skal du så ikke også skifte Mads”? Marie ”jo” Pia hvisker noget til Marie. Marie tager bleerne af Mads, og vasker ham. Mads får også to bleer på. Pia ”sæt jer ind ved bordet, og spil videre. Så kommer jeg om lidt med en kande vand, som i skal drikke. De siger begge ”ok”, og sætter sig ind. Pia kommer kort efter, med to store kander saftevand. Pia ”det skal være væk inden for en halv time. De nikker begge, og Pia går ind til Jakob og Olivia. Jakob sover, men Olivia er vågen. Pia ”hej skat, vil du med ind til de andre”? Olivia nikker.

Pia løfter hende op, og tager hende ind til de andre. Olivia vil gerne sige noget, men har en sut i munden, hun tænker lidt tilbage, og kommer i tanke om at Pia sagde hun bare skulle græde. Olivia begynder at græde, Pia spørg ”er lille baby sulten, så må den hellere få noget at spise” Pia sætter sig ned, og giver Olivia noget mælk fra brystet. Da hun er færdig, græder Olivia igen. Pia ”vil lille baby gerne skiftes”? Pia åbner hendes bodystocking og mærker, Pia ”ja lille baby skal skiftes” Pia bærer hende ud til skiftebordet, og skifter hende. Olivia har tisset en del. Pia sætter hende ind, og henter Jakob han bliver også skiftet, og resten af aftenen forløber roligt.

Kapitel 6: Skoven.

Næste dag, vågner Pia først, hun kigger på uret, og klokken er 10. De skulle gerne være ved skoven om en time. Pia vækker Mads og Marie. Hun siger de skal sætte sig ind og spise, mens hun vækker babyerne. Pia går ind til dem, de ligger begge og sover. Pia vækker dem roligt, deres bleer er godt fyldte, men de skal starte med at spise. De får banangrød, og varm mælk i sutteflaske. Da de er færdige skal de blive siddende. Pia siger, at de skal snakke om hvad de skal i dag. Pia ”den skov vi stopper ved, har en stor græs eng, hvor jeg tænkte vi kunne være. Der skulle også blive meget varmt i dag, op til 25 grader” de andre siger ikke noget, Pia ”vi er der om 5 minutter, i skal lige skiftes. Jakob og Olivia, i skal drikke det de her giver jer.

Mads og Marie, en af jer skal være her mens jeg skifter den anden. I skal give dem de sutteflasker der er i mikroovnen, de skal minimum have 7 hver. Da det bliver meget varmt i dag” Det var Mads der blev skiftet først, han fik to Tena Slip Plus på. Pia tog sig god tid, da hun viste at de små skulle drikke en masse. Da Mads var skiftet, gik hun ind med ham, og tog Marie med ud. Marie fik også to Tena Slip Plus på, og som Mads også fik, et par shorts, og en T-shirt. Marie ”hvorfor skal jeg have to på”? Pia ”det er fordi, at jeg ikke synes i skal skiftes midt i det hele, de små kan vi godt skifte, men jeg synes ikke det er fair over for jer” Marie ”nå ok, og tak” Da de gik ind igen, var Olivia og Jakob færdige med at drikke.

Pia sagde at de først ville blive skiftet lige inden skoven, så deres bleer var rene når de gik ud.
Der gik et kvarter, og så stoppede bussen. Pia sagde, at Mads og Marie skulle gå udenfor og vente, de ville komme om lidt. Pia tog Jakob og Olivia ud i puslerummet. Hun lagde dem begge op på et puslebord. Hun tog det stille og roligt, og sørgede for at være grundig. Hun fjernede også alle de hår der sad. Så fik de hver en sutteflaske mere, da de havde drukket dem sagde Pia ”det var godt i drak det hele, der var lidt afføringsmiddel i, så i kommer nemt af med det hele”. Derefter gav hun dem en ble på hver. Jakob kiggede sjovt på hende, og Pia forstod hvad han ville, Pia ”Jakob, det er fordi, at I skal kunne bevæge jer lidt i skoven, i skulle have nok kræfter til at gå igen, dog vil i vakle lidt.

Men i skal gå, ikke kravle. Derfor får i kun en på, så kan vi altid skifte jer derude”. Jakob kiggede på hende med et overrasket blik, og blev nærmest sur. Da de havde bleerne stramt på, Hun gav dem en bodystocking uden ærmer på hver, og derefter tog Pia et par cowboy bukser med seler til hver af dem. Hun trak dem op over bleen, men inden selerne kom på, fik de en T-shirt, som lige nøjagtig gik ned i bukser, og så blev selerne sat op og strammet, så bukserne sad helt tæt op af bleen, og maste den godt ind mod huden. Pia tog en pusletaske frem, og lagde 6 bleer, pudder, skiftelagen og vaskeklude ned i den. De gik ud til Mads og Marie, Jakob og Olivia havde svært ved at gå, og vaklede en del.

Pia sagde at de lige skulle stoppe, de skulle have barnevogne med, så de havde noget at sove i, når de skulle sove middagslur. Pia tog to ud, og lagde Jakob og Olivia op i hver sin. De så søde ud i dem, Pia kørte den med Olivia i, og Mads og Marie skiftedes om den anden. Der gik to minutter så var de ved den store græs eng. Der var mange mennesker, og mange lå og solede sig, fordi der næsten ikke nogen træer var i et kæmpe område. Pia sagde at de kunne være der ovre, og pegede i retning at midten. De gik derover, og korrekt der var en plads til dem. Pia tog nu Jakob og Olivia op af barnevognene, og satte dem på et tæppe hun havde foldet ud. Pia sagde at hun havde lidt at spise med til Mads og Marie, hvis de blev sultne, der var også rigeligt at drikke.

Pia spurgte om de ikke kunne løbe lidt rundt, Mads og Marie syntes det var en god ide, og tog Jakob og Olivia i hænderne, og løftede dem. Alle kunne se de havde ble på, da deres numser var kantede, og de vaklede en del. De legede i en time, og Jakob og Olivia faldt en del gange på numsen. De græd ikke, men da de kom tilbage, og Olivia faldt på vejen over mod Pia, begyndte hun at græde, mest fordi at Pia kiggede på hende med et blik der sagde at hun skulle. Pia skyndte sig over til hende, løftede hende og trøstede hende. Hun satte sig over på tæppet med hende, og gav hende noget bryst for at dysse hende ned. Olivia ville ikke, men Pia hviskede at hun skulle, og ellers ville hun ikke blive skiftet, og skulle løbe rundt i kun ble.

Det fik Olivia til at drikke en masse, der var masser der kiggede på hende, og der var da også et par enkle der fnes. Da hun havde drukket en del, spurgte Pia på babysprog, om hun skulle skiftes? Olivia sagde intet, så Pia åbnede knapperne i bukserne, åbnede bodystockingen, lagde en hånd på bleen, og mærkede. Den var godt våd, så hun skulle skiftes. Pia bad også Jakob om at komme over. Hun gjorde det samme med ham, og han skulle også skiftes. Pia lagde skiftelagnet ud, og begyndte at skifte Olivia først, da hun trængte mest. De blev skiftet stille og roligt, mens der blev snakket babysprog til dem. Da de begge var færdige, og de gamle bleer var lagt i en plasticpose, sagde Pia at Olivia bare skulle løbe ud og lege, mens hun gav Jakob noget bryst.

Jakob drak stille og roligt, og sagde ikke noget. Da han var færdig kaldte Pia Olivia over. Pia ”det er ved at blive meget varmt, og vi kan ikke have at i får det for varmt” da hun havde sagt det, lagde hun dem begge ned, og tog bukserne og bodystocken af dem, så kun havde en ble på, og en T-shirt som lige nøjagtig gik til toppen af bleen. Derefter tog Pia noget solcreme frem, og gav dem det på. Hun bad også Mads og Marie om at komme over og tage noget på. Derefter skulle de løbe lidt og lege. Mens de legede skete der noget, Olivias ble sank en smule, og den blev større. Olivia havde lavet stort, og tisset samtidig, uden at opdage det. Det var først da hun faldt på numsen, at hun opdagede det. Hun så meget utilfreds ud, og gik over til Pia.

Pia sagde ikke noget til hende, først da Olivia begyndte at græde opdagede Pia det. Pia ”vil du skiftes nu, eller vente”? Olivia vidste ikke hvad hun skulle svare. Hun var meget i tvivl om hun ville skiftes foran andre, eller have lort i bleen. Pia ”okay jeg skifter dig om en halv time, når du ikke selv vil vælge”, Olivia ”okay jeg vil gerne skiftes nu”, Pia ”nej det er for sent nu, du bliver skiftet om en halv time, imens kan du gå over til de andre ved gyngerne” Olivia ville ikke, så Pia satte hende derover, satte hende på en gynge og skubbede hende. Den halve time gik hurtigt, Pia ”så lille skat, nu skal du vist skiftes” Olivia sagde ikke noget, men kiggede på Pia, Pia ”Jakob skal du også med over”? Jakob nikkede. Pia løftede dem begge, og gik over til tæppet.

Pia foldede skifte lagnet ud, og lagde Olivia på det. Pia løftede T-shirten, så den meget snavsede ble kom frem. Pia tog det helt roligt, Pia var rigtig lang tid om at vaske Olivia. Da hun endelig var færdig med at vaske hende, tog Pia pudderet og spredte det. Derefter tog hun en frisk ble, og gav hende den på. Pia ”så lille skat, så kan du klare dig lidt længere” Jakob fik den samme behandling, dog lidt
hurtigere. Pia ”nu skal i sørge for at lege, vi går om en halv time” Jakob løb over til de andre og legede.
Den halve time gik, og da de kom igen, var deres bleer våde. Pia sagde, at de ville blive skiftet i bussen, nu skulle de videre. De gik stille og roligt tilbage mod bussen. Jakob og Olivia gik ret sjovt, pga. bleerne, og der var da også en del der kiggede på dem.

Da de endelig kom tilbage til bussen, og blev skiftet, sagde Pia ”vi kører hen til et pizzeria og køber noget mad” Marie ”kan vi ikke blive skiftet inden” Pia ”jo, det er det vi skal til nu”
Pia tog dem med ud i puslerummet, og begyndte at skifte dem. Mads og Marie havde tisset en del, og deres bleer var meget store. De fik alle sammen samme slags bleer på, som de havde før.
Der gik lidt tid, og så var de ved pizzeriaet. De gik ind, Jakob og Olivia havde hver en ble på, og et par stramme overalls. Og en hvid T-shirt. Mads og Marie havde bare normalt tøj på, men med en ble under. De gik ind, og spiste en pizza hver. Da de var færdige, spurgte Pia om der var nogen der ville have noget at drikke? Det ville de gerne. De købte alle sammen en milkshake.

Undervejs spildte Olivia. Pia ”nej din lille gris, skal vi ikke lige tage bukserne af, så det ikke kommer videre” Olivia nikkede, hun var nemlig begyndt at nyde at være lille igen. Så Olivia sad kort efter i ble og T-shirt og drak milkshake. Mens hun drak, blev bleen større, og lidt mere gullig. Pia sagde ikke noget, men lod hende bare drikke videre. Da de gik, sagde Pia ”Mads kan du ikke tage Jakob, så klarer jeg Olivia” Pia bar Olivia hele vejen, mens Mads sad i en to personers klapvogn. De kom tilbage til bussen, og Pia sagde ”Olivia, viste du ikke at du har tisset en del, og du tissede også mens jeg bar dig” Olivia ”nej egentlig ikke” Pia bad dem alle sammen komme, Pia ”Nu skal i høre, Mads og Marie, jeg vil gerne give jer noget mere ansvar.

Fra nu af skal i passe Jakob hele tiden, og alt hvad der indgår. Mens vil jeg passe Olivia” Mads ”det er ok” Marie nikkede. Pia tog Olivia hen til puslebordet, og skiftede hende, mens hun sagde en masse på babysprog. Da hun var færdig skulle Jakob skiftes, men da han blev lagt op sagde han ”Mads og Marie, i kan lige vove på at skifte mig, jeg banker jer” Mads hviskede noget til Marie. Mads ”okay så bliver du ikke skiftet, men får bare nogen ekstra bleer på, så den du har på nu ikke lækker. De gav ham to Tena’er på udover den han havde på nu. Jakob blev meget sur, og skulle til at brokke sig, derfor gav de ham en stor sut i munden. De tog ham med ind i stuen, hvor Pia sad og gav bryst til Olivia. Marie gik over og lavede nogle sutteflasker til Jakob imens Mads satte ham i en høj stol.

Marie tog også noget afføringsmiddel og hældte i dem alle sammen. Marie kom over med tre flasker, og gav dem alle sammen til Jakob. Så snart han var færdig med en, kom den næste i munden på ham. Da han havde drukket dem alle, fik han sutten i munden igen. Pia sagde, at de kunne se en film. Olivia sad stille og roligt ved siden af Pia, og lænede sig op af hende. Jakob, fik lov til at sidde i en autostol helt spændt fast, og med en slange i munden, som stille og roligt dryppede hele tiden. Da der kom en pause, tog Mads og hentede en bodystocking til Jakob, og gav ham den på. Joken ved det var bare, at den var meget lille, og kun lavet til en lille ble, så bleen blev mast meget tæt op mod huden, og strammede godt ind.

Jakob kunne nu mærke hans tis, og snøftede lidt. Han blev sat i autostolen igen, mens Pia var ude for at skifte Olivia. Da de kom tilbage, havde Olivia en ble på, og en bodystocking, som var lyserød, og med blomster. Olivia var meget glad, og det første der blev gjort da filmen startede, var at hun fik bryst i lang tid. Man kunne se hver gang Jakob tissede. Men det bedste var da afføringsmidlet begyndte at virke. Jakob begyndte at græde, da han ikke kunne andet. Mads tog ham op af stolen, Mads ”hvad er der galt?, skal du ride ranke?” Mads viste godt hvad det var, men ignorerede det, og lavede ride ranke med ham. Jakob så sjov ud i ansigtet, hver gang han ramte benet. Olivia sad bare og så film med Pia. Olivia tissede bare, og gjorde også nummer to under filmen.

Da filmen var færdig, mente Pia at Olivia skulle skiftes. De gik ud til puslebordet. Pia ”kan du godt lide at være baby”? Olivia ”ja, det kan jeg faktisk, jeg har boet på børnehjem siden jeg var 1, så det er rart, at prøve en gang til” Pia ”du er også en sød lille baby, du vil kun blive passet af mig” Olivia smilte, og blev skiftet. Pia var mere grundig en hun plejede. Olivia ”hvorfor er du så grundig, det plejer du ikke at være” Pia ”en lille baby, skal være ren, og du fortjener plejen” Olivia blev glad. Da hun fik en ble på igen, spurgte hun ”behøves jeg have andet på”? Pia ”nej, men når du skal sove, skal du have en nat dragt på som et minimum” Olivia nikkede.

Aftenen gik, og de blev lagt i seng.

1 Synes om

Kommer der ikke mere ?

kommer der mere