Dansk
Mand
Adult Child
 • Beskidte bleer
 • Blebrug
 • Offentligt
 • Straf
 • Urin

Jeg vågner kl 7:30 - 8 timer så er den her baby udhvilet. Men min bedre halvdel vil nok ikke vågne før om et par timer, så jeg vil have lidt alene-sjov og lidt motion.

I dag har jeg kyskhedsbælte på, så jeg ikke kan komme til tissemanden. Men det underbygger bare min følelse af at være lille - og er ikke nogen hindring for at jeg bliver tændt. Jeg kan bare ikke få udløsning.

Trangen til bummelum er der, men ganske svagt. Så først tager jeg handske på og smører lidt flydende sæbe (Hello Kitty ;) ) indenfor numsehullet. Det svier lidt men ikke voldsomt. Så op med bleen igen, den sidder lidt løst så tager et par boksershorts på, derefter body, bukser, skjorte, sweater og jakke - på vej ud af døren sluger jeg en stærk kop kaffe. Min tanke er at kaffe, sæben og lidt motion skal sætte gang i kroppens funktioner.

Så nu, pakket varmt ind som kun en forældre pakker en lille rolling ind, går jeg afsted. Gennem den lille by der langsomt er ved at vågne op. Min tur bringer mig igennem byen og via en grusvej bagved byen hjem igen.

På min vej møder jeg kun et par hundeluftere og motionsløbere - jeg går til, men stadig lidt vraltende på grund af kyskhedsbæltet og den allerede lidt våde ble.

Svien og irritation fra sæben har allerede lagt sig, og jeg begynder at tro at jeg slet ikke vil skulle lave stort inden jeg kommer hjem. Jeg går og presser lidt men uden resultat - andet end at jeg tisser lidt mere i bleen.

Da jeg efter 20 minutter kommer til Statoil smutter jeg lige inde og køber en stor kaffe, en basse og en flaske vand. Kaffe og kage bliver nydt mens jeg går videre.

Da jeg er længst væk hjemmefra beslutter jeg at gøre et forsøg på at fylde bleen. Så jeg går om bag den gamle station, hvor der er en sti som man er alene på. Jævnligt presser jeg og efter et par minutter kommer de første par små knolde i bleen. Det er så hårdt at presse at jeg bliver lidt svimmel - men også dejligt. Jeg går og tænker at mor eller far vist burde have givet den her baby en stor portion sveskemos i aftes.

Lidt forpustet men også lettet ovenpå anstrengelsen går jeg nu ud af byen - jeg kan mærke indholdet i bleen kilde min numse lidt, og mens jeg bliver passeret af et par motionsløbere går jeg ud langs marker og enkelte huse. Engang imellem standser jeg og presser det bedste jeg kan.

I mit hovede er jeg en lille dreng der er næsten pottetrænet, men er så optaget af leg ude at han ikke når ind i tide - og egentlig også synes det er ganske dejligt at mærke det i bleen. Han ved godt han får ballade når han kommer hjem, men lige nu synes det så langt langt væk.

Jeg bare fortsætter med at presse indimellem og iblandt også med lidt resultat - men det er sjovt som man kan blive en blanding mellem høj og svimmel af anstregelserne. De sidste 500 meter hjem kan jeg godt mærke at det generer lidt bagest i bleen, men jeg har forlængst bestemt at der skal ske lidt mere når jeg kommer hjem

Om det er tiden, kaffen, sæben, gåturen - eller om det er det psykiske der spiller ind ved jeg ikke. Men jer er knapt kommet indenfor døren før jeg for alvor fylder bleen. Jeg kunne næsten ikke have holdt mig, men bøjer let i benene og giver slip, nyder følelsen af ikke at have kontrol.

Af med jakken og sweateren - men jeg har stadig varmt tøj på, det er så nu jeg skal mærke konsekvenserne af ikke at have været en stor dreng.

Ude på badeværelset ligger jeg mig ned, og mærker indholdet i bleen under mig. Finder min meget våde ble fra i aftes og pakker den ud.

Jeg sætter alarmuret i min telefon til 20 minutter, ligger mig så hovedet ligger på den bageste del af bleen og trækker den våde del over mit ansigt, fæstner tapen. Helst skulle det jo have været en af de andre babyers natble, men jeg er den eneste baby i huset i dag så må forestille mig det.

Jeg nyder duften af mit tis, vægten af den meget våde ble mod mit ansigt. Trækker vejret dybt gennem næsen, fantaserer om en anden der holder mig og siger roligt “dygtig lille dreng duft til tisset, snus nu rigtigt ind”. Om en der sørger for at jeg ikke slipper væk, tager tid og siger “kun 5 minutter tilbage du kan klare det” når jeg er ved at blive desperat af kedsomhed.

Jeg trykker på bleen og mærker det kolde indhold fugte mit hår, dufter intenst til den søde duft af urin - og ligger og presser lidt mere ud i bleen. Forestiller mig at mor har lagt mig her og sagt “nu kan du lugte til den ble i 20 minutter mens du bliver færdig med at lave i bleen”.

Da uret ringer tager jeg bleen af hovedet - havde det ikke været for kyskhedsbæltet havde jeg forlængst sprøjtet og opgivet projektet, men det er faktisk en rar fornemmelse at få lov at nyde aktiviteterne fuldt ud

Da jeg tager tøjet af, må jeg endnu en gang give slip og tømmer mig nu helt i bleen. Jeg sætter mig på kanten af badekarret, og mærker det blive fordelt bagest rund omkring min numsen. Men nu er det ved at være tid at kommet i bad, mine planer for i dag er ikke længere og inden længe vågner min mand.

Så ind i brusenichen, af med bleen - det er overraskende nemt at få rent, huden slipper næsten det hele af - så det tager ikke lang tid før jeg er ren igen. Bleerne bliver pakket ind, og mens jeg lufter ud i badeværelset smider jeg bleerne ud.

Det er tid til at blive lidt mere voksen og vække min mand.

Tags

Velkommen

Hej og hjertelig velkommen til Ageplay.dk. Sitet er for alle der leger med rollespil med alderen som parameter eller har lyst til bleer - uanset om du er en sød eller uartig skolepige, en vanskelig teenager eller et lille barn der stadig bruger ble.

Uden profil

Selv om du endnu ikke er parat til at oprette en profil så er der masser af ting du kan se på her. Og der kommer mere til.

 • Information - indgangen til vores artikler. Information om sitet og beretninger fra nogle af dets brugere.
 • Munch - kom og mød ligesindede
 • Chat - kom på chatten og lær os at kende
 • Historier - Lige fra de søde uskyldige til de slemme og hardcore fantasier

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål så kom på chatten - vi bider ikke :)

 

Med profil

Hvis du logger på har du, udover ovenstående, adgang til profiler, billeder, specialgrupper (hvis du er over 18) samt forum.

Det er gratis at oprette en profil, vi beder kun om 2 ting:

 • En fungerende e-mail adresse
  Så vi kan komme i kontakt med dig og så kan få nulstillet dig password hvis du glemmer det.
 • At du er ærlig om din alder
  Så vi kan indrette kommunikationen med hensyn til din alder og tage de nødvendige forholdsregler

 

På Admingruppens vegne

"Babylai" - Nikolaj