Allans uheld (B,g,G,F)

Kapitel 3 - del 2

Hele klassen grinede af Allan. Han fik tåre i øjne, og det fik bare klassen til at mobbe ham endnu mere. Dagen før havde han haft mange venner i klassen, nu havde han ingen. Læreren kom ind i klassen og begyndte at undervise. Allan kunne ikke følge med i undervisningen da han stadig var rystet over morgenens begivenheder.

”Allan vil du komme op til tavlen og skrive svaret på dette stykke?”

Allan kunne ikke svaret, men gik op til tavlen. Han kunne høre alle fnise ad ham. Da han ikke kunne svaret blev Fru. Smith sur. ”Har du ikke fult med?! Gå hen i hjørnet!” Allan gik hen til hjørnet. Da han havde stilt sig der, rev Fru Smith hans bukser ned til knæene så hans ble blev synlig for hele klassen. Det var den værste ydmygelse Allan havde prøvet. Da han havde stået der i et kvartet, skulle han tisse.
”Fru Smith, må jeg gå på toilet?” Spurgte Allan fra hjørnet

Hun udstød en kynisk latter og kaldte Allan op til sig. Da han kom op til hende, fjernede hun hans shorts fuldstændig.

”Nu må du gå på toilettet lille Allan” Allan begyndte at græde, da dette var det mest ydmygende punkt han nogensinde have gennemgået.
”Sut på din tommelfinger så dine klassekammerater kan se hvilken baby du er”

Allan stak tomlen i munden, endnu mere grædende. Hans blære var ved at flække, og kunne ikke holde det mere. Han lod lidt urin flyde ud i bleen, men to sekunder efter var den næsten fyldt. Man kunne tydeligt se at han havde tisset i bleen, og klassen ubrød det største latterbrøl hidtil. Allan blev sendt hen til skole sygeplejersken for at få skiftet. Da han kom derhen var det til hans største frygt at, Frk. Sommer også var derinde. Han tog en dyb indånding, og åbnede døren.

De lagde med det samme mærke til at han kom ind. ”Der har vi jo lille Allan! Skal han have en numse?” Spurgte sygeplejersken. Allan nikkede modvilligt. Hun klappede på briksen, med intentioner om at Allan skulle hoppe der op. Han lagde sig på briksen, og de begyndte at pille bleen ad ham. Han blev skiftet ad de to damer, og fik en ren ble på. Resten af skoledagen gik uden andre episoder.

Kapitel 4 - del 1

Allan blev hentet fra skole af sin mor. Hun fortalte ham at de skulle ud og handle ind. Allan, som mest havde lyst til at komme hjem efter dagens oplevelser, vidste at det var dumt at brokke sig. Så de kørte ud til centeret. Allan havde troet de bare skulle i et supermarked, men de skulle åbenbart i centeret. Karen (Allans mor) tog ham med ind i butik ”BABIES R US!”- Allan vidste at det ikke var noget godt tegn. Lige da de gik ind, blev de overfaldet af en
medarbejder.

”Velkommen til Babies R us, hvad kan jeg hjælpe med?
”Min lille dreng her skal have nogle nye bleer. Han er ved at løbe tør. Har i noget i hans størrelse?”
”Hos os, har vi udstyr til alle størrelse babyer, også din dreng.”

Allans mor og sælgeren gik igennem butikken, og snakkede om hvilke bleer der ville passe Allan bedst. Allan kunne ikke bære at høre efter, så han vraltede bare efter dem. Ti minutter efter havde de fundet de korrekte bleer. ”Vil han ikke prøve dem på? Så er vi helt sikrer på at det er de rigtige bleer vi har valgt”

”Strålende idé” Fastslog Karen. Da de kom ud til butikkens badeværelse fik Allan endnu et chok. Selvom han næsten var vant til nye ydmygelser, var det utroligt svært at bære. Det var et forstørret puslebord. En rigtig baby et, med madras, hylder fyldt med bleer, salve og pulver og malet i
en svag lyseblå farve.

Allan fik besked på at hoppe op. Allan blev klædt af, mens sælgeren gjorde bleerne klar.
”Lad os starte med stofbleerne” Sagde sælgeren.”Det gode med stof bleer er at de kan fås i mange tykkelser, eller man kan bare putte flere på sin baby”
”Lad os prøve med 3” Sagde sælgere. Hun skubbede bleerne ind under Allans numse, og fik dem lukket med to store sikkerhedsnåle. Det var en helt anden følelse for Allan. De virkede meget tykkere end det han før havde prøvet. ”Vil man have ekstra sikkerhed kan man bruge gummibukser. De sørger for at bleen ikke lækker” Hun trak en lyseblå gummibuks ned over bleen. ”Vi tager10 stof bleer, og 4 par gummibukser” sagde Karen.

”Lad os nu prøve engangsbleerne” De efterlod Allan på puslebordet og gik ind i butikken. Fem minutter efter kom de tilbage. Allan fik taget stofbleerne af, sælgeren begyndte at give ham engangsbleerne på. Han klynkede lige så stille, men hans gråd blev større. Karen tog en sut frem fra sit taske, og stak den i hans mund. Det dæmpede hans gråd, men fik ham til at føre sig endnu mere ydmyget. Allan havde ikke fulgt med i bleskiftet, og var overrasket over at sælgeren var så hurtig færdig. Til hans gru opdagede han at de nye bleer havde små barnlige tegninger. ”De passer også perfekt” udbrød Karen

”Jeg har taget nogle ekstra ting med hvis du er interesseret” Hun trak en bodystocking, en sparkedragt og et par smækbukser frem. Karen fik et endnu større smil på læben, og købte dem alle sammen. De fik betalt, og kom ud af butikken. Allan glædede sig nu til at komme hjem, hvis bare han vidste hvad der ventede.

Fortsæt til Kapitel 4 - del 2

1 Synes om