Dansk
Mand
Diaperlover
 • Blebrug
 • Urin
Bøsser

Skrevet af: Storebror (oprindeligt skrevet til bladet "Våd og glad"; 1995.)

Klaus og Jesper var begge 14 år, ja, det vil sige Jesper var nu snart 15, og Klaus blev nu først 14 om et par måneder, men de var de bedste venner i verdenen! En dag da de var ude og cykle om aftenen, kom de til at snakke om at Jesper var alene hjemme, og siden det var nok så koldt, fandt de hurtigt ud af at de ville cykle hjem til Jesper. De fandt hurtigt en stak tegneserier frem, og fandt ud af at Jespers far havde glemt at låse barskabet, så drengene fik fat i sodavand fra køleskabet, og blandede godt med Vodka, og havde nok så hyggelig en aften med chips og tegnefilm, hvorefter de begge faldt i søvn i sofaen.

Pludselig vågnede Klaus ved at han hørte en høj lyd af smadret glas, så han vækkede forsigtigt Jesper for at spørge hvad de skulle gøre - men for sent, knap var begge drenge vågne, før de fik en skarp lysstråle i øjnene, og hørte en barsk stemme der spurgte "Hvad helvede laver I her?" "Vi, vi vi bor her ..." stammede Jesper, "men hvad laver du her?" spurgte han spagt, manden svarede ikke men gik hen til drengene og tog fat i dem, han lugtede af sprut, mens han fortalte drengene at han ikke troede på at de boede dér, men blot var nogle drenge der havde fundet et øde hus at sove i om natten. "Det må man sgu' ikke!" sagde han, "Det må jeg heller få lært jer!" - og pludselig tog han fat i Jesper, og trak drengens bukser ned, for at give han en solid endefuld! "Hvad HELVEDE dreng, du har jo ble på? - hvad fanden er det for nået?" spurgte han overrasket, Jesper blev bange for situationen og hulkede "jamen, nogle gange kan jeg ikke holde mig og skal lige pludselig tisse, så min mor siger at jeg skal bruge ble indtil jeg har lært at holde mig tør". "Nå, jamen så har jeg da rigtig en grund til at give dig en ordentlig endefuld!", sagde manden, og sagt som gjort, lagde manden Jesper over sine knæ, trak bleen ned, og begyndte at give ham nogle gevaldige klask i numsen, der gav genlyd i den tomme stue. Da Jesper havde fået sin del, tog manden fat i Klaus, og trak også hans bukser ned - Men Klaus var blevet så bange for det hele, at han havde haft en lille uheld, så de våde mørke streger tegnede sig ned af hans bukseben. "Hvad er det, dit lille svin?, tisser du i bukserne, og skal du nu også til at bruge ble?" - hvorefter manden tog Jespers fugtige ble, og gav Klaus den på, men først efter en god gang endefuld. Manden begyndte at trække sine egne bukser ned, men inden der skete mere hørte man pludselig en bil der kørte ind i indkørslen, og et øjeblik efter var manden stukket af igen, og lyset blev tændt i entreen. "Hvad er der sket her, lille skat?" hørte Jesper sin mor sige. Drengene forklarede der hele, blev sendt i bad, mens Jespers mor ringede til Klaus' forældre og arrangerede at Klaus kunne sove der natten over.

Da drengene var gået ind på Jespers værelse og skulle i seng, så Klaus nysgerrigt Jesper tage en ren ble frem fra skabet, og tage den på - han kunne godt se at Jespers tissemand var blevet lidt større og rød, lissom hans egen når han fik jern på, så Klaus gættede at det måtte være noget med bleen at gøre. "Du Jesper?", spurgte han, "har du masser af bleer, for ... jeg kunne egentlig godt tænke mig også at få en ble på. Det var meget mærkeligt, men det var dejligt at få ble på". "Selvfølgelig!", svarede Jesper, og fandt en stor stofble frem fra skabet. "Læg dig her på ryggen" sagde han, og begyndte at finde nogle ting frem fra skabet. Spændt så Klaus til, mens Jesper tog noget fedtet hvidt creme frem, og begyndte at smøre det rundt omkring hans numsehul og på hans tissemand, det var lidt flovt, for hans tissemand begyndte at blive stiv, men Jesper sagde at det ikke gjorde noget. Efter Klaus var blevet smurt godt ind, tog Jesper en dåse babypudder frem og begyndte at pudre Klaus mellem benene, det kildrede og hans tissemand var nu blevet helt stiv, men Jesper rakte bare ud efter bleen, og gav Klaus den på, og fandt et par gummibukser på og gav ham udenpå. Derefter gik drengene i seng, og lagde sig til at snakke om dagens begivenheder. "Jeg blev ellers overrasket da jeg så du havde ble på", sagde Klaus, "jeg har altid troet at det kun var noget som babyer gik med, og synes ellers det var ret mærkeligt at se min bedste ven med en stor ble på". "Det er også mærkeligt" svarede Jesper "men det er faktisk smadder lækket at have ble på, og så kan jeg også lege at jeg er en lille dreng, og tisse i den når jeg har lyst". De lå begge og var tavse lidt, og tænkte på hvad der nu skulle ske, pludselig sagde Jesper "Prøv at røre ved min ble, prøv at stikke hånden ned i den", Klaus vidste ikke rigtigt om han turde, men prøvede forsigtigt. Jesper lå helt stille, men Klaus kunne godt mærke at Jesper' tissemand var blevet en helt stiv pik, og at der var varmt og dejligt nede i hans ble. Mens han lå lidt og hold om Jespers' pik, mærkede han pludselig at Jesper var begyndt at forsigtigt lade sin hånd glide ned i gummibukserne og ned i hans ble; han var ikke så meget for det, for der var aldrig før nogen der havde rørt ved hans tissemand, men siden han allerede lå og holdt om Jespers' kunne der jo ikke være noget galt ved at Jesper rørte lidt ved hans. Drengene lå så der med hånden nede i hinandens ble, pludselig tog Jesper Klaus' hånd op af bleen. Klaus blev lidt nervøs fordi han troede at han måske havde trykket for hårdt, men Jesper forklarede ham at han simpelthen sådan skulle tisse, og siden han ikke turde gå ud på toilettet, var han nødt til at tisse i bleen. Så, mens Klaus så på, satte Jesper sig så på hug, lukkede øjnene og begyndte at tisse i sin ble - Klaus kunne ikke helt forstå at Jesper var begyndt at svede sådan, men han kunne se uden på bleen, at den var blevet lidt gul, og sådan mørkere.

Drengene lagde sig så tilbage i sengen sammen, og mens Jesper fortalte om de år han havde brugt ble, lå Klaus og tænkte på hvordan det føltes - hvordan bleen nu var varm og tæt, og han prøvede at forestillede sig hvordan den ville føles hvis han tissede i den. Pludselig begyndte Jesper at røre på sig, og forsigtigt tog han Klaus' ene hånd, og førte den ned til sin ble, så Klaus kunne holde om hans stive pik igen - den var stadigvæk stiv og hård, men denne gang kunne Klaus mærke at den var varm og fugtig, og da han stak hånden længere ned, kunne han mærke at varmen kom fra Jespers ble, der var blevet tisset i. Han begyndte at køre lidt frem og tilbage på Jespers pik, lissom når han spillede på sin egen om aftenen efter han var kommet i seng, og hørte at Jesper lå og stønnede forsigtigt - pludselig mærkede han at Jesper havde stukket hånden ned i hans gummibukser, og lå og rørte ved hans pik gemmen stofbleen - det var smadder dejligt, og lidt efter mærkede han også hvordan Jesper lod hånden glide ned i hans ble igen, og begyndte at gnide på hans stive drengepik. "Jeg skal tisse" hviskede Klaus "så begyndt at tis!", hviskede Jesper tilbage "jeg kunne godt tænke mig at mærke hvordan det føles når du tisser i din ble, mens jeg har hånden dernede!" Klaus viste ikke rigtigt hvad han skulle gøre, men han skulle simpelthen sådan tisse, at han allerede mærkede at de første par dråber piblede frem, uden han helt selv kunne styre det "Ja, tis nu!" viskede Jesper, "det er dejligt" og før han viste af det, tissede Klaus nu nok så nemt, og mærkede hvordan en fugtig varme bredte sig i hele hans ble. Forsigtigt begyndte han at spille på Jespers pik igen, og Jesper gjorde det samme, så Klaus mærkede hurtigt hvordan hans lille tissemand nu blev helt stiv igen, hvor dejligt det var at mærke hvordan Jesper spillede på hans pik, nede i hans våde ble. Begge drenge lå nu og spillede på hinandens pik, og det varede ikke længe før de begge ikke længere kunne stå imod, og sprøjtede al deres varm sperm ud i bleen, og lod det blande sig med den varme våde tis. Trætte af dagens begivenheder faldt de begge i søvn hurtigt, og sov således tungt til de blev vækket næste morgen af Jespers mor - hun så godt at de begge havde en ble på, men kommenterede det ikke "Kan I så se at komme i bad, så har jeg morgenmaden parat når I kommer ud". Da drengene havde spist deres morgenmad, kom Klaus' mor og var parat til at køre ham hjem, men inden de sagde farvel, hørte Klaus at Jespers mor hviskede til hans mor "Jeg har set at Klaus vist også har et lille problem, så jeg har pakket en stak af Jespers engangsbleer med ned i tasken". Glad tog Klaus nu med hans mor hjem, og så allerede frem til når han skulle i seng, og havde ble på igen!

Tags

Velkommen

Hej og hjertelig velkommen til Ageplay.dk. Sitet er for alle der leger med rollespil med alderen som parameter eller har lyst til bleer - uanset om du er en sød eller uartig skolepige, en vanskelig teenager eller et lille barn der stadig bruger ble.

Uden profil

Selv om du endnu ikke er parat til at oprette en profil så er der masser af ting du kan se på her. Og der kommer mere til.

 • Information - indgangen til vores artikler. Information om sitet og beretninger fra nogle af dets brugere.
 • Munch - kom og mød ligesindede
 • Chat - kom på chatten og lær os at kende
 • Historier - Lige fra de søde uskyldige til de slemme og hardcore fantasier

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål så kom på chatten - vi bider ikke :)

 

Med profil

Hvis du logger på har du, udover ovenstående, adgang til profiler, billeder, specialgrupper (hvis du er over 18) samt forum.

Det er gratis at oprette en profil, vi beder kun om 2 ting:

 • En fungerende e-mail adresse
  Så vi kan komme i kontakt med dig og så kan få nulstillet dig password hvis du glemmer det.
 • At du er ærlig om din alder
  Så vi kan indrette kommunikationen med hensyn til din alder og tage de nødvendige forholdsregler

 

På Admingruppens vegne

"Babylai" - Nikolaj