Babylejren (b,b,F)

Skrevet af: Paol Jensen
Udgiver den: 06.06.2005 21:09

Jens og Nicolai er venner. De er begge 11 år gamle. De leger godt sammen og har det hyggeligt. En dag da de bliver uvenner, sker der noget ingen af dem synes om.

Nicolai’s og Jens’s mor var så træt af at de gik og skændtes så meget, at de blev enige om de skulle være babyer igen.
Nogle dage senere mødtes de igen og mødrene havde fundet en lejr på nettet, ikke en almindelig lejr, men en babylejr.
Da toget kom sagde drengene farvel og spurgte om de ikke måtte blive hjemme, men mødrene sagde begge nej.
Da de ankommer til lejren, får de sig et chok; Der er mange pusleborde og ved siden af ligger der bjerge af bleer. Pludselig kommer der en kvinde. Det ser ud som om hun har en babysitterdragt på, for der er små kaniner over det hele.
Hun siger til alle børnene at de skal lægge deres bagage over ved siden af det store hus. Nicolai er ikke helt tryg ved situationen. Da de har lagt deres bagage derover, får de udleveret en sparkedragt. De får besked på at stille sig over ved et af puslebordene. Nicolai og Jens er blevet gode venner. De går over til et lyserødt puslebord med kaniner på. Jens er den første i kø. Han bliver løftet op og lagt på bordet. Den ansatte siger at hvis de ikke gør som der bliver sagt, bliver de lænket fast. Jens ligger stille og er lidt forskrækket. Hans bukser bliver taget af og det samme gør hans underbukser. Hans ben bliver løftet op og der bliver lagt en ble ind under ham. Hans skridt bliver smurt ind i babyolie og bagefter babypudder. Så bliver bleen lagt på og spændt fast i siderne. De andre børn får den samme tur. De får allesammen en sut som de skal have på. De får at vide at i de næste 3 uger skal de have ble på 24 timer i døgnet. De bliver alle forvandlet til babyer igen. 3 uger senere da mødrene kommer, er de glade for at deres drenge nu er søde og kærlige igen.

2 Synes om