Mandag, 20 august 2018 17:46

Regelsæt

Skrevet af

Regler for brugere af Ageplay.dk

Den simple udgave af vores regler er:

Respekter andre og opfør dig ordentligt.

Det følgende er en uddybning af dette. Dette er på ingen måde en udtømmende liste og i sidste ende vil det altid være Admin-gruppens beslutninger der gælder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at sende screendump med overtrædelser så kontakt admin-teamet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indhold

 1.    Formål for sitet, aldersgrænser
 2.    Velkomment indhold
 3.    Uønsket indhold
 4.    Dit ansvar
 5.    Dine rettigheder
 6.    Sanktioner
 7.    AP Crew, hjælpere, admingruppen

 

1.1 Formål

Ageplay.dk har til formål at give en platform for kommunikation og venskab for brugere der på den ene eller anden måde er interesseret i en eller flere af følgende emner og deraf beslægtede emner:

 • lege lille pige / lille dreng
 • være baby
 • have ble på (og evt. bruge den)
 • lege at man har en anden alder som del af rollelege
 • være den voksne - “caretaker”, “daddy”, “mommy” eller lignende
 • “lege doktor” og lignende alderstypiske lege
 • andre beslægtede aktiviteter / fantasier

For nogle er det overhovedet ikke seksuelt, for andre er det overvejende seksuelt. For nogle er der elementer af BDSM eller andre feticher i større eller mindre grad.

1.2 Aldersgrænser

Eftersom alder betyder noget jf. nedenstående, er det meget vigtigt at du hvis du er under 20 er ærlig om din alder. Vi gør det ikke for at udelukke dig, men for at vi kan indrette sitet og kommunikation så det passer din alder.

For at hjælpe de yngste har vi en gruppe / forum som kun er tilgængelig for de brugere der er under 20 år.

Det er under ingen omstændigheder tilladt for nogen under 15 år at søge kontakt for at mødes, tilsvarende er det under ingen omstændigheder tilladt nogen at søge at mødes med unge under 15 år. Overtrædelse af dette medfører bortvisning fra sitet.

De dele af sitet som handler om seksuelle emner, BDSM og andet ”hardcore” er ikke tilgængelig for unge under 18 år (jf. dansk lovgivning).

2.1 Velkomment indhold på din profil

På din profil og den tilhørende væg bestemmer du selv hvad du vil poste, så længe du ikke overtræder reglerne for uønsket tilhold.

Vær opmærksom på at billeder af kønsdele, afføring, sex og lignende ikke må findes i åbne album, men henvises til de lukkede grupper

Vær ligeledes opmærksom på ikke at afsløre følsomme oplysninger om dig selv eller andre – som mobilnummer, facebook, adresse eller andet der kan misbruges.

2.2 Velkomment indhold i grupperne

Der eksisterer både åbne og lukkede grupper. Grupperne har alle et emne, og du bedes holde dig nogenlunde til emnet.

I de lukkede grupper er der som det eneste sted plads til at uploade billeder og video med indhold af kønsdele, afføring og sex. Dette er både for at undgå at folk der ikke ønsker at se det, og unge under 18, ikke bliver udsat for dette.

Derudover henvises der til reglerne for uønsket tilhold.

2.3 Velkomment indhold i Forum

Forum er delt ind i emner. Nogle emner er kun tilgængelige hvis du er medlem af den tilsvarende gruppe.

Det henstilles at man holder sig til emnet for et forum, at kontaktannoncer kun placeres i kontakt forummet, samt alle emner der ikke findes noget forum til placeres i ”Frit forum”.

Debatter er sunde – og det er tilladt at være uenige. Men der henstilles på det stærkeste til at der føres en saglig og respektfuld tone (se ‘Uønsket indhold’).

Du kan ikke få slettet indhold, du har skrevet, heller ikke selvom du lukker din brugerprofil. Dit indhold bevares for at sikre helheden af de debatter, du har deltaget i.

Derudover henvises der til reglerne for uønsket tilhold.

3.1 Uønsket indhold

Under ingen omstændigheder ønsker vi:  

 •     Brugen af en grov omgangstone
 •     Personangreb eller hetz mod andre
 •     Læg ikke flere enslydende indlæg i debatten
 •     Ingen links til eller markedsføring af egne eller andres hjemmesider eller produkter uden forudgående skriftlig aftale med Admin
 •     Ingen diskriminerende og ulovlige indlæg eller indlæg som krænker ophavsretten
 •     Ingen billeder eller video med kønsdele, afføring, sex eller lignende udenfor de lukkede grupper

3.2 Uønsket opførsel

Respekter at vi alle er forskellige. Ingen har ret til at definere den rigtige eller forkerte måde at høre til sitet på.

Fortæl ikke andre at de ikke velkomne blot fordi de ikke har samme interesser som dig selv. Vi er alle forskellige og det er i sidste ende kun admin-gruppen der kan bestemme om nogen er velkommen eller ej på sitet.

Skriv ikke blindt til alle og enhver. Hvis du skriver løs til alle nye brugere i håb om at finde den eneste ene, så opnår du udelukkende at chikanere en masse brugere og skræmme folk væk. Vær aktiv i chatten og forum i stedet.

Et nej er et nej. Hvis du får svar tilbage at en ikke er interesseret i at tale med dig så accepter det og kom videre.

Hvis du bliver udsat for uønsket opførsel så brug blokeringsfunktionen på profilen til at undgå at vedkommende skriver til dig igen. Vær opmærksom på at denne blokering af tekniske årsager ikke gælder forum-delen.

 1. Dit ansvar

Du er personlig ansvarlig for dine handlinger på ageplay.dk og holder ageplay.dk skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge af dine debatindlæg.

Du er ansvarlig for at eventuelt materiale som 3. part har ophavsret til kun uploades til ageplay.dk hvis du har skriftlig tilladelse fra ophavsretshaveren.

 1. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at slette alt indhold på din profil, samt alle uploade mediefiler.

Bemærk at vi ikke sletter indhold i forum med mindre det overtræder regelsættet eller indeholder personfølsomme data. Dette for at sikre at værdifulde debatter bevares intakt.

6.1 Sanktioner

Hvis du ikke overholder dette regelsæt, kan det medføre:

 •     At du udelukkes for en periode
 •     At din brugerprofil slettes
 •     At du udelukkes for evigt

Såfremt der er sket overtrædelse af dansk lovgivning, vil dette medføre politianmeldelse såvel som udelukkelse fra sitet for evigt. I den forbindelse vil vi udlevere nødvendigt datamateriale til at bevise sagen.

Vi udleverer udover dette kun datamateriale og logoplysninger til politiet hvis vi modtager en dommerkendelse herom - og kun det absolut nødvendige.

7.1 AP-crew

Ageplay crew’et består af en række frivillige – du kan se de enkeltes ansvarsområder under https://ageplay.dk/information/itemlist/category/92-laes-om-admin-gruppen. Der er nogle der udelukkende hjælper med grafik og redaktionelt indhold.

Derudover har vi ”admin gruppen” fuld adgang til alle data m.m.

7.2 Admin gruppen

Admin gruppen er pr. august 2018: Fotonble, Babylai og Storebror.

 

Det er kun admin gruppen der har adgang til de personfølsomme oplysninger, database og lignende.

Vi tilgår ikke personfølsomme data som en rutine, men i forbindelse med fejlsøgning eller andet arbejde kan vi få kendskab til privat kommunikation. Vi viderebringer aldrig informationer vi tilsigtet eller ved et uheld får adgang til.

Generelt koordinerer admingruppen, når nødvendigt, inden der sker sanktioner eller kommunikeres i alvorlige sager.

 

Ansvaret ligger i sidste ende hos Nicolai (”babylai” brugernavn) der som ejer af sitet har den ultimative afgørelse i alle sager.  

 

Admin kontakte via e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læst 1237 gange Senest ændret Mandag, 20 august 2018 17:54

Velkommen

Hej og hjertelig velkommen til Ageplay.dk. Sitet er for alle der leger med rollespil med alderen som parameter eller har lyst til bleer - uanset om du er en sød eller uartig skolepige, en vanskelig teenager eller et lille barn der stadig bruger ble.

Uden profil

Selv om du endnu ikke er parat til at oprette en profil så er der masser af ting du kan se på her. Og der kommer mere til.

 • Information - indgangen til vores artikler. Information om sitet og beretninger fra nogle af dets brugere.
 • Munch - kom og mød ligesindede
 • Chat - kom på chatten og lær os at kende
 • Historier - Lige fra de søde uskyldige til de slemme og hardcore fantasier

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål så kom på chatten - vi bider ikke :)

 

Med profil

Hvis du logger på har du, udover ovenstående, adgang til profiler, billeder, specialgrupper (hvis du er over 18) samt forum.

Det er gratis at oprette en profil, vi beder kun om 2 ting:

 • En fungerende e-mail adresse
  Så vi kan komme i kontakt med dig og så kan få nulstillet dig password hvis du glemmer det.
 • At du er ærlig om din alder
  Så vi kan indrette kommunikationen med hensyn til din alder og tage de nødvendige forholdsregler

 

På Admingruppens vegne

"Babylai" - Nikolaj